Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ανάρτηση 56/2012 [έκτακτη, σύντομη, ελλαδική, μετεκλογική, πληροφοριακή] – Μια πρώτη αναφορά στα αποτελέσματα των σημερινών εκλογών στην Ελλάδα…


Για καθαρά ενημερωτικούς/πληροφοριακούς λόγους, αλλά και αρχειακούς [και χωρίς δικά μου σχόλια και εκτιμήσεις] θα παραθέσουμε πιο κάτω [με βάση την πληροφόρηση που έχουμε από την ΕΡΤ αλλά και την “Καθημερινή”] τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των σημερινών ελληνικών εκλογών μαζί με μια εκτίμηση για τον αριθμό των εδρών που θα πάρει κάθε κόμμα ή εκλογικός συνδυασμός.

Με βάση λοιπόν, τα διαφαινόμενα αποτελέσματα αλλάζει ή μάλλον ανατρέπεται ριζικά το πολιτικό σκηνικό. Τα μέχρι προ τίνος μεγάλα κόμματα [η “Νέα Δημοκρατία” και το ΠΑΣΟΚ] συρρικνώνονται και είναι αμφίβολο αν θα σχηματίσουν οριακή πλειοψηφία για συγκυβέρνηση και αποφυγή έτσι επαναληπτικών εκλογών. Πρώτο κόμμα στη νέα Βουλή θα είναι η “Νέα Δημοκρατία” και δεύτερο [η μεγάλη έκπληξη των εκλογών] ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται τρίτο και καταϊδρωμένο, ενώ 7% συγκεντρώνει η Χρυσή Αυγή.

Το ΚΚΕ παραμένει περίπου στα ποσοστά των προηγούμενων εκλογών [ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τούτη τη φορά τη μεγάλη μάχη στον χώρο της Αριστεράς, κάτι που πιστεύω ότι πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπ’ όψη από το ΚΚΕ, αν και δεν το βλέπω!], ενώ οριακά είναι τα ποσοστά του ΛΑΟΣ, της ΔΗΣΥ [της Ντόρας Μπακογιάννη] και των Οικολόγων για την κοινοβουλευτική τους εκπροσώπηση.

Κοντολογίς καταγράφεται μια σημαντική άνοδος των δυνάμεων που τάχτηκαν ενάντια στο Μνημόνιο [και τη δανειακή πολιτική] ή/και ζήτησαν την επαναδιαπραγμάτευση τους [ΣΥΡΙΖΑ, “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, ΔΗΜΑΡ]…

Οι εκτιμήσεις λοιπόν σε ποσοστά και έδρες  με βάση τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα έχουν ως εξής:

“Νέα Δημοκρατία”: 20,70% - 113 έδρες  

ΣΥΡΙΖΑ: 15,50% - 47 έδρες  

ΠΑΣΟΚ: 14,30% - 44 έδρες

“Ανεξάρτητοι Έλληνες”: 10,30% - 32 έδρες

ΚΚΕ: 8,30% - 25 έδρες

“Χρυσή Αυγή”: 6,80% - 21 έδρες

“Δημοκρατική Αριστερά” [ΔΗΜΑΡ]: 6,00% - 18 έδρες

“Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός” [ΛΑΟΣ]: 2,90%

Οικολόγοι: 2,90%

ΔΗΣΥ: 2,70%

Anef_Oriwn
Κυριακή 6/5/2012

*************************************
Υστερόγραφον 6/5/2012- 11:55 μ.μ.:
Εκλογές έγιναν σημερα και στην Γαλλία για την Προεδρία. Κέρδισε ο Ολάντ κι έχασε ο Σαρκόζι! Εν τζιαι παρατηρείται στροφή προς την σοσιαλδημοκρατία, μήπως και σωθεί ο καπιταλισμός;

Anef_Oriwn

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O ουσσου ολαν(τ) βγηκε?

zep είπε...

Η συντροφισσα Αλεκα ενθελει να συνεργαστει με ΣΥΡΙΖΑ

Ανώνυμος είπε...

to mellon einai syriza. akel+kke sta skoypithkia.

Anef_Oriwn είπε...

ZEP,

Η πολιτική του ΚΚΕ είναι για ολική ρήξη με το σύστημα με στόχο την ανατροπή του για την επίτευξη εργατικής λαϊκής εξουσίας!!! Τώρα πόσο αυτό είναι εφικτό και πότε, τούτο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο [και θέμα τεράστιο]. Όμως το ΚΚΕ θεωρεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι υπέρ της ανατροπής του [καπιταλιστικού] συστήματος [άλλα της διατηρούσης του με αριστερό περιτύλιγμα], εξ ου και η ολομέτωπη προεκλογική επίθεση εναντίον του και ο μετεκλογικός αποκλεισμός της όποιας συνεργασίας/συμμαχίας ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό ΔΕΝ βλέπω καμιά προοπτική για κάτι τέτοιο! Φυσικά άποψη δική μου είναι ότι σε περίπτωση νέων επαναληπτικών εκλογών τον Ιούνη, μια συνεργασία ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργούσε νέες τεράστιες δυναμικές για την Αριστερά! Αλλά οι σύντροφοι στο ΚΚΕ δεν θέλουν να νερώσουν καθόλου το ούζο τους!!!

ΕΛΑΜογιο είπε...

ΤΡΑΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ
ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΑ
ΟΙ ΝΕΟΙ EIΜΑΣΤΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΡΔΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΟΞΗΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ!

ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΨΑΜΕ ΤΗ ΔΑΔΑ
ΣΕ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΟΡΓΗ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΟΞΗΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ
ΕΜΠΡΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΦΩΣ!

zep είπε...

Ας συνεχισουν τον αγωνα της αρνησης τζιαι της απομονωσης καλο οι συντροφοι του ΚΚΕ τζιαι ποννα να φκουν ποπανω τους οι νεοναζι μπορει να κοψει νακκον ο νους τους να βαλουν νερο στο ουζο τους για να αποφευχθουν τα χειροτερα.

