Τρίτη 5 Μαΐου 2009

Ανάρτηση 19/2009 (αντιφασιστική) – “Ο Δωδεκάλογος του Καλού Φασίστα”.

[ΣΗΜΕΡΑ, 4 του Μάη, συμπληρώνεται ένας χρόνος, όταν πέρσι, ακριβώς τέτοια μέρα έσκασε μύτη (με πειραματική ανάρτηση – testing), αυτό το blog. Ίσως η δημιουργία του blog να έσκασε και σαν βόμβα (ξαφνικά κι απρόσμενα) καθως για μήνες περιφερόμουν (ως πλάνητας κι άστεγος) στην blogόσφαιρα επισκεπτόμενος διάφορα blogκια (αφήνοντας εδώ κι εκεί σχόλια – όπως οι κούκοι αφήνουν τ’ αυγά τους σε ξένες φωλιές).
Αρχικά πρόθεση μου ήταν να κάνω ένα απολογισμό για τη δραστηριότητα του blog σ’ αυτόν τον έναν (τον πρώτο) χρόνο, αλλά επειδή ΔΕΝ ευκαιρώ (έχω να γράψω για πιο σοβαρά και επείγοντα θέματα) θα το αφήσω για ευθετότερο χρόνο (και ελπίζω να το κάνω σύντομα). Πάντως να σημειώσω (χωρίς καθόλου διάθεση αυταρέσκειας και κομπασμού) ότι οι 70 τόσες (μέχρι τώρα) αναρτήσεις που κάναμε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, δεν αποτελούν και λίγη δουλειά].

Να έρθουμε και στα πιο σοβαρά τώρα:
Τις τελευταίες μέρες αναπτύχθηκε σε κάποια blogοσφαιρικά στέκια (όπως στου Μιχάλη – link: http://mihalismihail.blogspot.com/2009/05/blog-post.html,

και στου Lexi_Penitas – link: http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/2009/05/blog-post.html),
μια συζήτηση για την αναγκαιότητα και χρησιμότητα (κι αν δεν αποτελεί χάσιμο χρόνου) τυχόν παρεμβάσεων (ΜΑΣ) σε εθνικιστικά blogκια ...

Αφορμή γι’ αυτές τις συζητήσεις ήταν διάφορα πρόσφατα περιστατικά έμπλεα φασιστικής νοοτροπίας και συμπεριφοράς (όπως η επίθεση ενάντια στο δημοσιογράφο Κώστα Γεννάρη ή ο προπηλακισμός όσων περνάνε από τα οδοφράγματα για τα κατεχόμενα), αλλά και η εμφάνιση ενός νέου εθνικιστικού blog με την βαρύγδουπη και παραπλανητική ονομασία “Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο”. [Και ποιοι θα την αποκαταστήσουν, οι πολιτικοί επίγονοι αυτών που την καταλύσανε;].

Οι διαχειριστές του blog αυτού, μέσα από ισοπεδωτικές και μηδενιστικές αναρτήσεις κι απαξιωτικά σχόλια (που στοχεύουν τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση του) και με κύρια χαρακτηριστικά το χλευασμό και την ειρωνεία (χωρίς την ίδια ώρα να τους λείπει η έπαρση, η αλαζονεία, ο κομπασμός και η αμετροέπεια – κοινώς λαφαζανιά) σε συνδυασμό με τον εξοστρακισμό και την απαγόρευση του ουσιαστικού αντίλογου και της άλλη άποψης (ήδη έχουν γράψει στα μαύρα τους κατάστιχα κάποιους αντιφρονούντες “περιηγητές” – όπως αποκαλούν απαξιωτικά τους επισκέπτες και σχολιογράφους του blog), καλλιεργούν και προωθούν αντιδημοκρατικές και ολοκληρωτικές συμπεριφορές και νοοτροπίες. Τα γραπτά τους και οι αντιδράσεις τους ΟΖΟΥΝ εθνικισμό, ρατσισμό και φασισμό! Κι αυτό το λεω ΟΧΙ γιατί επικρίνουν τον Πρόεδρο ή γιατί ο Πρόεδρος πρέπει να είναι στο απυρόβλητο (αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός ΜΑΣ να ασκεί κριτική), αλλά για τον τρόπο, το στυλ και το ύφος που το κάνουν!
Τα κείμενα τους δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από εκείνα των φυλλάδων, “Το κυπριακό ΠΟΝΤΙΚΙ” και “ΕΝΩΣΙΣ”. Η ΠΟΝΤΙΚΟ-φυλλάδα μάλιστα φιλοξενεί και κείμενα τους! “Όμοιος ομοίω αεί πελάζει”!

Όλη αυτή η φασίζουσα κατάσταση (νοοτροπίες, πρακτικές, τρόπος σκέψης, συμπεριφορές και στάσεις) μου θύμισαν τα “Γνωρίσματα του Καλού Φασίστα”, όπως τα κωδικοποίησε ο αξέχαστος (και εξαίρετος) Βασίλης Ραφαηλίδης στο βιβλίο του "Θερμοί και Ψυχροί Πόλεμοι", (Εκδόσεις "του Εικοστού Πρώτου", 1996).
[Ο Ραφαηλίδης επεξεργάστηκε αυτό το “Εγχειρίδιο ή το Δωδεκάλογο του Καλού Φασίστα” – όπως εγώ το λαλώ - βασιζόμενος στο βιβλίο του Χίτλερ “Ο Αγών μου”].

[Παρόμοιο (περίπου) post (όπου περιγράφονται τα χαρακτηριστικά του εθνικιστή) υπάρχει αναρτημένο και στο αντιεθνικιστικό blog “Να σταματήσουμε την κατασκήνωση των νεοφασιστών”, με τίτλο “Σκιαγραφώντας τον τυφλό εθνικιστή” (link:
http://stopfascistcamp.blogspot.com/2007/11/blog-post_09.html)].
Σημαντική σημείωση:Ο οποιοσδήποτε παραλληλισμός, συσχετισμός ή σύνδεση με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις που τυχόν γνωρίζετε ή έρχονται στο νου σας, ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαία ή συμπτωματική!
[Ότι έχω γράψει μέσα σε αγκύλες, αποτελούν σχόλια του αντιγραφέα, δηλ. της αφεντομουτσουνάρας μου].



Ο ΚΑΛΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ,

λοιπόν,
[έστω κι αν ο ίδιος δεν ξέρει ή δεν αντιλαμβάνεται από μόνος του ότι είναι φασίστας - αντίθετα μπορεί να χαρακτηρίζει τον εαυτό του όπως γουστάρει ή όπως του καπνίσει, ας πούμεν, “Έλληνας πατριώτης” ή "θεματοφύλακας των εθνικών ιδεωδών"]:

1. Πρέπει να βάζει την πατρίδα του πάνω κι απ’ τον Θεό. [Για να μην έχουν όμως πρόβλημα με τον Θεό – στην Ελλάδα – εφεύραν και τα “ελληνοχριστιανικά ιδεώδη”].
2. Πρέπει να λατρεύει τους προγόνους και κυρίως να πιστεύει πως μπορεί να τους ξεπεράσει, όντας [ο ίδιος] χάλιας. [Απ’ εδώ μας προέκυψε και η παθολογική προγονολατρεία].
3. Πρέπει να έχει όνειρα αυτοκρατορικά για την πατρίδα του, ας πούμε να ονειρεύεται την ανασύσταση της ελληνικής [ελληνική ήταν ή ρωμαϊκή;] Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ή όποιας άλλης [ρωμαϊκής, βουλγαρικής, ρωσσικής, ή των Αμψούργων]. {*** 5/5/2009 - Να συμπληρώσω και “της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, για να μην νομίσει κανένας καλοθελητής ότι θεωρώ πως ΔΕΝ υπάρχουν τούρκοι εθνικιστές και φασίστες!}
4. Πρέπει να μισεί τους αστούς, που του φράσσουν το δρόμο για την «προαγωγή στην ανώτερη τάξη». [Γι' αυτό ενίοτε πετάνε και αντιιμπεριαλιστικές κορώνες].
5. Πρέπει να μισεί τους κομουνιστές, που υπόσχονται ισότητα, ενώ στη φύση κυριαρχεί η ανισότητα. [Φασισμός και αντικομμουνισμός πάνε πακέτο].
6. Πρέπει να εξαφανίζει τους αδύνατους, γιατί το ίδιο κάνει και η Φύση. [Υποτιμούν τους φτωχούς λαούς αλλά και τους χαμηλά αμειβόμενους και τους χειρωνάκτες εργάτες].
7. Πρέπει να λατρεύει τη φυσική ρώμη. [Τους αρέσει να κάνουν τους παλληκαράδες και να μιλούν για πολέμους, σκοτωμούς και σφαγές, ενώ δεν παραλείπουν να εκστασιάζονται με τα όπλα].
8. Πρέπει να είναι έτοιμος να πεθάνει για τον Αρχηγό, προπονούμενος και με έναν λιγότερο ισχυρό και Θανατηφόρο Αρχηγό, σαν τον Παπανδρέου ή τον Καραμανλή, ας πούμε [ή τον Παπαδόπουλο και τον Λυσσαρίδη].
9. Πρέπει να πιστεύει πως ο Αρχηγός είναι ο Μεσσίας, και να θεωρεί τον άλλο Μεσσία [τον Ιησού] κάλπικο. Μέχρι που να συνηθίσει να λατρεύει μόνο τον Αρχηγό ως Μεσσία, καλό θα είναι να πιστεύει και στον άλλο [τον Ιησού], για να κρατάει τη φόρμα του.[Κάναμε ήδη αναφορά για την εφεύρεση των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών].
10. Πρέπει να νιώθει πολύ, μα πολύ άσχημα για την κακή του μοίρα, και να μη την εξαρτά απ’ τη βλακεία του κι απ’ τις κοινωνικές συνθήκες, αλλά από την έλλειψη καλής και ικανής ηγετικής κεφαλής, γνωστής και σα Μεγάλο Κεφάλι. [Ο Παπαδόπουλος έχει ήδη πεθάνει, άμα παει και ο Λυσσαρίδης – ζωή σε λόγου του - τι θα απογίνουν όλοι αυτοί οι έρμοι, χωρίς ηγέτη;] {*** Σημείωση 6/5/2009: Για περιορισμό των παρεξηγήσεων – που ούτως ή αλλιώς είναι και αναπόφευκτες – να διευκρινίσω ότι εδώ με το “ηγέτης” εννοώ “ίνδαλμα”}.
11. Πρέπει να «πηδάει» όσο γίνεται πιο αραιά, για να μη σπαταλά τις δυνάμεις τον, που τις χρειάζεται όλες για τη μάχη, είτε κατά του σατανά είτε κατά του σατανά κομουνιστή. [Γι' αυτό είναι και ανέραστοι].
12. Πρέπει να προτιμάει για σύζυγο ή γκόμενα μια «γυναίκα του λαού», ας πούμε μια εμποροϋπάλληλο απ’ το Μόναχο, σαν την Εύα Μπράουν, ένα σκέτο ζώον, που ο Χίτλερ την είχε μόνο για να την «πηδάει» μια φορά το εξάμηνο, γιατί αν έχανε δυνάμεις, πώς θα κατέστρεφε την Ευρώπη; Στην ανάγκη καλή είναι για σύζυγος και μια αεροσυνοδός [όπως η Δήμητρα Λιάνη, ας πούμε] ή όποια άλλη, τέλος πάντων, εκ του λαού προερχόμενη, ώστε να λειτουργεί πολιτικά ο μύθος της Σταχτοπούτας. Σημειώστε πως ο Χίτλερ δεν κάπνιζε, δεν έπινε, δεν έτρωγε κρέας και αγαπούσε πολύ τα ζώα, επειδή δεν αγαπούσε καθόλου τους ανθρώπους. (Ζωόφιλοι συνεχίστε να αγαπάτε τα ζώα, δεν είναι ζώα όλοι οι ζωόφιλοι).

