Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ανάρτηση 30/2012 (τριακοστή τού 2012) [έκτακτη, σημερινή, τηλεγραφική, κυπρο-“ποδοσφαιρική”, φασιστο-ΑΠΟΕΛίστικη, Ομονοιατική, μαλακο-διαιτητική] - «Όταν το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί, αναλαμβάνει ο διαιτητής». Και το “Πορτοκαλί” «φασισταριό» σε νέα κατορθώματα!

Προλεγόμενα:

Αρχική μου σκέψη και πρόθεση ήταν σ’ αυτήν την έκτακτη ανάρτηση να γράψω μόνο για τα κατορθώματα του διαιτητή του σημερινού match μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ [τυχαίο που «τούτος» κατάγεται από το έμπλεο με “εθνικά” χρώματα και μυαλά Λιοπέτρι;], αλλά πιο μετά είδα στις ειδήσεις τι έχει κάμει το «φασιστάριο» των ευρωπαίων(!) “Πορτοκαλί” και είπα να προσθέσω ακόμα μερικές γραμμές για τα δικά τους φρικιαστικά ανδραγαθήματα. [Θα αρθρώσει, τούτη τη φορά λόγο, η ΚΟΠ - η Κουτσοκούμνεια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου – για να επικρίνει τα παραχαϊδεμένα παιδιά του ΑΠΟΕΛ;]...

**********************
Για τον διαιτητή του ματςς  [σταυρολοημένον] κον Μαshά:  

Κι αυτός [ο διατητης] ακολούθησε [και τήρησε]  την παράδοση των τελευταίων χρόνων που θέλει [ή καλύτερα επιβάλλει] (σ)την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει με το ΑΠΟΕΛ για μεγάλο χρονικό διάστημα [σήμερα για ένα ολόκληρο ημίχρονο] με 10 παίκτες!!!

«Ο κ. Μασιάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άφησε τους τυπικά φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλωνεύτη με δεύτερη κίτρινη. Η απόφαση του νεαρού διαιτητή όπως φάνηκε στο πλάνο ήταν λανθασμένη, αφού o διεθνής μέσος χτύπησε πρώτα την μπάλα και ακολούθως λόγω της ταχύτητας ανέτρεψε τον Χαραλαμπίδη από πίσω». [link: http://www.sigmalive.com/sports/football/cyprus/a%20league/475538]
H αριθμητική υπεροχή που “προσφέρεται”(!) στο ΑΠΟΕΛ στους αγώνες του με την ΟΜΟΝΟΙΑ [δια της χειρός των διαιτητών] αυξάνει τις πιθανότητες της “εθνικής” ομάδας  του ΑΠΟΕΛ να κερδίσει, μια και παίζει πλέον [λόγω της αριθμητικής του υπεροχής] από πλεονεκτική θέση! Άρα [κι όπως είπε και η Μούσα], «όταν το ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί, αναλαμβάνει ο διαιτητής»!!!

Να σημειώσω ότι είναι τουλάχιστον το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μεταξύ ΟΜΟΝΟΙΑΣ – ΑΠΟΕΛ [εξ όσων θυμάμαι], όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ αδίκως [και σκοπίμως –  καθόλου παράδοξο καθώς στη δεξιο-αλωμένη σε όλα Κύπρο ζούμε !] μένει με 10 παίκτες!!!

ΌΤΑΝ ΚΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!!!

**************************
Η επίθεση του «φασισταριού»:

Τζι’ επειδή το ΑΠΟΕΛ παρά τη συνδρομή του διαιτητή τελικά ΔΕΝ κατάφερε να κερδίσει την “ΟΜΟΝΟΙΑ”, τα ΑΠΟΕΛίτικα “πορτοκαλί” φασιστικά και χουλιγκάνικα νιάτα εκιshτίσαν, τζι’ ε(ξανα)δείξαν το πραγματικό ευρωπαϊκό πρόσωπο τους!

