Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ανάρτηση 37/2011 [έκτακτη, σύντομη, φούλλικη, πεζινάρικη, αντι-πολιτικάντικη, αντι-καραγκιόζικη τζιαι άει ... [μπίπ ...] – Η πεζίνα του Φούλλη*!


{Επεξηγηματική σημείωση:

* - Παλιά η πεζίνα ήταν του Γαλανού!!! Ως γνωστόν, στις Προεδρικές εκλογές του Φεβράρη του 1993, το βράδυ της πρώτης Κυριακής των εκλογών και μετά που επισημοποιήθηκε ότι ο Βασιλείου είχε πάρει πέριξ του 44% των ψήφων και ότι ο Κυπριανού είχε μείνει έξω [από τον δευερο γύρο], ο Γαλανός [που ήταν τότε Πρόεδρος της Βουλής] δήλωσε πως του Βασιλείου «έλειψε του η πεζίνα», προαναγγέλλοντας έτσι τη στήριξη του ΔΗΚΟ προς τον Κληρίδη για τον δεύτερο γύρο!}...



Παίδες και κορασίδες,

Εγώ ελάλουσα τα, αλλά ΕΣΕΙΣ εν μου εβάλλετε ‘φτιν! Εν μου ακούετε καχόλλου!
«Εν κουμπουνιστής» “τουτος”», [ελαλούσετε ΕΣΕΙΣ για ΜΕΝΑ], «τζιαι εν  χωνέφκει τους “συναγερμικούς”»!

Όμως «τούτοι», [μέσ’ τον “Συναγερμό”] εν σταματούσαν να ΣΑΣ περεπαίζουν τζιαι να χύνουν ποταμούς [κροκοδείλιων] δακρύων για βαλάντιο του φτωχού λαού – λέμε τώρα!

Τζιαι ακόμα [επίσης] εν εθωρούσετε τζιείνον που είπα ουκ ολίγες φορές. Ότι τούτος ούλλος ο καφκάς τους [των “Συναγερμικών”] με το ΑΚΕΛ [για τα πολιτικά τζιαι την οικονομία], έχει στην ουσία κοινωνικο-ταξικό περιεχόμενο!

Είδετε τον Αβερωφούλλη Γεωργίου, τον μέγα θεατρίνο που στήνει και υπαίθριες παραστάσεις [με τηλεοπτική κάλυψη] σε βενζινάδικα; Τον Αναπληρωτή Πρόεδρο του ΔΗΣΥ ντε και βουλευτή, εκλεγμένο εκπρόσωπο του «απλού πολίτη», που για λλόου του [τού «απλού πολίτη»] κλάψε - κλάψε εμουshεψεν, δεν ξέρω τζι’ εγιώ πόσα μαντιλούθκια!

Επήεν [που λέτε] ο συμπαθέστατος κος βουλευτής του ΔΗΣΥ με το τζιπ του [παρακαλώ], που αν δεν κάμνω λάθος είναι και Volvo(!) σε πεζινάρικο για να βάλει καύσιμα. Τζιαι εκάλεσε ως καλός θεατρίνος τζιαι τα κανάλια για αποθανατίσουν ακόμα μια παράσταση του! Πλήρωσε 75 ευρώ και το μέγα πρόβλημά του [όπως μας το επεξήγησε στην παράσταση που μεταδόθηκε από τας τηλεοράσεις] ήταν που τα 35 ευρώ θα πάνε για φόρους. Από ό,τι φαίνεται δεν θα τον πείραζε να έδινε και 100 ευρώ, φτάνει να πήγαιναν όλα στες πούτζιες των εταιρειών καυσίμων.

Εγώ αγαπητέ ΜΑΣ και συμπαθέστατε Φούλλη [και σ’ ευχαριστούμε που ΜΑΣ σκέφτεσαι!], ΔΕΝ έχω τζιηπ για να τρωω ένα σωρό πεζίνα και να συνεισφέρω έτσι τζιαι στα ταμεία του κράτους. [Δεν θα συμφέρω έτσι τζιαι της Αριστερής ΜΑΣ κυβέρνησης. Μάλλον θα ΜΕ αποκηρύξουν! Ενώ ΕΣΥ αποδεικνύεσαι πιο ΑΚΕΛικός που ‘ΜΕΝΑΝ!]...

