Δευτέρα 11 Αυγούστου 2008

Ανάρτηση Νο. 19 (έκτακτη & αντιφασιστική) – Μια οφειλόμενη απάντηση προς τα διάφορα φασιστοειδή accessories που “κοσμούν με την παρουσία τους το blog.

Αγοράκια και κοριτσάκια,

Οι ενορχηστρωμένες φασιστικές (λεκτικές) επιθέσεις όλων εσάς των διαφόρων ανωνύμων και ψευδεπωνύμων accessories που “κοσμούν” το blog, επιθέσεις έμπλεες χυδαιοτήτων, βρισιών και στοματικών ρύπων, πέραν του ότι δείχνουν το (χαμερπές) επίπεδο και τις (φασιστικές) μεθοδεύσεις σας απέναντι σε κάθε αντίθετη φωνή, στοχεύουν και στο να δημιουργήσουν αρνητική εικόνα για το blog (και το διαχειριστή του) με σκοπό να μας πλήξετε.
Προς κέντρα λακτίζετε όμως!
ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ!!!


Ουδέποτε έκρυψα ότι το blog αυτό και ο διαχειριστής του (η αφεντομουτσουνάρα μου), πρόσκεινται πολιτικά και ιδεολογικά στην Αριστερά. Και ότι έχω αριστερές πεποιθήσεις και αντι-καπιταλιστικούς προσανατολισμούς καθώς και αντι-εθνικιστικές τοποθετήσεις και διεθνιστικά αισθήματα. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια αναπτύσσεται και η θεματολογία του ιστολογίου μου καθώς και τα σχόλια που κάνω και οι σκέψεις και απόψεις που εκφράζω σε παρεμβάσεις μου.

Οι επιθέσεις των οποιοδήποτε φασιστοειδών αποτελούν τίτλο τιμής για μας! Είναι ηλίου φαεινότερο ότι τους έχουμε μπει για καλά στο μάτι αλλά και στο στομάχι. Ως γνωστό όλα τα όντα τα ανήκοντα στην συνομοταξία των φασιστοειδών, δεν ανέχονται ούτε και αντέχουν την άλλη, τη διαφορετική άποψη (σε σχέση με αυτή που είναι βαθιά ριζωμένη στα εμφυτευμένα στον εγκέφαλο τους microchips) και προσπαθούν (όχι να την αναιρέσουν με επιχειρήματα) αλλά να την αφανίσουν. Εξ ου και οι βρισιές και το λεξιλόγιο κατωγείων που χρησιμοποιούν στα εδώ (αλλά και αλλού) ρυπαρογραφήματα τους.

Όποιος (από δαύτους) έχει τις γνώσεις, τη καλή διάθεση και τα κότσια ας υποβάλει θέσεις, ας παραθέσει στοιχεία που να δικαιολογούν ή να τεκμηριώνουν τις θέσεις του κι ας έλθει με μαγκιά να τις συζητήσουμε. NO CHANCE, όμως! Δεν είναι έτσι μαθημένοι!

Τέλος να πω ότι τα σχόλια των φασιστοειδών accessories δεν θα λογοκρίνονται. Θα παραμένουν αναρτημένα για να δείχνουν το ποταπό τους επίπεδο, τις ύπουλες τους μεθοδεύσεις και την φασιστική συμπεριφορά τους, αλλά και για να ηδονίζονται οι οποιοιδήποτε συνοδοιπόροι και ομοϊδεάτες τους.

Anef_Oriwn
11/8/2008

9 σχόλια:

Incus είπε...

Έσσιεις ν' ακούσεις καημένε μου άμαν λαμβάνεις υπόψη σου τον κάθε αμπάλατο. Οφειλόμενες απαντήσεις μια, θκυο άτε τρεις φορές. Που τζαμέ τζαι τζει απλά αγνοείς.

rose είπε...

incus

που χάθηκες??

Anef_Oriwn είπε...

@ Incus,

Δυστυχώς οι απόψεις που εκφράζουν κάποιοι ανώνυμοι και αμπάλατοι ευδοκιμούν όχι μόνο σε περιθωριακά blogs και sites στο διαδίκτυο αλλά κι έξω στη ζωή ... Και καλό είναι να απαντάμε σε κάποια χαζά και αμπάλατα που λέγονται και ακούγονται έστω κι αν εμείς θεωρούμε τις απαντήσεις αυτονόητες!

Anef_Oriwn
Δευτέρα 11/8/2008 – 8:20 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Άνευ,
έγραψα ένα κείμενο και θέλω πολύ να ακούσω την άποψή σου επί του θέματος. Αν έχεις ώρα κόπιασε.

Incus είπε...

Αγαπητή μου rose

Το ξέρω. Απλά δουλειά και άλλες υποχρεώσεις περιορίζουν άλλες δραστηριότητες. Σας διαβάζω συχνά όμως και σας απολαμβάνω (ορισμένους από εσάς τουλάχιστον) χωρίς να χρειάζεται να σχολιάζω συχνά. Κάποτε ελπίζω να βρω τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο.

Αγαπητέ Άνευ

Ακριβώς. Φύλαξε την ενέργειά σου για απαντήσεις, και όχι μόνο, σε αληθινούς φασίστες που μπορεί να μην ευδοκιμούν τόσο σε μπλοκ αλλά βρίσκονται ανάμεσά μας, έξω στην πραγματική ζωή που μπορεί να μην ξέρουν να μιλούν και να βρίζουν αλλά ξέρουν να πράττουν

rose είπε...

@ Incus
σε χαιρετω και χαίρομαι!
εμείς εδω βγαλαμε ζιβανιες και συκα στην αυλή
κόπιασε με σχολια ή χωρίς όποτε θες

Sceptic Anonymous είπε...

Δεν βαριέσαι. Αυτοί θα σε ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σε νικήσουν επειδή έχουν περισσότερη εμπειρία στην λασπολογία :). Μην τους δίνεις θάρρος. Καλύτερα να βάλεις λογοκρισία, άκου τι σου λέω. Αν θεν να λένε τα δικά τους ας τα πουν αλλού. Φυσικά το ιστολόγιο δικό σου είναι όπως θες το χειρίζεσαι, αλλά ειλικρινά θαυμάζω το κουράγιο σου.

dokisisofi είπε...

sika me zivania??
mpliax
oi kairoi epitassoun aggourakia me ouzo!!!!

zappa είπε...

ta anwnyma ybristika e8nikistika accessories einai mst....