«Δυο ανεγκέφαλοι οπαδοί του Αποέλ, οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέττα, έσπασαν με σιδερολοστό τα τζάμια του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν οι δυο οπαδοί της Ομόνοιας.
Στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν φωτοβολίδα μέσα στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.
Οι δυο νεαροί που επέβαιναν στο όχημα κινδύνευσαν να καούν ζωντανοί. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κατέβαλαν προσπάθεια να βγουν από το αυτοκίνητο χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τους έσωσαν άλλοι οπαδοί του Αποέλ που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο και οι οποίοι με κίνδυνο της ζωής τους απεγκλώβισαν και έβγαλαν τους δυο νεαρούς από το φλεγόμενο όχημα.
Οι δυο τραυματίες διακομίσθηκαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.»

Έχω φρικάρει!!! Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί!!! Το ενισχύει και η ευρωπαϊκή επιτυχία και το μπόλικο παραδάκι που τη συνοδεύει!!! Θα αγοράσουν τους πάντες!!!  

Anef_Oriwn [προ, νυν και άει Ομονοιάτης!]
Παρασκευή 23/3/2012

20 σχόλια:

zep είπε...

Την ανατροπη που πισω που την ειδε το φασιστες λαιβ? Ο χαραλαμπακης φακκα γυρους ακομα, μανα μου το μωρο.

Η φαση ηταν καθαρη. Οπως ηταν καθαρη τζιαι η πρωτη ανυπαρκτη κιτρινη του Μπουθον, οπως ηταν καθαρη τζιαι η τζιεφαλια του Εσπασαντιν.

Καρτερουμε τωρα τζιαι μεις δικαιο πρωταθλημα που τους πραξικοπηματιες?

νεος είπε...

Το ΑΠΟΕΛ μονάχα ξέρει...

Βάλεέσα τζιαι τες επιθέσεις στα οικήματα της προοδευτικής, το καλοκαιρινό κάμπιγκ των ίδιων τύπων έξω που το προεδρικό, το μαχαίρωμα άλλου οπαδού της ομόνοιας, τα ντου ενάνται στους αραβόφωνους μαθητές τζιαι πάεί λέγοντας.

Ο πολιτικός παροξυσμός, έσιει τις επιπτώσεις του πας τη νεολαία. Αφού πλέον αριστερός=μίασμα.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=DK_ZFNWez9Y&feature=related

zep είπε...

Η Γνωμη λαλει για μολοτοφ οϊ φωτοβολιδα.

Τα καλα παιδια του αρχιεπισκοπου, οι πρωτοστατες του θερινου πραξικοπηματος, ετο ιντα ανθρωποι ενουν.

Ηθικοι αυτουργοι πολλοι, τζιαι ο κοσμος συνεχιζει να ζει το παραμυθι που του ταιζουν τα καναλια αντι να δουν σε τι κατασταση εφεραν την κοινωνια.

Ανώνυμος είπε...

Μανα μου ρε τζιαμε στο χωραφιν που παιζεται ειπαν σας οτι ο παιχτης δικαιουται να αππια με τα θκιο του πας την μαππαν τζαι αν εβρει μαππαν δεν ειναι επικινδυνο παιξιμον? Ξα ειπαν σας οτι εν αγωνα ραγκμπι που εισιετε εψες?

Αλλα εξιασα, δαμε ειπαν σας οτι ο χριστοφιας ηβρεν το φυσικον αεριον τζαι πρπει να του πισκαλατε αλλα που εσυρεν το Μαριν ισιαπνω εν ηταν δικη του η ευθυνη για αυτον δεν φταει, δηλαδη αμαν κατι πετυχει εν ο χριστοφιας που το εκαμεν αμαν κατι αποτυχει εν το συστημαν τζαι ουλλοι οι αλλοι που φταιν τζαι επιστεψετε, τζαι δεν ηταν να πιστεψετε οτι αφου ο αλωνευτης ηβρεν μαππαν αρα δεν ειναι καρτα?