Θα μπορούσαν ν’ ακολουθήσουν κι άλλα πολλά ... Η δική Σας συμβολή είναι καλοδεχούμενη!


[Κλείνοντας θα ήθελα για ακόμα μια φορά να τονίσω ότι ναι μεν ένα blog μπορεί να αποτελεί τρόπον τινά τον προσωπικό χώρο (έκφρασης και συμπεριφοράς του διαχειριστή του – του Blogοδεσπότη), αλλά πρέπει να έχουμε και κατά νουν ότι εφ’ όσο εκφραζόμαστε δημόσια, πρέπει να είμαστε και έτοιμοι να δεχτούμε και κρίσεις και επικρίσεις. Όταν μάλιστα είμαστε καυστικοί, είρωνες κι αλαζόνες, ΔΕΝ πρέπει να δυσφορούμε αν τύχουμε παρόμοιας ή/και ανάλογης συμπεριφοράς.
Επίσης να σημειώσω ότι μέχρι τώρα είχα την άποψη (και εν μέρει τη διατηρώ) ότι κείμενα εθνικιστικού περιεχομένου (είτε αυτά δημοσιεύονται σε εφημερίδες και περιοδικά ή αναρτώνται στο internet) πρέπει να απαντώνται και να σχολιάζονται. Όχι γιατί έχω την ψευδαίσθηση ότι θα πείσουμε τους συγγραφείς, γραφείς κι αντιγράφεις τους ότι έχουν λάθος ή για την ορθότητα των δικών μας θέσεων (αυτό θα μπορούσε να γίνει ΜΟΝΟ με την μεταμόσχευση εγκεφαλικών κυττάρων, αδυνατεί ακόμα η Επιστήμη), αλλά επειδή αυτά τα κείμενα διαβάζονται και από τρίτους, καλό είναι να κατατίθεται και η άλλη, η διαφορετική άποψη. Όμως πλέον προβληματίζομαι και ειλικρινά ΔΕΝ ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το κάνουμε – από την μια γιατί συνήθως έχουμε να κάνουμε με περιθωριοποιημένους και γραφικούς τύπους κι από την άλλη γιατί μπαίνοντας σε συζήτηση μαζί τους (κι ο Θεός να την κάνει συζήτηση τις πλείστες φορές) τους δίνουμε και υπόσταση].

Anef_Oriwn
Δευτέρα 4/5/2009


UPDATE (5/5/2009):Το κείμενο αυτό γράφτηκε και αναρτήθηκε κάπως στα βιαστικά ψες ... Κάνοντας σήμερα μια δεύτερη ανάγνωση, εντόπισα κάποια ορθογραφικά και συντακτικά λάθη (απολογούμαι) τα οποία και έχω διορθώσει. Πέραν τούτου έχω προβεί και σε κάποιες μικροδιαφοροποιήσεις και συμπληρώσεις.

77 σχόλια:

Aslan είπε...

Ωραιος!!!

Lexi_penitas είπε...

Ακόμα ένα τιποτένιο μίσθαρνο του ερυθρού οδοστρωτήρα που βρίζει ανερυθρίαστα τους αγνούς απογόνους του Περικλή και της Ασπασίας. Αυτό είσαι φίλε μου!

Ανώνυμος είπε...

Το blog που αναφέρει ο Anef Oriwn είναι το christofias-watch. Και κατ' ακρίβεια δεν παίζεται.

Ανώνυμος είπε...

Kala egrapses tooooooso arthro kai ena paradigma mias nazistikis-fasistikis simperiforas den mas edi3es!

Den mpirazi esi mporis na les oti thelis kai o kosmos tha se krini. Auto ine i dimokratia oxi to tapeloma kai to fakeloma sto opio esi epididese!

αίολος είπε...

@ Lexi_penitas

Δεν συμφωνώ είναι αμερόληπτος και ακριβοδίκαιος προοδευτικός (Κ)ριτής που παρουσιάζει με αντικειμενικό τρόπο την βρωμερότητα των Ελλήνων και κατ επέκταση των ε/κ.
Αυτά τα χυδαία χαρακτηριστηκά, που τόσο αδογμάτιστα παρουσιάζονται, δεν τα βρίσκεις ΠΟΤΕ στους ανθρώπους του προοδευτικού χώρου και κυρίως δεν τα βρίσκεις στους "αδελφούς" τ/κ.

Antreas είπε...

Μπράβο ANEF,
κάποιος πρέπει να έσιει την τόλμη να τα λέει.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι λες ότι Αρχηγός των φασιστών είναι ο Παπαδόπουλος και ο Λυσσαρίδης, σημαίνει ότι πρέπει να κοιταχτείς.

Ανώνυμος είπε...

Ξιφτιλισμέν'

Unknown είπε...

Άσχετο το σχόλιο μου, αλλά φταίει η αναφορά του Άνευ.

Μου θύμισε έναν από τους πιο ωραίους δασκάλους που είχα στη ζωή μου , τον Βασίλη Ραφαηλίδη. Σπουδαίος άνθρωπος, ακάματος, δεν κουράζονταν ποτέ να μοιράζει απλόχερα τα όσα ήξερε και να συζητάει -κυρίως με νέους ανθρώπους. Σε κάποια εποχή που η Ελλάδα είχε γεμίσει με διάφορες πολιτιστικές λέσχες ο Ραφαηλίδης δεν έλεγε ποτέ όχι στις προσκλήσεις για να προλογίσει κάποια ταινία και να συζητήσει μετά με το "κοινό". Τον γνώρισα και τον εκτίμησα σαν δάσκαλο, τον καμάρωσα σαν ενθουσιασμένο φίλο των νέων ανθρώπων.

Και βέβαια έως το μεδούλι αντιφασίστας και αντι εθνικιστής κατά συνέπεια και άριστος γνώστης της Αρχαιοελληνικής Γραμματείας.


Επί του συνόλου της ανάρτησης του Ανευ...

Φίλε-και σε εκτιμάω, το ξέρεις, η τάση που βλέπω, είναι αυτή της μετατροπής της "μπλογκοσφαίρας" σε αριστερά και δεξιά καφενεία. Το κάθε καφενείο (μπλογκ) με την δική του πελατεία και πάει λέγοντας.

Η εξέλιξη αυτή είναι εκτός από αναχρονιστική είναι και θλιβερή και επικίνδυνη. Ειδικά με τις όποιες εξελίξεις μπροστά μας.

Unknown είπε...

Και κάτι ακόμα.

Θεωρώ πλήρες ξεχαρβάλωμα και παράδοση στη χυδαιότητα τις εκατέρωθεν ύβρεις προς πρόσωπα που για μεγάλες μερίδες της κοινωνίας είναι σεβαστά.

Θεωρώ απαράδεκτη τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν ορισμένοι τόσο για τον Πρόεδρο Χριστόφια όσο και κάποιοι άλλοι για τον τέως Πρόεδρο τον Τάσσο Παπαδόπουλο αλλά και για τον αειθαλή Βάσο Λυσσαρίδη.

Τόσο ο Χριστόφιας όσο και οι Παπαδόπουλος και Λυσσαρίδης, καλώς ή κακώς, σημαίνουν πολλά για πολλούς συμπολίτες.

Αν νομίζετε πως οι ειρωνείες οι χαρακτηρισμοί κλπ οδηγούν κάπου εξηγήστε το μου.
Τα πράγματα τρέχουν και, ο ποιοτικός πήχης της συζήτησης αντί να ανεβαίνει, κατεβαίνει.

Και θα πω και τούτο, επειδή είμαι στο λημέρι του Άνευ (το ίδιο θα έκανα και στου Μιχάλη ή σε οποιοδήποτε άλλο «δηλωμένο» αριστερό μπλογκ).

Φίλοι, μην αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα μόνο μέσα από τον ιδεολογικό μικρόκοσμο. Βέβαια αυτό ισχύει για όλους τους «ιδεολογικούς μικρόκοσμους».

Σταματάω εδώ γιατί θεωρώ πως γράφω αυτά που θα έπρεπε να είναι αυτονόητα.

Ανώνυμος είπε...

οκ ανευ, παραδεχομαι οτι μπορει να εσιει τζαι την λειτουργια του να προσπαθεις να τους καμεις να κουβεντιασουν.. εν τοσο φανερο οτι ταρασσεις τα νευρα τους...που ενδεχομενως να εν τζαι τουτον μια συνεισφορα στην αναπτυξη των ατροφικων κυτταρων του εγκεφαλου τους..μπορει να αναγκαστουν να σκεφτουν που τα καλα, που ξερεις; η ελπιδα..
ψυσιηκο τζαι παραδεχομαι οτι μπορει να εν τζαι κοινωνικη προσφορα..αλλα παλε θελει φλαγκα..παντως κατι τους ντιζει τζαι τζηνους απο οτι φαινεται...

παντως ο ορος μαλλον πρεπει να εν τραμπουκος..δηλαδη ο ανεπισημος λογοκριτης..ο διεθυντης υλης του φιλελευθερου ας πουμε βαλλει οποιους ανωνυμους τον βολευκουν τζαι κοφκει οσα κειμενα δειχνουν τες λαφαζανιες του..τζηνος εν ο επισημος λογοκριτης του κυκλωματος..τουτοι [οπως εμφανιζουνται] φαινουνται να εν παραπανω σε φαση να διακοφκουν την ροη μιας κουβεντας, ενος διαλογου με διαφορα μεσα..παλια οι χιτες..υστερα ηταν η υστερια/δαιμονοποιηση που εκτισεν την δολοφονια του λαμπρακη..υστερα ηταν τα παλληκαρουθκια του γεεφ που ειτεθηκαν στην επιτροπη για την αποκαταστση της δημοκρατιας τον τζαιρο της χουντας..κλπ..

