Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ανάρτηση 22/2009 (καταγγελτική για τους γκεμπελίσκους, τους πλαστογραφίσκους, τους φασιστάκους και τους προβοκατορίσκους) – Οι Καραγκιοζο-ρεζίληδες!

[Πρόθεση μου ήταν να κάνω ανάρτηση για άλλο θέμα, είτε σήμερα είτε αύριον - ας πούμεν για την κρίση στην Παιδεία που προκλήθηκε με αφορμή τα GCE και τον συντεχνιασμό της ΟΕΛΜΕΚ - αλλά οι κομπλεξικοί και οι ανισόρροποι γκεμπελίσκοι και πλαστογράφοι Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας και οι ορντινάντσες τους ΔΕΝ ΜΑΣ αφήνουν ν’ αγιάσουμε!]

Οι Καραγκιοζο-ρεζίληδες ή αλλιώς η ανηθικότητα και η ανεντιμότητα των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας.

Όντως ο Lexi_Penitas έχει δίκιο! [Link: http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/2009/05/blog-post_10.html ]

Τα ελεεινά φασιστοειδή, που έχουν ως γιάφκα το blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας με τους τελευταίους να τους οργανώνουν και να τους συμπουρκούν (υποδαυλίζουν), έχουν εισαγάγει νέα ήθη (ανήθικα και χυδαία) στη κυπριακή blogόσφαιρα! Δεν σέβονται ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες του blogοπαιχνιδιού. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ και ΑΝΗΘΙΚΟΙ! Αλλά τι περιμένουμε από δαύτους! Ως φασιστοειδή που είναι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

Δεν φτάνει, που αντί διαλόγου (στη βάση επιχειρημάτων και στοιχείων) κατεφευγουν σε ύβρεις, χλευασμούς, ρατσιστικά σχόλια και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιεί ένας αντιδημοκράτης (ενώ ιμίshι μου κόπτονται για την δημοκρατία) προκειμένου να επιβάλουν τις δικές του θέσεις, έχουν προχωρήσει και σ’ άλλα ακατονόμαστα κόλπα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ για να σιγήσουν και να διαβάλουν όποια αντίθετη φωνή τους ενοχλεί στην επιτέλεση του “ιερού” και “θεάρεστου” έργου τους!

Το σχόλιο που αναρτήθηκε στο προηγούμενο post του blog μου κάτω από το nickname μου (το Anef_Oriwn), η ώρα 6:21μ.μ. (αυτό με τα χαχαχα – οι ΧΑΧΕΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! [Link: http://aneforiwn.blogspot.com/2009/05/212009-blog.html]
Με κάποιο κόλπο (γνωστό στους κατέχοντες την ηλεκτρονική τεχνολογία) έχουν καταφέρει να βγαίνει το ψευδώνυμο μου όταν αναρτούν οι ίδιοι (σε οποιοδήποτε blog) κάποιο σχόλιο που έχουν γράψει. Το ίδιο έχουν κάνει (έχουν αναρτήσει δήθεν δικό μου σχόλιο) το blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας! Σίγουρα κάποιος που γνωρίζει το βίο και την πολιτεία των Απο(κατα)στατών, (ως bloggers) θα αναρωτιόταν γιατί δεν το είχαν διαγράψει, όπως είχαν κάνει κι άλλες φορές!
Μάλιστα θέλοντας να δημιουργήσουν και εντυπώσεις και εν πλήρη ευφορία έβαλαν και υποσημείωση στην τελευταία τους ανάρτηση (link:
http://christofias-watch.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html - θα παραθέσω όλα τα σχόλια), για να δείξουν τη (δήθεν) “μεταμέλεια” μου και τις “βαρυσήμαντες παραδοχές” μου! Όπως είπαν μάλιστα, ανάμεναν και την απολογία μου (μανία που έχουν να απαιτούν από τον κόσμο να τους απολογείται - πόσο κομπλεξικοί και εγωπαθείς είναι τελικά;), για τα όσα είχαν πει σε βάρος τους.
Με τον νουν τους εκάμναν παναΰρκα όμως! Η έπαρση, η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός τους, δεν τους άφησε να σκεφτούν ότι μπορεί “κάποιο λάκκον να είχε η φάβα”! Άστε που μπορεί να έχουν και η ίδιοι χέρι στην όλη υπόθεση. Γιατί τελικά άδικο δεν έχουμε: ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ, ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ! Με τις όλες πράξεις και ενέργειες τους απέδειξαν ακόμα μια φορά ότι δεν έχουν ίχνος δημοκρατικότητας μέσα τους!

Όταν αντιλήφτηκαν την γκάφα ολκής που έπαθαν οι Καραγκιοζο-ρεζίληδες (κι ο πολύς Φάληρος - ο διανοούμενος της παρέας – από κοντά, μαζί τους) ή ότι τους πήραμε πρέφα, αντι να αναγνωρίζουν το λάθος τους και να απολογηθούν (μόνοι αυτοί θα απαιτούν απολογίες;), ΤΑ ΜΑΣΗΣΑΝ, στο στυλ “Εμείς, εν τζιαι ...”, αφήνοντας όμως τες υπόνοιες να αιωρούνται. Κι αυτό δείγμα της δημοκρατικότητας τους είναι!


[Πάντως χέρι στην όλη υπόθεση έχει η ψευτο-ακελικιά προβοκάτορας ΤΙΝΑ, που όπως φαίνεται είναι τελικά ΤΙΝΟΣ, δηλαδή ‘ρσενικό – διχασμένη προσωπικότητα τελικά είναι κι αυτή. Ας την κουράρουν οι δικοί της, οι Επίτροποι που ξέρουν κι από τέτοιες ασθένειες. Στο κάτω-κάτω θα γλιτώσουν κι από τους μπελάδες που τους βάλλει].

Να σημειώσω (προς ενημέρωση και γνώση) ότι, ένα σχόλιο για να ανήκει στον πραγματικό Blogger (τον πραγματικό διαχειριστή του Ιστολογίου), ΠΡΕΠΕΙ όταν κάποιος πατήσει (μια φορά) με το αριστερό πλήκτρο του mouse πάνω το nickname του Blogger (που φαίνεται με γαλάζιο χρώμα), ΠΡΕΠΕΙ (ο επισκέπτης) ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ PROFILE ΤOY κι όχι απ’ ευθείας στο Blog (όπως έγινε με τα δύο δήθεν δικά μου προαναφερθέντα σχόλια)!!! Μπορείτε να το ελέγξετε – μια δοκιμή θα ΣΑΣ πείσει!