Χατε τζαι επειδι αγαπω σας εν θα καταδικασω τα επεισοδια για να εσιετε να με κατηγορητε να φκαλετε το τερτιν σας.

Υγιεντε απαντες, εγιω θα παθω συγκοπην με το αποελιν πρωταθλημα και τσιαμπιονς λιγκ.

εξω οι τουρκοι απο ολοκληρη την κυπρο.εξω οι τουρκοι του ακελ είπε...

κυριε θα κινηθουμε νομικα εναντιον σας σαν οπαδοι του αποελ.εκτος απο το οτι προσπαθειτε να υποσκαψετε την μονη κυπριακη ομαδα που αγωνιζεται σε ξενες διοργανωσεις και εβαλε την κυπρο στο χαρτη,παρουσιαζετε τις εκατονταδες χιλιαδες οπαδους μας σαν φασιστες/φασιστες ειστε εσεις που δεν ανεχεστε τις επιτυχιες μας.η αστυνομια μας εδωσε τα στοιχεια σας και θα τα δημοσιευσουμε τις εφημεριδες οταν πρεπει. η γινεστε ανθρωπος η αποκαλυπτουμε την ταυτοτητα σας και σας κανουμε ρεζιλι και εσας και το τουρκ ακελ

Woofis είπε...

Οι θκιό δυστυχείς επιβάτες του αυτοκινήτου εν φανερόν ότι εκτυπηθήκαν επειδή εν ομονοιάτες (αν τζιαι εν αναφέρτηκεν πουθενά πως εφαίνετουν τούτον, ίσως που κάποια εμβλήματα πάνω τους ή στο αυτοκίνητον τους). Οι δε εγκληματίες της μοτόρας έννεν καθόλου δεδομένον ότι εκάμαν ότι εκάμαν λόγω της ιδιότητας τους ως οπαδοί του Αποέλ. Τούτον επιβεβαιώννεται αφενός που το ότι σε βοήθειαν απεγκλωβισμού των παθόντων εσπεύσαν άλλοι παριστάμενοι αποελίστες (σύμφωνα με τες ειδήσεις). Αφετέρου που το ότι "ομονοιάτες" στο πρόσφατον παρελθόν (τζιαι ανορθωσιάτες, τζιαι απολλωνίστες, τζιαι αελίστες κλπ.) έχουν γίνει θιασώτες εξίσου βίαιης συμπεριφοράς εις βάρος συνανθρώπων τζιαι συμπατριωτών τους που έτυχεν να βρεθούν μπροστά τους τη λάθος ώραν. Θεωρώ εν ολίγοις ατυχήν την επικέντρωση σου στην οπαδικήν ιδιότηταν των επίδοξων δολοφόνων σε πρώτη φάση τζιαι στην ιδεολογικήν τους σε δεύτερην. Με αποτέλεσμαν η όλη ανάρτηση σου να μεν διαπνέεται τόσον που ανησυχίαν ή προβληματισμόν όσον που οργήν
τζιαι ισοπεδωτικόν αφορισμόν.

zep είπε...

Ρε λαστιχαρη (713 μερες χωρις κοτσιηνη) με αποελλιν στους 8 (αποκλεισμενο με καμποσα γκολ βεβαιως) τζιαι Ομονοια νταμπλ εννασε ευχαριστημενος τον Μαη οξα εννα γυρεφκεις κοσμο να κρουσεις?

Ο woofis off topic (τζιαι στον κοσμο του) ως συνηθως.

Anef_Oriwn είπε...

