Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ανάρτηση 101/2011(εκατόν συν μία) [επίκαιρη, αντιφασιστική, αναδημοσιευμένη] – Ολίγα τινά περί του φασισμού και της εξ αίματος συγγένειας του με τη Δεξιά.


Για να ανανεώσουμε την αρθρογραφία του Blog ΜΑΣ [πόσο να ακούτε το τραγουδάκι του Παπακωνσταντίνου “Εγώ είμ’ εγώ”!], αναδημοσιεύουμε σήμερα, από τη [σημερινή] “Χαραυγή”, ένα κείμενο του τακτικού αρθρογράφου της εφημερίδας Γεώργιου Πογιατζιή με θέμα τον φασισμό και τη εγγενή σχέση του με τη Δεξιά. Με το ίδιο θέμα ασχοληθήκαμε και προεκλογικά [των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Μάη] στην ανάρτηση ΜΑΣ με αρ. 44/2011.

Σχόλια και παρατηρήσεις επιφυλάσσομαι να κάνω μετά, όταν ή αν βρω χρόνο! [Λείφκουμαι τον πολλά τελευταία!]...

***************************
Ο φασισμός είναι ψυχοπαίδι και ιδεολογικό τέκνο της Δεξιάς
[του Γεώργιου Πογιατζιή - “Χαραυγή”, 21/11/2011, σελ. 10, link: http://www.haravgi.com.cy/site-article-14070-gr.php].

{Οι υπογραμμίσεις και οι επιχρωματώσεις είναι δικές μου. Επίσης δικά μου είναι τα αναγραφόμενα μέσα σε αγκύλες}...

Στην έκδοση της “Σημερινής” ημερ. 15/11/2011 στην καθημερινή του στήλη ο συντάκτης της κ. Μ. Δημητρίου επιχειρεί μάταια να καλύψει κάτω από μια ψευδεπίγραφη και επιφανειακή δημοκρατική ευαισθησία το χοντροκομμένο και χυδαίο αντικομμουνισμό του τον οποίο σερβίρει καθημερινά προς τέρψη των αναγνωστών της “Σημερινής”. [Σημ. Ιστολόγου: Τίτλος άρθρου: “Μπλε και κόκκινο σε πένθιμο φόντο”].

Με αλχημείες και σοφιστείες προσπαθεί να συνταυτίσει την Αριστερά στην Ελλάδα με τη “Χρυσή Αυγή” επειδή και οι δύο τάχθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση Παπαδήμου, άρα είναι το ίδιο και το αυτό.

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα το οποίο επιδιώκει να στείλει. Η προσπάθεια δυσφήμισης της Αριστεράς συνταυτίζοντάς τη με το φασισμό δεν είναι κάτι το νέο και ούτε ανακάλυψη της Σημερινής και των συντακτών της.

Αυτοί επαναλαμβάνουν σαν αντηχεία τον άλλοτε ραφιναρισμένο και άλλοτε χοντροκομμένο αντικομμουνισμό που παράγουν τα διάφορα αντικομμουνιστικά ινστιτούτα και ιδρύματα της Ευρώπης. Ο φασισμός και η ακροδεξιά όμως δεν είναι μια ανεξάρτητη ιδεολογία ή ένα ανεξάρτητο κοινωνικό φαινόμενο. Ο φασισμός είναι η εξουσία των πιο αντιδραστικών κύκλων του χρηματιστηριακού κεφαλαίου της αστικής τάξης και της Δεξιάς και ο οποίος αναλαμβάνει την εξουσία όταν η αστική τάξη αδυνατεί να εξασφαλίσει την εξουσία της με τις παραδοσιακές μορφές του αστικού κοινοβουλευτισμού και της αστικής δημοκρατίας ή όταν υπάρχουν προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν με τις παραδοσιακές μορφές κοινοβουλευτισμού. Όπως έγινε στη Γερμανία με τον Χίτλερ το 1933, στην Ισπανία το 1936, στην Ελλάδα με τη Χούντα το 1967, στη Χιλή το 1973 και όπου αλλού η αστική τάξη κινδύνευε να χάσει την εξουσία.