οπως τζαι στον επισημο λογοκριτικο λογο οι τεχνικες που χρησιμοποιουνται εν σταθερες..επαναλαμβανομενες ατακες...δαιμονοποιηση..τζαι αποσπασματικη αναγνωση κατα το [αθηναικον] ρητο "οταν το δακτυλο εδειχνε το φεγγαρι ο ηλιθιος κοιταζε το δακτυλο"...εν ειναι ηλιθιοι σε τουτο το επιπεδο..απλα προσπαθουν να μετατρεψουν την συζητηση σε ηλιθια..
ο στοχος εν να μεν γενεται συζητηση..

εγω λαλω να καμωμεν τζαι νακκον χαζιν

στοιχημα..
1.μπορει/ουν [υπολογιζεται απο οτι εκαταλαβα να 1 με 3] να διαμορφωσουν εναν σχολιο που να εσιει εστω τζαι απομακρον ηχο τεκμηριωμενου επιχειρηματος; τζαι ακομα πιο συγκλονιστικο - μπορει/ουν να διατηρησουν εναν εστιασμενο διαλογο με καποιαν επιφαση λογικης ανταλλαγης επιχειρηματων για 3 συνεχομενα σχολια;..οκ 3 μπορει να εν δυσκολο..να πουμεν 2..
οποιος πει "ναι" τζαι γενει το θαυμα [τα 2-3 συνεχομενα επιχιερηματα] κερδιζει μιαν πιττα μιξ.
η πιο πανω προσπαθεια του ενος να γυρευκει παραδειγματα ηταν αξιεπαινη γιατι επηεν 2-3 προτασεις..αλλα θελει πολλην κλεισιμο των μαθκιων να μεν θωρει καποιος παραδειγματα αμα ο καυκας εξεκινησεν που εναν αποκλεισμο/λογοκρισια..τζαι το επεισοδιο στο ληδρας παλας..
try again

2. αν υπολογισουμε οτι επιχειρηματα εν εχουν, τζαι απλα βαλουν ξανα τες ιδιες λεξεις σε διαφορες παραλαλγες ["δεν παιζονται".. παιζονται που;.."ανευ ξεφτιλισμενε", "ξεφτιλισμενε ανευ", "ξεφτιλισμεν" - δαμαι εφυεν ενα γραμμα.. το επομενο;..] καθε ποσα σχολια εν να καμνουν copy paste το σχολιο με την φραση/λεξη που εμαθαν να παπαγαλιζουν;
επιλογες
καθε 5 σχολια
καθε 10 σχολια
οποιος πει 10 σχολια τζαι κερδισει, καφεν μουχτι.

υ.γ. μια λογικη απορια γιατι καπου ειδα οτι ακομα τζαι η ηλικια του λυσσαριδη εν τεκμηριο για λογοκρισια [χεστηκαμε δηλαδη, αλλα ..κουβεντα να γινεται]..

ο λυσσαριδης ενεν γερος;
οξα μονο τζηνος εξαιρειται που τους γερους [σαν βιολογικη πραγματικοτητα] παρα τα χρονια του;
τζαι γιατι θελει να εξαιρειται;
ιντα που εχουν οι γεροι;

το οτι εν γερος ενεν καθολου προβλημα..τζαι ο πλουτης ηταν γερος, τζαι ο κληριδης εν γερος..τζαι αποδεχτηκαν/αποδεχονται την ηλικια τους..
το προβλημα εν αλλου..μιας πορειας/καταντιας που τον εφερεν να μιλα σε ακροατηρια των καταλοιπων της εοκα β..τζαι οϊ μονο σημερα..δυστυχως..
αλλα τουτον καμνει οτι εν το καταλαβει..τζαι εν εσιει να καμει με την ηλικιαν..

πιστευκω,αντιθετα, οτι με οσες διαφωνιες τζαι αν εισιεν καποιος με τον παπαδοπουλο, το δικον του τελος του κυκλου εισιεν μια συνεπεια..οταν εξεκινησεν η προεκλογικη το καλοτζαιρι του 2007 τζαι οι λαφανζανηες επαιζαν το "μα εγω εν τζαι.." με την διζωνικη ομοσπονδια, ο τασσος εστειλεν τον παλμα να διευκρινησει με σαφηνεια οτι ο στοχος ενι η διζωνικη ομοσπονδια...
συνεπεια τζαι απεναντι στο προτυπο του [τον μακαριο] τζαι απεναντι στην εμπειρια του σαν προεδρος/διαχειριστης του θεματος..

περαστικος

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία είναι:

Έγινε φοβερή διαφήμιση για το christofias-watch, τόσο από τον penitas, όσο και από το Μιχάλη, όσο και από τον Άνευ.

Στείλατε πολύ κόσμο σε εκείνο το blog.

αιολος είπε...

Nα είστε καλά, ούτε και εγώ θα τα μάθαινα να είναι καλά τα παιδιά, θα νόμιζα ότι όλοι στην Κύπρο, είστε σαν τα "προοδευτικά " μπλοκ που σκόνταψα.

Έτσι για να πω και εγώ κάτι για τον Χριστόφια........

Έχετε και εσείς ένα Χριστόφια και κάτι τρέχει στα γύφτικα, εμείς στην Ελλάδα έχουμε βουλή με 300 ΑΘΩΟΥΣ, είδατε τι έγινε στο Κοινοβούλιο μας Αθώος και ο Αριστοτέλη Παυλίδη, σχετικά δέστε εδώ:

http://aiolos-mavro.blogspot.com/

αιολος είπε...

Όλα αυτά τα τραγικά που βλέπετε στην Ελλάδα έγιναν, ευθύς μόλις κυβέρνησαν οι "σοσιαλιστές" του ΠΑΣΟΚ, βάλε τι θα συμβεί στην Κύπρο που κυβερνούν κομμουνιστές!!!!!!!!!! Ούτε ψίλος στον κόρφο σας.

αιολος είπε...

Η πείρα μου λέει ότι οι καλύτεροι μαθητές των (επι)δεξιών είναι οι αριστεροί, μαθαίνουν τάχιστα τις λέξεις :

Αρπαχτή
Λαμογιά
Βόλεμα (για τους ημέτερους)
Ψυγείο (για τους αντίθετους)
Κουτάλα
Δικτύωση
κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Εντωμεταξύ, η μεγάλη πλάκα με τον Άνευ Ορίων είναι ότι προσπαθεί απεγνωσμένα να συμμετέχει στο μπλογκ τους και όλο γίνεται αντιληπτός. Μιλάμε για μεγάλο ξεφτίλα!

Να τι του έγραψε κάποιος εκεί :

Ο/Η ΕΖΕΚΙΑΣ ΠΑΠΗΣ είπε...

άνευ ορίων, σταμάτα σε παρακαλώ να γράφεις σε greeklish για να κρύψεις την ταυτότητά σου. 50 χρονών γάρος, φάνου αξιοπρεπής επιτέλους

αιολος είπε...

Πάπης αν θυμάμαι καλά ήταν το ψευδώνυμο του Παπαιωάννου όταν ήταν στις Διεθνείς Ταξιαρχίες στην Ισπανία.

ΑΝΕΥ θα είναι κωλόπαιδα αν σε αποκλείσουν από το μπλοκ τους, μπες ευθέως με το ονομά σου και πες τις απόψεις σου, θα ακούσεις τα μπινελίκια σου αλλά θα πεις αυτά που θες.

Hampis είπε...

Αν είναι δυνατό!! 'Εσιει ανάγκη που ψευδώνυμα ο anef, εν εν πάντα που λαλεί τζιαι υπογράφει την άποψή του?
Εν μας λαλεί ο ανώνυμος, γιατί σε τούν΄το blog που αναφέρεται, τα σχόλια εν ούλλα που ανώνυμους που χρησιμοποιούν ψευδώνυμα.
???
Anef, ακόμα τζιαι ο αίολος εσυμπάθησέ σε φίλε μου!

Αρτζιάν είπε...

Αίολε σαν την κλανιάν
σεχω τζιαι σε φυλάσσω
τζιαι περπατώ τζιαι σκέφτουμαι
μεν κλάσω ζιαι σε χάσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αίολος εν ανθρωπάκι αγαθόν, ας έσιει τες ιδέες τζιαι ας ζει μες την πλάνην του.
Άλλοι εν το πρόβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα εν ο Αslan. Που εσιέρετουν ο τζίρης του πως έκαμεν γιον!

Ανώνυμος είπε...

Τούτον εκατάλαβες εσύ?

Μιχάλης είπε...

@ politispittas

Πρέπει επιτέλους να ξεχωρίσουμε το τι αποτελεί κριτική και τι ύβρης.

Καταντήσαμε Γιώργο κάθε κριτική προς τον Τάσσο ή προς τον Λυσσαρίδη να ονομάζεται ύβρης.
Ε δεν είναι αγαπητέ μου έτσι τα πράγματα.

Είναι κι αυτοί πολιτικοί, είναι κι αυτοί άνθρωποι και όπως όλοι μας υπόκεινται σε κριτική. Σε καμιά περίπτωση δεν εγκρίνω χαρακτηρισμούς.
Αλλά το να πεις ότι κάποιος είναι μεγάλος σε ηλικία δεν σημαίνει ότι τον βρίζεις. Είναι η πραγματικότητα. Και κυρίως όταν το πεις για κάποιον που έχει μείνει κολλημένος σε πρακτικές, φρασεολογίες και πολιτικές του παρελθόντος.

Μπορεί να φανεί λίγο σκληρό αλλά η εκ του ασφαλούς κριτική σου φίλε, δεν πείθει.
Όταν γράφεις εσύ τα δικά σου κείμενα δεν υπεισέρχεται και ο δικός σου ιδεολογικός (ή άλλος) μικρόκοσμος;

Δεν αναγνωρίζεις ότι οι ιδέες και οι αντιλήψεις του καθενός καθορίζονται από αυτά που έχει μέσα στο κεφάλι του;

Ή μήπως όταν κτυπά κάποιος «τζιαι της πρόκας τζιαι του καλλιτζιού» με αποτέλεσμα να αυτοαναιρείται πολλές φορές ή όταν άγεται και φέρεται από διάφορες απόψεις είναι σωστός και ζει σε «μεγαλόκοσμο»;

Συμφωνώ ότι κάποια αυτονόητα και προφανώς έκδηλα δεν πρέπει καν να τα συζητούμε.

Αυτά με όλη την αγάπη και τον σεβασμό που ξέρεις ότι τρέφω προς το πρόσωπο σου.

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως αν το πεις για να κατακρίνεις κάποιον το ότι είναι μεγάλος σε ηλικία, είσαι ηλικιακός ρατσιστής.

