Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ανάρτηση 134/2012!! [τραγουδιστική, (ψευδο)Αρχιεπισκοπική, αθυρόστομη και περί των “μαύρων”] – Σύντομο “μαύρο” τραγουδιστικό αφιέρωμα στον (δήθεν) Αρχιεπίσκοπο Ττόμμι Ββου!


Εισαγωγικά: 

Θυμάστε που σε μια πρόσφατη πρωινή [που το χάραμα τού φου και προφανώς θα νύσταζε ακόμα] συνέντευξη του, ο (δήθεν) Αρχιεπίσκοπος Νέας Ιουστινιανής και του 8% των Ελληνοκυπρίων, δήλωσε [απαντώντας σε ερώτηση αν θα ψήφιζε ποτέ Αριστερό για Πρόεδρο]: «Και μαύρο θα ψήφιζα. Δεν πρόκειται για θέμα ατόμου, αλλά κουλτούρας» και ότι «Τον Μαλά θα τον ψηφίσουν οι Αριστεροί που δόξα τω Θεώ εν πολλοί, εκτός κι αν έχουν συρρικνωθεί» [κατέληξε χαιρέκακα]… Κοντολογίς και έναν “καταϊshεμμένον” [σύμφωνα με ύφος και τον τρόπο που εκφράστηκε] μαύρο θα ψήφιζε, αλλά ποτέ Αριστερό! Τάδε έφη λοιπόν [για τους μαύρους και τους Αριστερούς] ο πρώτος τη τάξει αντιπρόσωπος του Ορθόδοξου Θεού στην Κύπρο! 
Άντε, μην πω και καμιά βαριά κουβέντα και χάσω τον επουράνιο παράδεισο!

Εμείς πάντως είπαμε να του αφιερώσουμε ένα - δυο τραγουδάκια για μαύρους, για να τα τραγουδά στις προεκλογικές του “Μαύρου” που θα ψηφίσει για Πρόεδρο!

****************************
“Μαύρα” τραγούδια αφιερωμένα στον (δήθεν) Αρχιεπίσκοπο…

“Το Ταμ Ταμ” -  
[από τον  Μάρτυρα του Ιεχωβά ή αλιώς Χιλιαστή 
Κώστα Χατζή]



[από την Μαρία Φαραντούρη, σε μουσική Μάνου Λοΐζου του Μέγα και στίχους του Γιάννη Νεγρεπόντη]


Αλήθκεια ρε Ττόμμι, «Τι ξέρουν οι λευκοί απ’ τον Χριστό, τι ξέρουν απ’ τα πάθη του»;  

Υγιαίνετε!

Anef_Oriwn
[στις “μαύρες” του]
Πέμπτη 11/10/2012 

8 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Μήπως ισχύει το when you go black you never go back? Φαίνεται να το προωθεί ο Τ. - εν τζιαι ξέρεις καμιά φοράν - πέρκι περιχαρίσει το πλάσμαν. Εν μπορείς να πεις όμως, το θέμαν της κουλτούρας για να δείξει τζιαι τη διαπολιτισμικότηταν που το διακατέχει, όπως τζιαι την καταδεκτικότητάν του είπεν το.

Άτε κάμε το σιειμώνα, καλοτζιαίρι! "Ό,τι θέλει ο άνθρωπος, μπορεί" - Έστω τζι' αν ακούεται πολλά Πάολο Κουελιο που έκαψεν πολλύν κόσμο

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,ο Ττόμης όι μαύρον,τζιαι τον θκιάολον ψηφίζει τον,παρά τον Μαλάν. Εξάλλου τζιαι ο θκιάολος...μαύρος ένι!

Woofis είπε...

Σύντεκνε Άνευ σιαιρετούμεν.
Σόρρυ για το (σχετικώς) άσχετον του σχολίου μου αλλά επειδή πολλάκις "εκατηγόρησες" με για τες "δεξιές καταβολές" μου, θώρες ήνταλως με αντιμετωπίζουν οι "άσυλα δεξιοί" τζιαι κάμε μου έναν σχόλιον αν εύρεις αθκιάσην.

http://antidoto1980.blogspot.com/2012/10/blog-post_17.html

http://antidoto1980.blogspot.com/2012/10/blog-post_15.html

"Εβαφτίσαν" με Εδονόπουλλον τζιαι Aκελικόν κομματόσκυλλον πηλέ! Go figure...

Anef_Oriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Woofis,
Χμμμ, τι να ΣΟΥ πω και τι να κάνω κι ΕΓΩ ρε φίλε; Που πας και ‘ΣΥ και μπλέκεις! “Πες μου τους φίλους σου να σου ποιος είσαι”, ή “όποιος νεκατώνεται με τα πίτερα τρων τον οι όρνιχες”;
Προσωπικά είμαι persona non grata για το συγκεκριμένο Blog [και τον Anti_Christo] και δεν έχω καμιά διάθεση να μπω εκεί μέσα και να με βρίζουν! Το θεωρώ μάλιστα και ως φασίζον(!) και τον διαχειριστή του ελιτιστή [για να μην πω και ρατσιστή], υπερόπτη, εγωκεντρικό, κολλημενο και πολλά “μη μου άπτου”! Παλαιότερα του αφιέρωσα και μια ανάρτηση στο Blog μου: τη με αρ. 68/2012 – link: http://aneforiwn.blogspot.com/2011/08/682011.html

Όμως κι ΕΣΥ φαίνεται δεν το “έγλειψες” αρκετά για αν σε πάρει στραβά! [link: http://antidoto1980.blogspot.com/2012/09/blog-post_24.html?showComment=1348504628485#c261833447745519387] :)

Woofis είπε...

Είσαι "κακός". Αλλά καλά να μου κάμεις.

Woofis είπε...

Εθκιάβασα τζιαι την "αφιέρωση" σου με τα συνοδευτικά σχόλια τζιαι οφείλω να σε ευχαριστήσω, ακόμα χασκογελώ μόνος μου. Άτε cheers!

Ανώνυμος είπε...

Αθκιασεροί