Όταν η αστική τάξη κινδυνεύει να χάσει την εξουσία τότε η αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία παραμερίζεται και εγκαθιδρύεται η ωμή φασιστική δικτατορία για καταστολή της Αριστεράς και του συνειδητά και ταξικά προσανατολισμένου συνδικαλιστικού κινήματος. Θύματα αυτής της καταστολής μπορεί να υπάρξουν ακόμα και από το χώρο της δημοκρατικής δεξιάς και τις παρυφές της αστικής τάξης όπου συνήθως υπάρχουν και ψευδαισθήσεις για το ταξικό χαρακτήρα της δημοκρατίας.

Όταν η κατάσταση εξομαλυνθεί τότε επανερχόμαστε ξανά στην αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Σε ομαλές συνθήκες ο φασισμός υπάρχει με τη μορφή γραφικών οργανώσεων τύπου ΕΛΑΜ, “Χρυσή Αυγή”, κουκκουλοφόροι τις οποίες και πάλι η Δεξιά χρησιμοποιεί είτε για δυσφήμιση του ταξικά προσανατολισμένου συνδικαλιστικού κινήματος και αποπροσανατολισμό του για επιθέσεις ενάντια σε μετανάστες και την καλλιέργεια φοβικών συνδρομών ανάμεσα στο λαό.

Οι ακροδεξιές ή αναρχικές οργανώσεις όχι μόνο δεν έχουν τίποτε το κοινό με την Αριστερά ούτε στη νοοτροπία και την ψυχολογία ούτε στη νομιμοφροσύνη ή τον αγώνα για υπεράσπιση και διερεύνηση της δημοκρατίας, αλλά πρεσβεύουν ακριβώς τα αντίθετα από τα ιδανικά της Αριστεράς, η οποία συχνά πυκνά πέφτει και θύμα των επιθέσεών τους όπως στην τελευταία εκδήλωση του ΠΑΜΕ έξω από το ελληνικό κοινοβούλιο όπου υπήρξε και ένας νεκρός από το χώρο της Αριστεράς. Ούτε ασφαλώς και η “Σημερινή” είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό έντυπο για να ψέξει την Αριστερά συνταυτίζοντάς τη με ακροδεξιές νοοτροπίες και οργανώσεις.

Η “Σημερινή” ήταν πάντα ο κατεξοχήν εκφραστής της άκρας Δεξιάς και του εθνικισμού στην Κύπρο και η οποία είχε χαρακτηρίσει χωρίς ποτέ να το αποσύρει σαν επάναγκες το φασιστικό πραξικόπημα της Χούντας και της ΕΟΚΑ Β' στην Κύπρο.

Θα ρωτήσουμε όμως κάτι πολύ απλό.

Δεν εξεγείρεται η τόση δημοκρατική ευαισθησία τους όταν διορίζεται σαν πρωθυπουργός και ηγέτης της Ελλάδας ένας τραπεζίτης, ο οποίος δεν είναι καν βουλευτής; Όταν διορίζεται σ’ αυτή τη θέση από δύο κόμματα τα οποία καθομολογουμένως βρίσκονται σε πλήρη πολιτική ανυποληψία ανάμεσα στον ελληνικό λαό;
Όταν χυδαία και ξεδιάντροπα απαιτείται από τους ξένους να δεσμευτούν εγγράφως τα δύο κόμματα αν θα εφαρμόσουν πλήρως τις αντιλαϊκές πρόνοιες της συμφωνίας της 26 Οκτωβρίου.

Ο κ. Παπαδήμος διορίστηκε με το έτσι θέλω από τους ξένους για δύο βασικά λόγους:

1. Για να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές και η έκφραση της λαϊκής βούλησης η οποία θα έστελνε στα αζήτητα και τα δύο κόμματα, αλλά και το δικομματισμό και τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

2. Για να κάνει τη βρώμικη δουλειά ένας εξωκοινοβουλευτικός και εξωκομματικός παράγοντας για εφαρμογή ακόμα πιο αντιλαϊκών και εξοντωτικών μέτρων, για να παραμείνουν όσο γίνεται πιο αλώβητα τα κόμματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ;

Δυστυχώς για τον ελληνικό λαό δεν έχει εναλλακτική επιλογή. Βρίσκεται παγιδευμένος μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης (ΠΑΣΟΚ - ΝΔ). Ακόμα και σ' αυτές τις τραγικές συνθήκες η Αριστερά στην Ελλάδα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και να παρουσιαστεί μ' ένα κοινό μίνιμουμ πρόγραμμα, το οποίο να συνενώσει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας και να παρουσιαστεί σαν η εναλλακτική επιλογή του ελληνικού λαού διεκδικώντας όχι απλά μια μικρή ή μεγάλη αύξηση των ποσοστών της, αλλά την εξουσία ολόκληρη.

