Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Ανάρτηση 102/2011 (εκατόν συν δκυο) [επίκαιρη, ποδοσφαιρική, ομονοιάτικη και εξ αριστερών] – Οι πολιτικές διαστάσεις της εξοντωτικής τιμωρίας του Προέδρου και του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ˙ οι “δήμιοι” του κυπριακού ποδοσφαίρου εν δράσει..


{Αν νομίζετε ότι άφησα τα θέρη (μου) τζιαι ξικανναουρίζω, κάμνετε λάθος γιατί έχει τζι’ η μάππα τες πολιτικές της διαστάσεις. Ας πούμεν, ξέρετε γιατί οι οπαδοί της Barcelona φωνάζουν τους οπαδούς της Real «φασίστες»;] ...

Παιδιόθεν υπήρξα “φούρπος” [ποδοσφαιρόφιλος]... Με θυμάμαι μάλιστα να παίζω [με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς] μάππαν σε μια χωράφα γεμάτη αγκαθκιές, τζιαι να γεμώνουν τα κανιά μου αγκάθκια]...

Παράλληλα θυμάμαι (εκ)τοτε « τη μισή μου καρκιάν [στην Κίνα] να βρίσκεται [...] με τη στρατιά που κατεβαίνει ... σαν πράσινο ποτάμι» [παράφραση στίχων του Ναζίμ Χικμέτ] και τον Εαυτό μου να πηγαίνει με ωτοστόπ στα ματς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Παραλίμνι, στο Βαρώσι, στη Λάρνακα...

Γι’ αυτό δεν μπορούσα να μην ασχοληθώ με την χτεσινή απόφαση της Δικαστικής [λέμε τώρα] Επιτροπής της ΚΟΠ να τιμωρήσει με εξάμηνο αποκλεισμό από τα γήπεδα των διαβόητων μεγαλο-εγκληματιών του κυπριακού ποδοσφαίρου, Μιλτιάδη Νεοφύτου [alias Μιλτής] Προέδρο της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ” και Νεόφυτο Λάρκου, προπονητή της ομάδας!

Ίσως εδώ πείτε [ένεκα των πολλαπλών προβλήματων που σήμερα αντιμετωπίζουμε ως χώρα – οικονομικά, πολιτικά, φυσικο-αεριούχα], πως “ο κόσμος χάννεται τζιαι το μουννίν χτενίζεται” ... Έλα όμως που η ιστορία αυτή [αν και “φουρπική”] έχει τες δικές πολιτικο-ιδεολογικές διαστάσεις...

Εν τούτοις στο παρόν πόνημα μου, δεν καταπιαστώ με τα γνωστά και κοινότοπα που διαχρονικά λένε ή για τα οποία παραπονιούνται και διαμαρτύρονται οι οπαδοί των Αριστερών σωματείων ή αν προτιμάτε των Σωματείων που υποστηρίζονται από τον κόσμο της Αριστεράς [της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ”, της “Νέας Σαλαμίνας”, της “Αλκής”, της ΑΕΛ]˙ δηλ. για τον κατατρεγμό των ομάδων τους από τα δεξιά κατεστημένα που εδώ και δεκαετίες ελέγχουν και λυμαίνονται το κυπριακό ποδόσφαιρο. Μπορεί οι πιο φανατικοί [και όχι μόνο] οπαδοί των ομάδων αυτών [και δη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία αυτή την εποχή βρίσκεται και στην κορυφή της βαθμολογίας – και μάλιστα 6 ολόκληρους βαθμούς μπροστά από το τρίτο ΑΠΟΕΛ] να γίνονται φορτικοί, βαρετοί και γραφικοί καθώς επαναλαμβάνουν κατά κόρον τα αυτονόητα, για τις ποικίλες και συνεχείς επιθέσεις και ανελέητες διακρίσεις που δέχονται και υπόκεινται οι ομάδες τους. Τις [σκόπιμα] εχθρικές και πλημμελείς σε βάρος τους διαιτησίες και τις άδικες αποφάσεις διαφόρων οργάνων της ΚΟΠ. Συνήθως ΟΛΟΙ οι νέοι κανονισμοί θα τύχουν εφαρμογής πρώτα σε βάρος τους.
[Να φανταστείτε το καλοκαίρι στον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με το ΑΠΟΕΛ για την Ασπίδα της ΚΟΠ, ο διαιτητής χωρίς καμιά δυσκολία έδωσε πέναλτι σε βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, για να ανακαλέσει όμως μετά από λίγο ην απόφαση του όταν του σφύριξαν ότι το πέναλτι ήταν ανύπαρκτο και θα γινόταν ρεζίλι των σκυλιών!]...