Ε ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ!
Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΟΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ!


Ο Μπρεχτ πολύ σωστά τα λέει!
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Πιο κάτω παραθέτω για καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση πάνω στο ιστορικό της όλης υπόθεσης (σκευωρίας), τα σχόλια που κατατέθηκαν ένθεν και ένθεν:

1. Το ΔΗΘΕΝ δικό μου σχόλιο:

“Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Εντάξει επαρακαναμέντο. Κράτει.Και αυτα που λαλεί ο Τζιυπριώτης νούσιμα ειναι, δε λεω. Αν ειναι, το συζητάμε
12 Μάϊος 2009 5:51 μμ”


2. Το σχόλιο του Αρχι-Επίτροπου ΡΙΜΑΧΟΥ (link: http://christofias-watch.blogspot.com/2009/05/blogger.html):

“Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Χαιρόμαστε που ο ηλικιακός ρατσιστής Άνευ Ορίων ομολογεί δημόσια ότι η Επαγρύπνηση το παράκανε μαζί με την ακροδεξιά. Χαιρόμαστε που η συμπαιγνία και ο συμβιωτισμός Επαγρύπνησης- Ακροδεξιάς επιτέλους αποκαλύπτονται, με επίσημη παραδοχή.
Αναμένουμε επίσημη απολογία και επανόρθωση από τον ίδιο μέσω αποαναρτήσεων και νέας ανάρτησης/απολογίας προς την Επιτροπή στην ιστοσελίδα του. Αναμένουμε επίσης ότι θα αποδεχθεί να υποβληθεί σε κάποιου είδους θεραπεία μαζί με τον ασλανικό ομοφοβικό υπολοχαγό του, γιατί για εμάς ο ρατσισμός και η ομοφοβία είναι ασθένειες.
Η ανάρτησή του, ως ομολογία, μένει κατ' εξαίρεση.
ΡΙΜΑΧΟΣ
12 Μάϊος 2009 6:19 μμ”

3. Το σχόλιο του νεοφώτιστου Επιτρόπου Φάληρου Τζιυπριώτη (που έμπλεξες ρε παιδί κι Εσυ, εκτός κι αν τα τραβά ο οργανισμός σου), που εβιάστηκεν να σούσει τα πόδκια του:

“Ο/Η Φάληρος Κυπριώτης είπε...
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Εντάξει επαρακαναμέντο. Κράτει.Και αυτα που λαλεί ο Τζιυπριώτης νούσιμα ειναι, δε λεω. Αν ειναι, το συζητάμε
12 Μάϊος 2009 5:51 μμ
Να διατηρηθεί ως μνημείο παρακαλώ!
Και μακάρι να είναι καλοπροαίρετο!
12 Μάϊος 2009 6:35 μμ”

4. Αλλά τα πόδκια τους εσούσαν τα τζι’ άλλοι – η συνοπαρτζια των Επιτρόπων (με σχόλιο τους στην νέα τους ανάρτηση):

“Υποσημείωση 2 [δες όμως και πιο κάτω]: Επιτέλους, με επίσημη ομολογία του ηλικιακού ρατσιστή, η Επαγρύπνηση και η Άκρα δεξιά σχετίζονται και "το έχουν παρακάνει"! Περισσότερα δέστε στα σχόλια της ανάρτησής μας http://christofias-watch.blogspot.com/2009/05/blogger.html . Η Επιτροπή αναγνωρίζει τη γενναιότητα του ηλικιακού Ρατσιστή να προβεί στις βαρυσήμαντες αυτές παραδοχές, αναμένει απολογία και επανόρθωση για τις υβρισίες και τις προβοκατόρικές του ενέργειες και του συνιστά ομαδική θεραπεία (group therapy) με τον υπαρχηγό του ομοφοβικό Aslan. Γιατί ο ρατσισμός και η ομοφοβία είναι ασθένειες! Για τη σχέση ΑΚΕΛ- ακροδεξιάς αναφερθήκαμε χθες και θα αναφερθούμε αναλυτικότερα στο μέλλον”.

5. Η απάντηση του πραγματικού Anef_Oriwn – τα 'θελε ο ... κώλος τους:

“Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Κούνια που ΣΑΣ κούναγε ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!
Αν έχετε αρχίδια και τσίππα τιμιότητας και εντιμότητας πάνω ΣΑΣ αφήστε κι αυτό το σχόλιο!
ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ANEF_ORIWN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
Μαγειρεύτηκε στα καζάνια των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας!
Κι έτρεξε να ΣΑΣ σεγοντάρει κι διανοούμενος της παρέας ο πολύς Φάληρος!
ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΡΕ!
ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΑΡΤΖΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!
Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:32 μ.μ.
12 Μάϊος 2009 7:33 μμ”

6. Η Επιτροπεία συνέχισε το βιολί της – ας παίξει και κανένα άλλο όργανον:

“Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Οι αναρτήσεις του ηλικιακού ρατσιστή θα διαγράφονται. Πλην αυτής που έμεινε που δείχνει την ανισορροπία του.
Τελικά κάποτε η ανωνυμία είναι καταφυγιο ανισορρόπων!
12 Μάϊος 2009 7:48 μμ”


7. Επανήλθα (ως Anef_Oriwn) για κάποιες επεξηγήσεις, αλλά το σχόλιο μου διαγράφηκε (θα το άφηναν για να φαίνονται οι κουτσουκέλες τους;):

“Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Ένα σχόλιο για να ανήκει στον πραγματικό Blogger ΠΡΕΠΕΙ, όταν κάποιος πατήσει μια φορά αριστερό πλήκτρο του mouse πάνω το nickname του Blogger, ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ (ο επισκέπτης) ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ PROFILE ΤOY κι όχι απ’ ευθείας στο Blog!!! Μπορείτε να το ελέγξετε – μια δοκιμή θα ΣΑΣ πείσει!
Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:40 μ.μ.
12 Μάϊος 2009 8:02 μμ”

8. Εν τω μεταξύ επορτοπετάχτηκε τζιαι κάποιος παναϋρκώτης Ανώνυμος με το όνομα “ Άνευ είσαι ψεύτης” (προφανώς Ο ΤΙΝΑ – αποφάσισεν τελικά αν είναι θηλυκό ή ‘ρσενικό; Ας παει στον Μικελλίδη που εν τζιαι μαζί τους τωρά!):