Αυτή είναι η ιστορική στιγμή συνάντησης της Αριστεράς στην Ελλάδα με την ιστορία.

Υπάρχει ακόμα χρόνος.

Για το copy-paste,
Anef_Oriwn
Δευτέρα 21/11/2011

52 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Καλημέρα! "Για το copy paste anef_oriwn" :) Εφύρτημαν που το χάραμαν!!!!! :)

KK είπε...

Άνεφ,
η συνάντηση της Ελλαδικής αριστεράς με την ιστορία έγινε το 1944 στο Λίβανο και την Καζέρτα Ιταλίας. Αρχές του 45 τοποθετήθηκε και η ταφόπλακα στην ελληνική αριστερά με τη συμφωνία της Βάρκιζας.

Bananistanos είπε...

"...Με αλχημείες και σοφιστείες προσπαθεί να συνταυτίσει την Αριστερά στην Ελλάδα με τη “Χρυσή Αυγή” επειδή και οι δύο τάχθηκαν ενάντια στην κυβέρνηση Παπαδήμου, άρα είναι το ίδιο και το αυτό..."

Το ίδιον εκάμαν και ο αριστεροί στην Κύπρο, όσοι εδιαδηλώσαν εναντίον του Χριστόφια εν ακροδεξιοί ελαμίτες

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Bananistanε,

Το [λεγόμενο] κίνημα των [τάχα μου] “Αγανακτισμένων – Αφυπνισμένων” έχει εξελιχτεί σε μια περιθωριακή ακροδεξιά κατάσταση!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Bananistanos είπε...

που επηεν το "δεν γαμιέστε";

Εγω αναφερώμουν στη περίοδο Ιουλίου-Αυγούστου που το 70 % του κόσμου εβαφτίστηκαν ελαμιτες

Ο ανώνυμος εν μαλάκα (σε ποιον) που είπεν ή μαλακά;

Ανώνυμος είπε...

μαλακά!
μάλλον έγινεν παρεξήγησης

Ανώνυμος είπε...

Την περίοδον Ιουλίου-Αυγούστου ούλλοι όσοι εσυγκεντρώνουντον στο προεδρικόν ήταν ταυτισμένοι με τους ΕΛΑΜίτες ναι! Επηαίνασιν να διαμαρτυρηθούν εναντίον του προέδρου τζιαί εζητούσαν την παραίτησιν του, αθωώνοντας έτσι τους πραγματικούς ενόχους της τραγωδίας που ήταν οι υπεύθυνοι για τα πυρομαχικά στρατιωτικοί.

Επροσπαθήσαν να παραβιάσουν το προεδρικόν με την βίαν τζι' εφωνάζαν του προέδρου "δολοφόνε", σαν να τζι' εν ο πρόεδρος που έστειλεν τους μιτσιούς να σβήσουν την φωθκιάν πάνω σε παρούτιν με τα λάστιχα τζιαί τες σίκλες.

Επροσκυνούσαν για ήρωες τους πραγματικούς υπεύθυνους για όλους τους θανάτους της τραγωδίας τζιείνης, τζιαί εδημιουργήσαν έναν κλίμαν εμφυλιοπολεμικόν που αν δεν ήταν η κατοχή τζιαί ο φόος για περαιτέρω επέλασιν τζιείνων που οι ομοιδεάτες τους εφέρασιν το 74, ήταν να γενούν σκοτωμοί τζιαί καταστροφές σιειρόττερες που κάθε άλλην φοράν.