Έτσι και χτες η Δικαστική(;) της ΚΟΠ δεν δίστασε να επιβάλει μια εξοντωτική τιμωρία στον προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε μια εποχή που η ομάδα είναι πρώτη στο Πρωτάθλημα. Τιμώρησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς κανένα ελαφρυντικό και με μιαν απόφαση που μπάζει από παντού νερά, έναν άνθρωπο που οι ίδιοι είχαν βραβεύσει παλαιοτέρα για το ήθος του και τον είχαν προσλάβει και ως βοηθό προπονητή για την Εθνική Κύπρου. Αλλά τότε ήταν “δικός” τους. Σήμερα βρίσκεται στο αντίπαλο στρατόπεδο! Έχουν άδικο λοιπόν, αυτοί που σκέφτονται πως αυτή η τιμωρία αποτελεί και τρόπο να ανακοπεί η ανοδική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και να πληγεί ότι έχει σχέση με την Αριστερά ή συνενώνει τον κόσμο της;

Τα μελή της Δικαστικής Επιτροπής της ΚΟΠ είναι όλοι «έγκριτοι» δικηγόροι με δεξιές καταβολές ή/και δράσεις και φίλα προσκείμενοι στο ΑΠΟΕΛ! Λόγου χάριν ο πολύς Αριστοτέλης Μισός(!), Επαρχιακός Γραμματέας του ΔΗΣΥ στη Λάρνακα και υποψήφιος με το ΔΗΣΥ στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές [του περασμένου Μάη]. «Τούτος» δεν δίστασε να “προειδοποιήσει” [στην ουσία να απειλήσει] τον Υπαστυνόμο της Αστυνομίας λέγοντας του «...να προσέξει τι θα πει διότι διαφορετικά θα είχε επιπτώσεις» μια και ο Υπαστυνόμος αμφισβητούσε ότι ο διαιτητής δέχτηκε επίθεση από τον προπονητή και τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Στη απόφαση της η περιβόητη Δικαστική(;) αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Υπαστυνόμος «... μας έκανε χείριστη και αλγεινή εντύπωση. Δεν ήταν μαρτυράς της αλήθειας». Λαλείτε αυτή η μηδενιστική προσέγγιση της Δικαστικής(;) της ΚΟΠ να αποτελούσε [ρεβανσιστική] προσπάθεια του βαθέως κράτους της Δεξιάς να απαξιώσει την Αστυνομία για την αιρετική της τόλμη να κατανέμει [στο δικό ης Πόρισμα για την έκρηξη στο Μαρί] ευθύνες και στους νεκρούς και να δείξει ότι μπορεί να είναι αναξιόπιστη [η Αστυνομία]; Ήδη έχει ξεφουσκώσει για καλά η φούσκα με την έκρηξη στη Ναυτική Βάση!

Εμένα όμως με προβληματίζει και κάτι άλλο. Στην κατακλείδα της ανάρτησης μου ανάρτηση με αρ. 75/2011  έγραφα για το «...πόσο πολιτικά αφελείς είμαστε, ως Αριστεροί [...] που να μην αμφισβητούμε πλέον [...] αλλά να εμπιστευόμαστε απόλυτα ένα μηχανισμό που έχει τα χαρακτηριστικά που περιέγραψε ο ίδιος ο Πρόεδρος...» [δηλ. την «αποτυχία λειτουργιών και συστημικών διαδικασιών οι οποίες κτίστηκαν μέσα από τις δεκαετίες στη βάση σκοπιμοτήτων και πέρα από τις αρχές της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης»]...