Ανώνυμος είπε...

η παπαρηγα θα ζηλευει οπορτουνισμο του ακελ.

Woofis είπε...

Μετά όμως εννά τους κατηγορείτε για "μεταλλάξεις" τους συντρόφους ΚΚΕδες....
Πάντως εμέναν το τεστ ποτζιεί στου Στέλιου έφκαλεν με ΔΗΜ.ΑΡ. Τζιαι θα μου άρεσκεν να εθωρούσα μιαν ενιαίαν αριστεράν, έστω τζιαι υπό την αίρεσιν της κρίσης, να κάμνει τη δικήν της προσπάθειαν για κάτι διαφορετικόν. Κάτι όπως η "ανίερη" συμμαχία ΔΗΣΑΚΕΛ για λύσην του κυπριακού (φτου κακά)...

Ανώνυμος είπε...

Οι μεταλλάξεις εν χαρακτηριστικό άλλων δακάτω, μην μπερδεύεσαι.
Και 'μεις θα θέλαμε πολύ να δούμε συνεργασία των αριστερών δυνάμεων στην Ελλάδα στο τιμόνι της χώρας.
Η σύγκρισή σου με συνεργασία ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ εν απλώς άστοχη. Σου το εξηγήσαμε πολλές φορές αλλά αδυνατείς να εμπεδώσεις τους λόγους. Και για να σε προλάβω πριν μου σερβίρεις τα ίδια που αναμασάς ως απάντηση, δεν πρόκειται για 'κολλήματα'. Καμία συνεργασία με τον πολιτικό χώρο που στήριξε τον φασισμό και συνεχίζει ακόμα με τα στεφάνια στον Σαμψών.

Γιρλάντα

Anef_Oriwn είπε...

Woofis,

Sorry, αλλά μετά την παρέμβαση της Γιρλάντας, οφείλω να πω ότι, έπαχες της παροιμίας που λαλεί “όποιος νεκατώνεται με τα πίτερα τρων τον οι όρνιχες”!!!
Άσε που η γαλαντόμος κατά τ’ άλλα Γιρλάντας δεν έκαμε κι αναφορά στα στεφάνια [του Νίκαρου] στον Γρίβα και τον Γιωρκάτζιην!!!

********************
Γιρλάντα,

Που είσαι να διαβάσεις και Νικόλα Κυριακού ακόμα και να ποθαμμάσεις αριστοκρατικό ελιτισμό!!! [link: http://allioxthi-reloaded.blogspot.com/2012/05/blog-post_06.html]...

Woofis είπε...

@Γιρλάντα: γιατί μιλάς στο α' πληθυντικόν;
Επίσης, περί το "άστοχης σύγκρισης". Μα αγαπητή δαμέ εν ακόμα πιο εξωφρενικόν από ότι φαίνεται να τα εύρουν οι διάφορες "φράξιες" της αριστεράς στην Ελλάδαν, ακόμα τζιαι όταν καταποντίζεται ο κόσμος, παρά να διανοηθούν ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ να περιοριστούν στα - εμφανή - κοινά τους σημεία ΜΟΝΟ στο κυπριακό σε μιαν προσπάθειαν να κάμουν΄όσα αναλογούν στην πλευράν μας μπας τζιαι λυθεί. Κάτσετε (αφού γουστάρεις τα του πληθυντικού) να μουρμουράτε για τα μνημόσυνα ώσπου να γίνει τζιαι το (Γ)ΕΛΑΜ δακάτω μέρος της (αστικής μας) βουλής.

@Άνεφ: ποια εν τα πίτερα, ποιες οι κότες τζιαι ήνταλως με εφάσιν;

Ανώνυμος είπε...

Άνευ,
αναφέρθηκα μόνο στα πιο πρόσφατα 'κατορθώματά' τους. Εμετικοί. Είναι και οι ψήφοι των πραξικοπηματιών, ξέρεις.

Τον Νικόλα Κυριάκου δεν τον διαβάζω. Τον βαριέμαι αφάνταστα και με εκνευρίζει η δηθενιά του σε συνδυασμό με το ψευτοκουλτουριάρικο ύφος του. Σου έκανα τη χάρη και τον διάβασα. Καλά του τα είπες και εσύ και ο Γρηγόρης. Σιγά ρε Κυριάκου, θα σκίσεις το καλσόν σου.

Γιρλάντα

Ανώνυμος είπε...

Γούφη,
το μόνο εμφανές είναι ότι ούτε στο κυπριακό μπορούν να τα έβρουν. Ούτε με τα φλερτ του Νίκαρου με τη συνομοσπονδία, ούτε με τις μεταλλάξεις του προς άγραν ψήφων του κέντρου (λέμε τώρα). Και να έρθουμε στο προκείμενο: τι εισηγείσαι; Να εκλέξουμε τον Αναστασιάδη για το καλό του τόπου, για το καλό του κυπριακού; Πε μας να δούμε.

Όσο για τα μνημόσυνα, δυστυχώς εν ο ΔΗΣΥ που τα θυμάται και κουβαλιέται σύσσωμος. Εν σου αρέσκει να το ακούεις και προσπαθείς να παραγνωρίσεις τη σημασία. Και το ΕΛΑΜ αν θα μπει στη βουλή, θα μπει λόγω αυτών των πρακτικών και του φασισμού τον οποίο η δεξιά ουδέποτε καταδίκασε αλλά στέγασε και υποστήριξε. Ίσιες κουβέντες. Τιμή και δόξα στον Σαμψων και τα δεξιά μυαλά στα κάγκελα.

Γιρλάντα

Woofis είπε...

