Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Ανάρτηση 21/2009 (αντιφασιστική) – “Άκου φασιστάκο”* – Εξαιρετικά αφιερωμένο στη συνομοταξία των blogοσφαιρικών φασιστοειδών!

[* - κατά το “Άκου ανθρωπάκο” του Βίλχεμ Ράιχ].

ΦΑΣΙΣΜΟΣ
(Μπέρτολτ Μπρεχτ, 1898-1956)

Ο φασισμός δεν έρχεται απ’ το μέλλον
Καινούργιο τάχα κάτι να μας φέρει
Τι κρύβει μέσ’ τα δόντια του το ξέρω
Καθώς μου δίνει γελαστός το χέρι.

Οι ρίζες του το σύστημα αγκαλιάζουν
Και χάνονται βαθιά στα περασμένα
Οι μάσκες του με τον καιρό αλλάζουν
Μα όχι και το μίσος του για μένα.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον**!

Ο φασισμός δεν έρχεται από μέρος
Που λούζεται στον ήλιο και στ’ αγέρι!
Το κουρασμένο βήμα του το ξέρω
Και την περίσσεια νιότη μας την ξέρει.

Μα πάλι θε ν’ απλώσει σαν χολέρα
Πατώντας πάνω στην ανεμελιά σου
και δίπλα σου θα φτάσει κάποια μέρα
αν χάσεις τα ταξικά γυαλιά σου.

[@Sike,
Τελικά είναι πιο εύηχο και sicατο το “τσάκισε τον” του Μπρεχτ από το “σκότωσε τον” του Θεοδόση Πιερίδη; Και οι δυο για τον φασισμό μιλάνε! Για τη σχετική αναφορά της Sike δείτε τα σχόλια στο blog του “Pinaleou” Lexi_Penitas – link:
http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/2009/05/blog-post_10.html
Το “Pinaleon” όμως, - * σημ.: που αναφέρεται στο κείμενο των Απο(κατα)στατών - από που βγαίνει; Ότι είναι ΛΕΩΝ ο Lexi_Penitas το ξέρουμε, αλλά το “pina” από που ως που; “Pina” δεν παει να πει “pine” και πιο συγκεκριμένα pineapple (εξ ου και το Pina Colada). Δηλ. ο Lexi_Penitas είναι ένας ΛΕΩΝ που του αρέσουν τα pineapples – είναι φρουτοφάγος – ή ένας ΛΕΩΝ που κυκλοφορεί σε φυτείες με pineapples;
Διευκρινίστε κύριοι(;) Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας που αλλάξατε τρεις φορές το κείμενο ΣΑΣ μέχρι να καταλήξετε πως να μας στολίσετε – link:
http://christofias-watch.blogspot.com/2009/05/blog-post_5406.html
(Εγώ τα βρίσκω από την αρχή τα κοσμητικά επίθετα για την πάρτη ΣΑΣ: ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ!)].

**********
Άκου φασιστάκο,
ΕΣΥ Μέγα Απο(κατα)στάτη της Δημοκρατίας,
Αλλά κι ΕΣΥ, Μικρέ του Κολαούζε,
Αυτά τα [νούμερα) ΜΑΣ τα ‘καναν κι άλλοι!
Δεν είναι η πρώτη ΣΑΣ φορά που ΜΑΣ λοιδορήσατε και ΜΑΣ προπηλακίσατε ...
Δεν είναι η πρώτη ΣΑΣ φορά που ΜΑΣ επιτεθήκατε και ΜΑΣ χλευάσατε ...
Το κάνετε ξανά και ξανά εδώ και χρόνια ...
Το βιώσαμε στην ψυχή και στο πετσί ΜΑΣ
Κι όμως ΖΟΥΜΕ!
Εδώ είμαστε
Και θα ΣΑΣ ξεσκεπάζουμε και θα ΣΑΣ το φωνάζουμε ...
ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!
Βρίζετε, χλευάζετε απαξιώνετε, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ, διαγράφετε σχόλια, ΔΕΝ δέχεστε την άλλη άποψη!
ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!!
(Κι ας χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για τους βανδαλισμούς στο σπίτι και στην προτομή του Εζεκία Παπαϊωάννου – είναι οι δικές σας τακτικές και συμπεριφορές που προκαλούν τέτοια φαινόμενα).


**********
Μοιάζει αστείο,
Μοιάζει γραφικό,
Μοιάζει απίθανο,
Είναι γελοίο και φαιδρό αλλά δυστυχώς και για κλάματα!
Ο φασισμός ξανάρχεται
Αλλά δε θα ‘χει σβάστικες και καμαρωτούς Ντούτσε ...
Θα ‘χει εκκλήσεις στον administrator,
Θα ‘χει μάζεμα ψηφιακών υπογραφών,
Θα ‘χει απειλές, ψηφιακές διαπομπεύσεις
Και όλα αυτά τα καινούργια κόλπα
που τα καινούργια φασιστάκια τα παίζουν στα χέρια.
Ο καινούργιος Φύρερ θα ‘ναι ψηφιακός (και blogοσφαιρικός)
Και κυκλοφορεί και ενδεχομένως στρατολογεί και στρατολογείται και ανάμεσα μας.
Μη ΣΑΣ ξεγελά το ραφινάτο και σοφιστικέ σαλόνι (blog)
στο οποίο ΣΑΣ υποδέχονται,
Kι ο Μουσολίνι εκθείαζε την Τέχνη
Κι ο Χίτλερ θαύμαζε τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό
Γι’ αυτό ας μην πούμε “δε βαριέσαι”, γιατί και τότε έτσι λέγανε!