Το αυτό [παρόμοια πράματα] συμβαίνει/συμβαίνουν [δυστυχώς] και στο ποδόσφαιρο με τους διοικητικούς παράγοντες των Αριστερών σωματείων. Επιδεικνύουν μια απίστευτη αφέλεια εμπιστευόμενοι τους παράγοντες των δεξιών σωματείων και ότι ΟΛΟΙ μαζί [τι ρομαντισμός] θα διορθώσουν [θα σάσουν] τα κακώς έχοντα στο ποδόσφαιρο. Με την έγκριση τους ή την ανοχή τους [των Αριστερών σωματείων] περνούν κανονισμούς που [έτσι τα ταιριάζουν στο τέλος και] τυγχάνουν εφαρμογής κύρια πάνω στα αριστερά σωματεία [τιμωρίες εδρών, μεγάλα και εξοντωτικά πρόστιμα, πρόστιμα για δηλώσεις κατα της διαιτησίας, αυστηρές και εξοντωτικές ποινές για επιθέσεις κατα των διαιτητών ενώ διαιτητές παραμένουν σχεδόν ατιμώρητοι για πλημμελείς διαιτησίες οι οποίες μάλιστα υποθάλπουν επεισόδια].
Είναι τυχαίο άραγε που οι μόνοι που τιμωρήθηκαν για επιθέσεις ενάντια σε διαιτητές [λες και τούτοι είναι οι αλάνθαστοι πάπες ya ένα είδος ιερών αγελάδων] ήταν πριν κάποια χρόνια ο Κόκος Ηλία της “Σαλαμίνας”(!), πέρσι ο Κώστας Καϊάφας της “Αλκής”(!) και φέτος ο Πρόεδρος και ο προπονητής της “ΟΜΟΝΟΙΑΣ”;! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αγαπητοί φίλοι! Θυμάστε που πέρσι [αν δεν κάμνω λάθος] ο κάποιος μάρτυρας [ο διαιτητής;] δεν παρουσιάστηκε στη δικαστική σε υπόθεση που αφορούσε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ τον Χιώτη και ο τελευταίος τη γλίτωσε; Τούτο έλειπε να τη “φάει” ο Χιώτης που μας δίνει και μαθήματα “ελληνικού ήθους”!

Ξυπνάτε ρε ομονοιάτικα! Τζιαι επιτρόποι τζιαι οπαδοί ... Και τη δύναμη που έχετε [να πηγαίνετε κατα χιλιάδες στα γήπεδα] χρησιμοποιείστε την καταλυτικά! Μόνο έτσι μπορείτε να κάμετε τους άλλους να αλλάξουν μυαλά και να ΣΑΣ σεβαστούν!!! Αν το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν παει ΚΑΝΕΝΑΣ στο match στο Παραλίμνι [και η τοπική ομάδα δεν θα έχει εισπράξεις] να δείτε πως θα ξεκινήσουν να “βουρούν σαν τα καμήλια” τζιαι να γυρέφκουν τα λάθη!!!

Anef_Oriwn
Σάββατο 26/11/2011

20 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Πάντα ο Δον Καμήλο θα φκαίννει πουπάνω.

Εγώ πάντως τους φούρπους τους θεωρώ όλους διεφθαρμένους. Για το ταξικόν όμως τζιαι την αθλιότηταν της κυπριακής δεξιάς συμφωνώ.

Σύγκρινε με την πινήν που έφαεν ένας κλέφτης από την "δικαστικήν" της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Είπαν του να μην το ξανακάμει διότι θα τον κάμουν τέττε αν ξανασυμβεί. Φαντάσου να έκαμνεν η Γκιούρωφ ότι έκαμεν το Τσουρούλλιν.

arxiepiskopos είπε...

