Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανάρτηση 18/2012 (δεκάτη ογδόη τού 2012!) [εμπνευσμένη, πολιτικο-τραγουδιστική, παπαγαλίστικη και υστερογραφική] - “Τα παπαγαλάκια”…


{Επεξηγηματική σημείωση:
* - Ο τίτλος της ανάρτησης, η οποία γράφτηκε την Τρίτη 14 του μηνός, είναι εμπνευσμένος από μιαν κουβέντα της Μούσας!}...

*************************
Προλεγόμενα:

Κατά τη Μούσα οι τρεις αντιπρόεδροι του ΔΗΣΥ, Λευτέρης Κασεττο-φόρου[sorry Χριστο-φόρου], Τορναρίτης και Ιωνάς [που επανεκλέγηκαν χωρίς ανθυποψηφίους κατά το πρόσφατο εκλογικό συνέδριο του ΔΗΣΥ, όπου ο Αρχηγός Νίκαρος έκαμε την πεφωτισμένη προεδρική ομιλία του – δειτε, αν δεν βαριέσετε, την ανάρτηση μας με αρ. 15/2012, όπως και ο Εκπρόσωπος Τύπου το Κόμματος κος Χάρης Γεωργιάδης [άλλως Φκιακάς(!) – και δεν το λέμε ρατσιστικά], αποτελούν «τα παπαγαλάκια» του Αναστασιάδη! Ο άλλος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κόμματος ο κος (Αβερω)Φούλλης Νεοφύτου [κι αυτός επανεκλεγείς] είναι αυτοκούρτιστος(!!!), αυτοσχεδιαζόμενος κι αυτοδημιούργητος! Κάμνει, ας πούμεν παραστάσεις σε βενζινάδικα, ή έξω από τη Βουλή!   

Πάντως ΕΜΕΙΣ [δηλ. η Αφεντομουτσουνάρα ΜΟΥ], είπαμε να τους αφιερώσουμε [με την ευκαιρία και της επανεκλογής τους] ένα τραγουδάκι [με τον ΛΕΠΑ] και να τους ευχηθούμε εγκαρδίως «καλά παπαγαλίσματα» και είθε πάντα να μας βοηθούν στην θεματογραφία μας!!!

****************************
Και το ασμάτιον μας:

«Το ‘πε το ‘πε ο παπαγάλος»


****************************
Διευκρινιστική υποσημείωση:
Στο χωριό μου τα «παπαγαλάκια» τα λέμε και «κολαούζους»!!!

Για το εισαγωγικό κειμενάκι
και την τραγουδιστική επιλογή,
Anef_Oriwn
Τρίτη 14/2/2012

************************
Υστερόγραφα - 16/2/2012:

1. Η ανάρτηση μου αυτή μπορεί να αποτελέσει και μια πρώτη απάντηση στην τελευταία “επιεικώς απαράδεκτη”, ανάρτηση τού [εν τη χαμένη επανενώσει “συντρόφου”] Strovolioti(!)   , όπου «τούτος» δίκην ατόμου που αλλού τον τρώει τζι’ αλλού κνίθεται, βγάζει για μια ακόμα φορά τα απωθημένα του για τον Χριστόφια! Θαυμάστε τη διαλεκτική του:
«1) κωμωδιακoτραγική αντίληψη του προέδρου
2) ΚΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ανθρωπάκι
3) εγκληματική συμπεριφορά την περίοδο 2002 – 2007
4) απολογητής των αχάπαρων και ανίκανων του πράξεων
5) ανικανότητα, κόμπλεξ, αχαπαροσύνη, δειλία
6) υποδεέστερος άνθρωπος»

Σίγουρα οι πιο πάνω αναφερόμενοι “συναγερμικοί” shίζουν!!!

2. Για κάποια άλλα «παπαγαλάκια που ευδοκιμούν στα σαλόνια των χορτάτων και κάμνουν περισπούδαστες αναλύσεις για την οικονομικής κρίση» αναφέρθηκε και ο Νίκος Μπογιόπουλος ψες στη Λευκωσία [σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, όπου έγινε στην παρουσίαση τού τελευταίου του βιβλίου, “Είναι ο καπιταλισμός, ηλίθιε”...

Anef_Oriwn
Πέμπτη 16/2/2012

20 σχόλια:

zep είπε...