Μετά την έκθεσιν της αστυνομίας τζιαί το ξεσκέπασμαν των πραγματικών δολοφόνων, το πράμαν επόκατσεν σε σημείον ένας ένας να διαχωρίζει την θέσιν του "μα εμείς έν τζιαί . . .". Το τζιαιρόν όμως που τους εβάλαν τα λουρκά οι ΕΛΑΜίτες τζι' ετραβούσαν τους σαν τους σσιύλλους στο τζιυνήιν ήταν καλά! Τωρά "εμείς έν τζιαί . . .".

Ναι ήσαστεν ταυτισμένοι με τους ΕΛΑΜίτες ναι.

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εσσιήστεις! Ούτε με οικειοποίησιν ψευδωνύμων, ούτε με προβοκάτσιες, ούτε με κανέναν άλλον τρόπον θα καταφέρετε ποττέ σας να διασπάσετε την αριστεράν. Ο άτεκνος πατήρ σας Γρίβας εκατάφερεν τα να δυναμώσει την αριστεράν τζιαί να την καταστήσει τόσον συμπαγή που οι απόγονοι του εσείς, θα την θωρείτε μέραν νύκταν μπροστά σας να σας ρεζιλεύκει. Να δυσπυρκάτε τζιαί να μεν εβρίσκετε αναπαμόν!
Κλέψετε τζιαί χρησιμοποιείστε όσα nick names αριστερών θέλετε, είναι σαν να προσπαθείτε με τον μούτσιον να κάμετε κοπελλούθκια. Με τον μούτσιον όμως κάμνουν κοπελλούθκια μόνον οι παπάες, ο Γρίβας, ο Λυσσαρίδης τζιαί ο Ομήρου. Τα παιδιά μας λαλούσιν! Πού τα ήβρετε τα παιδιά ρε κουνιστοί μουτσιοπαίκτες; Αντί να γυρέψετε καμιάν γωνιά να ψοφήσετε ήσυχα-ήσυχα, μάσιεστε να μας κάμετε τζιαί κουμάντον; Ευνούχοι! Ρε ε ε ε ευνούχοι!

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Disdaimona είπε...

Μπαν,

το 70% ποιού κόσμου εβαφτίστηκεν ελαμίτες; το 70% του κυπριακού λαού; το 70% των 2.000 αφυπνισμενων; το 70% του κυπριακού τύπου; το 70% των ιδιωτικών καναλιών; ποιό 70%;

δηλαδή θέλεις να πεις πως το 70% του πληθυσμου της κύπρου εβαφτίστηκεν ελαμίτες που κανένα;

όι εν το αντιστροφο που εγινε!

εμεις ελαλουσαμεν πως το μεγαλο μερος του κυπριακου λαου εν νουσιμο, τζαι εσεις ελαλουσετε πως το 70% του λαου εν κοπελλουθκια που τσιριλλουν συνθηματα.

προφανως εισαστε λλιον στερημενοι που την αισθηση ότι υπαρχετε (διότι όντως εν ευνουχιστικό να σε τσιλλα μια ζωή το 4χ4 του αβέρωφ) τζαι εξω που το προεδρικό επαιξεν η φαντασίωση ότι εισαστε το μεγαλο πλήθος.

μωρέματα.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Bananistanos είπε...

Εγώ ξέρω ότι τον Ιούλη εβαφτίσετε με εμένα, το στροβολιώτη τον πολίτη κ.α. που στην πράξη αντιταχθήκαμε στην ακροδεξια, το 2004 και οχι μονο, ως ακροδεξιούς επειδή εσυμφωνήσαμε σε ένα πράμα(σωστά ή λάθος, ας μεν τα ξανασυζητήσουμε) με τους ελαμιτες.

Εμείς ξέρουμε ότι υπάρχουμε σε ένα πραγματικό κόσμο, εν εσείς που ονειρεύκεστε ένα φανταστικό κόσμο όπου οι αριστεροί εν αλάνθαστοι. Τζε μιαν τζε είπες στερημένους τζε ευνουχισμένους, εγώ σου το επιστρέφω γιατί είμαι σίγουρος μετά το Μαρί εν θα τους πολλοσηκώνετε τους αριστερούς

Anef_Oriwn είπε...