Φυσικά μπορούν να τα εύρουν. Απλώς εν θέλουν, τζιαι οι προφάσεις που χρησιμοποιούν εν για γέλια τζιαι κλάματα. Ούτε προϋποθέτει εκλογήν του νου ή του άλλου. Σημαίνει χάραξην κοινής στρατηγικής στο εθνικόν θέμαν. Τρόποι πολλοί, όπως ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας των θκιό τους, αντί που μπήουν τζιαμέ τους άλλους.
Αφού (ξανα)συναφέρνεις τες μεταλλάξεις, να σου ξεκαθαρίσω ότι η δική μου (πειρακτική) χρήση της λέξης αφορούσεν παρέμβασην της Dis στην προηγούμενην ανάρτησην του Άνευ όπου εμίλησεν για "μετάλλαξη του ΑΚΕΛ σε σοσιαλδημοκρατικόν κόμμαν". Ο zep αλλά τζιαι ο Άνευ στην παρούσαν εφανήκαν μου να ευνοούν μιαν έστω ήπιαν "μετάλλαξην" (του τύπου "νερωμένου ούζου") του ΚΚΕ για το καλόν της αριστεράς γενικότερα).
Όσο για το (Γ)ΕΛΑΜ. Αν ίσχυεν η θεωρία σου ("θα μπει λόγω αυτών των πρακτικών και του φασισμού τον οποίο η δεξιά ουδέποτε καταδίκασε αλλά στέγασε και υποστήριξε") ήνταλως τζιαι για 37 χρόνια εν εσυνέβηκεν ήδη; Έννεν επειδή ακριβώς εν αφεθήκαν (που τον Κληρίδην) να μετουσιωθούν σε ξεχωριστόν φασιστο-εθνικιστικόν κομματίδιον (όπως ελάλεν τζιαι ο Ζιαρτίδης στα όσα ανέφερα στην άλλη μας λογομαχίαν ποτζιεί στου Νέου); Αλλά ας κόψουμεν τα μνημόσυνα του κάθε Γιωρκάτζιη, του κάθε Σαμψών, του κάθε Γρίβα, να καθαρίσει ο συναγερμός που τούτους τζιαι να κάμουν το (Γ)ΕΛΑΜ μέρος της βουλής. Προσωπικά είμαι all for it! Είμαι τζιαι σίουρος ότι ούλλον τζιαι κάτι άλλον εννά εύρετε για να συνεχιστεί η "αντισυναγερμική" παρακαταθήκη...

Κωστής από Απλίκι είπε...

@ Γιρλάντα
Το ΑΚΕΛ πόσο κοντά είναι με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ και τους Οικολόγους όσον αφορά το κυπριακό και το οικονομικό ?
Σου διαφεύγουν φαίνεται κάποια γεγονότα, η έχεις επιλεκτική μνήμη!
1)Στις εκλογές του 71 ποιο κόμμα πριμοδότησε με ψήφους το Σαμψών για να βγει βουλευτής? 2)Ποιο κόμμα πήγαινε στις δεξιώσεις που έδινε η πρεσβεία της Ελλάδας την περίοδο 67-74?
3)Ποιο κόμμα έκανε πλάτες στην ΕΟΚΑ Β΄ αρνούμενο την ένοπλη αντίσταση ακόμη και όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα?
4)ποιας χώρας οι κομμουνιστές έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στο Σαμψών?
5) σε ποιο κόμμα ανήκαν οι Παπαϊωάννου και Φάντης που συνταξίδεψαν στο εξωτερικό με τον Κληρίδη από το Ακρωτήρι με αεροπλάνο της RAF, για να συναντήσουν και να πείσουν το Μακάριο να αποδεχτεί τη διζωνική?
6) ποιο κόμμα αποκάλεσε τον Κληρίδη καλό καραβοκύρη?
7) ποια κόμματα ήλθαν σε επαφή το 1985 για να προχωρήσουν σε πολιτικό πραξικόπημα κατά του Σπ. Κυπριανού?

Golden Dawn είπε...

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην Κύπρο!!!!
Και βουρρρρρρρρ οι κόκκινοι φασίστες! Θα τα κάνουν πάνω τους τα θρασύδειλα υποκείμενα!!!

zep είπε...

" Αλλά ας κόψουμεν τα μνημόσυνα του κάθε Γιωρκάτζιη, του κάθε Σαμψών, του κάθε Γρίβα, να καθαρίσει ο συναγερμός που τούτους τζιαι να κάμουν το (Γ)ΕΛΑΜ μέρος της βουλής."

Δαμε γελουμε οξα κλαιμε?

Κλόκκος είπε...

1)Στις εκλογές του 71 ποιο κόμμα πριμοδότησε με ψήφους το Σαμψών για να βγει βουλευτής?

Πάντως όχι το ΑΚΕΛ.

2)Ποιο κόμμα πήγαινε στις δεξιώσεις που έδινε η πρεσβεία της Ελλάδας την περίοδο 67-74?

Όλα! Η πρεσβεία της Ελλάδας ήταν . . . . . η πρεσβεία της Ελλάδας.

3)Ποιο κόμμα έκανε πλάτες στην ΕΟΚΑ Β΄ αρνούμενο την ένοπλη αντίσταση ακόμη και όταν εκδηλώθηκε το πραξικόπημα?

Δηλαδή έπρεπε να γίνει εμφύλιος πόλεμος; Τάνκς εναντίον κυνηγετικών και σφεντόνων; Ακόμα και χωρίς πολλές απώλειες αναμεταξύ μας, δεν δυσκολεύτηκαν οι Τούρκοι να μπουν. Φαντάσου οι μισοί να ήμασταν νεκροί!

4)ποιας χώρας οι κομμουνιστές έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στο Σαμψών?

Καμιάς. Κανένα κομμουνιστικό κόμμα δεν έστειλε συγχαρηρήριο τηλεγράφημα στο φασίστα Σαμψών και φυσικά ούτε και το ΑΚΕΛ. Αλοίμονο, μα πού ζεις ρε φίλε;

5) σε ποιο κόμμα ανήκαν οι Παπαϊωάννου και Φάντης που συνταξίδεψαν στο εξωτερικό με τον Κληρίδη από το Ακρωτήρι με αεροπλάνο της RAF, για να συναντήσουν και να πείσουν το Μακάριο να αποδεχτεί τη διζωνική?