Εγώ, ο «απλός πολίτης» Φούλη ΜΑΣ, έχω έναν SUZUKούιν. Τζι’ άμα θέλει πεζίναν εν τζιαι γεμώνω το τέλεια. Για να γεμώσει θέλει κάπου 50 ευρά. Εγιώ όμως βάλλω του 20 με 30 ευρω. Τζιαι ξέρεις γιατί; Για να μεινίσκει τζιαι κανένα ευρω μες την πούγκα μου, άμπα τζιαι στο τέλος της εφτομάδας εν πιάω ριάλια τζιαι σικκιρτιστούμεν να τα βκάλουμεν πέρα!
Είσαι να ΜΟΥ κανονίσεις τζι’ ΕΜΕΝΑΝ κανένα κανάλι για να κάμω τζι’ εγιώ τη δική ΜΟΥ την παράσταση τζιαι τα πω σαν «απλός πολίτης» κοφτά τζιαι ξικούτσουλλα; Τζι’ εν να πω τότε τζιαι για τες εταιρείες τες πεζινάρικες που θησαυρίζουν πα’ στην ράshη του «απλού πολιτη». Αλλά ΕΜΕΝΑΝ εν να φκαίννουν που μέσα ΜΟΥ! Εν θα υποκρίνομαι σαν μερικούς μερικούς άλλους! Τζιαι ξέρεις έχει τζιαι κάτι άλλους Φούλληες, αλλά τζιαι Λεφτέρηες, που φωνάζουν τζιαι διαμαρτύρονται ΜΟΝΟΝ για τα πλαφόν στες τιμές της πεζίνας!!

Άτε τζιαι κανεί, πριν πω τζιαι καμιά κουβέντα βαρετή που να ‘shει μέσα τζιαι κανένα «άει ... [μπιπ] ...»... Έρκεται τζιαι Πάσκαν, τζι’ εν θαν' σωστό [έχουν να πούσιν]!

Anef_Oriwn
20/4/2011

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sto thkiaolo foulli je pou jiame je ji... st anattema je karkino! ate giati epolloloises poutanopaido.

egrapses re anef orion. en je lia pou laleis

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [με τα greeklish],

Είπαμε, σεμνά!
Τζιαι κομμένες οι κατάρες! Εν τζιαι είσαι καμιά κοτζιάκαρη!

yiotisthoughts.wordpress.com είπε...

@anef,
αν και γενικώς είμαι κατά της φορολόγησης, είναι η ώρα τώρα για την κυβέρνηση να φορολογήσει περισσότερο ακόμη τα καύσιμα. Κι αυτό διότι, αφού έχουν ξεκινήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς (εύγε στην κ.Κοζάκου-Μαρκουλλη, ας δώσουμε ένα κίνητρο στους πολίτες να τα χρησιμοποιήσουν!

Ανώνυμος είπε...

Αν πρέπει να ασχοληθούμε με όλους τους λαικισμούς, και τις βαρέλλες που πετάσσουν υποψήφιοι και κυβερνώντες, δεν θα κάμνουμεν άλλη δουλειά!

Αφού ξέρουμεν τι θα ψηφίσεις!

(Η ουσία είναι πως όντως υπάρχει πρόβλημα ακρίβειας, αλλά κανένας δεν μπορεί να τα φορτώσει αποκλειστικά στους άλλους!)

Ανώνυμος είπε...

e file en eimai alla eleos ene? anakatsiasa na tous akouw re file. Toso misos en eksanada pouthena. En mporo na dianoithw oti tzimizoun toso polla ton kosmo je peithoun ton je poupanw. En to forei o nous mou. H katara en to pio lio.

πομπουδιν είπε...

"Αφου ξερουμε τι θα ψηφισεις"

Κυριε ελεησον

Δεν διαφερεις καθολου που τους τζιμισμενους που λαλει ο φιλος ανωνυμος πιο πανω. Ακριβως τον ιδιο νου κουλιαντιριζετε

arxiepiskopos είπε...