Αριστοτέλης Μισός αμέσως μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλαν: "Εκάτσαμέν την τους πούστηδες τους Ομονοιάτες!"

νεος είπε...

Το ποδόσφαιρο εν διεφθαρμένο γενικά, συμφωνώ τζιαι γω πας τούτο, εν μια μηχανή υπόγειων συναλλαγών-στοιχημάτων τζιαι ξεπλύμματος μαύρου χρήματος.

Που την άλλη, τα αριστερά σωματεία -λαλώ το για πολλοστή φορά- εν φιλοξενούμενα στη ΚΟΠ...αν θέλεις λαλεί σου κύριε!

Δαμαί έχουν την Ομόνοια χωρίς αντιπρόσωπο τα τελευταία χρόνια στο ΔΣ της ομοσπονδίας...

Ότι θέλουν κάμνουν, εν υπάρχει αμφιβολία.

Για να πάρει η Ομόνοια το πρωτάθλημα, ή για να σωθεί η Σαλαμίνα και η Αλκή, πρέπει να κερδίσουν σε πολλά άλλα επίπεδα πριν κερδίσουν και στο γήπεδο. Τούτον εν βίωμα του κάθε παράγοντα που ανάλωσε δυνάμεις για τούντα σωματεία.

Έχω ένα φίλο γυμναστή Δηκοϊκό-εθνικιστή που εδούλεψε κάποτε στον Ερμή στες χαμηλές κατηγορίες...τζιαι που έκτοτε ψηφίζει αριστερά που το κάχριν του!

Η λύση εν οι ξένοι διαιτητές. Οι δικοί μας εν κατά βάση αντι-αριστεροί τζιαι δουλεύκουν εντεταλμένα. Όπως τζιαι οι δικαστικές.

zep είπε...

Εισιε 2 μαρτυρες η αστυνομια, τζιαι οι 2 ειπαν οτι ο Λαρκου ενεκαμε τιποτε. Τον εναν εφκαλαν τον αναξιοπιστον (Ττοφης), τον αλλον (Παρασκευα) εν τον ελαβαν υποψη.

Ηλια τζιαι Δημητριου (4ος διαιτητης) ειχαν αντικρουομενες μαρτυριες, ενε συνεννοηθηκαν καλα φαινεται.

Τζιαι πουπανω που τουτα εσιεις τζιαι τον Ηλια να λαλει οτι γεναιτζιες ειναι για να ακουν για να μαιρεφκουν τζιαι να καμνουν κοπελλουθκια.


http://www.omonoianews.com/images/221111.pdf

"Ο Λοχίας Παρασκευά ήταν κατηγορηματικός ότι κατά τη διέλευση
του διαιτητή από τη φυσούνα:

1. Ο διαιτητής προστατευόταν από τους αστυνομικούς,
2. Ο ίδιος ήταν δίπλα από το διαιτητή,
3. ο Λάρκου δεν ήταν στο οπτικό του πεδίο και άρα δεν μπορούσε να
είχε κτυπήσει το διαιτητή
4. ο Πρόεδρος ήταν στο τέρμα στην έξοδο της φυσούνας και δεν
αποπειράθηκε να κτυπήσει στο πρόσωπο τον διαιτητή.
Ο Λοχίας Παρασκευά ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «κατάφερα να
πάρω το διαιτητή στα αποδυτήρια με ασφάλεια».
Διέψευσε επίσης τον Δημητρίου ότι ο Δημητρίου είχε οποιαδήποτε
επαφή με τον Πρόεδρο.
Για τον Πρόεδρο Μιλτιάδη Νεοφύτου ανέφερε ότι όταν ο διαιτητής
εξήλθε της φυσούνας ο Πρόεδρος με κουνώντας το δείκτη του χεριού
του, του ανέφερε «τι έκαμες θα σε λυντσάρουν» ή κάτι παρόμοιο."