Ανήκαν στο ΑΚΕΛ. Δεν επέβαλαν τίποτε στο Μακάριο. Οι πολιτικές θέσεις από πότε απαγορεύονται; Την ίδια πολιτική θέση έχει και τώρα το ΑΚΕΛ. Απαγορεύεται;

6) ποιο κόμμα αποκάλεσε τον Κληρίδη καλό καραβοκύρη?

Το ΑΚΕΛ. Ποιό είναι το πρόβλημα; Ο Κληρίδης παρέλαβε χάος και παρέδωσε κράτος, γιατί όχι;

7) ποια κόμματα ήλθαν σε επαφή το 1985 για να προχωρήσουν σε πολιτικό πραξικόπημα κατά του Σπ. Κυπριανού?

Το ΑΚΕΛ και ο ΔΗΣΥ ήρθαν σε επαφή λόγω πολύ κοντινών θέσεων στο Κυπριακό. Απαγορεύονται οι πολιτικές θέσεις; Και φυσικά δεν έκαναν κανένα πολιτικό πραξικόπημα. Παραιτήθηκε η βουλή και πήγαμε σε εκλογές. Είναι πραξικόπημα αυτό; Τα νομοσχέδια του Σ. Κυπριανού ψηφίζονταν συνέχεια από το ΑΚΕΛ, και δεν υπήρξε καμιά δυσκολία για τον πρόεδρο να κυβερνήσει σε αντίθεση με το τώρα που ζούμε ένα διαρκές πραξικόπημα, μια διαρκή ανταρσία της βουλής παρόμοιας με την ανταρσία των Τουρκοκυπρίων το '63, διότι με την άρνηση της η βουλή να εγκρίνει τα κυβερνητικά νομοσχέδια ουσιαστικά εμποδίζει τον εκλελεγμένο πρόεδρο να κυβερνήσει.

Κλόκκος είπε...

Δεν τολμά ο καραγκιόζης ο Μιχαλολιάκος να πατήσει το πόδι του στην Κύπρο. Ούτε εκτός Ελληνικών συνόρων τολμά να βγει.

ματα χαρiς είπε...

golden down ερχεται για την ελλαδα.

Γιαννής από Κίτι είπε...

Κλόκκαρε, είσαι ολίγον τι αμελέτητος!
1) Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου πριμοδότησε το Σαμψών μετά από παράκληση του Μακαρίου. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες.
2) Το ΑΚΕΛ δεν έχασε εκδήλωση που έδωσε η πρεσβεία της Ελλάδας κατά την περίοδο 67-74. Μόνο τα μέλη της Επιτροπής για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα (ΕΑΔΕ) δεν πήγαιναν στις εκδηλώσεις. Η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της ΕΑΔΕ ίδρυσε το 69 το ΣΚ ΕΔΕΚ. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες.
3) Μη λες μαλακίες. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες.
4) Ομόνοια λαός πρωτάθλημα. Η γιγαντοφωτογραφία του Ασλανίδη κοσμούσε τους τοίχους του σωματείου. Και η ΠΕΟ. Συνελήφθηκαν χιλιάδες από την ΕΟΚΑ Β΄. εκτός από μερικές περιπτώσεις, οι πλείστοι ήταν της ΕΔΕΚ και δεξιοί Μακαριακοί. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες.
5) Δύο μήνες μετά την τούρκικοι εισβολή, οι Παπαϊωάννου και Φάντης συνταξίδεψαν με τον Κληρίδη τον οποίον αποκαλούσαν πρόεδρο, για να επιβάλουν στο Μακάριο τη διζωνική. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες. Πέραν τούτου υπάρχουν και τα αρχεία των άγγλων που λένε για του λόγου του αληθές, καθώς και για τις εγγυήσεις που ζήτησε ο Κληρίδης για τον εαυτό του και την οικογένεια του.
6) Το ανάποδο γίνεται με το Χριστόφια. Παρέλαβε κράτος από τον Παπαδόπουλο και δεν ξέρουμε ακόμη τι θα παραδώσει στον Αδόλφο. Πολιτικά πραξικοπήματα με το κόμμα που καταθέτει στεφάνια στο μνήμα του Σαμψών μπορείτε και ξέρετε να σχεδιάζετε. Όμως να συνεργαστείτε για την προεδρία δε μπορείτε.
7) Τα τηλεγραφήματα ρε θρασύδειλα ανθρωπάκια γιατί τα στείλατε στο Σαμψών? Ο γιος του Σ. Ηλιάδη(οικονομικός διευθυντής και ταμίας της ΕΟΚΑ Β΄) για πιο πράγμα ζητούσε ρουσφέτι από το Χριστόφια? Αφού υπάρχει τόση εμπάθεια και απέχθεια αμφοτέρων, τότε ο υιός Ηλιάδης έχει μεγάλο και απύθμενο θράσος. Εκτός που βέβαια αν το μέιλ της Ανθής ήταν φτιαχτό.
8) Και τι θα φοβηθεί ο Μιχαλολιάκος άμα θελήσει να έρθει στην Κύπρο? Την αφεντομουτσουνάρα σου? Το πολύ-πολύ να σας βάλει όλους τους κόκκινους φασίστες σε διάφορες στάσεις όπως έκαναν οι ομοϊδεάτες του για 10ετίες. Εγέρθητος!!!

Γιαννής από Κίτι είπε...

Κλόκκαρε, ξέχασα να σου πω ότι η ΚΕ του ΑΚΕΛ και η Επαγρύπνηση έστελναν τους «χρήσιμους ηλίθιους» του ΑΚΕΛ, τραμπούκους τους λέω εγώ, για να διαλύουν τις αντιχουντικές διαδηλώσεις της ΕΔΕΚ και της ΕΑΔΕ. Υπάρχουν για όλα παραδοχές των Ακελικών. Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες. Δηλαδή είσαι ολίγον τι αμελέτητος στην κυριολεξία!

Anef_Oriwn είπε...

Shαιρετώ απαξάπαντες!