Εισηγούμαι ο Αβέρωφ να φέρει τα κανάλια και την ώρα που χέζει για να μας δείξει και πόσο ακρίβηναν τα...ρολά!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Φούλη,
Μόνον εσού μπορείς να κλείσεις την πόρταν του προεδρικού στον Αναστασιάδην μια για πάντα.

Α τζιαί να αθθυμάσαι! Εμείς οι αριστεροί επιτρέπομεν σου να σιέζεις όπου θέλεις, όποτε θέλεις. Όπως έσσω σου. Έν τό 'καμες ως τωρά τζι' είπα άμπα τζιαί νομίζεις ότι εν να μας κακοφανεί!
Κοτσίρκαζε όπου θέλεις!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε Ανευ

Το καλο σε αυτες τις εκλογες ειναι οτι οι πολιτικοι δειχνουν οτι εχουν αλλαξει, οτι εχουν σοβαρετυτει και οτι ενδιαφερονται παραπανω για τον "απλό" κοσμο!

Το κακο ειναι οτι ο "απλος" κοσμος πιστευκει τους...

Εν κλεμμενο που τον αρκα, αλλα νομιζω τερκαζει.

Εγω παντως εν να ψηφισω τον φιλο μου το Χρηστο τον Στυλιανιδη αν και εχτες ειπα του καμποσα για κατι συνυποψηφιους που εχει :)

Το μονο που με λυπεί ειναι οτι δεν μπορω να στηριξω και τον Μιχάλη αλλα τουλαχιστο οσους φιλους ομονοιατες (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ)εχω εν να τους βαλω να τον στηριξουν!

Χρηστος Ασλανιδης

Ανώνυμος είπε...

αντι ρε τυρρανοι να πειε δημοσια οτι ειστε εχθροι του λαοι και φιλοι μονο του τουρκικου λαου προσπαθειτε να μας πειτε οτι ο αβερωφ εν πελλος τζε οτι εν πιερωνουμε σε εσας τον φορο .το κομμα σας εφαε εκατομμυρια που το 2008 που παρανομα εβαλετε ενα αλλοδαπο με τεχνασμα το τιμονι.που ειναι η δικαια σας κοινωνια.ηταν ενα τεχνασμα σας οπως και αυτο τωρα του φιλου σας αβερωφ,.γιατι ολοι οι μπασταρτοι οι πολιτικοι φιλοι εισαστεν.γαμω τα σπιτια σας.το τελος σας ηρτεν.το ελαμ μπαινει βουλη τζε κυρησσει τον εθνικοσοσιλαισμο τον καλυτερο πολιτευμα.τελος η δημοκρατια σας

Ανώνυμος είπε...

1) Ζήτω η 21η Απριλίου που κανένας δεν την ανάφερε.
2) Η φορολογίες είναι υποχρεωτικές και αναγκαίες για τη λειτουργία ενός κράτους και υπάρχουν και οι τρόποι να φορολογηθεί το κεφάλαιο υπέρ των χαμηλά αμειβομένων.
3) Ο Αναστασιάδης δε θα είναι υποψήφιος του δησυ στις προεδρικές του 2013. Το θέλει πάρα πολύ αλλά κάποιοι του έκοψαν τη φόρα πιέζοντας την Ελένη Θεοχάρους να κατέβει ως ανεξάρτητη και να υποστηριχτεί από δησυ- ευρωκό-εδεκ-οικολόγους και μερίδα του δηκο.
4) Ο πρώτος ανώνυμος καλά κάμνει να πάει να επισκεφτεί κάποιο νοσοκομείο να δει πως διαβιούν οι καρκινοπαθείς και οι συγγενείς τους.
5) Έχει σημασία τι θα ψηφίσει ο καθένας μας η ποιοι θα εκλεγούν βουλευτές η τι λέει ο κάθε υποψήφιος πολιτικός /βουλευτής ? υπάρχει έστω ένας υποψήφιος βουλευτής η πολιτικός που να έχει δηλώσει ότι αν εκλεγεί θα προσπαθήσει να βλάψει τον τόπο του?
6) Η πολιτική είναι θρησκεία και η θρησκεία είναι πολιτική. Και στις 2 περιπτώσεις κυριαρχεί η πλάνη, η εμπάθεια και ο φανατισμός.
7) Για όσους δε σκοπεύουν να ψηφίσουν η λογαριάζουν να ρίξουν λευκό η άκυρο, ακόμη μια φορά ζήτω η 21η Απριλίου!
8) Επειδή όλοι θα γιορτάσουμε το πάσχα, πιστοί και μη, προσοχή στους δρόμους και όχι οδήγηση μετά την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών . ραντεβού στου άνεφ ορίων μετά το Πάσχα. Έτσι δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη !
9)Και κάτι τελευταίο για τον χωρεπίσκοπο:
αν τα σκατά είχαν αξία, τότε οι φτωχοί δε θα είχαν κώλο!

