Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ανάρτηση 94/2010* [κοινοβουλευτική, προϋπολογισμική τζι’ αντι-πικράντερη**] - Καμαρώστε αυτούς που ο “λαός” εκλέγει για αντιπροσώπους του στην Βουλή!


{* - Γράφτηκε το Σάββατο 18 του Δεκέμβρη. Έγιναν όμως και προσθήκες την επομένη…
** - Ο πικράντερος εν ο κακεντρεχής, ο πικρόχολος, ο εκδικητικός...}


*****************************
Και τι δεν ακούσαμε από τα στόματα [και στόμια] των επιφανών αντιπρόσωπων [στη Βουλή] του ηρωικού (ελληνο)κυπριακού λαού κατά την πρόσφατη συζήτηση των προϋπολογισμών! Φυσικά όχι όλων. Φωτεινές εξαιρέσεις οι βουλευτές της Αριστεράς, αλλά και μερικοί άλλοι!

Λένε πως κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει [και φυσικά και τους βουλευτές που αρμόζουν στο επίπεδο του]. Πάντως όσοι πιστεύουν ότι τους αντιπροσωπεύουν πολιτικοί(;) όπως ο Κουλίας, ο Ρίκκος ή ο Θεμιστοκλέους, ας το ξανακοιτάξουν!

Κι ΕΓΩ μπορεί συχνά -πυκνά να (επι)κρίνω αυστηρά και έντονα [πολιτικά] πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω χρησιμοποιεί το ύφος και το λεξιλόγιο αυτών των τύπων ... [Εκτός φυσικά των περιπτώσεων που ήθελα να στολίσω τα φασιστούθκια!]

Σταχυολογώ λοιπόν [και σχολιάζω συνάμα] μερικά από τα πιο πίκρικα και πιο τρανταχτά [για το μένος τους] αποφθέγματα/ατάκες ["πολιτικά μαργαριτάρια" είναι στην ουσία] των πιο πάνω [αλλά και άλλων] βουλευτών:

1. Ακόμα και ο μετριοπαθής [και ανανήψας εν τέλει (πρώην) φιλο-πραξικοπηματίας κι αντιμακαριακός, αλλά και μετέπειτα θαυμαστής του Χριστόφια - μάλλον θα ξέχασε πόσο χούμιζε το Χριστόφια παλαιότερα] κος Χρου Πουργουρίδης [κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ] θυμήθηκε τον παλιό καλό συναγερμικό εαυτό του και αναφώνησε [όχι την παλιά του ατάκα περί «ρωμαίων αυτοκρατόρων», αλλά] νέες ευφάνταστες ρήσεις. Χαρακτήρισε τον Πρόεδρο «άβουλο και ανήμπορο να αντιδράσει στις μεγάλες προκλήσεις», και ότι «παρακολουθεί την καταιγίδα να έρχεται με την ίδια αμηχανία που παρακολουθεί ο γεωργός τη χαλαζοθύελλα». Επίσης υποστήριξε ότι «ο Πρόεδρος Χριστόφια χρησιμοποιεί γλώσσα που λίγο διαφέρει από τη γλώσσα της αερολογίας του καφενείου και της πρέφας» και ότι «η ομιλία του Δημήτρη Χριστόφια στη Βουλή των Ελλήνων ελάχιστα διαφέρει από τις προεκλογικές ομιλίες που έκανε στο Κίτι και στο Πελένδρι». [Εν να ξέχασε λαλείτε, ο κος Χρίστος, πως κάποτε ο ίδιος δήλωνε πως θα παραιτείτο από βουλευτής, αν οι κλεφτές του Χρηματιστηρίου δεν έμπαιναν φυλακή. Εν τζιαι ξέρει κανένας να ΜΑΣ πει πόσους εβάλαν μέσα [στη φυλακή]; Μάλλον τωρά εν να μάshεται να φανεί αρεστός στους “συναγερμικούς” εν όψει βουλευτικών εκλογών. Βλέπετε έχει πέσει σε ανυποληψία, λόγω των θέσεων του στο κυπριακό – πριν κλώσει τζιαι «τούτος» φυσικά! Η “Σημερινή” μια την άλλη βάλλει του και κατά ριπάς και κατά μονάς. Τις προάλλες μάλιστα – στες 3 του Δεκέμβρη - ο αρθρογράφος της εφημερίδας Κωστάκης Αντωνίου, διερωτάτο – με ύφος οργίλο - στη καθημερινή του στήλη “Στίγμα”, “Επιτέλους, ποιος κυβερνά στον ΔΗΣΥ;” - link: http://www.sigmalive.com/simerini/columns/stigma/332039 . Στόχος του φυσικά ήταν ο κος Πουργουρίδης! Ο τελευταίος δέχτηκε και επιθέσεις από τον μαιτρ της [απορριπτικής] δημοσιογραφίας και γνωστό λεξιπλάστη κον Σάββα Ιακωβίδη – link: http://www.sigmalive.com/simerini/columns/antistaseis/331841] ... Άραγε σου όμως γιατί οι αρθρογράφοι της “Σημερινής” δεν επιτίθενται και στους υπόλοιπους που με δηλώσεις και ενέργειες τους ενισχύουν το αλαλούμ που επικρατεί στο “Συναγερμό”; [Πιο λεπτομερώς σ’ αυτό το θέμα αναφερθήκα στην ανάρτηση μου με αρ. 33/2010 και link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/05/332010.html] ... Και τι να λαλεί άραγε σου ο Νίκαρος, ο Μέγας τζι’ ο Διορατικός για τούτο το μπάχαλο και το συνονθύλευμα που επικρατεί στο κόμμα του; Και που είσαστε ‘κόμα να είχαμε και τους Προδρόμου, Ρότσα, Χρίστο Κληρίδη, Χρίστο Τριανταφυλλίδη, Θεοχάρους κι όλα τ’ άλλα παιδιά της βασιλεύουσας στον ΔΗΣΥ εθνικιστικής πτέρυγας, να κάμνουν δηλώσεις!