Και πολύ συνοπτικά [ας πούμεν] τα εξής λίγα [τρόπος του λέγειν] για την ώρα:

1. Woofis,
Απλώς να σημειώσω [για τώρα] ότι μέσα από τα σπλάχνα του “Συναγερμού” βγήκε το ΕΥΡΩΚΟ με τον Συλλούρην του τζιαι τον Ερωτοκρίτου του. Ο δεύτερος μάλιστα μετά τα αρνητικά [για το Κόμμα του] αποτελέσματα κατά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές μιλούσε για επαναπροσδιορισμό του Κόμαμτος του δεξιότερα του ΔΗΣΥ. Τώρα πως εμπήκαν [με αστερίσκους] στον ενδιάμεσο χώρο, εν του Ττόμη Ευαγγέλιο! Γενικά η Δεξιά κάμνει πλάτες σε ακροδεξιές καταστάσεις για να εξασφαλίζει η ίδια δημοκρατικό άλλοθι αλλά και για να τις κάμνουν την “μαύρη” [συνήθως τη εθνικιστική και ρατσιστική] δουλειά. Γιατί ας πούμεν έξω που το Αντώνης Παπαδόπουλος είχε πέρσι κατά την προεκλογική περίοδο ταμπέλα που καλούσε τον κόσμο να δώσει “ψήφο στο (γ)ΕΛΑΜ(ε)”; [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2011/05/442011.html
Με το “όποιος νεκατώνεται με τα πίτερα τρων τον οι όρνιχες”, εννοούσα ότι άγγιξε θέματα που ως φαίνεται η σχολιογράφος Γιρλάντα, εν τα προσπερνά! [Λαλείς, με τούτω να υποβάλλω ότι η εν «όρνιχα»; Κατίshι μου!!!
Τέλος, εν μας το κάννεις σε eurocents τι θες να πεις με το απόφθεγμα σου του Strovolioti [link: http://strovoliotis.wordpress.com/2012/05/07/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%cf%82-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b5-%ce%ae-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%ba%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd/#comment-9325] «Σίουρα οϊ η αριστεράΗ αριστερά εν πάντα κούππα άπαννη εξάλλου σε τούτα τα πράματα…» [σημ. Ιστολόγου: «για την άνοδο των ναζί»]. Ποιες είναι λοιπόν, οι ευθύνες της Αριστεράς πάνω σ’ αυτό το θέμα;

Anef_Oriwn είπε...

Αγοράκι Golden Dawn,

Μα μάχεσαι να ΜΑΣ φοητσσιάσεις με τον καραγκιόζη [που λαλεί τζι’ ο Κλόκκος] τον Μιχαλολιάκο; Εμείς όμως (γ)ΕΛΑΜ(ε) με τα καμώματα ΣΑΣ. Και τον φασισμό θα τον στείλουμε εκεί που πρέπει!!! [link: http://www.youtube.com/watch?v=nAX3MJF-3Q0]
By the way, εν το ξέρεις ότι ο όρος «κόκκινοι φασίστες εν αδόκιμος; Σίγουρα εν τζιαι μπορείς να τεκμηριώσεις την τοποθέτηση σου; Ρεεε, ο φασισμός εν γέννημα τζιαι θρέμμα του καπιταλισμού! ΚΑΜΙΑ σχέση με την Αριστερά και τον Κομμουνισμό!

Anef_Oriwn είπε...

Κωστή που τ’ Απλίτζιην [αν και φαίνεσται μου ότι με βάση τα ερωτήματα σου εν που το μακαριστό WC. Blog που κατάγεσαι - τον Απλιτζιώτη γέρο που ‘παιζε στην “Αίγια Φούξια” ξέρεις τον;], alias Γιαννή [εν που τους σαράντα Γιαννήες που είσαι;] που το Τζιήτιν,
Χαίρε, τζι’ ο Κύριος μιτα ΣΟΥ!

Και παρ’ όλο που στις τσιοφτολογικής φύσεως και χρόνιου αντι-ΑΚΕΛικού μένους κα εμπάθειας ερωτήσεις, [ΣΟΥ] απάντησε ήδη ο σχολιογράφος Κλόκκος [και τον ευχαριστώ!] επιφυλάσσομαι να [ΣΟΥ] τα πω κι εγώ λεπτομερώς και πιο αναλυτικά σε ευθετότερο χρόνο, ίσως μάλιστα και σε ειδική ανάρτηση. Γι’ αυτό μεν χάννεσαι!
Τι «πηγές σύγχρονες και αυτόπτες», ΜΑΣ τσαμπουνάς! Αγγούρκα του Ππίγκου!!! Ούλλον τσιόφτες και μαλακίες [και ψέματα ya μισές αλήθειες] μας ξιφουρνίζεις, χωρίς καθόλου στοιχεία και τεκμηρίωση.
Εν μας λαλείς [γιατί πέρα από εμμονικός και εμπαθής είσαι και βλάκας, gamoto], που ποιον αεροδρόμιο είχε να αναχωρήσει κάποιος για το εξωτερικό «δύο μήνες μετά την τούρκικοι εισβολή», όταν ΔΕΝ είχαμε αεροδρόμιο; Ρεεε, ΕΣΟΥ που ξέρεις τα πολλά τζι’ ο νους ΣΟΥ παραμύθκια κατεβάζει, ο Μακάριος από ποιο αεροδρόμιο έφυγε από την Κύπρο στις 16 του Ιούλη του 1974 και μέσω ποιου αεροδρομίου γύρισε πίσω στην Κύπρο; [Το Αεροδρόμιο Λάρνακας τέθηκε σε λειτουργία μόλις τον Φεβράρη του 1975!]... Γιατί εν να λαλείς τζιαι για το “Blue Curaçao” που υποτίθεται επίνναν οι Παπαϊωάννου και Φάντης στο αεροπλάνο καθ’ οδόν για το Λονδίνο [αγαπημένη πλην αισχροτάτη ατάκα των αειμνήστων Γρουστοφογουοτσσιανών];