“Ο/Η Άνευ είσαι ψεύτης είπε...
Ρε Άνευ θέλεις κι εσύ γιατρό μάνα μου.
Είδες πολλές φορές το Matrix αλόπως και επαρανόησες.
Έτο εσιέσαν σε οι δικοί σου, τα τσιουρακκούθκια σου, και εκακοφάνηκε σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ότι αυτό το σχόλιο στο οποίο απολογείσαι είναι ΟΛΟδικό σου.
Παραθέτω το σιέσιμο από ένα τσιουρακκούι του Άνευ, την περιβόητη Τίνα:
Ο/Η ΤΙΝΑ είπε...
Ρε Άνευ είσαι τέλεια μαννός. Να πηαίννεις να γράφεις μόνος σου τζιμέσα. Εμείς δεν θα ξαναπάμε και μεν αρκέψεις τα παρακάλια πάλε...
Τρίτη, Μάϊος 12, 2009 7:27:00 μμ
Πέφτει η μάσκα κυρίες μου;
12 Μάϊος 2009 7:50 μμ”


9. Η σεβαστή Επιτροπεία τελικά κάτι ψυλιάστηκεν τζιαι είπεν τζιαι ελάλησεν (μπήκαν ψύλλοι στ’ αφτιά της):
“Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Η ανάρτηση του ηλ. ρατσιστή διαγράφεται αλλά ο ισχυρισμός του θα εξεταστεί.
12 Μάϊος 2009 8:10 μμ”

10. Κι αφού διερευνήθηκε ο ισχυρισμός μου, η Επιτροπεία αποφάνθηκε (εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε ότι τα ‘κανε μαντάρα στην προσπάθεια της να με διασύρει):

“UPDATE - Υποσημείωση 3: Έχουμε ερευνήσει τις καταγγελίες, κατά πόσο δηλαδή η "ομολογία" ανήκει όντως στον γνωστό ηλικιακό ρατσιστή, και τελικά πιθανόν να μην ανήκει στον ίδιο (αφού όντως το link δεν παραπέμπει στο profile του) αλλά σε τρίτο πρόσωπο (που δρα προβοκατορικά και "σπέρνει ζιζάνια" για να φανατίσει τον οξύθυμο ηλικιακό ρατσιστή εναντίον μας και να του δώσει επιχειρήματα για να μας πλήξει). Υπάρχει και η πιθανότητα το σχόλιο να αναρτήθηκε καταλάθος από τον ίδιο στο δικό μας μπλογκ. Το συμπέρασμα που μένει, δυστυχώς, από την όλη αντίδραση του μετά (και αφού το σχόλιο-"ομολογία" είναι πλαστό) είναι πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παραδεχτεί επιτέλους την συσχέτιση της Επαγρύπνησης με την άκρα δεξιά. Επισημαίνουμε ότι οι προβοκάτσιες δεν είναι χαρακτηριστικό των δημοκρατικών ανθρώπων αλλά επιβεβαιωμένες πρακτικές της άκρας δεξιάς και του Οδοστρωτήρα”.


Ε, ρε Καραγκιοζο-ρεζίληδες, τι επάθετε μέσ’ τα χωρκά τα ξένα! Τουλάχιστον γιατί δεν ρωτούσατε ή γιατί δεν το ψάχνατε το θέμα; Όμως όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Μπορείτε ΡΕ να παίξετε (να συζητήσετε) μαζί ΜΑΣ στα ίσια; Αν νομίζετε ότι μπορείτε, ΚΟΠΙΑΣΤΕ! Αλλά ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ!

Υγιαίνετε!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009

43 σχόλια:

Aceras Anthropophorum είπε...

Άλλη δουλειά έν έχετε που να ασχολείσται με το μπλογκ που σας προκαλεί για να του φκάλλεται την ακροαματικότητα. Σε καλώ να σβήσεις αυτή την ανάρτηση. Αλιώς θα είσαι τζιαι σύ συνένοχος μαζί με τον Λέξιπένητα που επίσεις παίζει 100% το παιχνίδι τους τζιαι τους κάμνει διαφήμηση.

Να σου κάμω μια πιό εφφίσιεντ εισήγηση αν δεν θέλεις να τους κάμνεις διαφήμηση τζιαι να τους διασκεδάζεις. Να μεν τους ξανασυναφέρεις τζιαι ότι σχόλιο σου βάλλουν να τους το σβήννεις διαμιάς. Αν το κάμεις εσύ, ο Λέξης τζιαι ο Μιχάλης, σε 2 εφτομάδες θα εξαφανιστούν.

Giovanni είπε...

Ε ναι ρε Aceras συμφωνώ κι εγώ. Εν εσείς και μόνο εσείς που τους παίρνετε κόσμο. Πριν να πάτε εσείς είχαν μόνο 7000 επισκέπτες σε 2 εβδομάδες. Τωρά που επήετε κι εσείς εκάμαν τες 8500 περίπου.

Και να σου προτείνω και κάτι άλλο. Γιατί εν τους σκοτώνετε ούλλους όσους διαφωνούν μαζί σας; Ξέρετε εσείς, όπως εκάμναν οι ιδεολογικοί σας πατέρες; Πόσους εχρειάστηκε να σκοτώσουν τζίνοι; Όσους εσκότωσε και ο Χίτλερ; ή παραπάνω και που τον Χίτλερ;

Ε άτε ξεκινάτε να σκοτώνετε κι εσείς την αντίθετη άποψη, για να ακούεται καθαρή και σεντόρια η δική σας. Και για τ'όνομα του Θεού μεν τους διαφημίζετε, μόνο κακό τους κάμνετε.

Ανώνυμος είπε...

Bravo dike mou edikaiw8ikes. Ti allo 8eleis? Iremise twra kai pame na panigirisoume...stin plateia elef8erias!

Na se anevasw panw se ena tilefwniko 8alamo tziame na kameis ta dika sou!

dokisisofi είπε...

Όταν το εκάμαν σε μένα πέρσι με δύο σχόλια (ένα στου ελατοχελίδονου και ένα σου Πήττα), εγελούσετε με τον Κυριάκο και με αποκαλούσατε παρανοϊκή. Αναγκάστηκα να διαγράψω ολόκληρο μπλογκ και έψαχνα τρόπο να ακυρώσω και τον λογαριασμό.
Σε πιστεύω εγώ πάντως και δεν χαίρομαι μ'αυτή την εξέλιξη.
Αλλά οκ, εμέναν η άποψη μου εν μετρά..εν πειράζει....

Ανώνυμος είπε...