Όπως ο Άνευ ο ξιφτιλς.

Έχει δίκαιο το christofias-watch

Ανώνυμος είπε...

Ενοχλεί σε Μιχαλάκη που ο Πίττας άρχισεν να σας παίρνει χαπάριν πόσον προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες είσαστεν.

Το παράλογο είναι ότι τέτοιο μυαλό ασχολείται μαζί σας.

Μιχάλης είπε...

Είναι καλύτερα να μάθεις πόσο μακρόχρονη είναι η φιλία μου με τον Πίττα και σε πιο επίπεδο και ύστερα να καταλήγεις σε "σίγουρα" συμπεράσματα.

aiolow είπε...

Καθόμουνα και έβλεπα τον δωδεκάλογο που έβαλες, πιστεύω ότι όταν λες φασίστα τον ταυτίζεις με τον εθνικιστή, δηλαδή τις δύο αυτές έννοιες τις θεωρείς ένα και το αυτό, είναι φανερό ότι μιλάς για τον εθνικιστή και όχι για τον φασίστα, ο φασίστας έχει εντελώς άλλα χαρακτηριστικά όπως το υπεράνθρωπο, ο ρατσισμός κλπ

Μπερδεμένος μέχρι τα μπούνια είσαι λοιπόν αγαπητέ ΑΝΕΥ, αλλά και αυτό που παρουσιάζεις για εθνικισμό μοιάζει πολύ με τον κομμουνισμό, διότι ο κομμουνισμός είναι μια ακραία μορφή εθνικισμού, αυτός συμβαίνει πχ στους σλάβους κλπ κομμουνιστές, οι μόνοι που είναι αντιεθνικιστές (αντιπατριώτες δηλαδή) είναι οι Έλληνες κομμουνιστές και στους Έλληνες συμπεριλαμβάνω και τους ε/κ .

Εγώ προσωπικά πίστεψα σε μεγάλο μέρος της ζωής μου στα κομμουνιστικά ιδεώδη για πολλούς λόγους, όταν κατάλαβα ότι όλοι αυτοί οι λόγοι είναι κολοκύθια με την ρίγανη, τους αποχαιρέτησα, ένα από τους λόγους που πίστευα στην αριστερά ήταν ότι η αριστερά είναι πατριωτική ενώ η δεξιά προδοτική, αυτά τα στήριζα στην ΕΑΜική δράση της σε αντιδιαστολή με τα Τάγματα Ασφαλείας, δηλαδή ταύτισα όλη την δεξιά με τα ΤΑ και όλη την αριστερά με το ΕΑΜ, φυσικά αυτό ήταν τεράστιο λάθος και όταν γνώρισα σε βάθος την ιστορία είδα ότι η Ελληνική αριστερά απεργαζόταν το κακό της πατρίδας και τα ΤΑ χρησιμοποιήθηκαν μεν από την δεξιά αλλά δεν εξέφραζαν την δεξιά.

Γιατί στα έγραψα αυτά θέλω έναν ένα να σου παραθέσω το παραμύθι που σερβίρεις στους ομοϊδεάτες σου και το οποίο οι άνθρωποι λόγω νοοτροπίας το καταπίνουν αμάσητο.

Ας δούμε λοιπόν γιατί ο κομμουνισμός είναι εθνικισμός (είπαμε εκτός των Ελλήνων κομμουνιστών)

- Ο Διεθνιστής Στάλιν την αντίσταση κατά των ΝΑΖΙ την ονόμασε «Μεγάλος πατριωτικός πόλεμος» δηλαδή όταν έπρεπε να υπερασπιστεί την ΕΣΣΔ πήγαν περίπατο τα διεθνιστικά και μπήκε στην μέση η πατρίδα.
- Η ΕΣΣΔ έκανε κατακτητικούς πολέμους (ιμπεριαλιστικούς).
Α) Κατά της Φιλανδίας
Β) Κατέλαβε τα Βαλτικά κράτη
Γ) Κατέλαβε την μισή Ιαπωνική Σακχαλίνη
Δ) Κατέλαβε την Ρουμανική Βεσαραβία
Ε) Κατέλαβε το 1/3 της Πρωσίας και εκδίωξε τον Γερμανικό πληθυσμό (τα άλλα 2/3 τα κατέλαβε η κομμουνιστική Πολωνία).
ΚΛΠ όλοι αυτοί οι ιμπεριαλιστικοί αγώνες (κατακτήσεις) της ΕΣΣΔ έγιναν στο όνομα της πατρίδας.
- Η Λ Δ Κίνας ιμπεριαλιστικά (εθνικιστικά) κατέλαβε το Θιβέτ

Τέτοια εθνικιστικά παραδείγματα λοιπόν μπορώ να σου φέρω άπειρα πχ για την ΛΔ Βιετνάμ, ΛΔ Βουλγαρίας, ΛΔ Γιουγκοσλαβίας κλπ Δες επί παραδείγματι την εθνικιστική πολιτική του Χότζα εδώ:

http://igaiolos.blogspot.com/2008/01/blog-post_09.html




Οι μόνοι που είναι εναντίον της πατρίδας τους είναι οι Έλληνες κομμουνιστές πχ το ΑΚΕΛ πολέμησε στο πλευρό των αποικιοκρατών (όχι ενόπλως) κατά του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, το ΚΚΕ ήθελε να δώσει την Μακεδονία στους σλάβους (πολέμησε ενόπλως) κλπ

Anef_Oriwn είπε...

[Πολλή κίνηση έππεσε στο blog κι ΕΓΩ απουσιάζω – εν ΜΑΣ κανούν οι συνηθισμένες υποχρεώσεις (επαγγελματικές και οικογενειακές) έχουμε τζιαι συσκέψεις τζιαι κόντρα συσκέψεις στην Επαγρύπνηση για το νέο blog των “Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας” τζιαι των παρακολουθητών, ως νέοι “Μεγάλοι Αδελφοί” (Big Brothers) του Χριστόφια – κανένα νέο να ΜΑΣ πουν από το Κατάρ;].

Shερετώ απαξάπαντες!
Τζιαι τους Επώνυμους, τζιαι τους ψευδΕπώνυμους (όσους δηλαδή έχουν blogσφαιρικό ψευδώνυμο), αλλά τζιαι τους Ανώνυμους – (τούτοι τζι’ αν είναι το ψουμί της υπόθεσης), τζιαι τους ψαρεύοντες σε θολά νερά (νομίζουν ότι εν τους επήραμε πρέφα;), αλλά τζιαι τους υβριστές και καθυβριστές (τούτον εν που το ρήμα καθυβρίζω που σημαίνει “βρίζω χυδαία και με αυθάδεια”! Πάντως αν τους εσυμβούλεψε ο ψυχίατρος του να βρίζουν τζιαι να ξιτιμάζουν γιατί τούτο μπορεί να βελτιώσει την ψυχονευρωτική τους κατάσταση, το blog τους παραχωρεί ευγενώς απεριόριστο χώρο (ε κρίμα τα καημένα τα μωρά), τους ευχόμαστε “ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΑΝΟΥΝ”, τζιαι πέρκι μάθουν τζιαι κανένα φωνήεν (εκτός που τα σύμφωνα) για να συντάξουν επιτέλους τζιαι καμιά πρόταση!

Ιδιαίτερους χαιρετισμούς θα ήθελα να στείλω σ’ αυτούς που ΔΕΝ “... προσπαθουν να μετατρεψουν την συζητηση σε ηλιθια ...” (όπως λαλεί τζι’ φίλος Περαστικός – πάντως έχεις δίκιο κι αν έβαζες στοίχημα θα το κέρδιζες! Ούτε κατά διάνοια να μπορούν “να διαμορφωσουν εναν σχολιο που να εσιει εστω τζαι απομακρον ηχο τεκμηριωμενου επιχειρηματος”).

Θα επανέλθω και θα προσπαθήσω να σχολιάσω πολλά απ’ όσα έχουν θιγεί. Ίσως κάνω αρχή με τ’ Ανώνυμα καλόπαιδα ( «καλόπαιδα» είπα, μην παει ο νους σας σ’ άλλη λέξη που προσομοιάζει και ηχητικά και γραπτώς μ’ αυτή και στην οποία έκανε κι αναφορά ο Aiolos) και τα οποία μας τιμούν με την παρουσία τους. Εξαιρετικά αφιερωμένο σ’ αυτούς το τραγούδι του Κοινούση “Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά”! (Αν το βρει και κανένας στο youtube, ας μας πασάρει το link).

Για την ώρα μόνο 2-3 σχόλια:

1. Προτελευταίε Ανώνυμε (ώρα 2:04 μ.μ.),
Παω στοίχημα ότι το post μου για το Λυσσαρίδη ΔΕΝ το ΄χεις διαβάσει! Παπαγάλισες τι σου έχουν πει οι ινστρούχτορες ΣΟΥ στο ακατονόμαστο blogκι ΣΑΣ! Κάνε μια προσπάθεια να το διαβάσεις – θα το βρεις στο link http://aneforiwn.blogspot.com/2008/11/44-sh-sh-sh.html. Φυσικά ΔΕΝ πιστεύω ότι θα κολλήσει ΚΑΤΙ στο νιονιό ΣΟΥ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις! [Τη λέξη ξεφτίλας ξέρεις/μπορείς να μας την ετυμολογήσεις, ελληναρά μου ΕΣΥ;].

********
2. Τελευταίε Ανώνυμε (ώρα 2:06:00 μ.μ. – Σίγουρα εν ο ίδιος με τον προηγούμενο. Δείτε την ώρα και το δύο σχολίων).
Είσαι σίουρος ότι μπορούμε να πούμε (ελληναρά μου ΕΣΥ) τη φράση “προσκολλημένοι σε ιδεοληψίες”; Συνήθως προσκολλούμαστε (με την έννοια του αφοσιωνόμαστε) σε πρόσωπα (ας πούμε στα παιδιά μας ή στην οικογένεια μας) ή σε κάτι όπως στην εργασία μας, σε αρχές, στην κομματική ηγεσία. Σε ιδεοληψίες δεν μπορούμε να είμαστε “προσκολλημένοι” αλλά “κολλημένοι”!