Ανώνυμος είπε...

Α α α α !
Για τζιείνον τζιαί η Θεοχάρενα κυκλοφορεί με αντι-τασακια-στικήν στολήν τωρά τελευταία!
Τωρά εξηγούνται ούλλα!

Ανώνυμος είπε...

Ακούεις ρε μεγάλε;
Η Θεοχάρενα εν καλή για ενδιάμεσος σταθμός, στη μετάβαση της προεδρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας από το αντρικό στο γυναικείο φύλον, έννεν;
Συμφωνάς; Στο κάτω κάτω παρά τον Ομήρου για ενδιάμεσον, τούτη εν καλλίττερη έννεν;

Ανώνυμος είπε...

e kopelli en epidi en misismenos je prokalei giafto tou ta euxome. eni xreiazete na dw intalos pernoun sto nosokomeio. Ara, ena lepto na skeftw pion en to shirottero. Foulli, ston pneumona i je sta kokkala thkialekse... je kamia leuxemia tou pantelaki stous 6 mines na pospastei na matheis na malakizese poushtoratsa fasistes pou sas ekame..

men mou ksanaapantisete dioti eimai lio pellos je neuriazw eukola na men ballw jialles katares. aiste to os dame

Ανώνυμος είπε...

Απο οτι βλεπω,οσο περισσοτερο πλησιαζουν οι εκλογες,τοσο περισσοτερο ανεβαινουν σε ρυθμους και δυναμωνουν σε ενταση,τα ανεφοριακα ακελικα βελασματα.Σιηζει τον ποπο του για τον Αβερωφ,μεχρι τζιαι την πεζινα του Γαλανου εθυμηθηκε ο θεομπαικτης,αλλα εξηχασε(τυχαια λαλειτε;)να μας αφιερωσει μια αναρτηση προεδρικη,πλακατζιδικη,γκαφατζιδικηκαι νιαουροκεραμιδιστικη.Ετσι, να μας διασκεδασει τζιαι λλιο.Τωρα σοβαρα,εφανταστηκετε ιντα μουτσουνα εν να κατεβασει ο τυπος, εαν το ΑΚΕΛ χασει την πρωτια η εαν χαλασει η σουππα του «Κατσε ρε Μαριε,που εν να παεις, αφου εν να φκει ο Ερογλου» η εαν συμβουν τζιαι τα δκυο μαζι;Σιηροττερη που την μουτσουνα του «νιαου νιαου στα κεραμιδια» κατα την διαρκεια της «ομιλιας» του στο μνημοσυνο των Μισιαουλη και Καβαζογλου.
Ατε κοπελλια τζιαι καλη Ανασταση
Κοκουι

Anef_Oriwn είπε...

Εμπλέξαμε με τα ανώνυμα accessories τούτη τη φορά!!!

*********************
Ανώνυμε [ημερ. 21/4/11 2:27 μ.μ.],

Περαστικά ΣΟΥ!!! Ανίατη η περίπτωση ΣΟΥ τελικά!!!
Πάντως Ρε ελληναρά έτσι πληροφορικά, στα ελληνικά μετά που βάζουμε τέλεια, τη νέα πρόταση την ξεκινάμε με κεφαλαίο!

***********************
Ανώνυμε [ημερ. 21/4/11 3:52 μ.μ.],

Εν εξίκκιν η οκκά ΣΟΥ!!!