2. Ο Σωτήρης ο Σαμψός [κι αυτός του ΔΗΣΥ] που θαρρείς και βρισκόταν σε σύναξη ΕΛΑΜιτών ή κάποιου λεγόμενου εθνικόφρονος σωματείου, είπε και τα εξής απαξιωτικά για τον Προεδρο: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμπεριφέρεται ως “πρόεδρος χωρητικής αρχής” παρά ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας» [σημ.: δηλ. ως “μουχτάρης”] και συνέχισε λέγοντας ότι «η Κυβέρνηση δικαίως έχει κερδίσει το χαρακτηρισμό της διακυβέρνησης ειδικών ικανοτήτων». Όποιος εν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του! Ουδεν άλλο σχόλιο!

3. Ο "δημοκρατικότατος" [πλην ομοφοβικός] Αντρέας Θεμιστοκλέους [και «τούτος» του ΔΗΣΥ - είναι αυτός που δεν ανέχεται τη διαφορετικότητα και που πολεμά οτιδήποτε δεν είναι ελληνικό], ισχυρίστηκε ότι «αυτός ο Πρόεδρος είναι αδέξιος, ανίκανος και Πρόεδρος χαμηλών πολιτικών ηθικών απαιτήσεων», ο οποίος [Πρόεδρος] περνά «το μήνυμα στους συνεργάτες του να συμπεριφέρονται και να μην επιδεικνύουν ηθικές αντιστάσεις και να υπάρχει ασέβεια και αναστάτωση των θεσμών». «Δεν έχει», πρόσθεσε, «τη στοιχειώδη ικανότητα να προεδρεύει του κράτους»! [Να σημειώσω ότι «ομοφοβικός» δεν είναι αυτός που φοβάται να φάει sushi και tatar steak – δηλ. ομό ψαρί και ομό κρέας!!!] ...

4. Έτερος βουλευτής του ΔΗΣΥ, ο κος Χατζιηγιάννης καταφέρθηκε τζιαι "τούτος" [με απαξιωτικό τρόπο] εναντίον των μεταναστών, οι οποίοι, όπως είπε, έχουν κατακλύσει την ελεύθερη περιοχή της Αμμοχώστου και είναι ανεπιθύμητοι. «Ανεχόμαστε απάτριδες*** και ψεύτες εκμεταλλευτές», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε να επαναπατριστούν ή να τους φιλοξενήσουν άλλες επαρχίες.[Οι αρχοντοχωριάτες οι Παραλιμνίτες εν τους θέλουν! Ξιππάζουνται άμα τους θωρούν!] Γεια σου ρε Χατζιηγιάννη, ευρωπαίε!!! [Παρεμπιπτόντως οι μετανάστες στους οποίος αναφέρεται ο κος βουλευτής είναι βούλγαροι και πολωνοί]... Να ΣΑΣ ζήσει τζιαι «τούτος»
[*** - Δείτε και τι γράφει ο δημοσιογράφος Μάριος Δημητρίου για τους «απάτριδες» Κούρδους στην καθημερινή του στήλη “Εξ αφορμής” στη “Σημερινή” στες 16 του μηνός σε άρθρο του υπό τον τίτλο “Υπάρξεις που δεν υφίστανται ούτε στα χαρτιά” – link: http://www.sigmalive.com/simerini/columns/eks+aformis/336444].

5. Ο ΑβερωΦούλης το ‘παιξε υπεράνω και ως Οσία Μαρία δεν έκαμε επιθετικές δηλώσεις, ενώ τον Λευτεράκη [τον «που κατάπιεν ράδιο»] εβαρέθηκα να τον ακούσω! [Αλλά άκουσα ότι δεν ήταν και πολύ σε φόρμα!] Θα τον παραλάβω όμως κι αυτόν λίαν συντόμως!!! [Για τον Μητσόπουλο, του τα ‘πε πολύ ωραία ο NicosTrim στο Blog ΤΟΥ – link: http://thetrim1.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html]...

6. Αλλά εν τζιαι ήταν μόνο οι “συναγερμικοί” βουλευτές που έλαμψαν για την κατζιήαν τζιαι το αντιΑΚΕΛικό τους μένος! [Εν με "τούτους" που κάποιοι υποβάλλουν ότι έπρεπε το ΑΚΕΛ να συνεργαστεί για χάριν του κυπριακού;]... Όμως εν τζιαι γίνεται να λείπει ο Μάρτης που τη Σαρακοστή... Όταν, λοιπόν, η βουλευτίνα του ΑΚΕΛ Σκεύη Κουκουμά, αναφερόμενη στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του ΑΚΕΛ «για το τσουνάμι ακροδεξιού λαϊκισμού και φοβερών ψεμάτων που έχει ξεσπάσει την τελευταία περίοδο», ο Ζαχαρίας Κουλίας [αυτός είναι του ΔΗΚΟ] εξανέστη [πως το ‘παθε!]. Χαρακτήρισε μάλιστα την κα Κουκουμά ως «Μητέρα Τερέζα των λαθρομεταναστών» και την κάλεσε να «... τους παίρνει ...» [τους λαθρομετανάστες] «... εις τ’ Αυκόρου τζιαι να τους ταΐζει»!