Ασχολειστε με τον στροβολιωτη ακομα? Παρετατε σιορ. Χαρας την υπομονη σας, εφαε τζιαι το WC τουτος.


Για τους 3 αντιπροεδρους τζιαι τον Φουλλη εγιω διερωτουμε με ποιο κριτηριο τους ψηφιζουν. Για τον Τορναριτη ας πουμε, αφου θωρεις τον να μιλα τζιαι καταλαβεις οτι εν χαφτας, γιατι τον φκαλουν βουλευτη σιορ? Ενεσιει καλλυττερους?

Ανώνυμος είπε...

Αφού εν τους εψηφίσαν ρε Ζορ. Έβαλεν τους ο Νίκαρος με το έτσι θέλω αποκλείοντας τους υπόλοιπους. Απόλυτη δημοκρατία που λέμε!

zep είπε...

Ινταλος ο Πρου Πρου ενηταν υποψηφιος τζιαι ενεφκεειν ρε αζορ?

Ανώνυμος είπε...

Γαβ-γαβ! Ο Νίκαρος δεν ήθελε ενδοΔΗΣΥακές αντιπαραθέσεις για να τσιμεντώσει την υποψηφιότητα του για την προεδρία. Γι αυτό ρε αμπάλατε φρόντισε να μην γίνουν εκλογές.
Από το συνέδριο του ΔΗΣΥ απουσίαζε η Ελένη Θεοχάρους η οποία θα είναι και αυτή ανεξάρτητη εξαρτώμενη υποψήφια.

zep είπε...

Ρε χαντακομενε λαλουμε για βουλευτες. Ελληνικα καταλαβει?

Ανώνυμος είπε...

Τούτοι ούλλοι πάσιν πακκέττο με τον Νίκαρο, φαντάσου τον Νίκαρο πρόεδρο και τούτους (τα παπαγαλάκια) υπουργούς και τον Γεωργιάδη spokesman της κυβέρνησης. Ξέρω, εν εφιαλτικό μόνο και μόνο να σκεφτεί κανείς αυτό το σενάριο.

Α΄ αντιπρόεδρος, Β'αντιπρόεδρος, Γ' αντιπρόεδρος, εν πολλά αστείο. Για να μεν τσακώνουνται.

Λαλείς ο Φούλλης να επιστρέψει σε κάνα υπουργείο για μια ακόμη "πετυχημένη" υπουργική θητεία; Ε ρε, γλέντια...

Γιρλάντα

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Τούτη μούσα τι κάμνει! :)

Ο Στροβ απολογήθηκεν εμμέσως σε σχόλιον προς τον νέον. Χωρίς να σημαίνει ότι αναίρεσεν. Τουλάχιστον τούτον εκατάλαβα.

Disdaimona είπε...

θέλω και εγώ να απολογηθώ που το νοητικό μου σύστημα δεν μπορεί να χωρέσει ότι μια γνωστή μου 35 χρονώνω, μανα ενος 6χρονου δουλεφκει δευτέρα με σαββατο 7-5 και τετάρτη με σάββατο 6 - 4 το πρωί με συνολικό μισθό και από τις δύο τις δουλειές 1200 ευρώ.

για να δούμε τουτα τα παπαγαλάκια ποιού μεγάλου παπαγάλου κάμνουν τες πιστές ιερόδουλες.

http://wwwpraxisred.blogspot.com/2012/02/blog-post_17.html

Woofis είπε...