Bananistanε,

Επέτρεψε μου να καταθέσω κάποια σχόλια ξεκινώντας από τα όσα ΕΣΥ γράφεις:

1. Κατ’ αρχάς να διευκρινίσω ότι το «δε γαμιέστε λέω εγώ» για το οποίο διερωτάσαι «που επηεν», εδιαγράφηκε από την Αφεντομουτσουνάρα μου! Τούτο γράφτηκε από κάποιο καθίκι που χρησιμοποιεί προβοκατόρικα και χυδαιότατα [και μέσα από κάποια διαδικτυακά κόλπα] το nickname. Επίσης πληροφοριακά να αναφέρω ότι ΟΛΑ τα σχόλια που έχω διαγράψει ανήκουν στο συγκεκριμένο καθίκι, που σε μια-δυο από τις αισχρολογίες που έγραψε παρουσιάστηκε κι ως Ανώνυμος ... Και πήγε να κάνει και εξυπνάδες, ο ΜΑΛΆΚΑΣ με τη λέξη «ΜΑΛΑΚΑ» [που έγραψε με κεφαλαία κι άτονα]...
Το συγκεκριμένο φασιστούιν είναι ένας αισχρός και χυδαίος ψυχοπαθής που υπογράφει ενίοτε και με το nick Arxiepiskopos κι έχει και λογαριασμό στον Blogger! Συχνά – πυκνά τον πιάννει κρίση και γυροφέρνει τα blogs αποκαλύπτοντας το ποιόν του!
Ο Χαμάλης μια χαρά του τα λέει! Ούτε μιαν προβοκάτσια του χαϊρκού εν η-μπορεί να κάμει!
Ασιχτίρ μαλακισμένε!!!

2. Λες: «…μετά το Μαρί εν θα τους πολλοσηκώνετε τους αριστερούς» - Εν το κάμνεις σε eurocents να το καταλάβω τζι’ εγιώ;

3. Επίσης γράφεις: «Εγώ ξέρω ότι τον Ιούλη εβαφτίσετε με εμένα, το στροβολιώτη τον πολίτη κ.α. που στην πράξη αντιταχθήκαμε στην ακροδεξια, το 2004 και οχι μονο, ως ακροδεξιούς επειδή εσυμφωνήσαμε σε ένα πράμα(σωστά ή λάθος, ας μεν τα ξανασυζητήσουμε) με τους ελαμιτες» - Μπορείς να μας πεις, κε ποιητά, πως «αντιταχτήκατε στην ακροδεξιά»; Κι επίσης πότε σας «... εβαφτήσαμε [...] ως ακροδεξιούς»; Εγιώ είπα πως έχετε γίνει συνοδοιπόροι με το ΕΛΑΜ και μάλιστα από τες πρώτες μέρες! Πιστεύω να καταλαβαίνεις τη διάφορα μεταξύ βάφτισης και συμπόρευσης!

Anef_Oriwn είπε...

Χαμάλη,

Γίνεται να έχω ένα email σου γιατί θέλω να σε ρωτήσω κάτι τις!

Χαμάλης είπε...

Check your email.

Πάντως έστειλα σχόλιον πριν λλίον τζι' έν το θωρώ δαμέ. Τί συμβαίνει;

Anef_Oriwn είπε...

Χαμάλη,

There’s NO email!
Και ΚΑΝΕΝΑ σχόλιο ΔΕΝ ήρθε!
Α και ο πραγματικός Χαμάλης έχει λογαριασμό στον Blogger!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χαμάλης είπε...

Εσυμφωνήσετε σε έναν πράμαν; Δηλαδή σε τί δεν εσυμφωνήσετε με τους ΕΛΑΜίτες;
Όχι μόνον εσυμφωνήσετε σε ούλλα, αλλά εταυτιστήκετε μαζίν τους.
Τζι' εσύ τζι' ο Στροβολιώτης τζι' ο Πολίτης τζιαί πολλοί άλλοι. Όλοι μαζίν εβάλετε το λιθαράκιν σας για να αποτολμηθεί το πραξικόπημαν του όχλου εναντίον του προέδρου Χριστόφια. Αν εσπάζαν οι γραμμές της αστυνομίας στο προεδρικόν ήταν να σκοτώσετε τον πρόεδρον. Τωρά εμείς έν τζιαί . . . Καλό;
Τζι' αν δεν αντιστέκουντον οι φιλήσυχοι κάτοικοι των γύρω χωρκών στο Τζιελλάτζιην ήταν να σκοτώσετε τον πρόεδρον. Τωρά εμείς έν τζιαί . . . Καλό;