O Μιλτης ετιμωρηθηκε 6 μηνες για αποπειρα επιθεσης.

Anef_Oriwn είπε...

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο [και όχι μόνο] όντως χαρακτηρίζεται από διαφθορά, διαπλοκή, πάρε – δώσε, χρηματισμούς, μαγειρέματα, παρασκήνια και τα λοιπά, σ’ όλα του τα επιπεδα˙ από το αγροτικό(!) ποδόσφαιρο [το οποίο κατα καιρούς υπηρέτησα κι εγώ και είδα πράματα που με απογοήτευσαν πληρώ!] μέχρι την Πρώτη Κατηγόρια. Σ’ ένα “αγγελικά πλασμένο” κόσμο ζούμε, τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να περιμένουμε!
Αλλά στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ γίνονται τα αίσχιστα και κατ’ επανάληψη [από τα κατεστημένα της Δεξιάς] και ‘μεις τα ανεχόμαστε!!! Για να φτιάξουν ή έστω να βελτιωθούν τα πράματα απαιτούνται ρήξεις, αγαπητοί φίλοι, αλλά ποιος θα τες κάμει!!! Η δύναμη της Αριστεράς εν ο κόσμος της, αλλά κι αυτό τείνουμε να το ξεχάσουμε!

Anef_Oriwn είπε...

Ο Χρου Ηλία παραδέχτηκε στην Δικαστική ότι ΔΕΝ συμπλήρωσε ο ίδιος το φύλλο αγώνος. Είπε πως, οι 4 πρώτες σελίδες συμπληρώθηκαν από τον τέταρτο διαιτητή ενώ οι σελίδες 5 και 6 συμπληρώθηκαν από την «κυρία του» καθ’ υπαγόρευση του ιδίου. Δηλ. την χρησιμοποίησε σαν γραμματέα του γιατί όπως είπε δεν γράφει καλά γράμματα, αλλά «καρακατσούνες». Η αισθητική τον μάρανε!
Όμως άρεσε μου πολλά τζιείνον το η «κυρία μου»(!!!) – μια καθαρά χωρκατο-αστικοποιημένη κυπριακή έκφραση... Κυρά κι αφέντρα λοιπόν η σύζυγος του Χρου Ηλία!
«...τρέμει σαν το ψάρι στην κυρά του μπρος,
αχ πώς τη φοβάται ο φτωχός Κουταλιανός»

Αφιερωμένο στον ζόρικο Χρου Ηλία: http://www.youtube.com/watch?v=QlZRIvoIMcQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ο άλλος μισός Αριστοτέλης της δικαστικής που ένει?

arxiepiskopos είπε...

Χαράς ευαγγέλια! Ο Αγριεπίσκοπος εξήγγειλε το N.P.S(Next President Show)για αμέσως μετά τα Χριστούγεννα.Έχουμε να ρίξουμε γέλια!Να βλέπουμε το Λιλλήκκα να συναγωνίζεται με τον Ομήρου σε ηρωισμό και το Συλλούρη να υποβλέπει τον Χριστόδουλον τον Αυκορίτην!Λέτε ο αρκόπελλος να θέλει να τους εξευτελίσει όλους και να προβάλει ο ίδιος ως ο πιο σοβαρός;Καλά λέχθηκε το "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι!"

Ανώνυμος είπε...

Βορταίνει κύριος ον βούλεται απωλέσαι!

Ανώνυμος είπε...

ρε αμπάλατοι, ήντα που εν τούτα τα άσχετα που γράφετε?
ΣΑΛΑΜΙΝΑΚΑ ΟΛΕ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα ναθεμα τζε ο Μιτλής σας τζε ο Λάρκου σας ξιλιμμενοι. Kαλά να παθετε. Γαμώτα κόμματα σας
ΑΕΛ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Ρε ΖΑΕΛίστα, θα ήσασταν πρώτοι γιατί θα νικούσατε την ΧΟΜΟΝΟΙΑ. Όμως πέσατε στην παγίδα και κάνατε επεισόδια και διακόπηκε ο αγώνας και μετά χάσατε!!!
Είσαστεν οι πιο κόλοτζιοι χούλιγκανς!!!