***************************
Ανώνυμε με τα greeklish [ημερ. 21/4/11 5:41 μ.μ.],

Ττακκουρημένος εν που είσαι, τζιαι εν μαλακίες που λαλείς!!!

***********************
Ανώνυμο Κοκουιν,

Βαρκούμαι (ΣΕ)! Τζιαι εν θα ασχοληθώ με τες κατζιήες ΣΟΥ! Που εν να πάεις να ‘ξομολοηθείς εν να πεις του πνευματικού ΣΟΥ τζιαι πόσον κατζιάρης είσαι;
Και παρεμπιπτόντως ΕΓΙΩ ουδέποτε είπα ότι εν σίουρο πως το ΑΚΕΛ εν να διατηρήσει την «πρωτια»! Όμως εν θα μ’ ενοχλήσει αν τύχει!!!

Anef_Oriwn είπε...

Strovoliotis,

Κι επειδή εν γνωστόν τι εν να ψηφίσω να μεν συνεχίσω να το λαλώ; Πως εν να τσακρίσει τζιαι το Κοκουιν!
Πέραν τούτου με τα γραφόμενα ΜΟΥ, ίσως βοηθήσω και κάποιους που προβληματίζονται ακόμα, να πάρουν αποφάσεις στρεφόμενοι προς τα Αριστερά! :)

*********************
Yiotis,

Τα εύσημα για την αναβάθμιση των δημοσίων συγκοινωνιών πρέπει να αποδοθούν και στον πρώην Υπουργό Συγκοινωνιών κον Νίκο Νικολαΐδη [που προερχόταν από την ΕΔΕΚ. Μια φωνή π[ου δεν χαρακτηρίζεται από εμπάθεια όπως οι πλείστοι στο κόμμα αυτό] ...

*********************
Χρηστο Ασλανιδη,

Έχω την εντύπωση ότι πέρσι ήσασταν ΕΣΕΙΣ οι καλύτεροι Πελάτες ΜΑΣ!!!
Και έναν χελιδόνι [ο Χρήστος Στυλιανίδης] ΔΕΝ μπορεί αν φέρει την άνοιξη σ’ ένα πολιτικό/κομματικό χώρο που χαρακτηρίζεται συνεχώς από παλινδρομήσεις!

Ανώνυμος είπε...

Τζιαι γιατι ειμαι κατζιαρης κοκκινε ανε-ΦΟΥΛΛΗ ΜΟΥ;Γιατι εν τρωω που το κουτοχορτο που σερβιρεις διαδικτυακος;Και βεβαιως δεν θα ασχοληθεις με τις κατζιηες μου...Αφου δεν εχεις τιποτα να πεις.Α ναι,τζιαι δεν ειπα οτι ειπες «εν σίουρο πως το ΑΚΕΛ εν να διατηρήσει την «πρωτια»!».Απλα ειπα,οτι ο κοκκινος Φουλλης,ειναι το ιδιο και το αυτο με τον γαλαζιο Φουλλη.Δηλαδη κομματοσκυλλα και οι δυο.Με την μονη διαφορα οτι ο γαλαζιος, τουλαχιστο πληρωνεται, ενω ο κοκκινος μαλακιζεται διαδικτυακος!

Anef_Oriwn είπε...

Συμπαθέστατο Κοκουιν,

«διαδικτυακώς» [με ωμέγα] κι όχι διαδυκτυακος!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜΕΛΑΜ
ΖΗΤΩ Ο ΓΡΙΒΑΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ
ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ !!!
ΖΗΤΩ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΛΕΜΟΝΗΗΗΗΗ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φουλλη μου,παιρνα καλα με την οικογενεια σου τουτες τες μερες τζιαι αιστους να μαυρολαονονται...Μετα τα εχθεσινα καραγκιοζιλικια με το νομοσχεδιο για τις πολλαπλες συνταξεις στη Βουλη,εν εκαταλαβες ακομα οτι εν ουλλοι για φτυσιμο;Ατε καληνυκτα τζιαι βιαζομαι,τζιαι καλη Ανασταση ετσι για να δεις οτι κατα βαθος εν ειμαι κατζιαρης...

Ανώνυμος είπε...

Ρε ποιος είσαι εσύ?