**********
Υ.Γ.:

Νεοφανή φασιστάκια,
Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας,
Γραφείς, αντιγραφείς και διαγραφείς
Μεθ’ όλης της συνοπαρτζιάς ΣΑΣ, αποτελούμενης από παπαγαλίζοντες κολαούζους, λιβανιστές κι αυλικούς,
Ολόθερμα κι από τα έγκατα της καρκιάς μου,
ΣΑΣ ευχαριστώ για την προβολή και τη διαφήμιση που ΜΑΣ κάνετε για να μπορούμε να μεταφέρουμε σε πιο πολύ κόσμο τα αντιφασιστικά ΜΑΣ μυνήματα. Για να ΣΑΣ τιμήσουμε θα ΣΑΣ ανακηρύξουμε και σε Επίτιμους “Μεγάλους Αδελφούς” του Blog ΜΑΣ! Αλλά και η εμπαθής πολεμική ΣΑΣ εναντίον ΜΑΣ, δείχνει ότι είμαστε στο ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ! Αλίμονο αν αποζητούσαμε την εύνοια του κάθε διανομέα πατριωτισμού και δημοκρατικότητας!


[Για τους τυχόν καλοθελητές που ίσως πουν ότι και η δικιά μου συμπεριφορά ή η γραφίδα ΔΕΝ διαφέρει απ’ αυτή των Ακατονόμαστων, απλώς να σημειώσω ότι ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΩ!].

Anef_Oriwn
Δευτέρα 11/5/2009

UPDATE 11/5/2009:
“Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του”!

Στο blog των Επιτρόπων Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας δημοσιεύτηκε στο τέλος του τελευταίου post (και με την ένδειξη Update), ένα σχόλιο που αναφέρεται στη σημερινή μου ανάρτηση και που απεικονίζει και την υποδοχή που έτυχε (το post μου) από τους κυρίους(;) Επιτρόπους – link:
http://christofias-watch.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html [ΕΜΕΙΣ οι κοκκινοφασίστες παραθέτουμε και σχετικά links για καλύτερη αναφορά...] Πιο συγκεκριμένα έγραψαν: “Update: Ο γνωστός κοκκινοφρουρός ηλικιακός ρατσιστής, μέγας υποστηρικτής της διακυβέρνησης Χριστόφια, στο blog του δείχνει - με την τελευταία του ανάρτηση- στην πράξη την πιο πάνω έξαρση της ακρότητας και την υστερία του τύπου " Εμείς κυβερνάμε τώρα!", η οποία και τροφοδοτεί το φασισμό. Ίσως τελικά ο φασισμός/εθνικισμός και η διακυβέρνηση Χριστόφια να είναι συμβιωτικά ( να έχουν ανάγκη το ένα το άλλο).”

1. Κατ’ αρχάς στο κείμενο της ανάρτησης μου ουδεμία αναφορά έκαμα για τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση του. Κόλλημα που έπαθαν κι αυτοί οι έρμοι με τον Πρόεδρο!

2. Ποιοι κόπτονται για “… έξαρση της ακρότητας και [για] ... υστερία ..., η οποία και τροφοδοτεί το φασισμό ...”!!! Ο γκεμπελισμός στο απόγειο του! Ποιοι μίλησαν για ακρότητες! Αυτοί που από την ημέρα και ώρα δημιουργίας του blog τους δεν άφησαν ανάρτηση που να μην τα βάλουν με τον Πρόεδρο (να χλευάσουν και να ειρωνευτούν) το “καθεστώς” του! Αυτή η στάση και συμπεριφορά τους άραγε προάγει την ομαλότητα; Και ήρθαν μετά να καταδικάσουν και τους όποιους βανδαλισμούς! Υποκριτές, ε υποκριτές και φαρισαίοι!

Anef_Oriwn

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρεσαι στο christofias-watch;

Φάληρος Κυπριώτης είπε...

Περιαυτολογεί αλλά δεν το ξέυρει.

Anef_Oriwn είπε...

@ Ανώνυμε,
Αναφέρομαι σ’ ΟΣΟΥΣ συμπεριφέρονται φασιστικά στην blogόσφαιρα! Δηλ. μιλούν χλευαστικά και απαξιωτικά, υβρίζουν και χυδαιολογούν, λογοκρίνουν και διαγράφουν διαφορετικές ή/και (επι)κριτικές απόψεις, τις οποίες θεωρούν και a priori λανθασμένες, βέβηλες, αιρετικές και ιερόσυλες (και τις εξαποστέλλουν μαζί μες τους φορείς/εκφραστές τους στο πυρ το εξώτερον).

******
@ Τζιυπριώτη,
“Αν δεν παινέψουμε το σπίτι ΜΑΣ θα πέσει αν ΜΑΣ πλακώσει”!
Ή αλλιώς “είδες κανένα λα(δ)οπούλην να λαλει ότι το λά(δ)ι του εν νεν καλόν; Το αυτό κάνουν και οι Επίτροποι Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας!

Anef_Oriwn
Δευτέρα 11/5/2009 – 5:29 μ.μ.

ΤΙΝΑ είπε...

Απώλεσες την ψυχραιμία σου

Anef_Oriwn είπε...

Εν τζιαι εί(δ)ες την πούποτε;
[Έβκαλεν ανακοίνωση το Κόμμα να μεν την απολένουμεν;]

Anef_Oriwn
Δευτέρα 11/5/2009 – 6:50 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Ένα άρθρο από το σημερινό Φιλελεύθερο.Του Ουράνιου Ιωαννίδη.