[Εν τζιαι θυμάστε ποιος ήταν ο “Πάτερ Τερέζιος”; Ήταν ένας συντοπίτης της κας Κουκουμά, ο οποίος όντας Υπουργός Εσωτερικών επί Κληρίδη, έκαμνε τον χουβαρντά που τον κρατικό κορβανά, διανέμοντας απλόχερα λεφτά στους δυσπραγούντες, αλλά με μια “συμπτωματική” προτίμηση προς τους “συναγερμικούς”. Του Νεοκλή όμως, του σταύρωσαν τα κοντύλια προψές, αν μπα τζιαι δώσει κανένα ευρώ παραπάνω σε καμιά κοινότητα με Αριστερό μουχτάρη].
Όμως ο κος Κουλίας δεν στάθηκε μόνο σ’ αυτό. Κάλεσε και το ΑΚΕΛ, αφού έχει πλεόνασμα 4 εκ. ευρώ, «... να βοηθήσει την κυρία Σκεύη να ταΐζει ...» [κατά την έκφραση του] «... τους λαθρομετανάστες ...».

Κατόπιν, άστραψε και βρόντηξε επί παντός επιστητού, με επίκεντρο τους χειρισμούς Χριστόφια στο Κυπριακό.

Αλλά τι περιμένετε από έναν Κουλία που σκόπιμα παραπλανεί για τα επιδόματα που δίνονται [από το συγκροτημένο κυπριακό κράτος που θέλουμε να το λέμε και ευρωπαϊκό] σε πολιτικούς πρόσφυγες και μετανάστες και που επίσης δίνει [ο κος Κουλίας] και συνεντεύξεις στο φασίζον W.C. Blog, [όπου συνέντευξη έδωσε και ο Νικόλας, αλλά τζι’ ο Παπαδάκης της ΕΔΕΚ τζι’ Ρίκκος του ΕΥΡΩΚΟ!] ...

Ο Θεός να τους ελεήσει! Τζιαι τους ιδίους, αλλά κυρίως τζιείνους που τους ψηφίζουν τζιαι βκάλλουν τους τζιαι βουλευτές [τρομάρα τους!]... Αλλά πόσους να προλάβει κι αυτός ο έρμος [ο Θεός]; Τζιαι υποτίθεται πως είναι τζιαι δικοί ΤΟΥ! Όμως ΟΛΟΙ αυτοί [που σίγουρα είναι και πιστεύοντες και θρησκεύοντες], που χύνουν τόσο όξος και χολή και μάλιστα γιορτάρες μέρες [ακριβώς μόλις πριν τα Χριστούγεννα], σίγουρα θα το παίζουν και καλοί Χριστιανοί! Πολύ πιθανόν μάλιστα να νηστεύουν και να μεταλαμβάνουν [των «αχράντων μυστηρίων»] κιόλας!!! Ε, ρε υποκριτές, Γραμματείς και Φαρισαίοι! Αν τελικά ξανακατέβαινε ο Χριστός στη γη [σύμφωνα με το γνωστό άσμα του Κώστα Χατζή] σίγουρα βούρτουλα θα ‘πιανεν!

Μήπως όμως, οι σημερινοί Συναγερμικοί αλλά και άλλοι [αυτού του επιπέδου] βολευτές, νομίζουν ότι με επιθέσεις πεζοδρομίου θα κερδίσουν ψήφους; Ή μήπως έχουν την αφελεστάτην εντύπωση πως πέτυχαν το σκοπό τους με τα υβριστικά λογύδριά τους και τις εν τη διαπασών ρητορείες τους, τις διανθισμένες με ύβρεις και χαρακτηρισμούς; Τεράστια η ακράτεια του πολιτικού αμοραλισμού τους, ιδιαίτερα του Ζου Κουλία, του Χρι Πουργουρίδη, του Θεμιστοκλέους και του Σσου Σαμψών. Όλοι τους αποτελούν παράδειγμα και ήθους και ύφους! Θαυμάστε ΤΟΥΣ!

Εκείνο όμως που πραγματικά προκαλεί, είναι το θράσος τους! Να λένε ελευθέρα τα δικά τους, να απειλούν και να βρίζουν με στομφώδες ύφος και να πιπιλίζουν την ξινισμένη τους καραμέλα: Ότι η κυβέρνηση, το ΑΚΕΛ και το Προεδρικό επιχειρούν τη φίμωσή τους, ή ότι οι βουλευτές του ΑΚΕΛ με τες παρεμβάσεις τους σπιλώνουν τη Δημοκρατία! Ο Ρίκκος μάλιστα προειδοποιούσε [στη Βουλή] πως ΔΕΝ θα δεχθεί από κανένα να τον διακόψει, ενώ τις προάλλες καλούσε και τον Πρόεδρο να «μην μιλά»! [Ανάρτηση αρ. 91/2010 – link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/12/912010.html]. Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Έπρεπε να εκφραζόταν έτσι άλλος συνάδελφός του και δη του ΑΚΕΛ. Τι για τρομοκρατία θα ακούγαμε, τι για φίμωση, τι για στέρηση του δικαιώματος του λόγου [του εξυβρίζειν εννοείται] και πάει λέγοντας ...