Εθκιάβασα το "Ποδόσφαιρο: Μια θρησκεια χωρίς απίστους" τζιαι έχω στη βιβλιοθήκην προς ανάγνωσην το "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε". Το πρώτον αγόρασα το που μιαν εκδήλωσην των λαικών οργανώσεων στο συνοικισμόν του Αγ. Ελευθερίου Λατσιών που έναν πολλά επαναστατικής εμφάνισης (μουσάτον) νέον, ενώ το δεύτερον αγόρασα το που το Public, που παρόλον που μοστράρει ως άκρως καπιταλιστικόν franchise, έσιει το εν λόγω βιβλίον σε πολλά περίοπτην θέσην. Παρόλον που το πρώτον προαναφερθέν πόνημαν του Μπογιόπουλου εκούρασεν με ώσπου να το τελειώσω (πιθανώς λόγω τζιαι της (νεο)φιλελεύθερης μειωμένης κατανόησης μου σε πολλά σημεία του), ελπίζω το δεύτερον που έππεσεν στα σιέρκα μου να με αποζημιώσει δεόντως.
Μιαν ερώτησην στην Dis: αφού πρώτα αναφέρω ότι έσιει δίκαιον για τη φίλην της, εν άδικον "μόνον" €1200 για τόσην θυσίαν χρόνου, του μόνου πραγματικού μας "πλούτου" πας στην γην, (όπως εν "άδικον" που εφάν οι ύαινες ούλλα τα λιονταρούθκια μιας λιονταρίνας που εθώρουν εχτές στο τισκάβερυ καθώς εγύρευκεν να εύρει φαίν να φάσιν, ή όπως εν "άδικον" η κοπέλλα που το Βιετνάμ που εργοδοτώ να πιάννει τετραπλάσια που ότι πιάννει στην χώραν της αλλά το έναν τρίτον που τον κατώτατον δικόν μας μισθόν): σε ποιαν χώραν που συνεχίζει τις προσπάθειες εφαρμογής του κομμουνιστικού/ σοσιαλιστικού (ή άλλων παρόμοιων) συστήματος μπορείς να εύρεις αντιφρονούντα βιβλία όπως καλή ώρα στο "καπιταλιστικόν" Public?

Όσον για το συναγερμόν τζιαι τα "παπαγαλάκια",είπα τα ήδη στου Νέου τζιαι του Λινού: ο Αναστασιάδης, τα "παπαγαλάκια" του τζιαι ούλλα τα παρεμφερή τους ΈΝΝΕΝ ο σιειρόττερος εχθρός του προέδρου τζιαι του ΑΚΕΛ. Υπάρχει "άλλος", τον οποίον πολλοί που σας αποκαλούν "ευρύτερες προοδευτικές, δημοκρατικές" δυνάμεις τζιόλις. Στη θέση σας, εννά επροωθούσα "αλλαγήν φόκους". Τουλάχιστον ώσπου να λυθεί το κυπριακόν.

Aceras Anthropophorum είπε...

"ο Αναστασιάδης, τα "παπαγαλάκια" του τζιαι ούλλα τα παρεμφερή τους ΈΝΝΕΝ ο σιειρόττερος εχθρός του προέδρου τζιαι του ΑΚΕΛ. Υπάρχει "άλλος", τον οποίον πολλοί που σας αποκαλούν "ευρύτερες προοδευτικές, δημοκρατικές" δυνάμεις τζιόλις."

Aρώτησα κάποιον τί θα κάμει αν στον δεύτερον γυρόν του χρόνου αν τύχει να έχει ομπρός του πας το ψηφοδέλτιον Αναστασιάδη τζιαι Θεοχάρους. Απάντησεν μου ότι θα γράψει "γαμώ τον σσιστον σας ούλλους". Ένας απατεώνας τζιαι ένας πολυέλαιος του συντηριτισμού.

Έτσι αντιπαθητικοί πικράντεροι τζιαι προκλητικοί που εγινήκαν σήμερα οι δεξιοί στην Κύπρον, έτσι θα γράψω τζιαι γώ πας το ψηφοδέλτιο μου, τζιαι αν δεν έχει επιλογήν που να μ΄αρέσκει που την αριστεράν, θα το γράψω τζιαι που τον πρώτον γυρόν πιλέ (τολμάτε να κάμετε καμιάν συμμαχίαν με το Δήκο).

Σημείωση: όσον γλύψιμον τζιαι να ππέσει μετά την πρώτην κυριακήν, τζιαι ότι τζιαι να μου τάξουν οι ανήθικοι απατεώνες του σημερινού πολιτικού συστήματος, είτε στο κυπριακόν είτε για άλλα, ότι τζιαι να αποφασίσει το κόμμαν της εργατιάς να πράξει, θα πιάουν τον Μίταν. Ας φακκούν μόνοι τους ποιος εν να πιάει την καρέκλα. Εγώ δεξιόν ή οικολόγον ποτούτους πουσιει σήμερα δεν πρόκειται να ψηφίσω.

Ανώνυμος είπε...