ατε τωρα..
εκοψαν μεσα με τες λαφαζανιες..αφου εν τζαι βλακες..
οποτε εφτιαξαν τον τζιοβανη να πει οτι παν καλα [αρα μεν τους κατηγορας γιατι στελλει τους ακροατηριο..μανα μου ρε..εν τζαι μπορουν χωρις την λαφαζανια..καπου το εγω εσιει αναγκη την επιβεβαιωση] τζαι τον τζιοβανη σε ανωνυμη εκδοχη να σου το παιξει "ε καλα ινταλως καμνεις..εσιεις δικαιον..αλλα.."

οποτε εσιει τζαι ο aceras το point του..
εγω που ανηκω στην πτερυγα που εν επηεν ποττε ποτζιει γιατι ημουν σιουρος οτι ετσι τυποι ενι [αφου θωρεις τους τζαι δαμαι τζαι ακουεις τον λογο τους που τα μιντα ετσι τζαι αλλοιως - θκιεβαζεις "μαχη" ας πουμε;] νομιζω αξιζει να κουβεντιαζουμε τζαι αλλα πραματα..

τζαι μεσα μεσα οκ να γελουμεν τζαι νακκον με τα κομπλεξ τους..τζαι αμα βρεθουμεν μπροστα τους στην κοινωνια να ξερουν οτι "εν θα περασουν"..
ατε αλλο ενα στοιχημα τζαι κανει για τωρα..
ιντα που εν καμουν τωρα που εκοψαν μεσα;
--εν να το παιξουν βομβαριδσμος ψευδωνυμων αλα τινα
--οξα αλα ανωνυμος με παρακρουση ανευ-οριτιδας;
πιττα μιξ αν το παιξουν τινα
σουβλακια αν το παθουν παρακρουση..

ανοιξε τζαι καμιαν κουβεντα αλλη ομως..να γινεται τζαι καμια ευρυτερη συζητηση...

τζαι νακκον παραπανω delete εν τζαι πειραζει..αφου επιχιερηματα εν τζαι εχουν..τουτοι απλα καμνουν copy paste..
να δουμεν τα επομενα 5-6 τους για το στοιχημα τζαι υστερα αν εχουν θεμα κουβεντας, αφηστα [οτι τζαι να ενι] αλλα τουτη η παρελαση βλακειας ιντα νοημα εσιει;..

αυτονομος

Ανώνυμος είπε...

τζαι τωρα που ειδα το σχολιο της dokisisofis να συμπληρωσω την σκεψη που εχω μιαν εφτομαδα τωρα..απλα επειδη η ιδια εν εμιλαν ενοιωθα οτι εν εγινετουν να ανοιξει αλλος την κουβεντα για το replay..
μα εν οντως το ιδιον εργον που εξαναειδαμεν ποτζιει;
τζαι η λυση η δικη της ηταν λογικη τζαι πρακτικη..

αυτονομος [παλε]

dokisisofi είπε...

την πρώτην φορά που το εθώρες άρεσκε σου πάλε έννεν; αλά αν εμίλας θα ήσουν με τους ποδά τζιαι έτσι εκαρτέρας υπομονετικα το απονενοημένο
την "λύση"
έτσι, έτσι...

dokisisofi είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ζαχαρίας Ιωάννου είπε...

Πάντως εγώ νομίζω ότι ούλλοι κυνηγούν σας φίλοι μου. Δυστυχώς θέλουν ούλλοι το κακό σας, όπως εκάμναν πάντα δηλαδή...που τον καιρό της ΕΟΚΑ, έννεν;

Αλλά σοβαρά τωρά, εν τζίνοι που ήρταν πρώτοι στα blogs σας και εξιτιμάζαν σας έννεν;

Εγώ είμαι σίουρος για τούτο, αφού εν φασίστες.

Ανώνυμος είπε...

Εγιώ νομίζω, πιαστον Aslan τζιαι να πάτε για θεραπείαν. Ειδικά εσού, γιατί το πρόβλημαν σου έννεν μόνο η ομοφοβία πλέον.

Έπαθες κόλλημαν κουμπάρε!

ΜΑΚΗΣ είπε...

Καλά ρε Άνευ, πως έγινε έτσι το blog σου; Όλο βρισιές είναι.

Ως πριν λίγο καιρό το απολαμβάναμε να μπαίνουμε εδώ. Είχε την πλάκα του, τη χαρά του.

Τώρα πως έγινε έτσι;

anti-ypertasi είπε...

Ελπίδες για την αντιμετώπιση της υπέρτασης φέρνει η ανακάλυψη γονιδίων που συνδέονται με την πίεση.
Ερευνητές εντόπισαν οκτώ γονίδια, που συνδέονται με την υπέρταση, έξι από τα οποία δεν είχαν συσχετισθεί ποτέ πριν με το επίπεδο της αρτηριακής πίεσης. Η ανακάλυψη αυτή ανοίγει το δρόμο για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση και πιθανώς και για την πρόληψη της υπέρτασης.

Η διεθνής επιστημονική έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό "Nature Genetics", έγινε από την Παγκόσμια Κοινοπραξία Γενετικής της Πίεσης του Αίματος, με επικεφαλής τον καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Κρίστοφερ Νιούτον-Τσεχ.

Συνολικά 159 ερευνητές από 93 επιστημονικά κέντρα στην Αμερική και την Ευρώπη ανέλυσαν γενετικά δεδομένα από 130.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Μεταξύ των ερευνητών ήταν και οι ελληνικής καταγωγής, Κωνσταντίνος Παπαδάκης από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και Πάνος Δελούκας από το Ινστιτούτο Wellcome Trust Sanger του Κέμπριτζ.

Υπολογίζεται ότι το 25% των ενηλίκων υποφέρει από υψηλή αρτηριακή πίεση και από αυτούς το 35% δεν το γνωρίζει καν. Η υπέρταση αποτελεί παράγοντα κινδύνου για έμφραγμα, εγκεφαλικό, προβλήματα στα νεφρά και άλλες σοβαρές παθήσεις. Σε παγκόσμια κλίμακα, το 62% των εγκεφαλικών και το 49% των καρδιαγγειακών νοσημάτων αποδίδεται σε αυξημένη αρτηριακή πίεση.

Η πίεση του αίματος ενός ανθρώπου επηρεάζεται από τον τρόπο ζωής του. Η διατροφή, η φυσική άσκηση και το άγχος είναι παράγοντες που συνδέονται με την αρτηριακή πίεση αλλά σημαντικό ρόλο παίζει και η γενετική προδιάθεση.