Ο κ. Ντάουνερ ή υπερτιμά τη νοημοσύνη του ή υποτιμά τη δική μας. Μετά τα περίεργα αδιανόητα «οι Κύπριοι να λύσουν μόνοι τους το πρόβλημά τους», που αποδεικνύουν ότι αγνοεί την ουσία του προβλήματος, επανήλθε δριμύτερος με ακόμα πιο περίεργα. Εν παρόδω θα τον καλέσουμε και πάλι να αντιληφθεί ότι το πρόβλημα είναι πρόβλημα εισβολής και κατοχής και όχι πρόβλημα διακοινοτικών διαφορών και εκτίθεται όταν αποδεικνύει ότι όταν ομιλεί περί άλλου προβλήματος ομιλεί, που ούτως ή άλλως δεν είναι το Κυπριακό.
Μας είπε λοιπόν ότι «κανείς δεν θα έλθει με μια επιταγή 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να λυθεί το περιουσιακό» και έκανε και μια ατυχέστατη και απαράδεκτη σύνδεση με τη πείνα και τους εξ αυτής θανάτους στη Ζιμπάμπουε.
Με τη δήλωσή του λοιπόν διαγράφει το αδιαπραγμάτευτο της ιδιοκτησίας και αποδέχεται το «μακάριος ο κατέχων» που επικαλείται και ο Ταλάτ και συζητά αποζημιώσεις. Πλανάται πλάνην οικτράν ο κ. Ντάουνερ νομιζόντας ότι θα αφεθούν οι περιουσίες των Ελληνοκυπρίων στα χέρια του κατακτητή. Και την ώρα της ψήφου θα αντιληφθεί την πλάνη του. Διότι αυτό που μας υπαγορεύει είναι ότι το κόστος της εισβολής και της κατοχής δεν θα το επωμισθεί ο εισβολέας κατακτητής, η Τουρκία, ούτε οι σφετεριστές των περιουσιών, υποτελείς διοικούντες της Τουρκίας και οι έποικοι, αλλά εμείς ως φόρο υποτέλειας. Αναδεικνύεται επίσης μέσα από τα λόγια του και ο εμπαιγμός των «ομολόγων» που θα έπαιρναν οι εκτοπισμένοι σύμφωνα με το σχέδιο Ανάν.
Και καλά οι Ντάουνερ και οι άλλοι εκτός των τειχών, οι εντός των τειχών όμως που συμφωνούσαν με το Ανάν, συμφωνούσαν εν γνώσει τους για την απάτη και τον εμπαιγμό ή συμφωνούσαν επειδή δεν το αντιλήφθηκαν; Τι λένε σήμερα; Σήμερα που ο κ. Ντάουνερ αποκαλύπτει την απάτη για τα «ομόλογα» συμφωνούν και πάλι με αυτή; Συμφωνούν να πληρώσουν οι Ελληνοκύπριοι το κόστος της εισβολής και της κατοχής, να πληρώσουν και φόρο υποτελείας, να δεχθούν όρους υποταγής, όταν το ΕΔΑΔ με αποφάσεις του υπαγορεύει ότι οι περιουσίες, οι ιδιοκτησίες, είναι αδιαπραγμάτευτες; Κάθε απάντηση δεκτή. Και γιατί να μην πληρώσει η Τουρκία; Η χώρα που βαυκαλίζεται ότι είναι 70 εκατομμύρια και που θέλει με τα άρβυλα να μπει στην Ευρώπη. Γιατί να μην πληρώσει η υποτελής διοίκηση που εγκατέστησε στα κατεχόμενα και οι έποικοι που σφετερίζονται τις περιουσίες, τις ξένες ιδιοκτησίες για 35 τώρα χρόνια; Γιατί, να αποενοχοποιηθούν οι θύτες και σφετεριστές, και να επιβραβευθούν για τα εγκλήματα της εισβολής, της κατοχής, του εκτοπισμού, του εποικισμού και του σφετερισμού;
Αν τούτο δεν είναι η λογική του παραλόγου τότε τι είναι το παράλογο και τι το λογικό; Θα αργήσουμε πολύ ακόμα να αντιληφθούμε ότι γι’ αλλού κινήσαμε και αλλού ο διάλογος μας βγάζει; Τι άλλο πρέπει ν’ ακούσουμε για να αντιληφθούμε πού φτάσαμε;
Είπε όμως και άλλα περίεργα ο κ. Ντάουνερ εναρμονισμένα με την ίδια επικοινωνιακή γραμμή του 2004.
Τη γραμμή των εκβιασμών και των απειλών. Μας είπε το αμίμητο, ότι οι Τουρκοκύπριοι είναι μειονότητα στην Κύπρο, δεν είπε στην Κυπριακή Δημοκρατία που είναι η κρατική οντότητα, είπε η Κύπρος ως το νησί, και οι Ελληνοκύπριοι μειονότητα στην περιοχή. Δεν είπε στην κατεχόμενη περιοχή, γιατί δεν βλέπει κατοχή, βλέπει κι αυτός παρουσία της Τουρκίας, όπως βλέπει την περιοχή ως το δεδομένο συνιστόν κρατίδιο ή πολιτεία που οραματίζεται κατ’ εντολήν. Ένα κρατίδιο που δεν έχει έδαφος αφού τούτο ανήκει στους Ελληνοκύπριους και γι’ αυτό θέλουν να το αποζημιώσουν μέσω ανταλλαγής, με «ομόλογα» χθες και με τα χρήματα των θυμάτων σήμερα.
Είναι ανάξια σχολιασμού η τοποθέτηση του κ. Ντάουνερ περί μειονότητας στην Κύπρο των Τουρκοκυπρίων. Δεν λέει βέβαια ότι είναι μειονότητα οι Τουρκοκύπριοι και στην περιοχή όπως και οι Ελληνοκύπριοι έναντι των εποίκων. Αυτό του διαφεύγει ηθελημένα. Το τι υπονοεί το κατανοούν και τα μικρά παιδιά που τον ακούνε. Η πολιτική τάξη του τόπου όμως πως ανέχεται τα όσα περίεργα σκόπιμα λέγει ο κ. Ντάουνερ προϊδεάζοντας μας για τα τεκταινόμενα και επερχόμενα με την ανοχή αν όχι και τη συνενοχή μας;
Είπε ακόμα ότι «αν δεν μπορούμε να το λύσουμε αυτή τη στιγμή, μια άλλη ευκαιρία δεν μπορεί να έλθει για τα επόμενα πέντε δέκα χρόνια». Στην ίδια γραμμή εκβιασμού του 2004 των προκατόχων του που μιλούσαν για τελευταία ευκαιρία. Μια ευκαιρία που δεν τους δόθηκε να διαλύσουν την Κυπριακή Δημοκρατία και να νομιμοποιήσουν, να μονιμοποιήσουν και να επεκτείνουν την κατοχή. Και όπως ήταν αναμενόμενο επανέρχονται τώρα με την ίδια συνταγή. Και διερωτάται ο κάθε νοήμων πολίτης; Δεν μαθαίνουν τούτοι οι κύριοι; Δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν γίνεται αποδεκτή η διευθέτηση υποταγής και εθελοδουλείας που επιδιώκουν;
Το τελευταίο, που αποτελεί πια καθαρή απειλή ανάλογη με τα κεραμίδια που θα έπεφταν στο κεφάλι μας τότε, με την ταϊβανοποίηση, την κοσοβοποίηση και τόσα άλλα. Είπε λοιπόν ότι «πρέπει οπωσδήποτε (οι διαπραγματεύσεις) να επιτύχουν, επειδή πιστεύει ότι η εναλλακτική περιλαμβάνει ένα σχετικά σκληρό μέλλον για την Κύπρο».
Δηλαδή υπονοεί ότι το μέλλον θα είναι πιο σκληρό από την 35χρονη κατοχή; Δηλαδή απειλεί ότι αν δεν αποδεχθούμε υπογραφή όρων υποταγής που συνεπάγονται όπως προτείνονται στα σχέδια τους επέκταση της κατοχής σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας το μέλλον μας θα είναι πιο σκληρό, ενώ αν τους υπογράψουμε εθελοδουλεία θα φτάσουμεστη γη της επαγγελίας;
Δεν παραγνωρίζουμε ότι ο κ. Ντάουνερ είναι εντολοδόχος άλλων. Πρέπει όμως να κατανοήσει ότι η θεσμική εντολή του είναι να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο, τον καταστατικό χάρτη, τα ψηφίσματα και τις αποφάσεις του ΟΗΕ. Το οφείλει αν μη τι άλλο στην αξιοπρέπεια και την υστεροφημία του.
Δεν αναμένουμε ότι είναι ο άγγελος του ΟΗΕ που θα μας οδηγήσει στον παράδεισο, αρνούμαστε όμως να του δώσουμε το δικαίωμα να μας στείλει στην κόλαση με εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Δεν ξεχνούμε εμείς ότι οι Αβορίγινες ήσαν πριν από την άφιξη των Ευρωπαίων στην Αυστραλία πριν 200 χρόνια 300.000 και σήμερα εξαφανίστηκαν, όχι βέβαια γιατί ενσωματώθηκαν ή αφομοιώθηκαν.
Να μη ξεχνούν όμως και οι άλλοι ότι εμείς εδώ σε τούτη τη γενέθλια γη έχουμε ζωή και δημιουργία 3.000 χρόνων και παρόλες τις κατοχές, δυναστείες, επιδρομές, εισβολές των κατά καιρούς ισχυρών αυτοκρατοριών της γης παραμείναμε Έλληνες, δεν εξαφανιστήκαμε, δεν ενσωματωθήκαμε, δεν αφομοιωθήκαμε αλλά συνεχίζουμε να λέμε τη θάλασσα, θάλασσα και τον ουρανό, ουρανό όπως για τρεις χιλιάδες χρόνια για να διερωτούνται οι ιστορικοί τους πως δεν εξαφανιστήκαμε όπως άλλοι πολυπληθέστεροι και πιο ισχυροί λαοί της περιοχής, όπως οι Σουμέριοι, οι Ασσύριοι και οι Χετταίοι. Η συνταγή εξαφάνισης των Αβορίγινων και των άλλων πολλών δεν δουλεύει σε τούτη τη γη.