Aceras, συμφωνώ και επαυξάνω. Είχα ακριβώς την ίδια συζήτηση εψές σε ένα σπίτι και όσοι ήταν τζιαμαί το ίδιο είπαν. Εν είμαι υπέρ της αποχής ή του λευκού αλλά καμία ψήφος στην δεξιά ή στα 'πατριωτικά' κόμματα.

Γιρλάντα

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ψες ήμουν με κάτι αριστερούς που έλεγαν ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν το δεξιό ΑΚΕΛ και τον φονιά Χριστόφια !!!

Anef_Oriwn είπε...

Aceras & Γιρλάντα,

Έχω εντοπίσει [στο ηλεκτρονικό μου αρχείο] ένα παλιό πόνημα μου [που έγραψα τον Φεβράρη του 2008, λίγες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των τότε Προεδρικών εκλογών] με τίτλο:
«Τι θα κάμω στο Ββου Γύρο των Προεδρικών Εκλογών
(αν ο Χριστόφιας εν περάσει – Θεός φυλάξοι)»
Σκέψεις και προβληματισμοί ενός “δογματικού” Αριστερού
,
και νομίζω ότι θα είναι ότι πρέπει [αν το αναδημοσιεύσω] για τους πρόωρους αυτούς προβληματισμούς μας για τες προεδρικές του 2013! [Τότε είχε αναρτηθεί στο πάλαι ποτέ “Proletariakon Blog”]…

****************************
Woofis [alias Μιχάλης Ταπακούδης],

1. Το βιβλίο του Μπογιόπουλου “Ποδόσφαιρο: Μια θρησκεία χωρίς απίστους”, είναι αρκετά ενδιαφέρον καθώς δίνει και τις πολιτικές διαστάσεις που είχε και έχει το ποδόσφαιρο!

2. Αναφορικά με την άποψη σου ότι «ο Αναστασιάδης, τα “παπαγαλάκια” του τζιαι ούλλα τα παρεμφερή τους ΈΝΝΕΝ ο σιειρόττερος εχθρός του προέδρου τζιαι του ΑΚΕΛ», νομίζω ότι [ΣΟΥ] έχω ξαναπεί ότι το ζήτημα ΔΕΝ είναι μανιχαϊστικό, αλλά καθαρά πολιτικό [και δεν έχει να κάμει με εχθρούς και φίλους]. Γιατί κάποιοι [συμπεριλαμβανομένου και του “κουμπάρου” του Strovolioti] ΔΕΝ μπορείτε να καταλάβετε ότι μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς [και σίγουρα μεταξύ ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, όπως και μεταξύ του ΑΚΕΛ και των λεγόμενων «ευρύτερων προοδευτικών, δημοκρατικών δυνάμεων»] υπάρχουν σοβαρές πολιτικές και ιδεολογικές διάφορες και ότι προσεγγίζουμε τα πράματα μέσα από διαφορετικές κοσμοθεωρήσεις;

Πρωμηθέας είπε...

Ανώνυμε - 17/2/12 9:03 μ.μ.

Πολύ φιλοσοφημένη και σοφή η κουβέντα σου!!! Μόνο ένας δεξιός Χριστόφιας κι ένα δεξιό ΑΚΕΛ θα εκάναν δολοφονίες, όπως τότε με τους μασκοφόρους του Γρίβα και το 1955-59 και κατά την περίοδο “δράσης” της ΕΟΚΑ Β΄, το 1971-74!

νεος είπε...

Κι εγώ έχω ξεκαθαρήσει πως στη περίπτωση που θα έχουμε απέναντί μας Αρχιεπίσκοπο-Αναστασιάδη, πιάννουμε τα όρη οικογενειακώς.

Μεν σας πω ότι πιάννουμε τζιαι τα αεροπλάνα τζιαι εν ερκούμαστε πίσω...

Anef_Oriwn είπε...

