Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ανάρτηση 96/2010 [σύντομη, επίκαιρη, εορταστική, πρωτοχρονιάτικη, ευχετήρια και τραγουδιστική] – «Πάει ο παλιός ο χρόνος …»*


* - «Πάει [λοιπόν] ο παλιός ο χρόνος …» [http://www.youtube.com/watch?v=RZTfa3sLoi8] ...
Ευχές πολλές, στους τακτικούς θαμώνες αλλά και τους έκτακτους επισκέπτες του Blog [στους φίλους τους καλούς, - ξέρουν αυτοί ποιοι είναι...], για να ΤΟΥΣ ... μπει(!) όπως ποθούν, [γλυκά, ευχάριστα κι ανώδυνα] ... ο Νέος Χρόνος!!!

Όσο για τους “άσπονδους” κι ασπόνδυλους “φίλους” και θαυμαστές – [τα γνωστά αρρωστημένα φασιστούθκια],

Για την Νέα Χρονιά θα ευχηθώ από καρδιάς ότι ποθεί ο καθείς ΜΑΣ, να το πάθει!!! Με δύσκολες όμως προοπτικές [και προμηνύματα] μπαίνει η χρονιά, αλλά απ’ αυτού θα τα πούμε πιο λεπτομερώς σε προσεχή ανάρτηση ... Απλώς να αναφέρω ότι για να αντιπαλέψουμε τον εθνικισμό, τον ρατσισμός και γενικά τον φασισμό χρειάζεται πολλοshερκά!

Για την ώρα απολαύστε τα “Κυπριακά [Πρωτοχρονιάτικα] Κάλαντα”, τραγουδημένα από μια ωραιοτάτη κυπριοπούλα – link: http://www.youtube.com/watch?v=X9ckY6f99dg.

Σίγουρα η αναμονή [με τις σχετικές προετοιμασίες], το μπάσιμο και η υποδοχή [μετά σούβλας και ουισκιού] του Νέου Χρόνου, τα χαιχούθκια αλλά και τα μάτσια μούτσιου που συνήθως συνοδεύουν τες ευχές [και αν μάλιστα ΣΑΣ προκύψει και κανένα έκτακτο κι ανέλπιστο φιλί από καμιά θηλυκιά ύπαρξη που βρίσκεται στην παρέα ως guest star – και μην την παρεξηγήσετε αν “αθώα” πει «αχ, εμπήκε ΜΑΣ ... τζιαι φέτος»!], δημιουργούν μια ευχάριστη κι όμορφη ατμόσφαιρα που ευφραίνει καρδίας!

Δυστυχώς όμως εκατομμύρια άνθρωποι, σ’ όλο τον κόσμο [πολύ πιθανόν και στην διπλανή ΜΑΣ πόρτα ή στο γειτονικό ΜΑΣ σπίτι], ΔΕΝ έχουν την δυνατότητα [για πολλούς διάφορους λόγους] για γιορτάσουν και να χαρούν τον ερχομό του Νέου Έτους! Για όλους αυτούς λοιπόν, και δη τους «ταπεινούς» και τους καταφρονημένους [τους απόκληρους, τους πρόσφυγες πολιτικούς, οικονομικούς και λοιπούς, τους μετανάστες, “λαθραίους”, παράνομους και νόμιμους(;)] το τραγούδι του Κώστα Χατζή “Εμείς οι ταπεινοί”, για να ΜΗΝ ΤΟΥΣ «περιφρονάμε» [link: http://www.youtube.com/watch?v=jutqLHP45fw ]!!!

Καλή Χρονιά!!! [Αν και προσωπικά ΔΕΝ είναι αισιόδοξος]...

***********************

Υστερόγραφον:
Τούτοι οι “Επίτροποι” του W.C. Blog εσπάσαν ΜΑΣ που την αγωνία! Πότε εν να αναρτήσουν τζιείνον τον ευλοημένον τον “Καζαμία” τους για να δούμεν τι ΜΑΣ [μεγαλοπρεπής πληθυντικός] εγράψαν για φέτος, για να σπάσουμεν λλίην πλάκα με την κακεντρέχεια τους ;
Περαστικά τους τζιαι «τούτους»!

Anef_Oriwn
31/12/2010

12 σχόλια:

stalamatia είπε...

Kαλή χρονιά !!Και ότι τραβά η καρδια σου να το έχεις.

νεος είπε...

Καλή χρονιά φίλε!
Να σαι αισιόδοξος, το επιτάσσουν οι ιδέες μας!

Ανώνυμος είπε...

αγαπητε τουρκε εισβολεα ξεχασες και τον κοκκινο φασισμο που κυνηγα τον κυπριακο λαο και ειδικα τον προσφυγα και τον απειλει γιατι ειπε οχι και θα πει οχι στην τουρκικη ομοσπονδια.2011 ετος ανατροπης του καθεστωτος.

Anef_Oriwn είπε...

Shερετούμεν(τε)!
Και ότι καλύτερο στο ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ!

*********************
Stala(g)matia,
Να ‘σαι καλά κι ότι ποθείς να το πάθεις!
Κι ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι τράβα η ψυχή ΜΟΥ ...

*********************
Φίλε Νέε,

Φύσει και θέσει [ως Αριστερός] είμαι αισιόδοξος άνθρωπος ... Αν και κάποτε η δικιά ΜΟΥ διερωτάται από που κι ως που! Λες να μην έχω αίσθηση της πραγματικότητας;

*********************
Ανώνυμε,
Καλά ουίσκια!

Anef_Oriwn είπε...

Επί-ντροποι
[που λαλεί τζι’ ο παρέας ο Arxiepiskopos ο original],
Μα καρτερούμεν μέρα νύχτα για τζιείνον τον Καζαμία ... Εν να αρκήσει τζι’ άλλον; Έτσι για να ξέρουμεν για να κάμουμεν τζιαι καμιάν άλλην γουλειάν ...

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ και λοιποί συμπροδότες και συμπροσκυνημένοι,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

theologos είπε...

Καλη χρονια!
Πολλες ευχες,υγεια και ευτηχια σε ολους.

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά σε όλους ανεξαιρέτως με υγεία και χαρά.

Σας εύχομαι έστω τζιαί μια μέρα του καινούργιου χρόνου να σας φέρει σε τζιείνην την κατάστασιν, που ξαπολούμεν τζιαί τες τύψεις τζιαί τες αρχές τζιαί τα πιστεύω τζιαί ούλλα! Τζι' ύστερα . . . στην πάγνη μας πάλε, κύριοι τζιαί κυρίες! Δώστε του τζιαί μεν φοάστε!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΥΛΛΟΥΣ σας ρε ΠΡΟΔΟΤΕΣ/ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ !!!
Τζιαί μεν έσιετε έννοιαν. Ότι εν να γινεί ,εν να γινεί είτε εν που το σιέρι μας η όι είτε αρέσκει μας είτε όι.

Φιλικά ,
ο νυν Αρχιεπίσκοπος του διαδικτύου

Μιχάλης είπε...

Καλή χρονιά σε όλους και ιδιαίτερα σε σένα και στην οικογένεια σου φίλε.

Phivos Nicolaides είπε...

Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία, χαρά και αγάπη για σένα και την οικογένειά σου. Χρόνια Πολλά!

Anef_Oriwn είπε...

Ευχαριστώ άπαντες για τες ευχές ΣΑΣ! Ότι καλύτερο και σε ‘ΣΑΣ!