Γνωστός όμως ο [αψόθυμος] Ρίκκος για τες διαχρονικές αντιΑΚΕΛικές [αλλεργικές] εμμονές του! Υποθέτω πως θα το μάθατε πως ανάλαβε [ως δικηγόρος] να εγγράψει και το ΕΛΑΜ ως κόμμα! Λαλείτε να ‘ν’ ευκαιρία να αποκτήσει και το ΕΥΡΩΚΟ οργάνωση νεολαίας; Τζιαι που την άλλη εξιφούρνισεν ΜΑΣ πως εν τζιαι δικηγόρος τζιαι μεταναστών. Κανενός άραβα σεΐχη μπορεί!

[Εδώ θ’ ανοίξω μια παρένθεση για να πω ότι προσωπικά ΔΕΝ έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα για την εγγραφή του ακροδεξιού (γ)ΕΛΑΜ(ε) ως πολιτικού κόμματος. Το να βγουν οι (γ)ΕΛΑΜίτες από το μισοσκόταδο στο φως της ημέρας και να κατέβουν στον πολιτικό στίβο, τούτο θα δείξει και την ικανότητα τους να αρθρώσουν πολιτικό λόγο. Από την άλλη θα διαφανούν και οι δυνατότητες της κοινωνίας μας και των δημοκρατικών κομμάτων, να αντιμετωπίσουν και να αντιπαλέψουν τον φασίζοντα λόγο του (γ)ΕΛΑΜ(ε)! Το ανησυχητικό θα είναι η ανισομερής (για τα μεγέθη τους) προβολή που σίγουρα θα τύχουν από τα ΜουΜουΕ - της συντήρησης, της παραπλάνησης και του εθνικισμού. Το άλλο, το επικίνδυνο, είναι ότι το λεξιλόγιο και οι συμπεριφορές που εκφράζουν τα μέλη και οι οπαδοί του ΕΛΑΜ, αλλά και του ΕΔΗΚ και του ΚΕΑ και γενικότερα του ακροδεξιού χώρου, βρίσκουν όλο και μεγαλύτερη απήχηση μέσα στον κόσμο, αλλά και στήριξη από γνωστά πολιτικά πρόσωπα, όπως στην προκειμένη περίπτωση από τον κον Ρίκκο Ερωτοκρίτου].

Για το θέμα της εγγραφής του ΕΛΑΜ ως πολιτικού κόμματος πρόσεξα και διάβασα και δύο ενδιαφέροντα άρθρα στον “Πολίτη”. Ένα χτες Παρασκευή [17 τρέχοντος], του Γιώργου Κασκάνη στην στήλη του “Δεύτερη Ανάγνωση” [στην σελ. 6], κάτω από τον τίτλο “Το ΕΛΑΜ”, κι ένα σήμερα Σάββατο του αγαπητού συν-blogger Γιώργου Πίττα [κι όχι του Σενέρ Λεβέντ, όπως εκ παραδρομής γράφτηκε εκεί] και το oποίο θα βρείτε και στο Blog του στο link: http://politispittas.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html. [Ο τίτλος του άρθρου του PolitisPittas είναι "ΕΛΑΜ, Έλα να παιξουμε στην αυλή". Δυστυχώς link για το άρθρο του Κασκάνη ΔΕΝ έχω για να ΣΑΣ παραπέμψω ... [Από τότε που ο “Πολίτης” αναδόμησε την ηλεκτρονική του ιστοσελίδα χάσαμε αυτή τη δυνατότητα!] ...

Εν κατακλείδι θέλω να τονίσω πως, ο λόγος όλων αυτών των «αντιπροσώπων του λαού», εκφράζει ιδεοληψίες, εμπάθεια, πικραλλίκκιν [χολή] τζιαι έshκιν [άχτι], για να μην πω ότι όζει και ρατσισμού και φασίζουσων νοοτροπιών και συμπεριφορών! Άστε που συστηματικά λένε και ψέματα και πέφτουν και σε αντιφάσεις – ας πούμε, σήμερα θα μιλάνε για άσπρο κι αύριο για μαύρο. Κοινό χαρακτηριστικό τους η εμπάθεια σε βάρος του Προέδρου Χριστόφια. Που να χωνέψουν ότι προεδρεύει [εδώ και τρία χρόνια] της Κυπριακής Δημοκρατίας ένας Αριστερός και δη ΑΚΕΛικός [λες τζιαι ήταν κοτσσιανιασμένη πα’ στην (κεντρο)Δεξιά]! Λαλείτε μέχρι να τελειώσει η θητεία του εν ννα πουζιάσουν τζιαι να τσακρίσουν [που το κάγρι τους]; Να σκεφτείτε ότι ποτζιεί στο W.C. Blog μετρούν μέρες ακόμα. Ας πούμεν, έχουν μετρητήρα που γράφει «Η διακυβέρνηση Χριστόφια τελειώνει... σε 799 μέρες, 23 ώρες, 25 λεπτά και 08 δευτερόλεπτα». Χαράς την κράση τζιαι την υπομονή τους!