Νέε,
Παραθέτω απόσπασμα από το πόνημα μου του 2008:

«v. Να το έχω σκάσει για άλλες πολιτείες (δηλ. να έχω κλεφτεί που λένε και στα χωριά), με καμιά νεαρά ύπαρξη εξ αλλοδαπής! Κύπρια και πιο ώριμη αποκλείεται γιατί ήδη έχω ΜΙΑ στο σπίτι. Αλλά ούτε και με καμιά ξανθομαλλούσα και λυγερόκορμη καλλονή από την (καπιταλιστική πλέον) αγορά
της Ανατολικής Ευρώπης (τα λεγόμενα Russian chicks), γιατί κάτι τέτοιο είναι πλέον μπανάλ και πολύ “χωρκάτικον”. IN είναι οι μαντηλοφορούσες και καπαρντινοφορούσες μελαχρινές και σαγηνευτικές αραπούδες που κυκλοφορούν αφθόνως τελευταία στην Κύπρο. (Και που ξέρετε, μπορεί να πετύχουμε τζιαι καμιά κόρη κανενός πετρελαιο-σεΐχη, τζιαι να την κάμουμεν)».

Anef_Oriwn είπε...

Μερικά ακόμα σχόλια για τα όσα έχουν ειπωθεί πιο πάνω από διάφορους σχολιογράφους:

ZEP,

Η ενασχόληση μου με τα γραφόμενα του Strovolioti ΔΕΝ έχει να κάμει τόσο με το πρόσωπο του [δεν αμφισβητώ είναι «καλό παιδί», όπως είναι συνήθως όλοι οι γνωστοί και φίλοι μας], όμως κυρίως με τις ιδέες, σκέψεις κι απόψεις που εκφράζει και ενίοτε μάλιστα τις εκτοξεύει θυμωθκιάρικα έμπλεος όξου και χολής! Τούτες αντικατοπτρίζουν μιαν κοσμοθεώρηση με την οποία διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως. Η συλλογιστική του Strovolioti είναι η κυρίαρχη σήμερα, ασχέτως του αν ο Χριστόφιας είναι Πρόεδρος και το ΑΚΕΛ το κυβερνών κόμμα, κι αν κάποιοι [όπως οι 7 σοφοί κοσμήτορες] κλαψουρίζουν ότι διώκεται και οι εκφραστές της λοιδορούνται!!!
Πάντως ΔΕΝ έχω ΚΑΜΊΑ ψευδαίσθηση ότι θα (μετα)πείσω τον όποιο Strovolioti [ή τον όποιο ομοϊδεάτη του] για οτιδήποτε, αλλά έχω την άποψη [και μάλιστα έντονα] ότι πρέπει ννα καταθέτουμε [για να προβάλλεται] και η άλλη, η διαφορετική άποψη. Εξ ου και οι από καιρού εις καιρό δονκιχωτικές παρεμβάσεις μου στο Strovolioti-κο Blog!

Anef_Oriwn είπε...

Γιρλάντα,

Πληροφοριακά να [ΣΟΥ] αναφέρω ότι οι ΟΛΟΙ αντιπρόεδροι του τυ ΔΗΣΥ [και οι τρεις πλην του Αναπληρωτή, τού Φούλλη], εν ίσοι μεταξύ τους˙ εν υπάρχει πλέον Άλφα, Β(λ)ήτα και Γάμα Αντιπρόεδρος!
Όμως εφαντάστεις, με τον Νίκαρο Πρόεδρο να έχουμε και τον Τορναρίτη [λέμε τώρα] Υπουργό Παιδείας [με πιάννει σύγκρυο], τον Ιωνά Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Λεφτέρη τον Κασεττο-φόρο Υπουργό Εσωτερικών [αν και θα ‘πρεπε να τού φτιάξουν specially ένα υπουργείο για τους Πρόσφυγες και Δημογραφική Πολιτική], τον Αβέρον, Υπουργό Οικονομικών [να πιάσει και τον Νικολάκη πρώτο βοηθό του], ή Υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας [για να χειριστεί επιτέλους το φυσικό αέριο και να πνάσει τζι’ ο κώλος του!] «και τον Γεωργιάδη spokesman της κυβέρνησης» [ωωωχχχ, εν να τον θωρούμε κάθε μέρα!!!]...

Anef_Oriwn είπε...