“Κοπέλλιν” , είναι [προφανές ότι με το ερώτημα σου με αρ. 4), δηλ. «ποιας χώρας οι κομμουνιστές έστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στο Σαμψών»] εννοείς το ΑΚΕΛ! Εν μας στέλλεις, ρε λαφαζάνη τζι’ αρχιψεύταρε γκεμπελίσκο, ένα κκόπι τζιειν’ του τηλεγραφήματος να το δούμε τζι’ ΕΜΕΙΣ, τζιαι να πειστούμε καθώς είμαστε οι άπιστοι Θωμάες;
Αναφορικά με τη στάση των ΑΚΕΛιστών στο πραξικόπημα, αλλά και πως η ελληνική χούντα αντιμετώπιζε το ΑΚΕΛ Προηγουμένως απέναντι στην χούντα σε παραπέμπω σε δύο παλαιότερες αναρτήσεις μου. Στην No. 13 του 2008 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2008/07/13.html] και στην No. 17 του 2008 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2008/07/17.html]…

Οι « δεξιώσεις που έδινε η πρεσβεία της Ελλάδας την περίοδο 67-74» και στις οποίες [όπως υποβάλλεις] το ΑΚΕΛ δεν παρέλειπε να παρευρίσκεται, τρία πουλλάκια κάθονταν. ΜΟΝΟ σε ΜΙΑ πήγαν στελέχη του ΑΚΕΛ [οι Παπαιωάννου και Φάντης] κι αυτό κατόπιν πρόσκλησης του ιδίου του Προέδρου Μακαρίου ο οποίος τη διοργάνωσε όταν είχε έρθει στην Κύπρο ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος... Σ’ αυτήν μάλιστα παρευρίσκονταν και οι υπουργοί της τότε Κυβέρνησης Μακαρίου Σπύρος Κυπριανού και Φρίξος Πετρίδης που είχαν έρθει σε αντιπαράθεση με την ελληνική χούντα.
Τέλος, την επίθεση εναντίον της ΕΑΔΕ την έκαμαν τραμπούκοι καλαμαράες στρατιωτικοί που υπηρετούσαν [τότε] στην ΕΛΔΥΚ και την “Εθνική” Φρουρά, ενώ η Αστυνομία δεν προστάτεψε τους διαδηλωτές!

Για τις εκλογές του 1971 εν τη μισή αλήθκεια που λαλείς που εν χειρότερη [έτσι] κι από τα υπόλοιπα γκεμπελικά ψεύδη σου. Στις εκλογές του 1971 το ΑΚΕΛ πριμοδότησε [ένεκα και της δυνατότητας που παρείχε το πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα] κάποιους από τους υποψήφιους της “Προοδευτικής Παράταξις” που ήταν μακαριακοί όπως στελέχη της ΠΕΚ [ας πούμεν τον Χατζιηράκλη] κι όχι τον Σαμψό, για να μην κυριαρχήσει το “Ενιαίο” του Κληρίδη! Αντίθετα για τον Σαμψό γίνονταν προσπάθειες από τα στελέχη του Κόμματος να μην πάρει ψήφους από την Αριστερά. «Πηγές σύγχρονες και αυτόπτες»!!!
Α, τζιαι οι κινήσεις του Νικόλα του Παπαδόπουλου που σε συνεργασία με τον ΔΗΣΥ σταυρώνουν κοντύλια στη Βουλή ή απαιτούν την παραίτηση του Προέδρου δεν συνιστούν πολιτικό πραξικόπημα;

Άντε, πάμε για την επόμενη προσπάθεια ΣΟΥ να χύσεις όξος και χολή!!!

\AKEL\ {AMMO}-[XWSTOY] είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

σάμψών ήτάν έξύπνός, ό γίός τόύ ήτάν βόδί.

Κοκής από Ακρούντα-Μαραθούντα-κυπερούντα- Ορούντα-Ελούντα είπε...

Άνεφ με συγχύζεσαι γιατί θα κάνεις ρυτίδες στο πρόσωπο σου!
Πολλά στελέχη του ΑΚΕΛ λάλησαν κι έγραψαν. Λάζαρος Σκαλιστής, Αντρέας Φάντης, ο Μιχ. Παπαπέτρου μετά που την έκανε καθώς και ο Π. Δίγκλης και άλλοι πολλοί.
Όσον αφορά τα κοπέλια και τα άλλα κόμματα, ΝΑΙ, οι ενέργειες τους μέχρι την ψήφιση του προϋπολογισμού αποσκοπούσαν είτε στην παραίτηση Χριστόφια, είτε στο να πλήξουν πολιτικά το Χριστόφια και το ΑΚΕΛ. Τώρα αν αυτές οι ενέργειες ήταν πολιτικό πραξικόπημα είναι άλλο θέμα.

Ούτε εμπάθεια, ούτε μίσος αλλά ούτε αγάπη για κανένα πολιτικό πρόσωπο και κόμμα. Αντίθετα με σένα και τους ομοϊδεάτες σου που συνεχώς βρίζετε, λοιδορείτε και μισείτε το 50% του πληθυσμού της Κύπρου. Φυσικά το κέρασμα με γλυκό καρυδάκι πάντα κέρασμα.

Και τέλος, ο κόκκινος φασισμός είναι τόσο αδόκιμος όρος, όσο και ο φασισμός και ρατσισμός, όροι τους οποίους πολύ συχνά εσείς οι αριστεροί χρησιμοποιείτε, αλλά πολύ λίγοι ξέρετε την έννοια και ετοιμολογία.

ΥΓ. αν ήσασταν πράγματι αληθινοί αριστεροί και κομμουνιστές, θα κάνατε πραξικόπημα στο Χριστόφια αν εκτιμούσατε στο ελάχιστο τα όσα πρόφερε στον τόπο το ΑΚΕΛ και ΠΕΟ ως την εκλογή Χριστόφια.

Ανώνυμος είπε...