Άραγε σου ΔΕΝ αντιλαμβάνονται [έστω και μέσα στην πώρωση τους] ότι η όλη στάση και συμπεριφορά τους οδηγεί τον κόσμο στην απαξίωση της πολιτικής και της κομματικής ζωής; Και πραγματικά διερωτούμαι αν υπάρχει κόσμος, [εκτός από τους αρρωστημένους αντιΑΚΕΛικούς και τους φασίστες και ρατσιστές] που να ένοιωσε ικανοποίηση και να απόλαυσε τες σαχλο-ατάκες και τα εξυπνακίστικα αλλά και ανήθικα σχόλια καθώς και τες ανοίκειες επιθέσεις των συγκεκριμένων βουλευτών.

Πάντως να ΤΟΥΣ shαίρουνται!!! Εν ούλλοι ωραία κοπέλια!

Υ.Γ:

Εκείνο όμως που προσωπικά θεωρώ ως το πιο ακατανόητο και σχιζοφρενικό σ’ αυτή την πολιτικάντικη κατάσταση με τες αντιπαραθέσεις, και τες ανοίκειες κι ανήθικες επιθέσεις [των λαϊκιστών βουλευτών που προανάφερα], είναι πως ΟΛΟΙ αυτοί [και επιτιθέμενοι, και κακοφανισμένοι κι “αμέτοχοι”], μαζεύτηκαν μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας για τους προϋπολογισμούς και έκαμαν την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Βουλής, με φαγητό, ποτό και σάτιρα! Εγώ ΔΕΝ τους καταλάβω ... Ίσως γιατί ΔΕΝ είμαι πολιτικός!

Anef_Oriwn
Σάββατο 18//12/2010

************************************
Υστερόγραφα [Κυριακή 19/12/2010]:

1. Εξαιρετική ήταν η καταληκτική ομιλία του Νίκου Κατσουρίδη στο φινάλε της συζήτησης για τους προϋπολογισμούς. [«Ρεσιτάλ» την αποκάλεσε ένας φίλος!] Καλά λαλούν ότι «ο παλιός είναι αλλιώς»! Ο Κατσουρίδης επιχειρηματολόγησε και έδωσε απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που τέθηκαν από τόσοι «πικράντερους» των άλλων κομμάτων [και των αντιπολιτευόμενων και των συμπολιτευόμενων]! Είναι φυσιολογικό ο αστικός [κι αντιπολιτευόμενος] Τύπος να μην θέλει να δώσει την πρέπουσα σημασία στην ομιλία του Κατσουρίδη. Ας πούμεν η σημερινή κυριακάτικη “Σημερινή” σε ρεπορτάζ του ο Άδωνις Παλληκαρίδης κάμνει αναφορά στες τελικές ομιλίες των Αβέρωφ και Νικόλα [και παραθέτει και αποσπάσματα], αλλά για την ομιλία Κατσουρίδη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση – έπαιξε πελλόν! Η “Χαραυγή” όμως γιατί την καταχώνιασε στα αζήτητα; Οκκέι ... Η ομιλία δεν ήταν γραπτή και ήταν δύσκολο να μεταφερθεό στην εφημερίδα ... Αλλά δεν έχει ένα πλάσμα σιόρ, στην εφημερίδα που να γράφει γρήγορα και να τη δακτυλογραφήσει ακούοντας την από ένα κασεττοφωνάκι;
Τζιαι μετά λαλούν [στο Κόμμα] πως έχουν πρόβλημα επικοινωνιακό...

Σημείωση 22/12/2010 – 1:45 μ.μ.:
Εδώ οφείλω να κάμω μια προσθήκη για να απολογηθώ [κάμνοντας ως καλός κομμουνιστής την αυτοκριτική μου] για τες άδικες και βεβιασμένες κατηγορίες ενάντια στη εφημερίδα “Χαραυγή” γιατί δήθεν δεν δημοσίευσε την καταληχτική ομιλία του Νίκου Κατσουρίδη στη Βουλή κατά τη συζήτηση των προϋπολογισμών. Θα την βρείτε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας [στη σελ. 9] όπως και στο link: http://www.haravgi.com.cy/site-article-51170-gr.php. Σκέφτομαι μάλιστα να ΤΗΝ κάμω και ανάρτηση στο Blog μου αμέσως μετά τις γιορτές ...

2. Αντιγράφω από τον σημερινό κυριακάτικο “Πολίτη” [στήλη “Στη φάκα”, σελ. 11 που γράφει ο “Κοριός”]:
«Ο ΔΗΣΥ καταψήφισε όλα τα κονδύλια πλην των δαπανών για το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης ΕΟΚΑ, για τους Συνδέσμους Εφέδρων Αξιωματικών, τους Προσκόπους και τους Οδηγούς [σημ. Ιστολόγου: ΤΙΣ Οδηγούς, θέλει προφανώς να πει ο “Κοριός”], τα ευαγή Ιδρύματα και το Ταμείο Αμυντικής Θωράκισης.
Α, σταύρωσαν και το κονδύλι για τους μετανάστες (με την αποχή των Χρ. Στυλιανίδη, Τορναρίτη και Κυριακίδου).
Και το ΕΛΑΜ, αν ήταν στη Βουλή, ακριβώς το ίδιο θα έκανε!