Τον τζιαιρόν που επεριμένετε τον Πολυβίου να φκάλει το ψευτοπόρισμαν του το στημένον, επειδή εξέρετε εκ των προτέρων τί θα ελάλεν, εβιάζεστουν τζιαί έν εθωρούσετε την ώραν πον να φκεί. Τωρά που έρκουνται οι ποινικές διώξεις των πραγματικών υπευθύνων εβοβώσετε ούλλοι τζιαί έν ενδιαφέρεται κανένας για την μέραν τζιαί την ώραν της αλήθκειας!
Αλλά τωρά εσείς έν τζιαί . . . έννεν;

Χαμάλης είπε...

Εξανάστειλα το email μου Ανεφ, στο email του προφιλ σου. Πάλε ψευδώνυμον είναι δηλαδή, μεν ανησυχείς που το κοθόνιν πιο πάνω.

Ανώνυμος είπε...

axaxaxaxaxaxa
μα ποιες γραμμες της αστυνομίας να σπαζαν ρε??
χαχαχαχαχαχαχα
μα οτι σας μασουν καταπιννετε??
χαχαχαχαχα
τι σχεση εχει η αριστερα του καζαμια και της πραξους με την αριστερα της Παπαρήγα και του Τσίπρα??
χαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

εμπρος λαε μη σκυβεις το κεφαλι
με τους εκατομμυριουχους του προεδρικου αντισταση και παλι!!!

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ δεν πήρα τίποτις να 'μ. Μην τα παρατάς.
Ξέρομεν τζιαί καλαμαρίστικα δηλαδή έν τζιαί . . . . .

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Χαμάλη,

Μάλλον κάπου δεν χαθήκαμε ... Δεν σε πιάννω, δεν με πιάννεις, δεν πολυκατάλαβα. Κάποιος εκ των δύο μας εκπέμπει [φαίνεται] σε ψηλές συχνότητες!
Εγώ ζήτησα το email σου [αν μπορούσες να μού το γνωστοποιήσεις] για κάτι που σε ήθελα˙ είπες πως μου το έστειλες [δυο φορές], αλλά εγώ ΤΙΠΟΤΑ(!) ΔΕΝ παρέλαβα! Απ’ εκεί και πέρα κάπου ανακατώσαμε τις οξείες με τις περισπωμένες! Γι’ αυτό κι εγώ πάω πάσο [μέχρι νεωτέρας]...
Παρεμπιπτόντως το δικό μου email είναι: aneforiwn@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ και Χαμάλη,
Άμα καταφέρετε να πάρετε το μειλ ο ένας του άλλου, εγώ θα κρεμάσω χαλκά στη μούττη σας!
Γίνεστε ρεντίκολο δημοσίως!!!!
Χι χι χι !!!

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χαμάλης είπε...

Ναι γαμώ το ναι! Εν τες δουλειές πού 'καμεν ο στρατός στο Μαρίν που κάμνομεν τζιαί μεις!
Ευτυχώς τα email έν ανατινάσσουνται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [ημερ. 24/11/11 6:13 μ.μ.],

Αναμένουμεν να δούμε τη ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ μούττην με χαλκάν!

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ αν ήταν να βάλω εγώ χαλκά στη μύτη μου, τότε το σχόλιο μου θα ήταν διαφορετικό.
Ο Χαμάλης να κοιτάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του. Αν είναι τόσο δύσκολο ας γράψει τα στοιχεία του στο μπλοκ του Άνεφ τζιαί σάζουμεν τον καλά.

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ αν ήταν να βάλω εγώ χαλκά στη μύτη μου, τότε το σχόλιο μου θα ήταν διαφορετικό.
Ο Χαμάλης να κοιτάξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού του. Αν είναι τόσο δύσκολο ας γράψει τα στοιχεία του στο μπλοκ του Άνεφ τζιαί σάζουμεν τον καλά.