Ανώνυμος είπε...

Ενθα ρτετε στη ΛΕΜΕΣΟ ομως
θα παθετε χειροτερα που τους σκαταες
Θα σας κοψουμε τα @@
Γ... ΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ
ΕΛΑ ΑΕΛ ΕΛΑ ΑΕΛ

Ανώνυμος είπε...

Απόλλων για πάντα η Λεμεσός. Η ΑΕΛ πάλι θα είναι πουκάτο.

pluton είπε...

Τζιαι εξανλήθηκασι τα θέματα στην Κύπρο και το τό έριξαν οι πρωτο-δευτερο-τριτο κλπ κλασάτοι του ΑΚΕΛ στο ποδόσφαιρο!!!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΠΕΤΡΕΣ

pluton είπε...

Στην Ελλάδα παρουσιάστηκε Τούρκοι "επενδυτές" για την αγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ σε τουρκικό πολυεθνικό όμιλο(συγκεκριμένα την Sabanci Holding.

Φυσικά οι Έλληνες με πλήθος e mail αντέδρασαν («Οἱ ἰδέες δὲν ἀποθνήσκουν», «ἡ ΑΕΚ δὲν πρέπει νὰ περάσει ποτὲ στὰ χέρια Τούρκων», «δὲν εἶναι δυνατὸν νὰ συζητοῦν κάτι τέτοιο», «μόνο ἡ ὑπερηφάνεια μᾶς ἀπέμεινε, ἂς μὴν μᾶς τὴ στερήσουν καὶ αὐτὴ οἱ ἃμέτοχοι καὶ τὰ ὄργανά τους») σε σημείο που ο πρόεδρος τῆς ΠΑΕ κ. Σταῦρος Ἀδαμίδης να αντιδράσει είπε: Ἀναλογίζεται μὲν ὅτι προκύπτει ἠθικὸ ζήτημα λόγω τῶν προσφυγικῶν (ἐκ τῆς Κωνσταντινούπολης) καταβολῶν τῆς ΑΕΚ καὶ κατανοεῖ τῆς ἀντιδράσεις τῶν φίλων της.

Οι τούρκοι λοιπόν θένε σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία να εξαγοράσουν τα σύμβολά μας, και το Έθνος αντιδρά ..............


Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα θελήσουν να εξαγοράσουν το ΑΚΕΛ, τι μπορούν εξάλλου να φοβούνται από το ΑΚΕΛ; ή τι εθνικό σύμβολό μπορεί να είναι το ΑΚΕΛ;

Anef_Oriwn είπε...

Plutonα,

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!

“ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΜΕ ΠΕΤΡΕΣ” – Προσέχετε να μεν βαρυστομαshάσετε! [Εν τζιαι είσαστε τίποτε ο Κακός ο Λύκος που έφαεν τα 6 από τα 7 κατσικάκια;]...

pluton είπε...

Την κοιλιά σου δεν την έχω, είμαι ΑΝΕΥ - λιπών τζιαι οξινών, καθαρό δείγμα λούμπεν πρελεταριακού Έλληνα, τζιαι σε θυμάμαι ολίγον δυσκίνητο αν και κομμουνιστή πλήρη καπιταλιστικών λιπών.

pluton είπε...

ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πολύ ευχάριστη έκπληξη από τον Σταύρο Δήμα που θύμισε… Μολυβιάτη!

Ποιο ξεκάθαρα δεν γίνεται ΣΤΟΠ από το Υπουργείο Εξωτερικών στους φορείς για την συμμετοχή τους στην έκθεση στη Σμύρνη της Τουρκίας
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

H deksia diaitisia tis deksias ΚΟΠ akurwse pentakatharo goal tou paralimniou,se mats me tin omonoia,kapou bazei nera i thewria sou.