Ανώνυμος είπε...

Όσο εσύ ασχολείσαι με μακροσκελείς αναρτήσεις, το christofias-watch πέρασε σε άλλο επίπεδο.

Έκαναν μία φοβερή ανάρτηση βίντεο στη σελίδα τους.

Ρεζίλι το καθεστώς!

Ανώνυμος είπε...

Nomizw den einai katholou tixeo pou afiniasan oi ethnikofrones mas teleftea. Vlepoun tin koinonia na apa3ia gia tis akraies thesis tous, idika meta ton e3ostrakismo tou Igeti tous ,kai prospathoun me kathe meso themito kai athemito na tromokratisoun to kosmo oti mia endexomeni lisi tha einai i katastrofi mas.To thema gia mena den einai ti kanoume tora.Pros to paron menoun sto gavgisma.To thema einai se periptosi lisis pws tha antidrasoun afta ta lissasmena skilia?Poios mas eggiate oti den tha epanalifthoun oi idies istories tou parelthontos?
Afto pistevo prepi na provlimatisi olous osous theloun mia lisi sto provlima mas kai idika tous igetes twn 2 koinotitwn.

E.C

Aslan είπε...

μπραβο ρε

εμαθετε να βαλετε βιντεο

Αντε και εις ανωτερα!!!

Ανώνυμος είπε...