Μα αυτές είναι οι προτεραιότητες της σημερινής Κύπρου; Οι αγωνιστές, οι σύνδεσμοι εφέδρων αξιωματικών και οι πρόσκοποι;
[σημείωση Ιστολόγου: Ξέχασαν τα κατηχητικά]. Έτσι θα παμε στην Κύπρο του 2020; Με συνταγές του ’50 και φοβικά σύνδρομα για τους ξένους;
Άγια ολάν!»


Πάντως στο σημερινό “Πολίτη” υπάρχει και μια συνέντευξη ενός στελέχους του (γ)ΕΛΑΜ(ε). Διαβάστε την, έχει ενδιαφέρον - δυστυχώς δεν έχω link να ΣΑΣ δώσω, όμως θα την βρείτε στις σελ. 16 και 17. Αφού όμως τη διαβάσετε, κάμετε τζιαι μια σύγκριση μ’ αυτά που λαλεί [μια την άλλη] ο Κουλίας, ή μ’ αυτά που γράφει ο Σάββας Ιακωβίδης σήμερα στη στήλη του “Αντιστάσεις” [το βρισίδι το λαλούν “αντιστάσεις” «τούτοι»] στη “Σημερινή”, σε άρθρο του υπό τον τίτλο “Ο χρήσιμος φασισμός – ρατσισμός” [link:
http://www.sigmalive.com/simerini/columns/antistaseis/337445], τζιαι πείτε μου, αν υπάρχουν και πού διαφορές μεταξύ των δύο...

Εγώ απλώς θα σημειώσω ότι στο εν λόγω “αντιρατσιστικό” και “αντιφασιστικό” άρθρο του, ο κος Ιακωβίδης «μηρυκάζει» τες γνωστά κινδυνολογικο-μεταναστευτικές του εμμονές. Μεταξύ άλλων γράφει:
- «Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες, πατριώτες» δεν θέλουν ν' αντιληφθούν μερικά απλά πράγματα: Μια ισχυρή δημοκρατία αντέχει ακόμα και τους υπονομευτές της, τους Βρούτους και τους Εφιάλτες της» [απορία Ιστολόγου: Γιατί όμως η δημοκρατία του Ιακωβίδη δεν μπορεί ν’ αντέξει αυτούς που κατά τον ίδιο «...επισείουν τον βολικό και χρήσιμο, γι’ αυτούς, μπαμπούλα του φασισμού, του σοβινισμού και του ρατσισμού»;], και

- «Μια δημοκρατία αντέχει και χωνεύει τους υβριστές και τους αρνητές της. Γιατί; Επειδή στηρίζεται στη δύναμη της ελευθερίας έκφρασης, δράσης, πράξης και δικαίου, ανοχής και σεβασμού της αντίθετης άποψης».
[Με τον υβριστή Σάββα Ιακωβίδη θα καταπιαστώ κάποια άλλη φορά] ...

Πάντως κύριε Ιακωβίδη “όποιος έχει μούγιαν μουγιάζεται”! Γιατί λοιπόν, εν λαλείς τίποτε για παρόμοιους ισχυρισμούς [πως «... κάποια ΜΜΕ, χωρίς να κατονομάζονται, δεν αφήνουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λύσει το Κυπριακό, επειδή συνέπηξαν πανίσχυρο μέτωπο με τους φασίστες, τους σοβινιστές, τους εθνικιστές και τον εμποδίζουν να φέρει σε πέρας το όραμά του για μια διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία...»], που εκτόξευσαν οι “συναγερμικοί” βουλευτές Πουργουρίδης και Στυλιανίδης; Οξά υπάρχει γραμμή να μην αντιπολιτεύεστε πλέον [λόγω βουλευτικών] τον “Συναγερμό”;


Anef_Oriwn
Κυριακή 19//12/2010

36 σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Φίλε ΑΝΕΦ,η μόνη περίπτωση να απαλλαγούμε από το φασίζοντα λόγο Κουλία,Ρίκκου και λοιπών "πατριωτών" είναι ...να καταπιούν το φτύμμα τους!Σίγουρα θα δηλητηριαστούν!

Ανώνυμος είπε...

"Φωτεινές εξαιρέσεις οι βουλευτές της Αριστεράς"

π.χ. ο Στ. Ευαγόρου που αποκάλεσαι τους άλλους, "απόφοιτους του ιδρύματος Χρρίστου Στέλιου Ιωάννου".
ο άλλος μίλησε για κονιορτοποιημένα μυαλά !

και οι 56 τους ήσαν βολευτές !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anef_Oriwn είπε...

Ρε Ανώνυμε,
Ως τζιαι έναν ψέμα για να “τεκμηριώσεις” την προπαγάνδα ΣΟΥ, εν ι-μπόρεις να πεις χωρίς αν ΣΕ πάρουμε χαπάριν! Εν ΜΑΣ λαλείς ποιοι εν τούτοι οι «άλλοι» που «… ο Στ. Ευαγόρου ... αποκάλεσαι “απόφοιτους του ιδρύματος Χρρίστου Στέλιου Ιωάννου”» [όπως διατείνεσαι]; Εν ήταν ρε εξυπνάκια για τον Σταυράκη η αναφορά του; Επί λέξει ο Ευαγόρου είπε [και μάλιστα σύμφωνα και με τα “Κοπέλια” του W.C. Blog – link: http://christofias-watch.blogspot.com/2010/12/blog-post_18.html ]: «Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι ο Υπουργός Οικονομικών Χαρίλαος Σταυράκης είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ και όχι του Ιδρύματος Χρίστου - Στέλιου Ιωάννου»». Ελληνικά ξέρεις να δκιαβάζεις; Κι από ολόκληρο το κείμενο ΜΟΥ [2500 και βάλε λέξεων] αυτό ΜΟΝΟ βρήκες να σχολιάσεις; Για τους απαξιωτισμούς ΟΛΩΝ των άλλων που ανάφερα, μούγγα;