********
3. Aiolε,
Για την ώρα ΜΟΝΟ να αναφέρω (γιατί υπάρχουν κι αλλά πολλά να σχολιάσω – όπως, λόγου χάριν, για τα όσα φαιδρά λαλείς στην τελευταία σου παρέμβαση ειδικά για το ΑΚΕΛ, το ΕΑΜ και το ΚΚΕ, κι αυτά ένεκα της αντικομμουνιστικής σου ψύχωσης), ότι στο ακατονόμαστο blog των Απο(κατα)στατών, (πως τους αποκάλεσες σε προηγούμενη παρέμβαση σου, “κωλόπαιδα”;) ΔΕΝ καίγομαι καθόλου να μπω! Απλώς να σε ενημερώσω ότι με έχουν ήδη μαυροπινακίσει και αποκλείσει (τέτοια τιμή μου έχουν κάνει!). Πιο κατω παραθέτω και το σχετικό διάταγμα του Αρχι-Επιτρόπου ΡΙΜΑΧΟΥ:
Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Αναρτήσεις του ηλικιακού ρατσιστή Άνευ Ορίων, έχουν διαγραφεί.
Ο συγκεκριμένος blogger καταφέρθηκε κατά τρόπο απαξιωτικό για την ηλικία του Βάσου Λυσσαρίδη σε παλαιότερή του ανάρτηση το 2008 ( " Ο κάττος τζιαν εγέρασεν" κλπ κλπ). Κάθε ανάρτησή του συνεπώς, διαγράφεται και δεν είναι ευπρόσδεκτος σε αυτό το site.
ΡΙΜΑΧΟΣ
28 Απρίλιος 2009 8:24 μμ
Το επίμαχο post μου θα το βρεις κι ΕΣΥ, αν ενδιαφέρεσαι να το διαβάσεις στο link που παράθεσα πιο πάνω (σχόλιο 1).

Anef_Oriwn
Τετάρτη 6/5/2009 – 6:13 μ.μ.
(του Αγίου Γεωργίου με το Παλιό Ημερολόγιο σήμερα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σ’ ΟΣΟΥΣ γιορτάζουν).

Aslan είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

Και βρισκω δικαιο σε οσους το λν γιατι εγω και αλλοι σαν εμενα ειμαστε διαφορετικοι απο τα κατακαημενα φασιστακια με τη στανταρ ρομποτικη αποψη. Εγω διαβαζω βιβλια, αποφασιζω μονος μου για τις αποψεις μου, δεν εχω πουπανω μου κανενα, οι γονεις μου δεν με κρινουν παρα για το τι κανω στη ζωη μου και δεν τους νοιαζουν τα επιφανιακα (rasta), ΧΑιρομαι τον ερωτα ελευθερα και γενικα ζω τη ζωη μου σαν ανθρωπος. Κατι που ολα τα ζωα του χριστοφιας-watch δεν μπορουν να καμουν γιατι η μαμμα τους και τα ηλιθια πιστευω τους δεν τους αφηνουν

Και κατι αλλο ηληθια ρομποτακια και ζωα του χριστοφιας-watch. Δεν ειμαι καν του ακελ οπως νομιζεται. Αλλα δεν περιμενα και κατι νουσιμο απο εσας. ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ = ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ = ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΣ

YES ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ YES

Hampis είπε...

@Aslan,
μεν ασχολείσαι.
Ποιος τους διά σημασία;
Πρόβλημαν εσύ;

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε (Μαΐου 05, ώρα 11:36),

Λαλείς: πρόβλημα εν ο Αslan. Που εσιέρετουν ο τζίρης του πως έκαμεν γιον!” Εν τζιαι είσαι ρατσιστής ΕΣΟΥ, εν νεν (που κρίνεις τους άνθρωπος από την εξωτερική τους εμφάνιση);

Anef_Oriwn
Τετάρτη 6/5/2009 – 8:17 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

ουπς..αναλαμπη εγκεφαλικης κινησης που εναν που τους φαν του ανευ..
κατι επηεν να πει για τον λυσσαριδη τζαι τον ηλικιακο ρατσισμο...
οποτε να το δουμεν..
εν εν ο κ. βασος που επιμενει [για χρονια τωρα] στην ατακα οτι "νεος" εν ινταλως νοιωθει καποιος τζαι οϊ με βαση την ηλικια;
γιατι εσιει τοσην αναγκη να μας πει οτι εν "νεος"; [διοτι η ατακα παιζει στο στυλ "μεν θωρειτε τα χρονια μου, ειμαι νεος στο νοιωθειν" κλπ]..εν που τα 90σ που το αναμασα..
γιατι εσιει τοσην αναγκη να διαχωριστει που την βιολογικη πραγματικοτητα της ηλικιας του;
τουτον εν ο ηλικιακος ρατσισμος..να θεωρεις μιαν ηλικιακη ομαδα σαν ειδος κατωτερο τζαι να σιηζεσαι να μεν ταυτιστεις/να μεν σε ταυτιζουν μαζι τους..
ο μαυρος που θελει να ασπρισει ας πουμε..

φυσικα τον λυσσαριδη εν πρεπει να το παιρνει κανενας τζαι πολλα σοβαρα στο ιντα που λαλει..
να αρκεψουμε τα μαργαριταρια συνεπειας στην ιστορικη του πορεια;
ατε να δουμε..
ιντα που ηταν ο κληριδης για τον λυσσαριδη την δεκαετια του 70;..αθθυμαστε το "μεταπραξικοπημα";
τζαι ποιος εφκαλε 2 φορες τον κ. γλαυκο προεδρο την δεκαετια του 90;
συνεπεια..
ειπαμεν λαλει οτι νοιωθει νεος - τζαι συνεπης...
παθκιες παθκιες..

παντω ρε ανευ εσιεις φοβερη επιτυχια μαζι τους..
τουτοι εν σαν να επαθαν παρακρουση με το ψευδωνυμο σου..σαν να σε θωρουν στον υπνο τους..θκιεβαζουν κριτικη τζαι αμεσως αφταινουν τα λαμπουθκια τους τζαι θωρουν "ανευ"..ερκουνται τζαι ξαναερκουνται..γραφουν, ξαναγραφουν..μεγα παθος...
ξερεις τον λουκυ λουκ, το καρτουν;..αθθυμιζουν μου τους νταλτον..ο ενας [που τους ανωνυμους σου] εν σαν τον τζο που αμα ακουει το ονομα λουκυ λουκ [δαμαι "Ανευ"] φκαλει αζινες τζαι καπνο που τα φκια..

λαλεις να φκαλουμε αυτοκολλητα "ανευ" τζαι να τους τα στελουμεν;..

σιγα ρε ανευ που ηταν να χασω τα στοιχηματα.. τουτοι εν ανετα προβλεψιμοι..ουτε ο παβλωφ να τους ερυθμιζεν...εν αθθυμασαι τοτε τον νιοβρη που επιασαν παλε γυρον τα μπλογκς τζαι εκολλουσαν οπου εφταναν ενα σχολιο με αντιγραφη που την χαραυγη του 64 για τον ομαδικο ταφο στον αγιο βασιλειο;..εγραφεν το τζαι ο χαφιες στες φυλλαδες..ωσπου καποιος εβαρηθηκεν να θωρει την ιδια χαζομαρα τζαι απαντησεν του ιντα που επαραδεχτηκεν ακομα τζαι ο τασσος [σαν επισημη κυβερνηση] για τους τ/κ νεκρους του χωρκου στην επισημη λιστα αγνοουμενων..τζαι εκρυψαν..

τωρα επιασαν την γυραν παλε..

αλλα μπορει να εν τζαι therapy session οπως λαλεις...ειπαμε..να αφηνουμε παντα μιαν θετικη πιθανοτητα..

υ.γ....
μα ξερεις τζαι για τους παλιοημερολογιτες; εμενα φαινεσται μου σαν καταλοιπο/υπολοιπο της ρωμιοσυνης που εσυσκευαστηκεν σε εθνικα κουτουθκια τον 19ο τζαι 20ο αιωνα..
η στετε μου παρα το οτι επηαινεν με το νεο ημερολογιο [σαν πρακτικος τζαι λογικος αθρωπος] αμα εππεφτεν κουβεντα [που συνηθως εισιεν να καμει με τα μηναλλαγια] παντα ελαλεν "το δικον μας" τζαι το "αλα φραγκα" για τα ημεολογια..ειδες την κοτζιακαρη τοπικη τζαι γεωπολιτικη συνειδηση;
τελος παντων αλλη κουβεντα, για αλλο θεμα..δαμαι τωρα εν τα παιδια της παιδικης/εθνικης χαρας...

περαστικος..

Hampis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον περαστικό.Η ανάλυση που έκαμε εν παίζεται.
Πολλά καλή η εισήγηση για τα αυτοκόλλητα "anef".Εν να βκάλλουν αζίνες που την άκρα!

Anef_Oriwn είπε...

Περαστικέ,

Εν πολλά τα πράματα που ξέρω (τζιαι νεκατώνουνται τζιαι καμιά φορά μέσ’ τον νουν μου), άσχετο αν έχει πολλούς που εν με υπολογίζουν. Τζιαι για τους Παλιοημερολογίτες ξέρω (σκέφτομαι να κάνω και ανάρτηση γι’ αυτούς – μοιάζουν μου με “Ταλιμπάν” της Ορθοδοξίας), αλλά τζιαι για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά (ο πρώτος Ιεχωβάς ή Χιλιαστής όπως τους φωνάζουν χλευαστικά στην Κύπρο, ήταν Παλιοημερολογίτης και μακρινός συγγενής μου, ενώ πολλοί απ’ αυτούς πέρασαν από την Αριστερά. Αλλά κι ο Aiolos λαλεί ότι ήταν κάποτε στην Αριστερά – τρομάρα του!).

**********
Υ.Γ1.: Για άλλα θέμα θα γράψω άλλη φορά!
Πάντως (παλαιοκομμουνιστή) Aiolε, προσωπικά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είχες καμιά φορά σχέση με την Αριστερά ή τες κομμουνιστικές ιδέες! Ακουστά της έχεις! Πάντα εθνικιστής ήσουν! Τώρα αν έγραψες κι ένα κείμενο για τον κομμουνιστή Μπεζαντάκο και την απόδραση του από τη φυλακή, αυτό δεν λέει και κάτι! Τέλος ο Στάλιν χαρακτηριζόταν κι από μεγαλορωσσισμό που ήταν κάτι αντίστοιχο του μεγαλοϊδεατισμού!

Υ.Γ2.: Hampis, δεν ΣΕ θυμάμαι, ξαναπέρασες από τα μέρη μας! Καλωσόρισες πάντως!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 6/5/2009 – 11:59 μ.μ.

Aslan είπε...

εχω το ετοιμο το αυτοκολλητο στο μπλογκ. Οποιος το θελει ασ στειλει e-mail!

Hampis είπε...

Παιδκιά, επάθαν ψύχωση με τον anef.
Aποκλείουν τον που το blog τους,(όρεξην είσιε να τους ξαναγράψει), βκάλλουν πως εν ανώνυμος σχολιαστής τους τζιαι το σιειρόττερο γράφουν σχόλια οι ίδιοι πως εν δικά του!
Εν ξεφτίλα τούτη, που όμοιά της εν υπήρξε μέσ΄τα μπλογκς.
Ασλάν, εν κανεί το αυτοκόλλητο, κάμετε κάτι. Σύσταση ομάδας συμπαράστασης στον anef,ας πούμε.
Είμαι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Παν σου τα χρώματα του αυτοκόλλητού ASLAN!