2 ερωτησεις για τον φαν του ουρανιου ιωαννιδη η οποιου ουρανιου, επιγειου κλπ κλπ..

1.αφου ο ου. ιωαννιδης παιζει το τοσο αγωνιστης κλπ κλπ γιατι εμεινεν στον συναγερμο που εστηριξεν το σχεδιο αναν...καρεκλα ολε;

2. τζαι αμα εν βρεθει λυση ινταλως εν πιασουν οι ε/κ περιουσιες; εκλιπαρωντας την "επιτροπη αποζημιωσεων";

" επιτροπη πολιτων υπερ της λογικης συνεπειας"

gregoris είπε...

e.c
κανένας εν μας εγγυάται τζιαι κανένας εν μπορεί να μας εγγυηθεί. εν πολλά πιθανόν να έρτει η ώρα που εννά πρέπει να αναμετρηθούμεν με τους φασίστες τζιαι στον δρόμο.
αλλά εν πρέπει να ξιάννουμεν ότι εν τζιαι μέρος της λογικής τους να προσπαθούν να το παίξουν επικίνδυνοι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο ότι με την επανένωση εννά έσιει διακοινοτική βία τζιαι άρα να ψηφίσουν όχι στο επερχόμενο δημοψήφισμα. όπως είπεν τζιαι ο λινοπάμπακος πρέπει η κοινωνία η ίδια να τους δείξει ότι εν τους φοάται πιον τζιαι ότι εν τους παίρνει να δημιουργήσουν ξανά διακοινοτικές εντάσεις τζιαι φασαρίες.

Aslan είπε...

μια ιδεα που εχω με το φτωχο μυαλο μου ειναι η εξης. Σε περιπτωση λυσης οι ποινες των δικαστηριων να τριπλασιαζονται αυτοματα αν το αδικημα γινεται απο Ε\Κυπριο προς
Τ\Κυπριο και αντιστροφα.

ΠΧ αν εγω δερω τον πχ κωστη να φαω πχ 3 μηνες αλλα αν δερω τον ιλχαν να παει επι τρια δηλαδη 9 μηνες

Και να δω αν οι φασιστες εκατερωθεν εχουν @@

XATZHGIORGOS TAKI είπε...

Επίσης πιο αυστηρές ποινές να επιβάλλονται και στους homophobic και στους ηλικιακούς ρατσιστές.

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει... συμφωνώ. Κακός ο φασισμός, αλλά όχι και να το ρίξουμε στην ηλιθιότητα...

Ανώνυμος είπε...

1. Αν επιβαλλονται πιο αυστηρες ποινες στους ηλικιακους ρατσιστες τοτες ο λυσσαριδης που αντιμετωπιζει την τριτη ηλικια σαν μιασμα τζαι θελει να το παιζει "νεος" ιντα που εν να γινει;

2. Οσο για το hοmοphobic..ιντα εν να κλεισει το καταστημα ποτζιει. Μια απλη περιδιαβαση στα σχολια της γραπτης νευρωσης που ανησυχαν πολλα [στα προηγουμενα ποστ] για τον αντρισμον του "γιου του πατερα" του, εν εκφραστικη..

"επιτροπη πολιτων για την λογικη συνεπεια"

Ανώνυμος είπε...

En profanes oti to pio pano to egrapse o Anef! Afoy eisai anonymos pou eisai anonymos re magka, ti kamneis ton allon anonymo?

Ehases to pousoula fenetai. Etaraksan sou ta kragka sou tzieinoi toy christofias-watch!

Ανώνυμος είπε...

1. εν προφανες "ανωνυμε" με τα πολλα ψευδωνυμα, οτι εν ηξερεις ιντα που να πεις, οποτε μασιεσαι να αλλαξεις θεμα.
[για να μεν αγχωνεσαι παντως ο ανευ εν συμμετεχει στην ομαδα - βλ.πιο κατω]
Διοτι αγαπητε οταν υπαρχουν 2 ερωτησεις σε εναν σχολιο τζαι εσυ θεωρεις οτι πρεπει να πεις κατι, τοτε καπου σε ενοχλησεν. Αλλα αντι να απαντησεις στο θεμα/τα [τον ηλικιακο ρατσισμο του λυσσαριδη η την ομοφοβικη σταση των "γιων που ειναι οπως τους ενομιζαν οι πατεραδες"] προσπαθεις να εστιασεις στον/τους συγγραφεις.
Κατα συνεπεια, τζαι ακολουθωντας την δικην σου ορολογια, προφανως εταραξαν τα κραγκα σου.
περαστικα.
λιες ασκησεις εγκεφαλικης λειτουργιας θα εβοηθουσαν.

2. η "επιτροπη πολιτων υπερ της λογικης συνεπειας" ειναι ενα αντιφασιστικο affinity group στο οποιο δεν συμμετεχει ο ανευ οριων.
τα 3 ατομα που αποτελουν την ομαδα αποφασισαν να στρατευθουν σε μια προσπαθεια να βοηθησουν ατροφικα εγκεφαλικα κυτταρα να επαναλειτουργησουν μεσα απο την προκληση της λογικης συνεπειας του λογου τζαι της σχεσης λογου-πραξης.
εν τζαι τουτο μιαν μορφη κοινωνικης αντιφασιστικης αμυνας/πρακτικης.

"επιτροπη πολιτων υπερ της λογικης συνεπειας"

κυπραίος είπε...

επιτροπη πολιτων υπερ της λογικης συνεπειας,πολλά καλά εκάμετε παιδκιά
Τζαι ακόμα καλλύττερα να κάμετε τζαι μπλογκ, εν τζαιρός να πάρουν κάποιοι τες απαντήσεις τους

Anef_Oriwn είπε...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Unknown είπε...