Με την εύκαιρα αυτή να σημειώσω ότι η έκφραση του Σταύρου Ευαγόρου ήταν ατυχής [αν και έλεγε αλήθειες] με την έννοια ότι αναφερόταν υποτιμητικά στους τροφίμους του εν λόγω Ιδρύματος.

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,

Επρόσεξες που τα “Κοπέλια” [οι Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας] ποτζιεί στον βόθρο τους [το W.C. Blog των Κουλία, Νικόλα, Παπαδάκη και Σία] εκάμαν ήδη δκυο παρεμβάσεις στα σχόλια; Επολλολοήσαν! Λαλείς να ξεκινήσουν να λαμβάνουν μέρος στο παιγνίδι γιατί κάμνουν τους τα μπάχαλο ο Η.Β. τζιαι κάτι Μαϊμούνες;
Πάντως εμπνευσμένο, ευρηματικό και ντετεκτιβίστικο το τελευταίο τους σχόλιο. Επήραν ΜΕ/ΜΑΣ πρέφαν! [link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=79475891106872272].

«Ο/Η Επιτροπή για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Κύπρο είπε...
Ο Anef_Oriwn έχει 3 διαφορετικά κόμματα για τα 3 του συνήθη προσωπεία:

1. Για τον Anef_Oriwn, το κανονικό ακελικό επαγρυπνίτικο
2. Για τον arxiepiskopos, το δήθεν εδεκίτικο μιγκριλικό
3. Για τον Katamutras, το δήθεν δηκοϊκό μαρκοκαρογιανικό.

Όλα του όμως τα bots είναι εξίσου ψυχαγωγικά.
21 Δεκεμβρίου 2010 11:46 π.μ.»


Μακάρι να γιάνουν!!!
Anef_Oriwn_arxiepiskopos_katamutras

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΕΥ ΟΡΙΩΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ !
ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ !

ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ?

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ .

Τη Βουλή την έχουν καταντήσει διαχρονικά θέατρο σκιών οι ίδιοι οι βουλευτές , όλων των αποχρώσεων .

KANEIΣ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !!!!

νεος είπε...

Πλήρης η αναφορά σου ΑΝΕΦ στην παρακμιακή αυτή πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην...ευρωπαϊκή Κύπρο, μέσα σε κόμματα με...ευρωπαϊκά οράματα και προσανατολισμό...
Ο ακροδεξιός παρωχημένος λόγος είναι πλέον κανόνας το 2010!
Όντως, μόνο το ΑΚΕΛ διασώζεται μέσα σε τούντην θεομηνία, πάνω στην κιβωτό της διαλεκτικής, της σοβαρότητας και της ευθύνης...

Σημειώνω κι εγώ την "επιστροφή" Κατσουρίδη...σίγουρα κάνει τη διαφορά...

Ανώνυμος είπε...

Ουλλοι προδοτες του φτωχουν εισασατεν.εν να δειτε γαμισι ομως του χρονου που εν να μαθετε.καλυτερα το ελαμ στην εξουσια παρα εσεις.η πολλη δημοκρατια σας μαςεφτωσινε.πλις οχι αλλη δικαια κοινωνια.βαρεθηκαμε τα γεματα πορτοφολια.τους χιλιαδες μπιζνες μαν να μας θελουν για δουλεια.βαρεθηκαμε που πηραμε τα χωρια μας πισω,βαρεθηκαμε απο την αμυντικη δυνατοτηα της εθνικης φρουρας που ειναι στα υψη.θελουμε και αλλα αρματα των τουρκων απεναντι.να φερουν και αλλα αυριο.θελουμε και αλλους αλλοδαπους.μα καλα οι πολιτικοι δηλαδη εσεις δεν βαρεθηκατε να παιρνετε 300 ευρω μονο μισθο?δεν βαρεθηκατε να μας δινετε?

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [21/12/10 6:22 μ.μ.],

Διαφωνώ κάθετα μ’ αυτά που πρόσθεσες και που δήθεν άφησα [όπως διατείνεσαι πίσω] ...
Κι έκαμα δεκάδες φορές χειραψία με βουλευτές της Αριστεράς και ΚΑΜΙΑ φορά ΔΕΝ «… ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ !!!!»
Κι έχω αποδείξει μέσα από τα γραφόμενα στο κείμενο μου ποιοι «... έχουν καταντήσει ... [τη Βουλή] ... διαχρονικά θέατρο σκιών ...»

***********************
Ανώνυμε [21/12/10 7:27 μ.μ.],
Καλές ζιβάνες!!! Μεν πίνεις πολλά όμως!

arxiepiskopos είπε...

