Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Ανάρτηση 31/2011 [έκτακτη, σύντομη τζιαι ΑΚΕΛική] – Διορισμός νέου Εκπροσώπου Τύπου στο ΑΚΕΛ. (Προσθήκη)...


Σύμφωνα με αποκλειστικές, εκ των έσω και της τελευταίας στιγμής πληροφορίες που έφτασαν στο Blog από τα υψηλά δώματα του ΑΚΕΛ [έχουμε κι ΕΜΕΙΣ τους “κοριούς” ΜΑΣ στην Κκου Έψιλον], ο μεχρι προ τινός Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος, σύντροφος Σταυρός Ευαγόρου έχει πέσει σε δυσμένεια [δεν μάθαμε τους λόγους] και θα τον αντικαθιστά μέχρι νεωτέρας, ο κρυπτοκομμουνιστής [Εκπρόσωπος Τύπου του “Συναγερμού”] “σύντροφος” Χάρης Γεωργιάδης!
Ξερετε, εκείνο το ομορφόπαιδο, με τα μεγάλα αφτιά [που ‘ναι
πιο μεγάλα κι απ’ τα δικά μου] και ο οποιος ομολογουμένως μιλάει πάντοτε (εμ)παθιασμένα και με το στόμα του να σταζει μέλι όταν αναφέρεται στο ΑΚΕΛ.  

Έχει μάλιστα κάμει και την πρώτη του δήλωση! Θα ΣΑΣ την παρουσιάζουμε μάλιστα πιο κάτω, για να μεν νομίζετε ότι ΣΑΣ περιπαίζουμε. Ουδέν αληθέστερο(!), λοιπόν [που θα ελάλεν τζι’  ο Φατσέας] ...

Ιδού λοιπόν, άπιστοι Θωμάδες, αυτούσια η δήλωση του “συντρόφου” Χάρη Γεωργιάδη [link: http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/14640]: «... ας μην προσπαθεί [σημ.: ο Προεδρος Χριστόφιας] να κρυφτεί πίσω από τον κόσμο της Αριστεράς γιατί οι Αριστεροί συμπολίτες μας πρώτοι θλίβονται γιατί κατάντησαν την υπόσχεση της δίκαιης κοινωνίας σε κακόγουστο αστείο ...».



Δέτε τον λοιπόν, τζι’ αν έχει αΐπιν πέτε ΜΟΥ το! Θέλουμε καλλύττερον Εκπρόσωπο Τύπου [στο ΑΚΕΛ] που τον Χαρούλη;
Είδετε πως έπιασεν με την πρωτη τον παλμό ΕΜΑΣ των Αριστερών;

Anef_Oriwn
Κυριακή 10/4/2011

************************
Προσθήκη 11/4/2011:

Όοοπππααα! Τα μάθατε;
Τζι’ ο Αναστασιάδης τζι’ ο Ρίκκος [ναι αυτός του ΕΥΡΩΚΟ!] με σημερινές τους δηλώσεις ΜΑΣ αποκάλυψαν την έγνοια τους τη μεγάλη για τους Αριστερούς. Ο Νίκαρος μάλιστα ΜΑΣ κάλεσε να μην «παρασυρόμαστε από τις συναισθηματικές εξάρσεις τού Προέδρου»!
Ε, ρε τζιαι πόσο νοιάζεστε για ‘ΜΑΣ!

Anef_Oriwn
11/4/2011 – 6:30 μ.μ.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ANEF_Oriwn ως έξυπνο πουλί που είσαι, μπορείς να μας πεις ποιος είναι αυτός που κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια? Πολύ δύσκολος ο γρίφος που μας είπε ο πρόεδρας!
Α! και που είσαι? Το έξυπνο πουλί δεν πιάνεται πάντα από τη μύτη.Κάποτε το τρώει εκείνος που κάνει νιάου- νιάου στα κεραμίδια! Πατάτες αντιναχτές λαλώ σου!



Γιατί εν εβάλετε τζιαί το στροντζιηλονύσιη πληγουρίδη εκπρόσωπο τύπου στο προεδρικό αφού υποστηρίζει τον πρόεδρα με τα είκοσι του νύσια?

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε,

Έχασες επεισόδια τζι’ έκοψες πίσω! Ο «στροντζιηλονύσιης πληγουρίδης» [όπως τον λαλείς] έκαμε τζιαια πάλαι στροφή προς τα δεξιά τζιαι εν «... υποστηρίζει τον πρόεδρα με τα είκοσι του νύσια ...» τωρά!

Ανώνυμος είπε...

Μην παραξενευτείς μετά τις εκλογές να ζητήσει ο ίδιος υπουργοποίηση του!
Είναι το μαύρο πρόβατο του ψηφοδελτίου του δησυ στη Λεμεσό. Τούρκο τον ανεβάζουν, μωαμεθανό τον κατεβάζουν! Κατάγγειλε την Ελλάδα για διωγμό της εκεί μουσουλμανικής μειονότητας βλέπεις. Μετά τις 22 Μαΐου θα πάει να ασχοληθεί με τα χωραφούκια του σαν καλός γεωργός που είναι.

Aceras Anthropophorum είπε...

Εξαναγίνην εθνικόφρων τζιαι κομμουνιστικοφάς. Όπως το εκλογικόν σώμαν στο οποίον απευθύνεται είναι αυτόν που είναι, πάλε θα τον ηψηφίσουν.

aiolos είπε...

Γλυκό πράγμα η εξουσία και πως να την αποχωρηστείς, ο σύντροφος της Κύπρου έβαλε τα κλάματα προς αντιγραφή του μεγάλου Παπαδόπουλου.

«υπέστη διώξεις και τις δεκαετίες '50-'60 και '60-'70 και το 1974 και δεν λύγισε. Θέλω να πω στους σύγχρονους διώκτες μας που θέλουν να μας εξοντώσουν και να μας δολοφονήσουν πολιτικά ότι θα πάρουν την απάντηση στις 22 Μαΐου».

Έμαθα και για το "αστείο" με την Σιβηρία όπου σκοπεύει να στείλει τους Εθνικιστές της Κύπρου.


Καλό ενημερώθηκα προς τι αυτές οι τελευταίες δημοσιεύσεις, αντιγραφή των λόγων του Χριστόφια.