Τι χαχανίζεις ρε Άνευ; Χάζεψες τελείως; Αχμ...το "Άκου Φασιστάκο" (με βάση πάντα το Άκου Ανθρωπάκο" ήταν τίτλος άρθρου μου επιθετικού κατά του "είδους" των χουλίγκανων του APOELLAS! Απαιτώ ενοίκιο για την χρήση της πατέντας.

Anef_Oriwn είπε...

@ PolitisPittas,

Καθόλου ΔΕΝ έχω χαζέψει! Πάντως ΟΧΙ πιο πολύ απ’ ότι ήμουν προηγουμένως!
Όμως είμαι πολύ στενοχωρημένος. Απο το επίπεδο της ανεντιμότητας και της προβοκάτσιας που χαρακτηρίζει τα φιλαράκια σου οι Χαχάνες Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας – και θα στο εξηγήσω στο αμέσως επόμενο σχόλιο μου που θα αποτελέσει και την επόμενη ανάρτηση μου! Και τούτο γιατί οι κύριοι(;) Επίτροποι Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ (αν θυμάσαι αυτή τη λέξη που την χρησιμοποίησες κι ΕΣΥ πρόσφατα για κάπου αλλού) πατόκορφα - από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Υ.Γ.: Το άρθρο ΣΟΥ με τον τίτλο “Άκου Φασιστάκο” το θυμάμαι. Άλλοι καιροί όμως τότε!!!
Ενοίκιο (υπό την μορφή κεράσματος) όποτε θέλεις και καταφέρουμε να το κανονίσουμε ... Άσε όμως πρώτα να ξεμπλέξω μ’ αυτούς τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:10 μ.μ.

Anef_Oriwn είπε...

Όντως ο Lexi_Penitas έχει δίκιο! [Link: http://pousounefkopoupaeis.blogspot.com/2009/05/blog-post_10.html]

Τα ελεεινά φασιστοειδή (που έχουν ως γιάφκα το blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας έχουν εισαγάγει νέα ήθη (ανήθικα και χυδαία) στη κυπριακή blogόσφαιρα! Δεν σέβονται ούτε τους στοιχειώδεις κανόνες του blogοπαιχνιδιού. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ! Αλλά τι περιμένουμε! Ως φασιστοειδή που είναι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!

Δεν φτάνει που αντί διαλόγου (με κύριο χαρακτηριστικό την αντιπαράθεση επιχειρημάτων) κατέφευγαν σε ύβρεις, χλευασμούς, ρατσιστικά σχόλια και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιεί ένας αντιδημοκράτης προκειμένου να επιβάλει τις δικές του θέσεις, έχουν προχωρήσει και σ’ άλλα κόλπα ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ για να σιγήσουν και να διαβάλουν όποια αντίθετη φωνή τους ενοχλεί στο “ιερό” και “θεάρεστο” έργο τους!

Το σχόλιο που βλέπετε πιο πάνω (με τα χαχαχα – οι ΧΑΧΕΣ) και φέρει το nickname μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! Με κάποιο κόλπο (γνωστό στους κατέχοντες την ηλεκτρονική τεχνολογία) έχουν καταφέρει να βγαίνει το ψευδώνυμο μου όταν αναρτούν οι ίδιοι (σε οποιοδήποτε blog) κάποιο σχόλιο που έχουν γράψει. Το ίδιο έχουν κάνει (έχουν αναρτήσει δήθεν δικό μου σχόλιο) το blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας! Σίγουρα κάποιος που γνωρίζει το βίο και την πολιτεία τους (ως bloggers) θα αναρωτιόταν γιατί δεν το είχαν διαγράψει, όπως είχαν κάνει κι άλλες φορές!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ: ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ!
Να σημειώσω ότι στα ΔΗΘΕΝ δικά μου σχόλια, όταν κάποιος πατήσει με το δεξί πλήκτρο του mouse πάνω το nickname μου, δηλ. το Anef_Oriwn, αμέσως τούτος οδηγείται στο Blog μου! ΥΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ (κι όχι γκεμπελικές) ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΟ PROFILE MOY!!!

Ε ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ!

Ο Μπρεχτ πολύ σωστά τα λέει!
Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον
Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:17 μ.μ.

ΤΙΝΑ είπε...

Καλά ρε βλήμμα τι πάεις και λαλείς τους; Καθούμαστε όπως τους μαννούς και γράφουμε τους εμείς σχόλια και πάεις εσύ και λαλείς μαλακίες; Μαλλώνουμε με τους ακροδεξιούς εμείς; και επαρακάμαμε το κιόλας;

---------------

Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Η προηγούμενη ομοφοβική, ακροδεξιού ή "ακροδεξιού" ( προβοκατόρικου επαγρυπνήτικου τύπου) τύπου ανάρτηση διαγράφηκε.

Δε λογοδοτούμε ούτε στην Επαγρύπνηση, ούτε στα φιλαράκια της που διαιωνίζουν επί δεκαετίες μεταξύ τους μια επίπλαστη αντιπαλότητα.

Ας κάνουν καλά μεταξύ τους, αλληλοπριμοδοτώντας ως συνήθως το ΔΗΣΑΚΕΛ.

ΡΙΜΑΧΟΣ
12 Μάϊος 2009 5:31 μμ

---------------

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...

Εντάξει επαρακαναμέντο. Κράτει.Και αυτα που λαλεί ο Τζιυπριώτης νούσιμα ειναι, δε λεω. Αν ειναι, το συζητάμε

12 Μάϊος 2009 5:51 μμ

--------------------

Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...