Ο εντοπισμός των γονιδίων που ευθύνονται για την υπέρταση δεν είναι εύκολος. Η νέα ανακάλυψη των οκτώ γονιδίων, που συνδέονται με τη ρύθμιση της πίεσης, θεωρείται πολύ σημαντική, αφού δημιουργεί νέες ελπίδες για τη δυνατότητα πρόληψης της υπέρτασης, πριν ακόμη εκδηλωθούν τα συμπτώματα αλλά και για την αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή.

Αν και τα συμπεράσματα της μελέτης είναι ιδιαίτερα χρήσιμα θα χρειαστεί περαιτέρω επιστημονική έρευνα για να αποκωδικοποιηθούν οι μηχανισμοί με τους οποίους τα γονίδια επιδρούν στην αρτηριακή πίεση, κάτι που μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την ανακάλυψη πρωτοποριακών μεθόδων θεραπείας και πρόληψης της υπέρτασης στο μέλλον.

Πηγή:cosmo.gr

Anef_Oriwn είπε...

Λυπάμαι αγαπητέ Aceras, αλλά ΔΕΝ θα διαγράψω την ανάρτηση! Εκεί θα στέκει για να αποδεικνύει πόσο ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ είναι αυτοί οι τύποι και τι μέσα (προβοκάτσιες, διαβολές, διασυρμούς, χλευασμούς) μετέρχονται (είτε ως ηθικοί ή και ως φυσικοί αυτουργοί) για να πετύχουν τους στόχους και σκοπούς τους – για να έρθουν μετά να κατηγορούν άλλους γι’ αυτά που πράττουν οι ίδιοι! Ο γκεμπελισμός στο απόγειο του!

Και πιστεύω ότι γενικά ακραίες συμπεριφορές και φαινόμενα και περιστατικά αντιδημοκρατικών εξάρσεων (είτε στην blogόσφαιρα είτε έξω στην καθημερινή ζωή) ΔΕΝ πρέπει να τ’ αφήνουμε να μας προσπερνούν απαρατήρητα κι ασχολίαστα.

Τουλάχιστον ΟΣΟΙ από ΜΑΣ, που με τον άλφα ή ωμέγα τρόπο δεχτήκαμε επίθεση γιατί αμφισβητήσαμε τα (έμπλεα εμπάθειας, μισαλλοδοξίας και ρεβανσισμού) γραφόμενα τους [στην προκειμένη περίπτωση των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας] ή/και προσπαθήσαμε με επιχειρήματα και στοιχεία (και μέσα στα πλαίσια ενός δημοκρατικού διαλόγου) να αποδείξουμε πόσο λανθασμένες και αστήριχτες ήταν οι πλείστες από τις τοποθετήσεις και θέσεις τους, νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να αντιδράσουμε - παρ’ όλο που κι εγώ κάποιες στιγμές νομίζω ότι ΔΕΝ αξίζει και τόσο τον κόπο να ασχολείσαι με ξύλα απελέκητα. Αλλά εκείνο που συνεχώς λέω είναι ότι ΜΑΣ διαβάζουν και τρίτοι και είναι καλό να προβάλλεται και η άλλη άποψη, την οποία τα εν λόγω Κοπέλια ΔΕΝ μπόρεσαν να την αντέξουμε και προφασιζόμενοι διάφορες γελοίες δικαιολογίες προχώρησαν σε αποκλεισμούς. Το ζήτημα που προκύπτει ΔΕΝ είναι η αποκλεισμοί αλλά το γεγονός ότι κατέφυγαν (και συνεχίζουν ακόμα να το κάνουν) σε ύβρεις και λασπολογίες, αλλά και σε προβοκάτσιες όπως η χτεσινή! Και η μεγάλη πλάκα μαζί τους είναι πως καμώνονται τους ανήξερους (συνήθως κάποια από τα Ανώνυμα accessories του blog) και διερωτούνται γιατί δεν τους απαντάμε - έχουμε χάσει τη λαλιά μας, εκλειδοστομιάσαμεν από την ατράνταχτη (άσχετο αν είναι έμπλεα συνθημάτων) επιχειρηματολογία τους ! Όπως ας πούμεν το περισπούδαστο πόνημα του προσφάτως αναβαθμισθέντος από “περιηγητή” σε “δόκιμο Επίτροπο”, Φάληρο Τζιυπριώτη!

Για να είμαι ειλικρινής είχα κατα νουν κι άλλα πολλά να γράψω για τις συμπεριφορές και πρακτικές των “άσπονδων φίλων” από το blogκι των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας τζιαι της συνοπαρτζιάς τους, και να τα κάνω posts – λιβάδι απέραντο αλλά και πεδίο συγγραφικής (ευθυμογραφικής και σατιρικής) δράσης λαμπρό, οι προβοκάτσιες, τα μαργαριτάρια και τα κολλήματα τους, αλλά είπα να τ’ αφήσω για ευθετοτερο χρόνο. Πάλι θα ΜΑΣ δώσουν την ευκαιρία έτσι κελεπούρια που είναι. Κι όπως λαλεί και ο φίλος ο Αυτόνομος “… αξιζει να κουβεντιαζουμε τζαι αλλα πραματα...”!
Γι’ αυτό και ΔΕΝ θα καταπιαστώ (για την ώρα) με άλλες προβοκάτσιες (που παρατήρησα) των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας (μεγάλο κουμάσι αυτός ο ερμαφρόδιτος ο ΤΙΝΑ – κλώνος ή κολλητή κάποιου άλλου εμπαθή ονόματι *Ιοσίλιος*), αλλά ούτε και με το “unpaizable” κείμενο του συμπαθέστατου κατα τ’ άλλα Φάληρου Κυπριώτη. Εκεί το εν λόγω Κοπέλλιν ενώ ελάλεν (αρχικά) ότι “… είναι ενωρίς για να κριθεί το έργο των παρόντων κυβερνώντων και για αυτόν τον λόγο δεν μπω τώρα στον κόπο…”, πέρασε τελικά τον Πρόεδρο γενεές δέκα και τέσσερις! Έπρεπε να δώσει τελικά τα διαπιστευτήρια του στους Επιτρόπους!
[Πάντως αρχικά είχα νομίσει ότι ο Φάληρος είναι κάποιος Τζιυπριώτης που κατοικεί στο Φάληρο, αλλά καθώς “Φάληρος” σημαίνει και “λαμπρός”, υπέθεσα ότι προσπαθεί αν μας υποδείξει τη λαμπρότητα του! Αλλά αυτός μπορεί να είναι μεν αστέρι, αλλά καθόλου δεν λάμπει (από μόνος του – ετερόφωτος είναι!)]
Εκτός από τα πιο πάνω θέματα έχω έτοιμη για ανάρτηση και μια ψυχολογικο-κοινωνιολογική ανάλυση που έκαμε ο παρέας ο Περαστικός (να φανταστείτε πόσο σαΐνια είναι, πιστεύουν ότι ο Περαστικός εν ο Άνεφ) για το φαινόμενο των Ανωνύμων και της κλωνοποίησης τους, με ιδιαίτερες αναφορές στον τυπάκο (μάλλον το Ονησιλλούιν το τσιουρακκούιν του Ριχάρδου πρέπει να ήταν) που έπαθε παράκρουση με τον τζιύρην του Aslan!
Είπαμεν όμως, ας αφήσουμε και κάτι για μετά – να πάρουν και τα “Κοπέλια” μας καμιά ανάσα μετά το τελευταίο πατατράκ που επάθαν!
[“Τα Κοπέλια” ήταν μια κυπριακή κωμική σειρά που προβαλλόταν από το “Σίγμα”, αν δεν κάνω λάθος, πριν 8-10 χρόνια. Η σειρά αυτή είχε ως πρωταγωνιστές δύο γκαφατζήδες φίλους, εργένηδες που συγκατοικούσαν. Τα ευκόλως εννοούμενα παρά και ... λείπονται ...].

