Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ανάρτηση 96/2011 [έκτακτη, επίκαιρη, τηλεγραφική, τραγουδιστική, ελλαδική αλλά τζιαι ευρωπαϊκή όμως τζιαι της παττισμένης* καπιταλιστικής οικονομίας] - “Τα ριάλια ριάλια, ριάλια, τζιαι που ‘ν’ τα”!


{*- Επεξηγηματική σημείωση:
παττισμένη – χρεοκοπημένη, φαλιρισμένη}

Μέσα από τον περιορισμένο χρόνο μου και τη δίνη των ποικίλων προβληματισμών, αναστοχασμών και υποχρεώσεων μου, ξεκλέβω λίγα λεπτά γι’ αυτή την έκτακτη ανάρτηση. Τούτη είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στους αδελφούς συν-ευρωπαίους και συγκάτοικους σ’ αυτόν τον πλανήτη, μακρογειτόνους Ελλαδίτες [τα λεγόμενα «όμαιμα, ομότροπα, ομόγλωσσα και ομόθρησκα» δεν μ’ αγγίζουν ΕΜΕΝΑ], σε ένδειξη συμπαράστασης κι αλληλεγγύης για τα δύσκολα που περνούν, από τους όποιους «ππεζεβέγκιες». Όχι πως εμείς [εδώ στην Κύπρο] είμαστε σε πολύ καλύτερη μοίρα, αλλά πρέπει επιτέλους να κατανοήσουμε [οι «ηλίθιοι»] ότι είναι “Είναι ο καπιταλισμός ...” [που φταίει]...
Ούλλα τ’ άλλα εν μουσκουρούθκια [λαφαζανιές]!

Κατά τ’ άλλα [τζι’ επειδή εγιώ είμαι τζιαι νάκκον diesel!] μπορεί κάποιος να ΜΟΥ επεξηγήσει τζιαι σ’ ΕΜΕΝΑ πως θα σωθεί [οικονομικά] η Ελλάδα; Κάτι εμάshετουν τζι’ ελάλεν πριν λίγο από ελληνικής τηλεοράσεως ο Ευάγγελος Βενιζέλος [ο ελλαδίτης Υπουργός της Οικονομίας], κάτι για «10 βήματα» που «θα δώσουν φως και προοπτική στον Έλληνα» και «οδηγούν τη χώρα κάπου, σ’ ένα ξέφωτο» αλλά ΔΕΝ κατέλαβα. Κι η Κοκκινοσκουφίτσα δεν είναι σ’ ένα ξέφωτο που συναντήθηκε με τον Λύκο; [Κάποιοι μιλούν για «συναίνεση» μεταξύ ΠΑΣΟΚ και “Νέας Δημοκρατίας”«Οι λύκοι αγκαλιά με τα σκυλιά»;]...

Πάμε όμως στο τραγουδάκι μας:


Anef_Oriwn
Πέμπτη 3/11/2011

6 σχόλια:

zep είπε...

Το ερωτημα ειναι πως θα σωθει η οικονομια των δυτικων χωρων.

Η Ελλαδα εν ενα κομματουδιν της Ευρωζωνης τζιαι της παγκοσμιας οικονομιας, το προβλημα εν αλλου.

Παντως εχουν χαζιν οι καλαμαραδες.
Εσιει που τα χτες παιζουν οι τηλεορασεις
- οι δημοψηφισμα
- κυβερνηση εθνικης σωτηριας
- παραιτηση Γιωρκη
- να ζητησει ψηφο εμπιστοσυνης
- να αναλαβει ο Βενιζελος
- ο Σαμαρας θελει εκλογες

Ε τι θα αλλαξει ρε κοπελια δηλαδη?
Αλλασσει τιποτε σε τζιντη χωρα?

Αφου παλε ΝΔ Πασοκ εννα ψηφισουν

Ανώνυμος είπε...

«Κατά τ’ άλλα [τζι’ επειδή εγιώ είμαι τζιαι νάκκον diesel!] μπορεί κάποιος να ΜΟΥ επεξηγήσει τζιαι σ’ ΕΜΕΝΑ πως θα σωθεί [οικονομικά] η Ελλάδα;» Ναι.Να βάλει τον Χριστόφια πρόεδρο τζιαι τον Σταυράκη Υπουργό Οικονομικών.Καραγκιόζη!Που να μας το παίξεις τζιαι μετριόφρων!
Kokoui

Ανώνυμος είπε...

Άλλος με το παλλούτζιην στο κώλον. Ο καθένας τζιεί που πονεί κουμπάρε! Το κοκούδιν πονεί ποπίσω του ένεκα ΑΚΕΛ τζιαί Χριστόφια στην προεδρίαν της Δημοκρατίας. Ώρες ώρες συμπονώ τον ρρε τον γέριμον. Λιώνει τον η μύλλα μου. Βάσταξε ρε κοκούδιν βάσταξε. Ή επί το αγιορίτικον: Κάτσε μωρή ευλογημένη, που λαλεί ο ένας "άγιος" του άλλου εν τη απουσία θηλυκών!

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Χαμάλη,

Πληροφοριακά το καθίκι ονόματι Kokouiς εν υπόλειμμα [απολειφάδι ή κατακάθι] του πάλαι ποτέ και μακαριστού W.C. Blog!!! Να ζούμε να τους θυμόμαστε και να γελάμε! Τα ‘χει μαζί μου γιατί αποκάλυψα τον ερμαφρόδιτο και προβοκατόρικο του ρόλο!

Ανώνυμος είπε...

με φτανούς ηγέτες όπως οι παπαντρέου - καραμανλής και χρισρτόφιας, καμιά χώρα δεν έχει μέλλον!!!

με δήμαρχο το Λέλλον
η χώρα έχει μέλλον!!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαμαλοσκουπιδοττενεκέ,έχασες το χρόνο σου για να σχοληθείς μαζί μου,έχωντας στο νου σου κώλους, παλλούτζια και όλα τα συναφή.Οπόταν δεν χρειάζεται κανείς να είναι ψυχολόγος για να καταλάβει, ότι είτε άσχημος είσαι,είτε χοντρός είτε κι τα δυο μαζί,που άγει μια βαρετή και άνοστη ζωή.Και κάτι άλλο σκουπίδι.Τις εξυπνάδες σου, να τις πουλάς αλλού.Όχι σε μένα.Εκατάλαβες μικρό και δύστυχο ανθρωπάκι;Άτε, τζίλα το αμαξούι σου πάρακάτω,που να μου σηκώσεις τζιαι κκελέ.Πατσιαβούρι.