Your father was happy of having a son!

Από την Επαγρύπνηση είπε...

Hampis,
Αυτοκόλλητοι είσαστε με το πιο πάνω Ανώνυμο (που έχει πάθει ψύχωση με το Aslan);

αιολος είπε...

Μόλις μου το είπαν και το βρίσκω πολύ επιτυχημένο:

Πως λέγονται οι Οικολόγοι τούρκοι;



ΟΙΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ...........................

Aslan είπε...

XEXE
Γουσταρουν με ολα τα πουστρακια της απορριψης και φκαλουν το επιθετικα απεναντι μου!!!!!

ειμαι τελειος!

οικολόγος είπε...

στη υγεια σου μπάρμπα μούτσο αιολε
τζι ο θεός να βοηθήσει
όσους βίλλους έσιη ο κόσμος
πάνω ταλλου να τους στήσει

να σου κάμει μιάν καρέκλα
διπλοτριπλοκαυλωμένην
να σε κάμει βασιλέαν
πάνω που την οικουμένην

Ανώνυμος είπε...

Μήπως και θίξει σας κάποιος τους Τούρκους!

αιολος είπε...

Οικολόγε ένας ΑΤΤΙΛΑΣ ακόμα σου χρειάζεται να στρώσεις.

ΑΤΤΙΛΑΣ3 είπε...

Λίγα ρε αίολε με τους τούρκους.

αιολος είπε...

@ΑΝΕΥ

{Πάντως (παλαιοκομμουνιστή) Aiolε, προσωπικά ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι είχες καμιά φορά σχέση με την Αριστερά ή τες κομμουνιστικές ιδέες! Ακουστά της έχεις! Πάντα εθνικιστής ήσουν! Τώρα αν έγραψες κι ένα κείμενο για τον κομμουνιστή Μπεζαντάκο και την απόδραση του από τη φυλακή, αυτό δεν λέει και κάτι! Τέλος ο Στάλιν χαρακτηριζόταν κι από μεγαλορωσσισμό που ήταν κάτι αντίστοιχο του μεγαλοϊδεατισμού! }

αγαπητέ μου ΑΝΕΥ, ότι θες πίστευε για μένα, πρέπει να ξέρεις ότι εκ χαρακτήρος παρουσιάζω εκπλήξεις ...... θέλω να ξέρεις ότι δεν λέω ψέματα και αν πω (άγιος δεν είμαι) θα μεταμεληθώ και θα το παραδέχθώ το ψέμα μου , ΝΑΙ πάντα ήμουν εθνικιστής και ΠΑΝΤΑ αγαπούσα την πατρίδα μου, επίσης θέλω να ξέρεις ότι ΔΕΝ είμαι αντικομουνιστής με την έννοια που δίνεις, ΚΑΙ φυσικά δεν ταυτίζομαι ΠΛΕΟΝ με την κομμουνιστική θεώρηση των πραγμάτων, και αυτό διότι είμαι γενικά τυχερός άνθρωπος (αλλού το τυχερός αλλιώς θα το έλεγα) είδα πράγματα, ζύγισα καταστάσεις, είχα και την ευκαιρία να δουλέψω δίπλα σε ινστρούχτορες του είδους και κατάλαβα τι βιολί βαράνε, το αίμα νερό δεν γίνεται, δεν μισώ τους κομμουνιστές, περιφρονώ όμως τα λαμόγια που πίσω από την ιδεολογία και εκμεταλλευόμενοι την ευπιστία των μελών πλουτίζουν, ανέρχονται κοινωνικά, και αποκτούν πλεονεκτήματα στηριζόμενοι στην ευπιστία των ιδεαλιστών κομμουνιστών (και τέτοιους στην ζωή μου είδα μάτσο, τους σιχάθηκε η ψυχή μου, διότι εντάξει ο δεξιός, δεξιός είναι και σου λέει εγώ το κάνω για να ωφεληθώ αλλά ο αριστερός που Φαρισαϊκά απαγγέλετε ισότητες και δρα με γνώμονα την ανισότητα, ε! όχι την κοροϊδία ούτε οι Θεός ούτε ο διάολος την θέλει).

Πρέπει να ξέρεις ότι επί αυτών των ζητημάτων ξέρω περισσότερα από σένα. Μη γελιέσαι έχω ανδρωθεί παιδιόθεν με αυτά τα πράγματα και η οικογένειά μου έχει ρίξει πολύ αίμα για τις βλακώδεις και ανεύθυνες επιλογές της αριστεράς.

Anef_Oriwn είπε...

Επειδή τις τελευταίες μέρες έγιναν πολλές αναφορές (επικριτικές, υβριστικές, χλευαστικές κι άλλες) στ’ άτομο ΜΟΥ, στο blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας (κάποιοι σχολιογράφοι αυτού του blog, ανάφεραν τούτο κι εδώ), αποπειράθηκα ψες κι έκανα μια προσπάθεια κι ανάρτησα στο ακατονόμαστο blog 2-3 σχόλια, σε μια προσπάθεια μου να επεξηγήσω και να διευκρινίσω κάποια ζήτημα ...
Αλλά φευ, ουαί κι αλίμονο! Τα εν λόγω σχόλια ΜΟΥ, διαγράφηκαν πανηγυρικά μαζί με 1-2 άλλα, άλλων σχολιογράφων που τα πήρε κι αυτά η σκούπα της εκκαθάρισης! Πως του είπε ο Aiolos αυτουνούς – κωλόπαιδα;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα λεει σε παρέμβαση του (μετά τις διαγραφές) ο Αρχι-Κασάπης (των σχολίων), Αρχι-Επίτροπος των Απο(κατα)στατών Μέγας ΡΙΜΑΧΟΣ, για να δικαιολογήσει τις “δημοκρατικότατες” ενέργειες του και πως αυτός τζιαι η συνοπαρτζιά του αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία!
Παραθέτω πιο κάτω το σχετικό λογύδριο του για να πάρετε μια ιδέα πόσο αυτιστικά λειτουργεί (εγκλωβισμένος στον αγγελικά πλασμένο κόσμο του). Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι ο Αρχι-Επίτροπος της ακατονόμαστης Επιτροπείας μια την άλλη απαιτεί και απολογίες από όποιον αντιφρονούντα τους τα πει ένα χεράκι. Τόση έπαρση κι ανασφάλεια! Είναι και μη μου άπτου, τρομάρα του!
Λαλεί ΜΑΣ, λοιπόν ο Μέγας ΡΙΜΑΧΟΣ:
Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Ο αθεράπευτος ηλικιακός ρατσιστής, παρακαλείται να ξεπεράσει την ψύχωσή του με την Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο και το christofias-watch ή έστω να αυτοϊκανοποιείται αλλού, όπως στο δικό του blog ή σε blogs άλλων άοκνων κοκκινοφρουρών.
Οι αναρτήσεις του διαγράφονται και πάλι.
Ξεπέρασέ το Άνευ.
ΡΙΜΑΧΟΣ
7 Μάϊος 2009 6:58 πμ


Μα τι ΜΑΣ λαλείται ΡΕ; Ποιοι μίλησαν για ψύχωση! Αυτοί που έχουν πάθει παράκρουση κι χάνουν τον αυτοέλεγχο τους μόνο με το ακούσουν τ’ όνομα του Χριστόφια (δεν αφήνουν post όπου ΔΕΝ τον βρίζουν)! Μεγάλο το πατατράκ που έπαθαν! Που να χωνέψουν την εκλογή Χριστόφια!

[Σε ξεχωριστή παρέμβαση θα αναρτήσω και ένα από τα διαγραφέντα σχόλια μου – αυτό που άπτεται της στάσης και συμπεριφοράς των Απο(κατα)στατών απέναντι σ’ όλους τους διαφωνούντες και αντιφρονούντες! Αλήθεια τι νομίζετε κύριοι ότι πρέπει να γίνει μαζί μας – να μας στείλετε σε κανένα ξερονήσι;]

Anef_Oriwn
Πέμπτη 7/5/2009 – 9:20 μ.μ.

Υ.Γ.:
Aiolε,
Κι εγώ “… έχω ανδρωθεί παιδιόθεν …” με την Αριστερή ιδεολογία και θεωρητικώς και βιωματικώς (φύσει και θέσει Αριστερός δηλαδή), γι’ αυτό όσα λες τ’ ακούω βερεσέ. Σε καταλάβαμε και τι προσπαθείς να κάνεις τελικά αφού “πάντα ήσουν εθνικιστής” - να αποενοχοποιήσεις τη Δεξιά! Γι’ αυτό και πάλι αντιφάσκεις !

Anef_
9:27 μ.μ.

αίολος είπε...

@ΑΝΕΥ

Συγνώμη δεν σου απάντησα επί αυτού:

{Τέλος ο Στάλιν χαρακτηριζόταν κι από μεγαλορωσσισμό που ήταν κάτι αντίστοιχο του μεγαλοϊδεατισμού!}

Ο Στάλιν κατ αρχας (Ο Ιωσήφ Βησσαριώνοβιτς Τζουγκασβίλι "Στάλιν" ρωσικά: Иосиф Виссарионович Сталин στα γεωργιανά «Τζουγκασβίλι» σημαίνει γιος Εβραίου. Η ρίζα του ονόματος Τζουγκασβίλι δεν είναι γεωργιανής, αλλά οσετικής προέλευσης) ΔΕΝ ήταν Ρώσος, ήταν ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ και τώρα τελευταία έμαθα ότι δεν ήταν και Γεωργιανός ήταν από την Οσετία, έμενε στην πόλη Γκόρι που απέχει 60 χιλιόμετρα από την Τυφλίδα και μόλις 50 χιλιόμετρα από την Οσετία.


Στάλιν σημαίνει "ατσάλι" και η σταλινική μυθολογία έλεγε ότι πήρε το όνομα αυτό όταν τον έπιασαν σε μια παράνομη τρόικα οι τσαρικοί σχημάτισαν δύο γραμμές οι αστυνομικοί (του τσάρου) οι συλληφθέντες περνούσαν ανάμεσα και τους βαρούσαν με κνούτο, όταν ήρθε η σειρά του Ιωσήφ έκοψε ένα φύλλο και το έβαλε στα δόντια του όταν έφτασε στον τελευταίο αστυνομικό του έδωσε το φύλλο λέγοντάς του "δες ούτε που το δάγκωσα" έκτοτε ονομάστηκε "Στάλιν" (έτσι για να μαθαίνεις μερικά πράγματα να τα λες στους συντρόφους να σε θαυμάζουν).