Ο γραφικός [πλην κολλημένος και anef_εγκεφάλου] Ανώνυμος [ημερ. 24/3/12 2:15 μ.μ.] επισκέπτης του Blog ΜΑΣ εν τακτικά που περνά απ’ εδώ [όπως κι από του Νέου και του Μιχάλη] και ξαπολά με το σύνηθες γελοίο κι ασυνάρτητο ύφος και στυλ του τις φαιδρότητες, τις μαλακίες και τις βλακείες του! Ας πούμεν είμαι περίεργος να μάθω από που κι ως που «η αστυνομια τους εδωσε τα στοιχεια μας». Κι αφού τα έχει τον προκαλώ [τον ΗΛΙΘΙΟ] να τα αποκαλύψει…

*********
Woofis,

Με το συμπάθκειον αλλά εδώ έχουμε να κάμουμε με την εκκόλαψη και ανάπτυξη [με την ανοχή της Δεξιάς] φασιστικών νοοτροπιών και πρακτικών μέσα στους “πορτοκαλί”. Θα επανέλθω …

pluton είπε...

Nα δεις που το διάβαζα ... νομίζω ότι το έλεγαν: "Της στραβιάς ψ...ΟΜΟΝΟΙΑΣ της φταίνε οι τρίχες"

Ρε έχουμε ομαδάρα και για τα άλλα ψάχτε για φασίστες διαιτητές.

pluton είπε...

Συγνώμη διορθώνω το ορθό

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ομαδάρα

Anef_Oriwn είπε...

Plutonα,

Γυρεύτου αλλού! Σ’ αυτό το Blog πάψαμε να βουννούμεν ρότσες σ’ όποιον shύλλον λάξει! Πάντως άρεσε μου εκείνο το «ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ομαδάρα»

Woofis είπε...

Άτε Pluton που εν "ελληνόψυχη". Ακόμα λλίον εννά μας πεις ότι ο Μοράϊς εν αναγραμματισμός του "Μοριάς" τζιαι ότι κάποιος προ-προ-προ-πρπρπρπρπ πάππος του φίλου του Νούνιο επολέμησεν με τον Κολοκοτρώνην.
Αλήθκεια, το "ελληνόψυχος" ήνταλως προσδιορίζεται; Αν ππέσει ας πούμεν έναν αεροπλάνον, φακκούν γυρόν κάποιοι ειδικοί τζιαι ελέγχουν,του στυλ:"τούτος εν ελληνόψυχος, τούτος εν Λουξερβουργόψυχος, τούτος εν Ισημερινογουϊνεόψυχος κλπ.;". Έσιει κάποιον τεστ; Τύπου DNA;

@zep: προσπάθα να μου αποδείξεις γιατί είμαι εκτός θέματος. Έτσι για να διασκεδάσουμεν τζιαι λλίον.

Αγαπητέ Χρίστο, κατόπιν επισκέψεως στης Dis, σας εύχομαι θερμά καλήν περιχαράκωσην, δικαιολογημένην και μη. Εν έχω εξασκήσει το σπορ τελευταίως, αλλά όντως μπορώ να αντιληφθώ τες "εθιστικές" της ιδιότητες. Cheers!

pluton είπε...

Οι μπουζικό αναθρεμένοι Έλληνες, μιλώ για ους Έλληνες της ζειμπεκιάς και του «Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια» άρχισαν να επανέρχονται στις παραδόσεις, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ.

Μιλουσα με ένα φίλο Δ/ντη τράπεζας και μου έλεγε "Δες αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα έγινε πριν 10 χρόνια στην Αργεντινή και θα γίνει σε 2 χρόνια στην Κύπρο".

Σε δύο χρόνια λοιπόν θα σας δεχούμε με χαρά στις κερκίδες του ΑΠΟΕΛ, καθώς λέει και ένας θυμόσοφος φίλος "Το μυάλωμα θέλει χρόνο και η γνώση θέλει αγγούρι".

Έτσι για να βγαίνεται και από την μονοτονία του κλειστού ΑΚΕλικού μονόλογου.