Anef_Oriwn
Τετάρτη 13/5/2009 – 7:13 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

Αναφορικά με τα όσα λέει η Dokisisofi (με το γνωστό παραπονιάρικο της στυλάκι), οφείλω να πω ότι θυμάμαι ότι ένα παρόμοιο περιστατικό έτυχε και έζησε και η ίδια! Ομολογώ ότι τότε δεν του έδωσα και τόση σημασία – ίσως να μην κατάλαβα κιόλας ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημα (αν δεν κάνω λάθος κάτι είχε να κάνει και με τα emails της) - τώρα όμως την καταλαβαίνω πλήρως!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 13/5/2009 – 11:53 μ.μ.

αιολος είπε...

Εγώ πάλι απορώ πως και είσαι εκτός γραμμής, οι λοιποί σύντροφοι στα μπλοκ τους μιλούν για ποίηση και κουλτούρα.

Μάρκος είπε...

Μπράβο Άνευ. Πληρώνουν σε για την διαφήμιση που τους έκαμες και συνεχίζεις να τος κάμνεις;

Anef_Oriwn είπε...

Αίολε,

Πάλι λάθος κάνεις!
Εγώ είμαι ανάμεσα στους πρώτους που περνούν γραμμή (όχι του τηλεφώνου), γιατί κάθομαι στην πρώτη σειρά και τ’ ακούω πρώτος! Δεν πρόσεξες ότι στο μόλις προηγούμενο post μου είχα κάνει αναφορά στο Μπρεχτ και παράθεσα κι ένα ποίημα του (για τους φασίστες);

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/5/2009 – 3:30 μ.μ.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Απορώ γιατί οργίζεσαι τόσο πολύ με τους φασίστες όταν επιδίδονται σε πλαστοπροσωπία σε ένα δυο σχόλια... Εδώ ολόκληρη η ιστορία της Κύπρου έχει πλαστογραφηθεί, παραχαραχτεί και οι φασίστες ηθικοί αυτουργοί στολίζουν με τα ονόματά τους κεντρικές λεωφόρους...

αιολος είπε...

Καλά έκανες βρε ΑΝΕΥ και απήγγειλες ποίημα για τους φασίστες, μπράβο, για τους τούρκους "αδελφούς" σας που σας κατέχουν στον βορά τις περιουσίες και την γη πότε θα απαγγείλης ποίημα;

Anef_Oriwn είπε...

Αντιπολιτευόμενε,
Σε χαιρετώ και Σε καλωσορίζω στα απάχικο ΜΟΥ.
Όμως ΔΕΝ θα πρέπει να οργιζόμαστε με τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες – και για τις πλαστοπροσωπίες και για τις πλαστογραφίες; Και ξέρεις η μεγαλύτερη ανηθικότητα είναι όταν κάποιοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν τέτοιες τακτικές γιατί ας πούμε ο Anef_Oriwn είναι ηλικιακός ρατσιστής και πρέπει να τον ρίξουμε στην πυρά!
Κατα τ’ αλλά αυτό που ορθότατα λες πως “… φασίστες ηθικοί αυτουργοί στολίζουν με τα ονόματά τους κεντρικές λεωφόρους ...” [πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γρίβας], αποτελεί και θέμα ψυχο-κοινωνικής μελέτης!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/5/2009 – 6:24 μ.μ.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Και δεν εννοώ ΜΟΝΟ τον Γρίβα...

Anef_Oriwn είπε...

Αίολε,

Θα σε παραπέμψω στην ανάρτηση μου με (κωδικό) αριθμό 14/2009 και link http://aneforiwn.blogspot.com/2009/04/142009.html, όπου παραθέτω ποίημα του λαϊκού κύπριου ποιητή Κυριάκου Καρνέρα (γραμμένο όμως στην κυπριακή διάλεκτο και δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις) αφιερωμένο στους ηρωομάρτυρες της ελληνοτουρκικής φιλίας, τον τουρκοκύπριο Ντερβίς Αλί Καβάζογλου και στο ελληνοκύπριο Κώστα Μισιαούλη.
Επίσης να σου υπενθυμίσω το ποίημα της τουρκοκύπριας Neşe Yaşin, “Η δική μου πατρίδα έχει μοιραστεί στα δυο” που μελοποίησε ο Μάριος Τόκας!

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/5/2009 – 6:37 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

Αντιπολιτευόμενε,
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος είτε εδώ είτε email-ικώς και να γράψουμε κάτι για το θέμα;

Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/5/2009 – 6:40 μ.μ.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να είμαι πιο συγκεκριμένος. Είμαι βέβαιος ποιους εννοώ.

Αντιπολιτευόμενος είπε...

Διόρθωση: Είμαι βέβαιος πως κατάλαβες ποιους εννοώ.

αιολος είπε...

@Anef_Oriwn


Αγαπητέ ΑΝΕΥ ποιήματα για τους τούρκους "φίλους" είπες ........ για τους τούρκους εισβολείς είπες;

Ή δεν υπάρχει εισβολή στην Κύπρο;

Ή φοβάσαι μήπως θιχτούν οι "φίλοι" αν πεις ποιήματα για τους τους φίλους τους εισβολείς;

Anef_Oriwn είπε...

Δεν ΜΑΣ λες ΕΣΥ κανένα ρε Αίολε, που είσαι και πιο πατριώτης – εμείς έχουμε “παθητικές νοοτροπίες”!Anef_Oriwn
Πέμπτη 14/5/2009 – 10:07 μ.μ.