Χαιρόμαστε που ο ηλικιακός ρατσιστής Άνευ Ορίων ομολογεί δημόσια ότι η Επαγρύπνηση το παράκανε μαζί με την ακροδεξιά. Χαιρόμαστε που η συμπαιγνία και ο συμβιωτισμός Επαγρύπνησης- Ακροδεξιάς επιτέλους αποκαλύπτονται, με επίσημη παραδοχή.

Αναμένουμε επίσημη απολογία και επανόρθωση από τον ίδιο μέσω αποαναρτήσεων και νέας ανάρτησης/απολογίας προς την Επιτροπή στην ιστοσελίδα του. Αναμένουμε επίσης ότι θα αποδεχθεί να υποβληθεί σε κάποιου είδους θεραπεία μαζί με τον ασλανικό ομοφοβικό υπολοχαγό του, γιατί για εμάς ο ρατσισμός και η ομοφοβία είναι ασθένειες.

Η ανάρτησή του, ως ομολογία, μένει κατ' εξαίρεση.

ΡΙΜΑΧΟΣ
12 Μάϊος 2009 6:19 μμ

-----------------

Ρε Άνευ είσαι τέλεια μαννός. Να πηαίννεις να γράφεις μόνος σου τζιμέσα. Εμείς δεν θα ξαναπάμε και μεν αρκέψεις τα παρακάλια πάλε...

Anef_Oriwn είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ!!!
ΤΙΝΑ που είσαι και ΤΤΙΝΟΣ, (αποφάσισε τελικά ...), και Προβοκάτορας Μέγας!
Γιατί εν έβαλες τζιαι τα πραγματικά σχόλια μου που κατάθεσα στο blog των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας!
ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΓΩ:


1. Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Κούνια που ΣΑΣ κούναγε ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ!
Αν έχετε αρχίδια και τσίππα τιμιότητας και εντιμότητας πάνω ΣΑΣ αφήστε κι αυτό το σχόλιο!

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ NICKNAME ANEF_ORIWN ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!
Μαγειρεύτηκε στα καζάνια των Απο(κατα)στατών της Δημοκρατίας!
Κι έτρεξε να ΣΑΣ σεγοντάρει κι διανοούμενος της παρέας ο πολύς Φάληρος!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΡΕ!

ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΑΡΤΖΙΑ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:32 μ.μ.

12 Μάϊος 2009 7:33 μμ
**********
2. Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Ένα σχόλιο για να ανήκει στον πραγματικό Blogger ΠΡΕΠΕΙ, όταν κάποιος πατήσει μια φορά αριστερό πλήκτρο του mouse πάνω το nickname του Blogger, ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ (ο επισκέπτης) ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ PROFILE ΤOY κι όχι απ’ ευθείας στο Blog!!! Μπορείτε να το ελέγξετε – μια δοκιμή θα ΣΑΣ πείσει!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:40 μ.μ.

12 Μάϊος 2009 7:41 μμ


**********
Μια ζωή έτσι ύπουλα και υποχθόνια δουλεύατε!
Γνήσιοι απόγονοι του Γκέμπελς!

Anef_Oriwn
Τρίτη 12/5/2009 – 7:55 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Να τι γράφουν οι άθλιοι:

UPDATE - Υποσημείωση 3: Έχουμε ερευνήσει τις καταγγελίες, κατά πόσο δηλαδή η "ομολογία" ανήκει όντως στον γνωστό ηλικιακό ρατσιστή, και τελικά πιθανόν να μην ανήκει στον ίδιο (αφού όντως το link δεν παραπέμπει στο profile του) αλλά σε τρίτο πρόσωπο (που δρα προβοκατορικά και "σπέρνει ζιζάνια" για να φανατίσει τον οξύθυμο ηλικιακό ρατσιστή εναντίον μας και να του δώσει επιχειρήματα για να μας πλήξει). Υπάρχει και η πιθανότητα το σχόλιο να αναρτήθηκε καταλάθος από τον ίδιο στο δικό μας μπλογκ. Το συμπέρασμα που μένει, δυστυχώς, από την όλη αντίδραση του μετά (και αφού το σχόλιο-"ομολογία" είναι πλαστό) είναι πως ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παραδεχτεί επιτέλους την συσχέτιση της Επαγρύπνησης με την άκρα δεξιά. Επισημαίνουμε ότι οι προβοκάτσιες δεν είναι χαρακτηριστικό των δημοκρατικών ανθρώπων αλλά επιβεβαιωμένες πρακτικές της άκρας δεξιάς και του Οδοστρωτήρα.

Άνευ φέρτα μίλια σου είπε...

Κύριε Άνευ εγώ εν ξέρω ούτε αν είσαι ηλικιακός ρατσιστής, ούτε αν είσαι 50 χρονών. Εμένα κόφτει με που κάθεσαι και βάλεις τον νου σου με τον κάθε παρατηρητή.

Τζίνοι περιπέζουν σε επειδή πιάνουν σε μέσα μερικές φορές και εσύ κάθεσαι και κάμνεις αποκαλύψεις του Τίνου και της Τίνας και του κάθε καραγκιόζη.

Γράψε καμιά νέα ανάρτηση και άφηστους να παν να γαμηθούν. Κανονικά τούτους ούλλους πρέπει να τους καθαρίσουμε. Κάτι εξέραν οι ιδεολογικοί μας πατέρες.

Ανώνυμος είπε...

το ψευδωνυμο "τινα" εσιει ηδη χρησιμοποιηθει "ανωνυμε με τα πολλα ψευδωνυμα" τζαι εμαθαμεν οτι ειναι δικο σου που προηγουμενο ποστ..εκοψες παλε μεσα σε μιαν αλλην φαση τζαι εφκαλεν σε νοκ αουτ ο ανευ οριων [ε μα τζαι εσου ρε κουμπαρε..συρνεις τα ψευδωνυμα οπως τα τσιακκιλουθκια στην παραλια..ουτε καν την αξιοπρεπεια μιας κουβεντας εν τους διας]..
οποτε ατε συρε αλλονα πανω..τζαι τον νου σου να μεν την ξαναπαθεις οπως με τον δημητρη κλπ..