Ξέρω ΑΝΕΥ θα προτιμούσε η γκλίτσα σου ένα Εθνίκι πιό ευκολοχείριστο ο έωλος (σύγνώμη ο Πλούτωνας) σας πέφτει έξω από τα μέτρα που ξέρετε.

Ανώνυμος είπε...

Μιλουσα με ένα φίλο Δ/ντη τράπεζας και μου έλεγε "Δες αυτό που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα έγινε πριν 10 χρόνια στην Αργεντινή και θα γίνει σε 2 χρόνια στην Κύπρο".

Συμφωνώ με τον γκόμ . . εμ . . . εμ . . . . χι χι χι . . με τον φίλο σου. Όμως χρειάζεται να ικανοποιηθεί μια προϋπόθεση για να γίνει τζιαί στην Κύπρον σε 2 χρόνια. Πρέπει να έρτει δεξιά κυβέρνηση που θα το επιβάλει. Διότι τούτα τα παλλούτζια δεν προέρχονται που το εξωτερικόν στα καλά καθούμενα. Επιβάλλονται που τες κυβερνήσεις στον λαό τους που τρώει κουτόχορτο και ψηφίζει τες. Τζιαί καλά του κάμνουν. Όταν ένας λαός ψηφίζει δεξιάν κυβέρνησιν σημαίνει ότι ήδη έφαεν την φόλλαν. Σημαίνει ότι απώλεσεν τες αντιστάσεις του. Σημαίνει ότι είναι έτοιμος να γαμ . . . . . . . να κακοποιηθεί. Ύστερα τσούζει συνήθως τζιαί διαμαρτύρεται αλλά εν αργά.

Anef_Oriwn είπε...

Καλημέρα ΣΑΣ!

Οι δύο ΑΠΟΕΛίστες Ανώνυμοι [σχόλια με ημερ. 24/3/12 8:32 π.μ. και 24/3/12 11:03 π.μ.], αλλά και ο επώνυμος αγαπητός φιλο-ΑΠΟΕΛίστας Woofis, κάμνουν και καμώνονται πως δεν βλέπουν [προφανώς στρουθοκαμηλίζουν] την ανάπτυξη όχι απλώς χουλιγκάνικων καταστάσεων [που παρατηρούμε στην περίπτωση των “Ομονοιατών”], αλλά καθαρά φασιστικών πρακτικών μέσα στους οργανωμένους και μη φιλάθλους των δεξιών(!) ποδοσφαιρικών ομάδων!


Woofis,

Η Disdaimona στο κείμενο της [http://disdaimona.blogspot.com/2012/03/blog-post_24.html] βάζει κάποια ερωτήματα προς όσους συγκαταλέγουν τους εαυτούς τους στην «προοδευτική Δεξιά» [ή την αυτοαποκαλούμενη “φιλελεύθερη” θα ‘λεγα εγώ] που αφορούν τον ρόλο τους στην αποτροπή ανάπτυξης και εδραίωσης φασιστικών φαινομένων και πρακτικών στην κυπριακή κοινωνία, γι’ αυτό και δεν καταλαβαίνω την τοποθέτηση σου περί «περιχαράκωση»
ΟΙ προσπάθειες τσουβαλιάσματος [και εξίσωσης] όλων των αντιδράσεων [έστω κι αν αυτές εξελίσσονται σε βίαιες ή/και χουλιγκάνικες] για αδικίες και μεροληψίες στο ποδόσφαιρο ή/και ενάντια στα διαχρονικά ποδοσφαιρικά [συνήθως ΑΠΟΕΛίστικα] κατεστημένα [να σου θυμίσω και το πρόσφατο ξέσπασμα του Πρόεδρου της “Ανόρθωσης” του Κάκου – yoksa τζιαμέ “εν της παπαθκιας τα ξύλα”;] δεν αναδεικνύουν το πρόβλημα του εκφασισμού των διαφόρων Συνδέσμων Φιλάθλων(;) [και τις ρίζες του] αλλά το «συγκαλύπτουν» που λαλεί και η DIS. Κι αυτό προσπαθεί να κάμει και ο Ανώνυμος [ημερ. 24/3/12 8:32 π.μ.], που ΜΑΣ παραπέμπει με σχετικό link σε video για την επίθεση “Ομονοιατών” στο εστιατόριο “Σκαραβαίος” στη Λευκωσία. Δεν κατάλαβα τι θέλει να υποβάλει; Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη φασιστική δολοφονική επίθεση των συγκεκριμένων οπαδών ενάντια στους δυο “Ομονοιάτες”;