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμο Καθίκι [ημερ. 24/11/11 7:47 μ.μ.],

Ενόσω χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς τα σχόλια σου θα διαγράφονται! Τούτα τα νούμερα αλλού!!!

Anef_Oriwn είπε...

Τζι’ Ανώνυμε [ημερ. 24/11/11 8:08 μ.μ. & 8:08 μ.μ. ],

Εν τζι’ εν ανάγκη να βάλλεις δκυο βολές το ίδιο σχόλιο!!! Μεν συγχύζεσαι!!! Αλλά εν τζι’ εν εύκολο να παίζεις δκυο ρόλους!!!

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα μια επιτυχία της διακυβέρνησης Χριστόφια. Οι Κυπριακές ομάδες διαπρέπουν στην Ευρώπη. Αν περάσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς στους 16 τζιαί ππέσει με το ΑΠΟΕΛ, η Κυπριακή ομάδα θα κάμει περίπατον.

Ζήτω το ΑΠΟΕΛ!
Ζητω η ΑΕΚ!
Ζήτω η Κύπρος!
Ζήτω ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας!

Ανώνυμος είπε...

Άγια ολάν!

zep είπε...

Ζητω το -6

Disdaimona είπε...

Μπαν,

μαλλον είσαι απροσεχτος.

Αυτός που εκαμεν ταυτίσεις με το ελαμ μάλλον εν το δησυ. Εν ήσουν αλοπως στη δικοινοτική εκδήλωση, που η αγαπητική Ξενια Κωνσταντινου είπε πως η εδον τζαι το ελαμ εν το ίδιο πραμα!

Αντι να τριζει η αμαξα τριζει ο αμαξιλάτης.

Καλα εσεις επηετε σε συγκεντρωση που ήσιεν ελαμιτες, τζαι εν εμεις που εχουμε προβλημα εμμονων;

Ξερεις ποιος δημιουργει εμμονες; Τζεινος που ο εγκεφαλος του εν τόσο "ανοιχτός" που χωρει ακομα τζαι τους ελαμιτες.

Τζεινοι που εχουν συγκεκριμμενες τζαι αυστηρες ιδεες εννεν εμμονικοί που λεγονται. Εν συγκεκριμμένοι που λεγονται τζαι όι φλου τζαι όποιον παρει ο αέρας αναλογα με τα καιρικά φαινόμενα.

pluton είπε...

Στον αγώνα Ζενιτ - ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρόπουλη, οι Ρώσοι φίλαθλοι απλά δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη του για την Κύπρο και την Ελλάδα και την απέχθειά τους για τους εισβολείς στην Μεγαλόνησο:
Για πρώτη φορά, ίσως στην ιστορία των αγώνων της UEFA, οπαδοί μιας ομάδας, ανάρτησαν πανό που υποστήριζε την … αντίπαλη ομάδα ("΄ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ") και την χώρα από την οποία προέρχεται!




Όταν δε, διεκόπη ο αγώνας λόγω καπνογόνων, οι Ρώσοι έκαψαν και μία τούρκικη σημαία!...





Μάλιστα τα συνθήματα ήταν γραμμένα στα ελληνικά στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Ζενίτ και παρά την απαγόρευση της UEFA για ανάρτηση πανό με πολιτικά συνθήματα οι φίλαθλοι της ρωσικής ομάδας καθώς και η διοίκηση της σημαντικότερης ρωσικής ομάδας των τελευταίων χρόνων, απέδειξαν εμπράκτως ότι στέκονται στο πλευρό της Κύπρου, και αποκηρύσσουν το ψευδοκράτος, που αυθαίρετα έχει θέσει υπό κατοχή το βόρειο τμήμα του νησιού.

ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ......... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

pluton είπε...

http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/95111/apoel-kai-zenit-stelnoyn-mhnyma-sthn-agkyra


Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


http://www.defencenet.gr/defence/images/stories/PanoZenitL2.jpg


HELLAS - SERBIA - RUSIA

ORTHONDOX TROOPS MARCHING

pluton είπε...

Χαμάλι λίγα με τον θρύλο άντε τζιαί πια δεν σέβεστε τίπουτα.

zep είπε...

Κυπρος Γη Ομοσπονδιακη

-6 TROOPS MARCHING

pluton είπε...