Γούφη,
έχεις κοντή μνήμη αλλά και πολλή πλάκα. Δε χρειάστηκε το φασισταριό της Κύπρου να πορευτεί μόνο του. Επί Κληρίδη σεσημασμένοι πραξικοπηματίες έγιναν υπουργοί, βουλευτές, κατείχαν άλλα δημόσια αξιώματα, μια χαρά βολεύτηκαν και μια χαρά τους στέγασε και τους στεγάζει ακόμα ο ΔΗΣΥ. Αλλά τούτα κάμνεις τα γαργάρα και προσπαθείς απεγνωσμένα να δικαιολογήσεις τ' αδικαιολόγητα με εκτός τόπου και χρόνου τοποθετήσεις . Και αυτούς που του έφυγαν προσπαθεί να τους ξανακερδίσει πίσω με την σύσσωμη παρουσία του στα μνημόσυνα των ακατονόμαστων.

Δαμαί που ο φασισμός αναβιώνει σε όλη την Ευρώπη μου λες να μην ασχολούμαστε με τους ντόπιους φασίστες και να κάνουμε τα στραβά μάτια σε όσους τους εξέθρεψαν και τους καλύπτουν ακόμα. Η αντισυναγερμική παρακαταθήκη θα συνεχιστεί γιατί δεν έχουμε κανένα απολύτως σημείο σύγκλισης, αρχίζοντας από τα μνημόσυνα των φασιστών.

Γιρλάντα

Ανώνυμος είπε...

Κατά της Γιρλάντας το ανάγνωσμα, όσες γυναίκες δεν πάνε μαζί μου είναι κύνες!

Horst Wessel είπε...

Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig, festem Schritt. Kam'raden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschier'n im Geist in unser'n Reihen mit. Die Straße frei den braunen Batallionen. Die Straße frei dem Sturmabteilungsmann! Es schau'n aufs Hakenkreuz voll Hoffnung schon Millionen. Der Tag für Freiheit und für Brot bricht an! Zum letzten Mal wird Sturmalarm geblasen! Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit! Bald flattern Hitlerfahnen über allen Straßen. Die Knechtschaft dauert nur noch kurze Zeit! Die Fahne hoch! Die Reihen fest geschlossen! SA marschiert mit ruhig-festem Schritt. Kameraden, die Rotfront und Reaktion erschossen, Marschieren im Geist in unseren Reihen mit.

Horst Wessel είπε...

Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt Erika.
Heiß von hunderttausend kleinen Bienelein wird umschwärmt Erika
denn ihr Herz ist voller Süßigkeit,
zarter Duft entströmt dem Blütenkleid.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt: Erika.
In der Heimat wohnt ein blondes Mägdelein und das heißt: Erika.
Dieses Mädel ist mein treues Schätzelein und mein Glück, Erika.
Wenn das Heidekraut rot-lila blüht,
singe ich zum Gruß ihr dieses Lied.
Auf der Heide blüht ein kleines Blümelein und das heißt: Erika.
In mein'm Kämmerlein blüht auch ein Blümelein und das heißt: Erika.
Schon beim Morgengrau'n sowie beim Dämmerschein schaut's mich an, Erika.
Und dann ist es mir, als spräch' es laut:
"Denkst du auch an deine kleine Braut?"
In der Heimat weint um dich ein Mägdelein und das heißt: Erika.

Anef_Oriwn είπε...

Κοκούιν,

Γενικολογείς, αοριστολογείς τζι’ αφορίζεις! Δεν επιχειρηματολογείς. Το αν αναφέρεσαι γενικώς κι αορίστως στους Σκαλιστή, Φάντη, Παπαπέτρου και Δίγκλη, τούτο εν τζιαι προσδίδει από μόνο του κύρος, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα στα γραφόμενα σου! Αυτά που ΕΣΥ λες, πρόλαβαν πολλοί πριν από σένα να τα πουν. Η ουσία είναι να μπορείς να κάμνεις ουσιαστική και παραγωγική συζήτηση και να βγάζεις σωστά συμπεράσματα απ’ αυτά! Φαινεται όμως ότι ΕΣΥ αδυνατείς! Γι’ αυτό και καταφεύγεις [αν και ώρες ώρες πάεις αν το παίξεις υπεράνω] σε τετριμμένα κλισέ όπως το «Φυσικά το κέρασμα με γλυκό καρυδάκι πάντα κέρασμα». Αλήθεια ξέρεις πως ήταν αύτη η ιστορία;

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε Άνεφ, συμπαθέστατο για εμπαθέστατο?
ξέρω την ιστορία με το γλυκό καρυδάκι και πιστεύω ότι αν ήσουν εσύ στη θέση αυτών των γονιών, θα τους ζητούσες να κεραστείς βραστή ΚΕΑΝ.
Ο παππούς ο ΕΡΥΠΙΔΗΣ είπε κάποτε τα παρακάτω λόγια:
“Το αληθές είναι πικρό και αηδές , δυσάρεστο για τους ανόητους. Το δε ψεύδος γλυκύ και ευάρεστο”.


k

Ανώνυμος είπε...

όταν ήρθαμε στην εξουσία θα κλείσουμε αυτό το μπλογκ.

Anef_Oriwn είπε...

«βραστή ΚΕΑΝ» - έκφραση από το μακαριστό W.C. Blog!!!

Anef_Oriwn

Ανώνυμος είπε...

Θυμήθηκες το γριστοφογουοτσσιανό παρελθόν και παρόν σου και τα “Blue Curaçao” βλέπω.
Κλώσματα,κακαρίσματα,ασυναρτησίες και μανούβρες τύπου «δες τα link»,αλλού.Γκε γκε παπαρίδη;Και μην ξεχνάς ανθρωπόμορφο κτήνος.Τα χέρια του Βουκεφάλα,είναι βαμμένα με αίμα.Και εσύ, είσαι βουτηγμένος μέσα στα σκατά του.
Έχε γεια Άθλιο,βρώμικο,δύστυχο και αηδιαστικό Ακελικό παχύδερμο.

Woofis είπε...