Κι ο φασισμός των “Πορτοκαλί” [κι όχι μόνο] δεν έχει εκδηλωθεί και εκφραστεί μόνο μέσα από το συγκεκριμένο περιστατικό ή με το ανέμισμα σβάστικων και της φάτσας του Γρίβα στις κερκίδες τους, αλλά και με τις επιθέσεις ενάντια σε τουρκοκυπρίους [σε προσεχή ανάρτηση μου θα παραθέσω σχετικό άρθρο του Σενέρ Λεβέντ] και με τη αναφώνηση του συνθήματος “Χριστόφια Προδότη - Καταδότη” από ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ [ο φακός συνέλαβε και τον πρώην Πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ κον Πετρίδη να ξελαρυγγίζεται φωνάζοντας το] κι άλλα τινά…
Παράλληλα θα ‘θελα να ΣΕ/ΣΑΣ παραπέμψω σε μια περσινή μου ανάρτηση [http://aneforiwn.blogspot.com/2011/05/442011.html]
που αποδεικνύει την άμεση διασύνδεση και κάλυψη των φασιστικών αυτών καταστάσεων από τα σωματεία της Δεξιάς. Και τούτο αφορά άμεσα τη δική σου ομάδα αγαπητέ Woofis!!!


Ανώνυμε ΑΠΟΕΛίστα [ημερ. 24/3/12 11:03 π.μ.],
Μάθε πρώτα ελληνικά και (ξανα)κόπιασε να ΜΑΣ τα πεις!!!

***************************
Υστερόγραφο:

Woofis,
Σε ποιον «Χρίστο» αναφέρεσαι;

******************************
Με τα φαιδρολογήματα και τις ασυναρτησίες του γνωστού Αίολου, sorry Plutonα, ΔΕΝ θ’ ασχοληθώ! Εδώ ο Woofis, που είναι και φιλο-ΑΠΟΕΛίστας του ‘κανε συγκεκριμένα ερωτήματα για του εξηγήσει τι είναι ο «ελληνόψυχος» τζιαι «τούτος» [ως συνήθως] περί άλλων τυρβάζει!!!


**************************
Άσχετο [με το πιο πάνω θέμα]:

Ο Κώστας Χριστοφίδης [ο γνωστός Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου] σε συνέντευξη του στη σημερινή [25/3/2012] “Αλήθεια” ΜΑΣ λέει και το εξής νέο-σοφολογιότατο: «Η σημερινή πολιτική δεν παράγεται μέσα σε κομματικά». Και ερήμην της συμμετοχής του κόσμου και των κομματικών μελών και στελεχών σοφολογιότατε; Και να καταργήσουμε τα κομματικά πολιτικά συνεδρία;

ΕΛΛΗΝΑΣ είπε...

Συνέλληνες Χρόνια Πολλά!!!

Φαίνεται ότι ο Θ. Κολοκοτρώνης ήξερε πιο πολλά από μας.
Τσεκούρι και φωτιά στους τουρκοπροσκυνημένους!