οσον για τον φαληρον..που τα σχολια του που ειδαμεν δαμαι τζαι στον μιχαλη, εσιει χαζιν.. ξεκινα με τον πομπωδη στομφο διευθυντη δημοτικου σχολειου της δεκαετιας του 50 [με την μαρκονησο στο background] τζαι αμα τον ρωτησεις κατι κομπλαρει τζαι σβηνει οπως την φουσκα που την αφηνεις τζαι φκαινει ο αερας ...
ξευρει αυδος...

ρε ριμαχε μα εν εσυ που εισαι το παλληκαρι του μαχαζιου; οϊ πως σε ξερω δηλαδη..ειδα σε καπου στην αρκην..κατι εμασιεσουν να πεις -τουλαχιστον σε σχεση με την φουσκα του φαληρου..τζαι απο οτι λαλουν οι αναρτησεις σου πουπανω εσου ανακατωνεσαι ποτζει..
ιντα χωνεσαι πισω που 30 ψευδωνυμα;..
ελα να σε ακουσωμεν σαν επιχειρημα -σταθεροποιηθου σε ενα ψευδωνυμο για ενα ποστ να δουμεν αν εσιεις κατι να πεις... φοασαι;..
επερασαν διαφοροι που δαμαι..που διαφωνουν που συμφωνουν..λαλουν την παρλα τους..τζαι [σαν αναγνωστες του μπλογκ] με αλλα συμφωνουμε, με αλλα οϊ..λαλει τζαι ο ανευ τα δικα του..
αλλα τουτον το ττοζι των τελευταιων ημερων, εν αστειον..τοσην ωραν που ξοδευκετε να λαλειτε πελλαρες, γιατι εν καθεστε να πειτε κατι..εστω μιαν αποψη;
παρα να αυτοεξευτελιζεσαι τζαι εσυ τζαι οι γυρον σου με ετσι τροπον [οπως στα τελευταια ποστς] πε το επιχειρημα σου - εσιεις;..εσιεις κατι διαφορετικον που το ευρωκο τζαι την χρυση αυγη/πρωτη γραμμη/ελληνικα αυγα κλπ να πεις στο κυπριακο; εκτος που την αντικομμουνιστικην υστερια, υπαρχει κατι που μπορεις να καμεις θεμα συζητησης;
οξα μονο απαγγελια στα παιδακια που εν στημενα προσοχη μπορεις να πεις;
αν εν ετσι..ενταξι..αλλα ιντα που σαλαβατας ποδα;
αφου οτι καμετε εν να φκει ο ανευ να αποκαλυψει την λαφαζανια σας..οϊ η τινα,ο δημητρης, τωρα η πλαστογραφια του ανευ..μα καλα τοσον πολλα τον φοαστε;..

τζαι τζηνα τα γελοια που κολλατε ποτζιει ποδα [εν παιζεται, εβαλαμεν βιντεο...] εν καταλαβεις οτι εν χαζα;

τελευταια απορια..
γιατι κομπλαρετε να παραδεχτειτε την ιδεολογια σας; ενταξι ο φασισμος ππεφτει σας βαρυς σαν ορος..εν τζιαι θεμα δημοσιων σχεσεων, εν ενι;..
αλλα μεν χωνεστε πισω που το δακτυλο σας..
εκτος που τα ουρλιαχτα των ψευδωνυμων [εσιει 3 ποστ που τα θωρουμεν τζαι ανηκουν σας - τζαι το ηθος τζαι το επιπεδο], εθκιεβασαμεν τζαι τον ταξικο ρατσισμον του φαληρου..
καλα τον εθνικιστικον ρατσισμον εν τον συζητουμεν..
εν ακροδεξιον τζαι το παραληρημα τζαι οσες λεξεις αρθρωνουνται..
ψαρευκετε κοσμον;
με ετσι στυλ;
ιντα αν ελαλουσετε οτι εισαστεν ακροδεξιοι τζαι εκουβεντιαζετε ηταν να εσιετε εστω τζαι μισο της εκατο τσανσ..ενω ετσι..εσεις τα λαλειτε, εσεις καρκαλιεστε..εσεις γελατε μονοι σας..
τζαι οι αλλοι πα' στην ρασιη σας..

να εισηγηθω επισης να εισαστεν/εισαι νακκον πιο προσεκτικοι/ος..καρφωνεστε μονοι σας..η εμμονη στην λεξη "οδοστρωτηρας" λ.χ. μαλλον παραπεμπει σε εναν ατομο μονο στην κυπρο..τζηνου εμειναν του τα 2 σιηλη καμενα τζαι το κολλημα..τζαι αν το παρουν χαπαρι τζηνοι της επιτροπης για την λογικη συνεπεια, εν να του αρκεψουν..
θωρεις δαμαι εσυρες την πλαστογραφια του ανευ τζαι την τινα για να ποφυεις την ερωτηση τους για τον ηλικιακο ρατσισμο του λυσσαριδη τζαι την ομοφοβια...
εν να μεν ηξερουν τα κειμενα του που το 90;..τοτε που ενομιζεν οτι ο δευκαλιωνας ηταν καουμποης στο φαρ ουεστ;..τζαι εγραφεν μανιφεστα;

περαστικος αναγνωστης

Ανώνυμος είπε...

Περαστικέ Άνευ,

Εκαταλάβαμέν σε ρεεεεεεεεεεεεεε!