αιολος είπε...

Aγαπητέ ΑΝΕΥ βλέπω με "παρακολουθείς" καλά κάνεις.

Για την ποίηση νομίζω εσείς είστε ποιό ειδικοί, εξάλλου με τι άλλο να ασχοληθείτε στην Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε κατακτητές έχετε, ούτε κατεχόμενα..... τι μένει; Η ποίηση. Είστε ποιό ντελικάτοι ποιό, εκλεπτισμένοι από εμάς τους βάρβαρους Ελλαδίτες.

Γιατρός Βάσος Λυσσαρίδης είπε...

Κύριε Άνευ, από πίεση πως πάμε; Όλα υπό έλεγχο;

πελλοβασος λυσσαριδης είπε...

χειροτερα που μενα που χανω αποκλειετε

Anef_Oriwn είπε...

Αίολε,

Μια σημαντική και ουσιώδης παράμετρος που κάνει την (εθνικιστική) συλλογιστική και τις αφοριστικές και στερεότυπες αντιλήψεις και προσεγγίσεις σου να ακούγονται χοντροκομμένες, ξύλινες κι απηρχαιωμένες – όζουν μούχλας [πέραν του ότι οι εκφράσεις σου είναι και μηδενιστικές, και απόλυτες και έντονα ρατσιστικές – ακόμα και στα εν δυνάμει φιλαράκια σου στο blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας, έχουν προκαλέσει δυσφορία], είναι οι έντονα ελληνοκεντρικές σου ιδεοληψίες (που σε κάνουν να ακούγεσαι σοβινιστής) αλλά και η αδυναμία σου να αντιληφτείς ότι ο τρόπος που σκέφτονται και λειτουργούν γενικά οι άνθρωποι είναι αποτέλεσμα των συγκεκριμένων κοινωνικοοικονομικών συνθηκών στο συγκεκριμένο χωροχρόνο, (ο ποιητής είπε “εικόνα σου είμαι κοινωνία και σου μοιάζω”) και δεν θα αλλάξει αν δεν επέλθουν ουσιαστικές αλλαγές στην κοινωνία (που θα τις φέρει η σωστή αξιοποίηση τυχόν ριζοσπαστικών εξελίξεων). Δεν μπορούμε να περιμένουμε από ένα Αφγανό να σκεφτεί οπό την μια μέρα στην άλλη όπως έναν Γάλλο, ας πούμεν!

Anef_Oriwn
Παρασκευή 15/5/2009 – 7:38 μ.μ.

Μιχάλης είπε...

Μια διόρθωση Άνευ

Όχι "έντονα ελληνοκεντρικές του ιδεοληψίες".
Το σωστό είναι ρωμαίικες ιδεοληψίες.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά των δύο λέξεων.

Anef_Oriwn είπε...

Μιχάλης,

Έχεις δίκιο!
Το “ελληνοκεντρικός” χρησιμοποιείται (λανθασμένα) σήμερα για να εκφράσει μιαν εθνικιστική απόλυτη προσέγγιση διάφορων καταστάσεων και κύριο χαρακτηριστικό του είναι από τη μια η (μονόπλευρη) προβολή και μοναδικότητα του (αρχαιο)ελληνικού πολιτισμού και της (δήθεν) ανωτερότητας των ελλήνων (αρχαίων και νέων). Στην ουσία όμως βασικά χαρακτηριστικά του (αρχαιο)ελληνικού πολιτισμού ήταν ο διάλογος και ο σεβασμός και η ανοχή της διαφορετικότητας (βασικά της άλλης άποψη) κάτι που δεν χαρακτηρίζει τους σημερινούς ακραιφνείς ελληναράδες (που λειτουργούν πιο πολύ σαν απόλυτοι άρχοντες και μοναδικοί γνώστες της αλήθειας, όπως οι ρωμαίοι αυτοκράτορες). Οι (απολυταρχικές) συνήθειες των τελευταίων μεταφέρθηκαν μετά και στο Βυζάντιο που για χρόνια θεωρείτο κομμάτι της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (ονομαζόταν μάλιστα και Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία), εξ ου και τ’ όνομα ρωμιοί για τους υπόδουλους (στους οθωμανούς) ορθόδοξους χριστιανούς.

Anef_Oriwn
Παρασκευή 15/5/2009 – 9:00 μ.μ.

αιολος είπε...

Άκουσέ με ΑΝΕΥ (θα έχεις καταλάβει βέβαια ότι δεν μασώ τα λόγια μου και αγαπώ την αλήθεια και ας με βλάφτει) μου αρέσεις σαν κομμουνιστής, κάπως έτσι τους ξέρω εγώ τους κομμουνιστές, έχεις νεύρο (δεν είσαι νερόβραστος σαν αυτούς τους "ποιητές" και τους "ευαίσθητους" συντρόφους σου ), νευριάζεις ανάβεις, αλλά πιστεύω ότι είσαι τίμιος και ευθύς, και αυτά δεν τα γράφω για να σε κολακέψω γιατί κάτι τέτοιο δεν το κάνω ποτέ (σχεδόν ποτέ για να είμαι ειλικρινής).

Υπό αυτή την έννοια σου λέω ότι δεν είναι έτσι φίλε μου τα πράγματα , η ποίηση και οι ποιητές ειδικά για την Κύπρο πρέπει να ενταχθούν σε ένα μόνο σκοπό, την απελευθέρωση του Βορά και την προάσπιση του νότου, τα άλλα είναι και επιζήμια και επικίνδυνα και ύποπτα για σας στην Κύπρο και μάλιστα τώρα που έχετε τόσο ενδοτική κυβέρνηση.

Αγαπητέ Μιχάλη είμαι Ρωμιός και δεν βλέπω τίποτα το επιλήψιμο σε αυτό.

αιολος είπε...

Tέλος πάντων έχω εδώ έναν που κάθε μήνα μου φέρνει την τρίμηνη έκδοση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ , παλιά αυτά τα τεύχη τα μάζευα να τα κάνω τόμο, καθόμουνα και σκεπτόμουνα το τεύχος Γενάρης- Μάρτης 2009 έχει Νο 141 κάθε τεύχος έχει 120 σελίδες.
Δηλαδή 120 Χ 141=16.920 σελίδες ήμαρτον ρε σύντροφοι σε 16.920 σελίδες μπορείς να γράψεις αναλυτικά την ιστορία όλου του κόσμου!!!!!!!!!!!!!!