Πόσο λυπάμαι που δεν έσβησαν σα λαμπάδες μέσα στο όχημα τους τα 2 αποβράσματα της κοινωνίας!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φουστανελλούιν,
αθθυμάσαι τότες που εκαβαλλιτζιέψετε τες μοτόρες να πάτε ποτζιεί στα κατεχόμενα; Προ πάντων αθθυμάσαι που φακκούσαν τα πόθκια σας στον κώλον σας ύστερα; Βούρος . . . . . βούρος εφκάλετε μιαν πιθαμήν γλώσσαν, τζι' έφυεν σας το χούιν της παλληκαρκάς. Οι μισοί εσσιήσαν τζιαί το καλτσόν τους τζι' εφαίνετουν το τάγκα τους που μέσα! Εντάξει θκυό τρείς μιτσιούς του γυμνασίου μπορείτε να δέρετε άμαν είσαστεν καμιά 20αρκά αλλά πάρα κάτω;
Να ξέρεις ότι με τες κωλοτούμπες σας όπως τες μαϊμούνες, ταΐζετε τον Λάζαρον Μαύρον τζιαί το κάθε αρχίδιν που βαρκιέται να πάει να δουλέψει τζιαί παίζει το εθνοπατέρας. Άδε τον Μέγαν Κόπρον που την Τάλαν; Τρώει με τέσσερεις μασσέλλες τζιαί βορτονίζει! Μόνος του έσιει τριπλάσιαν παραγωγήν σκατού που την οικογένειαν σου ούλλην. Τζι' αν ηππέσει τζιαί κανένας που λλόου σας νεκρός; Εν σάμπου τζιαί κκοτσιανιάζετε τους οικόπεδον! Κηδείες, μνημόσυνα, λόγους, πισκαλούθκια, πόρτους, κακόν, εν καθαρά ρυάλια για λλόου τους τούτα. Σιγά να μεν χεστούν για σέναν μαλάκα που έδωσες τη ζωή σου. Τζιαί αν τύχει τζιαί κάμετε κανέναν κακόν πάσ' σε δικούς μας τζιαί τυλίξει σας η αστυνομία; Ούτε που σας είδαν, ούτε που σας ξέρουν τζιαί φακκάτε μόνοι σας!

Έλληνας είπε...

Έλληνας είμαι, της Κύπρου καλός πολίτης
Κι εσύ χαϊβάνι Χαμάλη ένας γιαξ, κοπρίτης!

Ένας Μασιάς θα σας μασήσει!
Και δε θα πάει η ΟΜΟΝΟΙΑ ευρώπη. Πω πω ρε γ… τη!!!!

pluton είπε...

Κατ αρχάς η οικονομική κρίση στην Αργεντινή προήλθε από τον Περονιστή ΚΑΡΛΟΣ ΜΕΝΕΜ και με το ελικόπτερο έφυγε ο σοσιαλιστής ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΝΤΕ ΛΑ ΡΟΥΑ

Στην Ελλάδα την κρίση έφερε ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς Γ Α Παπανδρέου.

Όσο πιό αριστερά τόσο πιό κοντά είναι η κρίση, στην Κύπρο αριστερά δεν υπάρχει;


"ΤΥΡΒΑΖΩ"

Ο ΑΠΟΕΛ έχει ξένους παίκτες πχ τον Πάουλο Ζόρζε, τον Μαρσέλο Ολιβέιρα, τον Μποαβεντούρα, τον Νούνο Μοράις, τον Έλιο Πίντο, τον Μαρσίνιο, τον Αΐλτον και άλλους. Η ψυχή της ομάδας όμως είναι η εξέδρα του, η ιστορία του, η διοίκησή του (Πρόδρομος Πετρίδης
).

ΑΝΕΥ κανονικά θα πρέπει να χαίρεσαι που καταφέρατε να πάρετε ισοπαλία, δεν βλέπεις έξαλες χαρές και πανηγύρια που έκαναν οι αδελφοι τουρκοκύπριοι, τούρκοι και έποικοι;

Κανονικά έπρεπε να σας κάτσουμε δύο κομμάτια ένα για σας και ένα για τους αδελφούς σας του βορά, πάλι την γλυτώσατε, βγάζετε και γλώσσα.