Έγραψα και εγώ :

ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΕΛΙΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ......... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Ότι θέλω γράφω, οι ακελικοί Ελληνόφωνοι είναι, αν είναι και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Η Κύπρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
Σε όποιον δεν αρέσει και θέλει ομοσπονδία, ας πάει να ζήσει στην Τουρκία!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Pluton, εν καλή μια συμμαχία με την Ρωσσίαν, τούτην επιδιώκει τζιαί επέτυχεν ως έναν βαθμόν τζι' ο Χριστόφιας αλλά . . .
Άμα μάθετε ότι ο Ρωσσικός στρατός εξακολουθεί να ονομάζεται "κόκκινος στρατός" τζιαί έσιει ακόμα για έμβλημαν του το σφυροδρέπανον, εν να ποτιτσινώσετε πάλε! Ο δε εθνικός ύμνος παραμένει ό ίδιος με της Σοβιετικής Ένωσης στην μουσικήν. Αλλάξαν μόνον κάποιες λέξεις! Τούτα ήξερες τα; Μάθε τα τωρά!

Α! Τζιαί για την ορθοδοξίαν που λαλείς "HELLAS - SERBIA - RUSIA
ORTHONDOX TROOPS MARCHING" μαζίν με τα ORTHONDOX TROOPS MARCHING κάμετε τζιαί καμιάν δέησιν σε τζιείν τον κουνόσσιηλλον τον θεόν σας να ξαπολύσει τον μαλάκαν τον βόρτον που την Τάλαν τζιαί να βοηθήσει λλίον γιατί ως τωρά ενικούσαν μας πάντα οι Τούρτζιοι. Τι σκατά θεός ένει που έν βοηθά καθόλου ρε γαμώ το!

pluton είπε...

Τζιαί για την ορθοδοξίαν που λαλώ, αυτό που είναι να κάμμει ο Θεός το κάμει, τι να σου κάμει και ο Θεός όταν Τζιαί νιονιό κουβαλάμε;

Θάθελε η Τουρζκία να είναι Ελλάδα;

Το 1821 η Ελλάδα ήταν κάποιοι Κλέφτες και Αρματωλοι και οι Τούρζοι αυτοκρατορία, το 1922 οι Έλληνες έφτασαν στην Άγκυρα κουκί κουκί όλα αυτά τα χρόνια τζιαί μεις μεγαλώνουμε και τζιαί αυτοί μικραίνουν.


Εσείς εκεί στο ΑΚΕΛ έχετε μάτια που βλέπουν αυτά που δεν υπάρχουν τζιαί δεν βλέπετε αυτά που υπάρχουν........ τζιαί στο μέλλον η Τουρκία θα μικρύνη τζιαί οι Κούρδοι θα κάνουν κράτος δικό τους τζιαί οι Αρμένιοι θα πάνε στην Βαν τζιαί οι Σύριοι κάτι θα πάρουν τζιαί Πέρσες όλο τζιαί κάτι σκέφτονται τζιαί η Κύπρος θα διώξει τον Αττίλα με την βοήθεια της Ελλάδας τζιαί η Ελλάδα θα βάλη την πλάκα στο μνήμα του τούρκικου κράτους.... μη λυπάστε μωρέ αν δεν θέλει το ΑΚΕΛ θα σας στείλουμε πακέτο με τους αδελφούς σας τουρκοκύπριους και τον Χριστόφια μαζί εκεί που θα μαζευτούν τα αδέλφια σας. Ταχιά ...........

zep είπε...

Ειδες ιντα που παθαινεις αμαν εισαι -6. Φαλλαρισκεις τζιαι λαλεις πελλαρες

Χαμάλης είπε...

Καλά ρρε αλλά ο Χριστόφιας τί σου φταίει;

Αλλά ακόμα έναν πράμαν να σε ρωτήσω. Εντάξει την Τουρκίαν να την μοιράουμεν. Την Κερασούνταν τζιαί το Μοντεβίδεον όμως να τα πιάουμεν όξα να μεν τα πιάουμεν;

Anef_Oriwn είπε...

Plutonα,

Καλά κρασιά!
Άτε, παίξε τζιαι το πιδκιαύλιν [αυλό] σου!