Άνευ με την κίνησην που έπιασεν το blog πραγματικά διστάζω να σταθώ έστω τζιαι σαν συνομιλητής εναντίον σου, διότι παρόλον που εν δύσκολον προφανώς να το δείτε (ειδικά η Γιρλάντα που επιμένει να θωρεί το δέντρον τζιαι οϊ το δάσος) χωρίζουν μας (τουλάχιστον εμέναν αλλά τζιαι μιαν σεβαστήν μερίδαν συναγερμικών) πολλά λλιόττερα που ότι μας χωρίζουν με τους ακροδεξιούς, ειδικά με το κυπριακόν άλυτον (αν λυθεί μπορεί να αλλάξει τούτον αλλά για την ώραν λειτουργούμεν με τα δεδομένα που εν μπροστά μας).
Ποιες οι ευθύνες της αριστεράς για την άνοδον του ναζισμού; Διαχρονικά; Μα ο εθνικοσοσιαλισμός ορίζεται ως "ολοκληρωτικός σοσιαλισμός". Στην Ελλάδα; Δες μόνον την ανευθυνότηταν που δείχνει η ευρύτερη αριστερά ακόμα τζιαι σε μιαν πρωτοφανήν ευκαιρίαν να πιάσει στα σιέρκα της την εξουσία. Στην Κύπρο; Με τον εναγκαλισμόν της διαχρονικά με τη συντήρηση. Αν θέλεις παραπάνω ανάλυση, στη διάθεση σου. Απλά μεν περιμένεις να ασπαστώ το "για ούλλα φταίει ο καπιταλισμός", όπως διατείνεται σε μιαν λιτανείαν που έφεαν ήδη το μισόν του βιβλίον ο φίλος μας ο Μπογιόπουλος στο τελευταίον του βιβλίον. Είμαι περίεργος αν θα προτεςίνει τελικά τίποτε χειροπιαστόν τζιειμέσα πέραν τούτης της (σιειλιοειπωμένης) λιτανείας.

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [ημερ. 9/5/12 10:21 π.μ.],

Το σχόλιο σου παραμένει εκεί ως δείγμα του φασιστικού κι ασυνάρτητου λόγου τόσο εσένα του ιδίου όσο και γενικότερα των ομοϊδεατών σου. Όταν δεν μπορείτε να συζητήσετε [ελλείψει επιχειρημάτων ή/και γιατί αποκαλύπτονται τα ψεύδη σας] καταφεύγετε σε ύβρεις και χυδαιότητες!!!
Άντε, τζι’ άει σιχτίρ!!!

Anef_Oriwn είπε...

Woofis,

Αν και το ύφος και το λεκτικό σου μου θυμίζει την [κυπριακή] παροιμία “έλα παππού μου να σου δείξω τ’ αμπέλια σου”, εν τούτοις θα παρουσίαζε αρκετό ενδιαφέρον αν μας επεξηγούσες, ας πούμεν(τε),
- τι σχέση έχει ο εθνικοσοσιαλισμός του Χίτλερ με την κοσμοθεωρία των Μαρξ, Ένγκελς και Λένιν για τον σοσιαλισμό [και τον κομμουνισμό]. Και τι με νοιάζει ΕΜΕΝΑ [ως Αριστερό] αν «… ο εθνικοσοσιαλισμός ορίζεται [σημ. Ιστολόγου: από ποιους;] ως “ολοκληρωτικός σοσιαλισμός”»; Ή
- για ποιον «… εναγκαλισμόν της [σημ. Ιστολόγου: της Αριστεράς] διαχρονικά με τη συντήρηση…», μιλάς; Έχει χάζιν να νομίζεις και να θεωρείς [ως “συναγερμικός” που τελικά παραδέχεσαι ότι είσαι] πως το ύφος, οι προσεγγίσεις και τοποθετήσεις σειρά στελεχών του ΔΗΣΥ, όπως των Σαμψών, Α. Θεμιστοκλέους, Χατζιηγιάννη, Πρ. Προδρόμου, Θεοχάρους, Χρ. Τριανταφυλλίδη, Α. Κυπριανού, Χρ. Κληρίδη, Λεφτέρη Κασεττο-φόρου και λοιπών] αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα προοδευτικότητας!

Άποψη και εισήγηση μου: Ξεκαθαρίστε πρώτα τον ΔΗΣΥ [ΣΑΣ] από ακροδεξιές [ρατσιστικές και εθνικιστικές], συντηρητικές και αναχρονιστικές καταστάσεις και κοπιάστε να δώσετε και σε ‘μας τα φώτα σας για να ξεπεράσουμε τη δική μας «συντήρηση»

Για τα εν Ελλάδι τεκταινόμενα θα επανέλθω με νέα ανάρτηση μου…

Ανώνυμος είπε...

@Κοκής από Ακρούντα-Μαραθούντα-κυπερούντα- Ορούντα-Ελούντα

πάρε το χάπι σου να σου περάσουν ιδεοληψίες σου.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ανώνυμε των 9/5/12 3:35 μ.μ.
Εσύ πρέπει να είσαι που Μαλούντα η που τη Βλακούντα. Εν εξηγείτε αλλιώς!

Όσο για σένα ρε ανεφ οριωνα,
Ένα μόνο έχω να σου πω. Επιδεικνύεις πάρα πολλήν ανεκτικότητα και θα έχει ως αποτέλεσμα το μπλοκ σου να ξεφύγει από κάθε όριο είτε κοσμιότητας είτε καλαισθησίας και οι σχολιαστές του μπλοκ σου θα αποθρασυνθούν χρησιμοποιώντας εξαιρετικά υβριστική και χυδαία φρασεολογία καταντώντας το ως ένα κοινό βόθρο.
Κάνε κάτι λοιπόν να χάσεις το τρένο. Σόρρυ, να προλάβεις το κακό ήθελες να πω!

Ανώνυμος είπε...

εγω θα διαφωνήσω με το άτομο πάνω.
Βρήκα εκπαιδευτικού περιεχομένου κάποια αποσπάσματα στην όλη συζήτηση. Δεν ζούσαμε όλοι το 60 και το 70, και κάποιες "λεπτομέρειες" δεν υπάρχουν στα "βιβλία" όσο και αν ψάξει κάποιος