Ο Οσέτιος Στάλιν λοιπόν ΔΕΝ μπορούσε να έχει «μεγαλορωσσισμό» διότι δεν ήταν Ρώσος, αλλά πέρα αυτού ο Στάλιν δεν ήταν Διεθνιστής κομμουνιστής;

Ας δεχτώ αυτό που λες ο Μάο από τι διακατεχόταν και κατέλαβε το Θιβέτ;

Ο Δημητρώφ από τι διακατεχόταν και ήθελε την Μακεδονία και την Θράκη;

Ο Τίτο από τι διακατεχόταν και ήθελε την Μακεδονία;

Ο Χρουστσόφ και ο Μάο από τι διακατεχόντουσαν και πολέμησαν λυσασμένα στον ποταμό Ουσούρι για την κατοχή μιας νησίδας;

Κλπ κλπ κλπ


Οι κομμουνιστές (πλην των Ελλήνων κομμουνιστών) είναι εθνικιστές αγαπητέ μου ΑΝΕΥ.

αίολος είπε...

Ναι για μένα όποιος στερεί στον άλλο το δικαίωμα να λέει την άποψή του (με όποιον τρόπο διότι η διαγραφή δεν είναι ο μόνος τρόπος αποκλεισμού) είναι κωλόπαιδο και ας είναι ο κωλητός μου ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ATTILAS είπε...

AIOLE EISAI GERMANOSPOROS APO POUSTI PATERA!

αιολος είπε...

Ντροπή ΑΤΤΙΛΑ3 τι σου φταίει ο πατέρας μου;

Σε καταλαβαίνω δεν μπορείς να φέρεις επιχειρήματα, νοιώθεις άβολα που λειψά ζυγιάζεις, αλλά αυτό είναι άνανδρο που κάνεις.

αιολος είπε...

Λοιπόν να σας διευκολύνω αγαπητοί μου .........

ο ΑΤΤΙΛΑΣ3 είναι ένα φίλος που παρακολουθούσε την συζήτησή μας μου είπε λοιπόν:

"Άκου ρε οι ΑΛΕΛίτες αν είχαν να διαλέξουν μεταξύ του Έλληνα "αίολου" και του φανατικού τ/κ που θα πίστευε στον ΑΤΤΙΛΑ 3 θα διάλεγαν τον δεύτερο, ματαιοπονείς λοιπόν με αυτούς είναι σάπιοι μέχρι μυελού οστέων".

Διαφώνησα ΚΑΘΕΤΑ και συμφωνήσαμε να επέμβει εναντίον μου σαν φανατικός τ/κ βάλαμε προθεσμία να υπάρξει λεκτική υποστήριξη προς τον αίολο μιάς ώρας, ήδη κοντεύουν δύο ώρες και κανείς δεν βγήκε από τους "προοδευτικούς " να επιτεθεί στον "αδελφό" τ/κ (προφανώς) με το όνομα ΑΤΤΙΛΑΣ3
Φοβάμαι ότι έχει δίκαιο ο φίλος μου πρέπει να είστε......... ΣΑΠΙΟΙ.

Hampis είπε...

Anef,
εν συμφωνώ που επιχείρησες να γράψεις στο blog τους.Είπα τη γνώμη μου για τούτον πιο πάνω.Στάθου στο ύψος σου τζιαι παραίτα τους.
Ασλάν,
είσαι λεβέντης.
Αίολε,
εν πειράζει που είσαι φασιστάκι, είσαι ανθρωπάκι όμως τζιαι δικαιολογείσαι για τις επιλογές σου.Μόνο με μας εζαλίζεις με τα κατεβατά σου.Να χαρείς.

γλυκό καρυδάκι (στους χουντικούς) είπε...

ρε αχάπαρε χαμπή, πιάσε σιερκές με τον ταλάτ τζαι φούντο που τον πενταδάχτυλο παλιοκοπρόσκυλο. ουστ ρε

αίολος είπε...

Μου το κάνεις Ελληνικά αυτό για να πάρεις απάντηση αγαπητέ (αν σε μένα απευθύνεται);

{ρε αχάπαρε χαμπή, πιάσε σιερκές με τον ταλάτ τζαι φούντο που τον πενταδάχτυλο παλιοκοπρόσκυλο. ουστ ρε}

Σπάρτακος είπε...

Αιολε σε πειρανε χαμπαρι οτι εισαι παλαβός και σε δουλεύουνε ολοι κανονικώτατα απλούστατα γιατι εισαι πολιτικά ανεγκέφαλος δεν ξερω αν εισαι και βιολογικα πχ κρετίνος!

ΑΤΤΙΛΑΣ3 είπε...

Ο Σπάρτακος έχει δίκαιο αίολε.

Hampis είπε...

"karydaki.."
να πάεις ποτζιεί που ήρτες.
Εν εν για σένα τούν το blog.
Τα ουστ τζιαι τα κοπρόσκυλα αλλού.Εν σε παίρνει.Στ΄ανάθεμα

Anef_Oriwn είπε...

Κουτοπονηριές, εξυπνοβλακείες και χυδαιότητες, Aiolε!!!
Αν πράγματι κάνατε κάτι τέτοιο, τότε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ! Γιατί ΜΟΝΟ αρρωστημένα μυαλά θα το σκέφτονταν! Και να βάλεις και τον ATTILAS ή ΑΤΤΙΛΑΣ3 να σου πει το πατέρα πούστη, ε αυτό ΔΕΝ το χωράει ο νους ΜΟΥ!!!
Τελικά Aiolε, χάνω το χρόνο μου μαζί σου, προσπαθώντας μέσα από τις διαχρονικές σου εμπάθειας και έμμονες να πω δκυο στοιχειώδη πράματα μαζί σου!
Παρεμπιπτόντως γιατί έχεις αυτή την αλαζονική εντύπωση ότι είμαστε συνεχώς πάνω από το computer και παρακολουθούμε τα λεγόμενα σου ή καρτερούμε εναγωνίως πότε θα ΜΑΣ πεις τα λόγια τα σοφά ΣΟΥ ή τι θα αρθρώσεις; Πέραν τούτου από που ως που θα συμπέρανε κάποιος ότι το εν λόγω προσώπατο ο ΑΤΤΙΛΑΣ, υποδυόταν τον Τούρκο ή τον Τουρκοκύπριο, από την προφορά του; Κι αν ΜΑΣ θεωρείς ΣΑΠΙΟΥΣ, ας μην ΜΑΣ κάνεις παρέα μη ΣΕ σαπίσουμε και ΣΕΝΑ!

**********
Hampis,
Το πως χειρίζομαι το ζήτημα της αντιπαράθεσης ΜΟΥ με τους Απο(κατα)στατες της Δημοκρατίας (του ακατονόμαστου blog), είναι κάτι για το οποίο ΜΠΟΡΕΙΣ να έχεις την άποψη ΣΟΥ, αλλά επειδή τούτο έχει πάρει μια πολύ προσωπική χροιά (ανεξαρτήτως του ότι έχει να κάνει με στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα, όπως η ελευθερία της έκφρασης) νομίζω ότι δικαιούμαι κι εγώ να αποφασίζω πως να το χειρίζομαι! Και η σιωπή δεν αποτελεί πάντοτε την καλύτερη λύση ή την απάντηση στους πελλούς. (Εσύ γιατί ασχολείσαι με τον Aiolo;). Πιο κάτω θα παραθέσω κι ένα από τα διαγραφέντα σχόλια μου.

Anef_Oriwn
Πέμπτη 7/5/2009 – 11:18 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

Υ.Γ.: “Καρυδάκι”, πόσο γλυκό είσαι; Παίρνεις μεγάλες δόσεις ζαχάρου; Πρόσεχε γιατί είναι και επικίνδυνο! Και οι βρισιές εκεί που σε παίρνουν όπως και για τον “ηθοποιό” τον ΑΤΤΙΛΑΣ3! Αλλού τα παιχνίδια ΣΑΣ με τον Έωλο!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 7/5/2009 – 11:24 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ(ΚΑΤΑ)ΣΤΑΤΕΣ:

Μια οφειλόμενη και επιβεβλημένη απάντηση (αν τελικά δεν λογοκριθεί ή/και διαγραφεί από τους κύριους Επίτροπους) προς τους λατρευτούς μου θαυμαστές (κι απολογούμαι αν προκαλέσω αναταραχή και συγκίνηση):

Ο λαός (οι διάφοροι ανώνυμοι σχολιογράφοι του blog σας) απαιτεί ο Anef_Oriwn (η Αφεντομουτσουνάρα μου δηλαδίς) να εμφανιστεί. Λέει ας πούμε ο αυτο-καλούμενος Bobby Sands στο πρώτο μόλις σχόλιο του προηγούμενου post “Νέρθει αμέσως ο άνευ ορίων και τα παραπούλια του να εκφράσουν άποψη”.
ΣΑΣ έλειψα, ε; Ή για λιντσάρισμα με αποζητάτε – παρεμβάσεις δεν κάνω και σχόλια δεν γράφω και μια την άλλη μ’ έχετε στο στόμα ΣΑΣ και μου σέρνετε τα εξ αμάξης ! Φανταστείτε να παρουσιαζόμουν κιόλας!
Όπως και να ‘χει όμως ... Κατ’ αρχάς οφείλω να υπενθυμίσω στους διάφορους Ανώνυμους και ψευδεπώνυμους (υβριστές και μη, που έχουν πάθει ψύχωση μαζί ΜΟΥ) και που διερωτούνται που χάθηκα και γιατί ΔΕΝ εμφανίζομαι πλέον (και που ποιούνται ότι ΔΕΝ γνωρίζουν) ότι ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ BLOG! Η Επιτροπεία ΜΕ έχει μαυροπινακίσει!
Για λόγους αυτοσεβασμού, αγαπητοί μου Ανώνυμοι και λοιποί θαυμαστές ΜΟΥ, αλλά και γιατί ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να κάνετε συζητήσεις με επιχειρήματα και στοιχεία και χωρίς ύβρεις και εμπάθειες ΔΕΝ έχω καμιά διάθεση (πλέον) να μπω σε τέτοιες διαδικασίες.
Και μην νομίσετε ότι αυτά που παραθέτει (για το ΑΚΕΛ και την Αριστερά κι όχι μόνο) με τόσο στόμφο (και ύφος χιλίων Κολόμβων που μόλις ανακάλυψαν την Αμερική), ο Ρήγας, αποτελούν κάτι το νέο ή το συνταρακτικό. Είναι χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα! Απλώς αναμασούνται, αναπαράγονται κι ανακυκλώνονται για να ικανοποιούν το αντι-ΑΚΕΛικό μένος διαφόρων σούπερ πατριωτών! [Τουλάχιστον η ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει βάψει τα χέρια της με των αίμα αθώων συμπατριωτών μας και ούτε έχει σχέση με οποιαδήποτε προδοσία όπως συνεχώς λαλείτε, υπαινίσσεστε ή υποβάλλετε] .
Τα θέματα στα οποία αναφέρεστε (ειδικά ο Ρήγας που “καθαρίζει” για όλους – και για τους αχάπαρους τους Ανώνυμους”) θα μπορούσαν να κουβεντιάσουν μέσα σ’ ένα ήπιο και νηφάλιο κλίμα, που δεν φαίνεται όμως να έχουν κατά νουν ούτε και να καλλιεργήσουν τόσο οι κύριοι Επίτροποι, όσο κι ο συγκεκριμένος θεωρητικό του blog (ο Ρήγας), αλλά ούτε κι ο κολαούζος τους ο ούτω αυτο-καλούμενος Bobbie Sands! Γιατί όπως κάπου αλλού λαλεί κι ο E.C. “…afi stigmis afto to akros dimokratiko kai sinama ithikoplastiko blog apeti etsithelika sevasmo pros tis thesis tou kai tin mi apoklisi twn sxoliwn mas apo aftes,ta perithoria dialogou kai ekfrasis prosopikis apopsis eine poli stena…”.