Tώρα ένας γνωστός έτυχε να είναι από την Θεσσαλία και συζήταγα μαζί του αυτά που πιο πάνω σου γράφω, φυλλομέτρησε το περιοδικό και μου λέει "Ρε στάσου εδώ έχει αφιέρωμα για το χωριό μου Παλαμά Καρδίτσας" άρχισε να διαβάζει την λίστα με τους κομμουνιστές που ή σκοτώθηκαν ή τέλος πάντων κυνηγήθηκαν, για τον κάθε ένα μου έλεγε και μια ιστορία, κάποια στιγμή σταματά σε ένα όνομα και μου λέει "Αυτός συζητιόταν στο χωριό ότι είχε κρύψει αγγλικές λίρες και για να τις δικαιολογήσει μετά πουλούσε σπίτια και χωράφια".

Γιατί στα γράφω αυτά:

Τελικά αυτά που συμβαίνουν σε ένα χώρο, οι ντόπιοι τα ξέρουν καλύτερα, σε ρωτώ λοιπόν..........

Στο παρατηρητήριο γράφτηκε αυτό:

{Όταν τότε όλοι οι δημοκράτες πολεμούσαν και αντιστεκόντουσαν στους πραξικοπηματίες, το ΑΚΕΛ κερνούσε την ΕΟΚΑ-ΒΗΤΑ γλυκό καρυδάκι}.

Για ξήγα μου σε παρακαλώ τι θέλει να πει εδώ;

αιολος είπε...

Από λάθος έγραψα : "κάθε μήνα μου φέρνει την τρίμηνη έκδοση"

Το ορθό είναι "μου φέρνει την τρίμηνη έκδοση"

Ανώνυμος είπε...

Περαστικός

Δηλαδή αίολε ζητάς από τον anef να σχολιάζει σχόλια άλλων ιστολογίων;
Αν θέλει το κάνει μόνος του, δεν έδειξε ότι έχει ανάγκη από διαμεσολαβητές.
Ο δικός σου ρόλος δεν κατάλαβα ποιος είναι.
Τριγυρνάς στα διάφορα blogs και αφήνεις άσχετα με το περιεχόμενο των αναρτήσεων σχόλια, επαναλαμβάνοντας συνεχώς τα ίδια.
Κατάντησες γραφικός.

Anef_Oriwn είπε...

Αίολε,
Λυπάμαι που θα ΣΕ απογοητεύσω, αλλά ο πιο πάνω Ανώνυμος Περαστικός νομίζω έχει δίκιο.
Αυτό που μου ζητάς να ΣΟΥ εξηγήσω (που είναι μια καθ’ όλα αφοριστική δήλωση) ΔΕΝ το είπα εγώ ... Γιατί ζητάς εξηγήσεις από μένα κι όχι από εκείνο που το είπε; Που θες να ξέρω τι έχει ο καθένας που συχνάζει στο blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας (γιατί εκεί ειπώθηκε) έχει στην κουτρά του;
Εκεί ότι τους καπνίσει λαλούσιν! Εμένα ΔΕΝ μου επιτρέπεται να μπω να το σχολιάσω ... Εξ άλλου εβαρέθηκα “όποιος shύλλος λάξει να του βουννώ ρότσαν”!!! (Όποιο σκυλί γαβγίσει να του πετάω πέτρα).

Anef_Oriwn
Παρασκευή 15/5/2009 – 10:39 μ.μ.

αιολος είπε...

Μπράβο Περαστικέ πολύ σωστά σαν καλός σύντροφος σκέφτηκες να δώσεις άλλοθι στον σύντροφο, όπως λένε :

φίλος έδωσε σε φίλο, τριαντάφυλλο με φύλλο.

αιολος είπε...

Και για να στο συμπληρώσω (με ότι συνεπάγεται.........) πάρτο ολοκληρωμένο:

Φίλος έδωσε σε φίλο τριαντάφυλλο με φίλο.
Φίλε φύλαγε το φύλλο, μην το δώσεις σε άλλο φίλο.
φίλε πάρε αυτό το φύλλο για να μ' έχεις πάντα φίλο.

Anef_Oriwn είπε...

Αίολε,
Αλλά λόγια ν’ αγαπιόμαστε!
Και τις εξυπνοβλακείες για άλλοθι να τις αφήσεις γι’ αυτούς που ανοίγουν τα θέματα και δεν τις ολοκληρώνουν!

Για να σου φύγει όμως η έννοια για τα καρυδάκια, να σε πληροφορήσω όταν το απόγευμα της 15ης του Ιούλη του 1974 οι πραξικοπηματίες μπήκαν με τα όπλα στην αυλή του πατρικού μας σπιτιού (αφού προηγουμένως το περικύκλωσαν). ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ! ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΠΗΡΑΝ (ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ! Γι’ αυτό και οι γενικεύσεις να λείπουν – γιατί αποτελούν άλλοθι για όσους δεν έχουν επιχειρήματα!

Anef_Oriwn
Παρασκευή 15/5/2009 – 11:44 μ.μ.

αιολος είπε...

ΑΝΕΥ τι ξέρεις για το ΜΠΟΥΛΚΕΣ;

Αυτή η λέξη στο ΚΚΕ ήταν πολύ επικίνδυνη και έμπαινε πιπέρι στα κακά παιδιά που την έλεγαν.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται και όπως λένε "το ψέμα έχει κοντά ποδάρια" δηλαδή δεν πάει μακρυά, σήμερα όλο και μαθαίνει ο κόσμος τι έγινε στο Μπουλκές που τόσο επιμελώς έκρυβε η αριστερά.

Έτσι και εσείς εκεί την Κύπρο για λίγο θα πείτε ψέματα η αλήθεια θα βγει στο φως...........

Για να μάθεις και εσύ και οι σύντροφοι τι εστί Μπουλκές;
Δημοσίευσα στο μπλοκ μου κάτι σχετικό (συγνώμη για το ταχύ και όχι φροντισμένο όσο έπρεπε του άρθρου αλλά μπήκε "επ ευκαιρία")

Anef_Oriwn είπε...

Τα αντι-κομμουνιστικά κολλήματα σου και οι αθεράπευτες εμμονές σου (που δεν θα μπω καθόλου στον κόπο να τα/τις σχολιάσω) τι σχέση έχουν με το ΑΚΕΛ και τη σημερινή διακυβέρνηση;
Ρητορικό είναι το ερώτημα μου! Αν απαντήσεις ΔΕΝ θα επανέλθω. ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!

Anef_Oriwn
Σάββατο 16/5/2009 – 8:45 μ.μ.