Μά(γ)ισσα,

Τι κι αν «ο Στροβ απολογήθηκεν εμμέσως σε σχόλιον προς τον νέον... [αν και δεν] αναίρεσεν»... Τι σημασία έχει αφού επιμένει σ’ αυτά που αρχικά είπε!
Δες και τι απάντησε σε δική μου παρέμβαση στο Blog του [link: http://strovoliotis.wordpress.com/2012/02/15/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8e%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%b4%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%cf%8c%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bf/#comment-8124]:
«Ανεφ, αλλού σου νέφκω, αλλού πάεις, αφού προφανώς έτσι συμφέρει.
Εννοείται, πως σε κάθε περίπτωση ή όποια αντιπολίτευση θα κάνει κριτική στον εκάστοτε πρόεδρο.
Το θέμα ένια αν η όποια κριτική είναι τεκμηριωμένη από τα γεγονότα και το αποτέλεσμα, και αν περνά ένα στοιχειώδες κόσκινο αντικειμενικότητας.
Φυσικά ούτε και εδώ θα συμφωνήσεις, αφού εσύ σίγουρα πιστεύεις πως δε ζούμε σε ένα αγγελικό καπιταλιστικό κόσμο, και άρα το *μόνο* που παίζει είναι δεξιά Vs αριστερά.
Και όμως, το μοντέλο σου είναι παλιομοδίτικο και στενοκέφαλο. Υπάρχει πολύς κόσμος στις παρυφές και της δεξιάς και της αριστεράς που κρίνει βάσει άλλων κριτηρίων. Η ικανότητα και η ηγετική προσωπικότητα είναι σοβαρά κριτήρια, και σε αυτά ο πρόεδρος αποτυγχάνει τραγικά, και ειλικρινά μόνο τυφλοί δεν μπορούν να το δουν.
Αποφεύγεις επίσης το ερώτημα: θα ήταν δυνατόν ο Χριστόφιας να είναι ικανότερος;
Ή αυτό που βλέπουμε είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να δώσει ο οποιοσδήποτε ηγέτης της αριστεράς;
Ή όταν κυβερνά η αριστερά σημασία έχει *αυτό* ακριβώς, και άρα χεστήκαμε για ικανότητες και παραγωγή αποτελέσματος;
Και κάτι τελευταίο. Στην τελευταία σου ανάρτηση «διαφημίζεις» την παρούσα δική μου – για την οποία παραδέχτηκα ευθέως πως ήμουν ιδιαίτερα υπερβολικός – μια παραδοχή που είναι απόλυτα φυσιολογική στη δική μου κουλτούρα, όταν ξεπεραστούν κάποια όρια.
Με ονομάζεις … «εν τη χαμένη επανενώσει “συντρόφου” Strovolioti». Μήπως αυτό απαντά στην ερώτηση σου γιατί ασχολούμαι τόσο πολύ με το ΑΚΕλ και την αριστερά;
Νομιμοποιείται η απογοήτευση, η πίκρα και το αίσθημα της προδομένης ελπίδας να εκφραστεί έστω και με αδικαιολόγητα υπερβολικούς αρνητικούς χαρακτηρισμούς;
(Ρητορικόν ερώτημα.)»


Απ’ αυτό [αλλά κι από άλλες παρεμβάσεις τους] διαφαίνονται 2-3 ζητήματα τα οποία ο “κουμπάρος” ο Strovoliotis” δεν θέλει ή αδυνατίσει να δεχτεί ή να κατανοήσει:
Ας πούμεν, ότι πολλοί άνθρωποι κυρίως εξ αριστερών [κι όχι μόνο] ΔΕΝ σκέφτονται και ΔΕΝ προσεγγίζουν τα πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά πράματα με τον τρόπο που ο ίδιος (δια)πράττει! Και η «αχαπαροσύνη» και η «ανικανότητα» με την οποία ο ίδιος χρεώνει τον Πρόεδρο, το ΑΚΕΛ και γενικότερα την Αριστερά, μπορεί να χρεωθεί και στον ίδιο. Ας πούμεν, για το ότι [κάτι που ενώ για μένα είναι πολύ απλό] εκείνος ΔΕΝ μπορεί να αντιληφτεί τους λόγους που προκαλούν τις καπιταλιστικές κρίσεις. Και δεν είναι λίγοι και οι αστοί οικονομολόγοι που ανατρέχουν στον Μαρξ για να εξηγήσουν το εγγενές για τον καπιταλισμό φαινόμενο των περιοδικών οικονομικών κρίσεων!

νεος είπε...

Η πλάκα είναι που τα στροβολιώτικα συναγλύφουνται για τες ψήφους της αριστεράς σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο...

Θα φροντίσουμε φυσικά να μην έχουμε τέτοια διλήμματα...