Αυτά και Τελεία. (Full-stop).
Άξιος ο μισθός ΣΑΣ!
Υγιαίνετε!
Anef_Oriwn
6/5/2009

aiolos είπε...

Άκου ΑΝΕΥ αυτά που εγώ έχω να πω τα λέω στα ίσια (αρβανίτικα: Ντρέτα και σταράτα), αν σε μένα κάποιος παρουσιαζόταν σαν "Κεμάλ" (ο σφαγέας μας) στο μπλοκ μου θα ζήταγα εξηγήσεις, το μπλοκ σου το είδαν πλείστοι (δεν ξέρω αν εσύ δεν το είδες, και έτσι το δέχομαι) και κανείς επί δύο ώρες δεν βγήκε να πει στον ΑΤΤΙΛΑ3 "να πάεις ποτζιεί που ήρτες.
Εν εν για σένα τούν το blog.
Τα ουστ τζιαι τα κοπρόσκυλα αλλού.Εν σε παίρνει.Στ΄ανάθεμα" όπως είπαν στον άλλον ευθύς αμέσως.

Το ανέχτηκαν και ξέρετε εκεί στην Κύπρο τι σημαίνει ΑΤΤΙΛΑΣ3!!!!!!!!

Αυτά, και το τι θα κάνω εγώ "κέφι μου και καπέλο μου", ΔΙΕΓΡΑΨΕ με και δεν θα ματα πατήσω.


Αλλά το να βγάζω συμπεράσματα από τους συζητητές μου είναι δικαίωμά μου (νομίζω).

Τώρα το ΑΤΤΙLΑ γιατί γίνηκε ΑΤΤΙΛΑΣ3 άκου ΔΕΝ το έκανα εγώ, αν δεις την ώρα δημασίευσης αυτού με το επιξηγηματικό ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ για να ξεκαθαρίσω την θέση μου.

αιολος είπε...

Aκου για να το ξεξκαθαρίσω τώρα που το ξαναδιάβασα:

Ο ATTILAS ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με τον αίολο και τον ΑΤΤΙΛΑ3.

Δεν ήταν δυνατόν ΕΓΩ να βρίσω τον πατέρα μου.

Ας βγει σαν άντρας αυτός που υπόγραψε σαν ATTILAS να δηλώσει την ταυτότητά του.

Anef_Oriwn είπε...

Aiolε,
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα μαγειρέψατε και ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, τα φάγατε παρέα με το φιλαράκι σου, τον συν-Προβοκάτορα ΣΟΥ, τον ΑΤΤΙLΑ ή ΑΤΤΙΛΑΣ3!
Καλή ΣΑΣ χώνεψη!
Κι ότι σε φωτίσει ο Κύριος Υμών, πράξε!
Παρεμπιπτόντως μια και ανάφερες και τ’ όνομα “Κεμάλ”, το μυαλό κάποιου φυσιολογικού ανθρώπου (που δεν ψαχνει αφορμες) γιατί να παει στον Ατατούρκ ας πούμε κι όχι στο ωραιότατο τραγούδι του Χατζηδάκη “Η ιστορία του Κεμάλ”. Αν θέλεις να τ’ ακούσεις θα το βρεις εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=IuOjJaLZhGk

Και παρεμπιπτόντως αν ΔΕΝ το αντιλήφτηκες, ΕΓΩ ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ! Άλλοι κατέχουν αυτή την τέχνη!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 7/5/2009 – 11:51 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

Ακόμα ένα δείγμα της δημοκρατίας των Απο(κατα)στατών:
“Ο/Η Bobby Sands είπε...
γι αυτούς που κόπτονται για δημοκρατικά μπλογκς, ας δώσουν μια βόλτα στο κυβερνητικό μπλογκ του άνευ ορίων να δουν δημοκρατία: υβρισίες, προπηλακισμοί, ειρωνίες και άλλα δημοκρατικά.
κοπρόσκυλο άνευ ορίων, δούλε της επαγρύπνησης, ο φασισμός σου δεν θα περάσει.
7 Μάϊος 2009 10:52 μμ”
Όποιος εν αντρέπεται ο κοσμος εν δικός του!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 7/5/2009 – 11:59 μ.μ.

αιολος είπε...

Άκου ΑΝΕΥ επαναλαμβάνω:

Ο ATTILAS ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με τον αίολο και τον ΑΤΤΙΛΑ3.

Δεν ήταν προβοκάτσια αυτό ήταν ένα αθώο "στοίχημα" φίλων, που μόνος μου αποκάλυψα, για να δούμε τι επιλογές έχουν εκεί στην Κύπρο. Ο ATTILAS τώρα μπήκε και προβοκάτορε και μάλιστα απ ότι είδα ακόμα δεν μιλά , θα είναι κανένα "αδέλφι" σας τ/κ.

Για τις διαγραφές ξέρω και εκεί (ντρέτα και σταράτα ) μίλησα.

Hampis είπε...

Εν δικαίωμά σου Anef να απαντάς ή όι- τζαι ήταν πολλά καλή η παρέμβασή σου, γι΄αυτόν εδιαγράψαν την- τη γνώμη μου είπα.Συνεχίζω να την υποστηρίζω.Με τον Αίολο εν ασχολήθηκα, είπα εν ανθρωπάκι, αν αθθυμάσαι.
Σέβομαι τζαι το blog τζαι τον οικοδεσπότη του.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως όμως anef για την εμμονή σου με το christofias-watch να χρειάζεσαι κάποια θεραπεία.

Anef_Oriwn είπε...

Ευκαιρία να παμε παρέα (για θεραπεία) με κάποιους άλλους που έχουν εμμονές (βκάλλουν τζιαι σπυρούδκια) με τον Χριστόφια! Έτσι (αφού θα είμαστε τζιαι πολλοί) ίσως μας κάνουν και καλύτερη τιμή!

Anef_Oriwn
Παρασκευή 7/5/2009 – 3:04 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, μπορείτε να πάτε όλη η Επαγρύπνιση μαζί.

Προοδευτική Αθήνας είπε...

Ανευ αν θέλεις εγώ θα προτείνω με σχόλιο μου στο christofias-watch να σε αφήσουν να βρίζεις ελεύθερα. Επειδή αν κρίνω τον νου σου από τις μαλακίες που γράφεις, τότε θα σε αφήσουν να εκτίθεσαι μόνος σου.

Αλλά εγώ ανησυχώ και λίο για την ψυχική σου υγεία. Απ'οτι δείχνεις επηρεάστηκες πολλά που σου εσβήσαν ένα σχόλιο και εγύρισες σε όποιο blog έξερες να το διαλαλήσεις. Να πεις τον πόνο σου πέρκει σε λυπηθεί κανένας.

Εν μπορώ να πω...ήβρες δυο συντρόφους και εγράψαν το παράπονο σου, αλλά η συμβουλή μου θα ήταν καλύτερα να τα κλείσεις και κανεί μάνα μου.

Προσβάλεις και το κόμμα και όσους γαμιούμαστε ούλλη μέρα να πάει μπροστά. Εν μας κανούν τα καλόπαιδά που εμφανιστήκαν, εννα βουρούμε να καθαρίζουμε και τα σκατά που κάμνεις εσύ;

Aslan είπε...

απο πανω ειναι ενα ΚΑΘΟΛΟΥ προβοκατορικο σχολιο!

Μα ποσο κριμα εισαστε?

παπα-Στρουμφ είπε...

Aslan...ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ!!!

Βάλε ΡΙΚ2 και εξεκινήσαν τα στρουμφάκια.

Aslan...ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ!!!

Άνευ+Aslan=ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μαργαρίτα είπε...

Κύριε προσωποποίηση της δημοκρατίας στον τόπο μας, γιατί το τελευταίο σχόλιο εδιεγράφη;

Άραγε έσβησε το κανένας άλλος διαχειριστής του blog;

Anef_Oriwn είπε...

Αν το βρεις κερδίζεις ένα λίζο με το νερό του!
Αλλά ΜΟΝΟ δύο προσπάθειες δικαιούσαι!

Anef_Oriwn
Κυριακή 10/5/2009 - 7:79 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα ήρεμα.

Είσαι και σε μια ηλικία, 50 χρονών άνθρωπος, θα πάθεις και τίποτε.

Εσύ καπηλεύτηκες το θέμα των αγνοουμένων για να περάσεις την ακελική προαπαγάνδα. Κι αφού φλέρταρες με την ΤΙΝΑ ( " είμαι όμορφος, έλα να σε κεράσω νερό με τον λίζον"), αφού έβρισες καλά καλά ( Τσογλάνια κλπ), αφού τα έκανε θάλασσα το τσιράκι σου ο Μελένιος, αφού διέγραψες σχόλια ( κάτι για το οποίο κατηγορούσες άλλους ως φασίστες) θυμήθηκες ξανά το θέμα των αγνοουμένων;

Ξιφτιλ', ε ξιφτιλ' . 50 χρονών άνθρωπος! Ως και η Προοδευτική Αθήνας στα χώνει!

Αρχιεπίσκοπος είπε...

Καλάν ρε ανέραστε εσύ όποιαν έβρεις κερνάς την λίζο με νερό; Μια την Τίνα, μια την Μαργαρίτα...αλλά αν είσαι και 50άρης καταλάβω σε.

Απλά να σε πληροφορήσω ότι στις μέρες μας άμα θέλεις να ρίψεις καμιά, έννεν λίζο με νερό που πρέπει να την κερνάς, εν κανένα ουισκούι, καμιά vodka ursus, κανένα baileys.

Αφού αρέσκει σου να τσαλαβουττάς, εγώ λαλώ σου τα για να σε βοηθήσω να μεν γίνεσαι ρεζίλι τουλάχιστον.