Ανώνυμε 7.27,πες μου ότι δεν έγραφες μεθυσμένος για να περάσω γενεές δεκατέσσερις τους δασκάλους σου!Τέτοιαν αμορφωσιάν έχει από τον καιρό του μακαρία τη λήξει ΤΣΙΕΛΕΠΟΥ να... απολαύσω!

Anef_Oriwn είπε...

Νέε Ελληνοκύπριε,

ΕΣΥ που ψάχνεις πιο πολύ τα πράματα [στο internet τζι’ αλλού], εν τζιαι πρόσεξες αν κυκλοφορά κάπου η ομιλία του Κατσουρίδη. [Για όσα γράφεις ΔΕΝ διαφωνώ καθόλου!] ...

Τζιαι επειδή ΕΓΩ ΔΕΝ γράφω πλέον στο W.C. Blog [τους διαβάζω όμως], να σημειώσω εδώ τον θαυμασμό ΜΟΥ για την επίμονη και υπομονή ΣΟΥ [όπως τη διαπίστωσα] να κάμεις σοβαρή και διαλεκτική συζήτηση μαζί τους! Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης! Άδικος κόπος φίλτατε! Είναι σαν να σύρνεις αφκά πα’ στους τοίχους! Τα πλάσματα εν καταλάβουν ΤΙΠΟΤΕ!!! Λειτουργούν αυτιστικά! Κι έτσι πληρώνεται και το παλιό ρητό «με τους φασίστες δεν συζητάμε»!
Πάντως αν κάποια στιγμή επανέλθω [για την πλάκα ΜΟΥ φυσικά] για σχόλια στο εν λόγω Blog θα το κάμω με το nick Anef_Oriwn_arxiepiskopos_katamutras

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,θα σου κινήσω αγωγή αν καταχραστείς το nick μου!Ίντα,είσαι τίποτε ο JOHN;

Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε [γνήσιε],

Μα αφού είπαμε ότι είμαστε ΕΝΑΣ σε ΤΡΕΙΣ!!!

**************************
Katamutras,

Είδα το τελευταίο σχόλιο ΣΟΥ στο W.C. Blog [ημερ. 21 Δεκεμβρίου 2010 9:38 μ.μ.] ... Μην υποτιμάς τα “Κοπέλια” [τους εκεί Επιτρόπους] του Blog ... Εν σκόπιμα που αφήνουν να πλανάται στον αέρα ότι ο Anef_Oriwn, ο Arxiepiskopos τζι’ ο Katamutras εν το ίδιο πρόσωπο! Τους εξυπηρετεί – αυξάνει την πόλωση μια τζιαι υπάρχουν χάχες όπως ο Η.Β., που τους πιστεύκουν!

νεος είπε...

Σύντροφε ΑΝΕΦ,
δεν συζητώ με τα "κοπέλια" για να τους πείσω αλλά για να ισορροπεί ο λόγος. Βασικά απευθύνομαι στους αναγνώστες τους...
Την ομιλία του Κατσουρίδη εν την ήβρα ακόμα, ξθα προσπαθήσω όμως να σου την κάμω χριστουγιεννιάτικον!

Ανώνυμος είπε...

Anef,
εννοείς την δυνατότητα αποκάλυψης της ταυτότητας να μεν υποτιμώ;

Διότι όσον αφορά τες αναρτήσεις τους, έν περιπαιξίματα φίλε μου! Αν παρασυρτούν πολλοί από τέτοιαν προπαγάνδα, καλά να πάθομεν.
Ε μα ρε φίλε, χρωστώ σε κανέναν τίποτε; Είμαι εγώ υπόχρεος να σώσω την Κύπρον; Αν δεν αξίζομεν φίλε να υπάρχομεν, ας μην υπάρχομεν.
Τζιαί καλά να πάθομεν.
Θυμούμαι ότι είδα κάτι αρχαία ψηφιδωτά κάποτε, τζιαί η παράσταση τους έμεινεν μου στο μυαλό σαν ΦΑΡΟΣ. Ήταν το δικαστήριο, που θα εδικάζετουν εκείνος ο αρχαίος αλάζων, που εφουμίζετουν ότι παίζει καλλίττερον πιδκιαύλιν που τον Απόλλωνα, αλλά σε διαγωνισμό που είχε με τον θεό, έχασε.
Ε λοιπόν ένας από τους δικαστές ήταν και η Πλάνη. Αυτή που τον επλάνεψε, αυτή θα τον εδίκαζε.
Αυτή θα τον τιμωρούσε.
Αλλά τούτα εν Ελληνική παιδεία!
Δηλαδή . . . ξένη για τους Έλληνες του σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

christofias-watch.blogspot.com Overview
christofias-watch.blogspot.com has 2449595 traffic rank in world by alexa. christofias-watch.blogspot.com is getting 449 pageviews per day and making USD 3.08 daily. christofias-watch.blogspot.com has 18 backlinks according to yahoo and currently not listed in Dmoz directory. christofias-watch.blogspot.com is hosted in United States at Google data center. christofias-watch.blogspot.com is most populer in CYPRUS. Estimeted worth of christofias-watch.blogspot.com is USD 2248.4 according to websiteoutlook
http://www.websiteoutlook.com/www.christofias-watch.blogspot.com

Skatamoutra
Είναι πανεύκολο να μάθει κάποιος ποιος είσαι. Κάνε μια επισκεψούλα στην πιο πάνω διεύθυνση !!!

Ανώνυμος είπε...

Ου ου ου είσαι πολλά πίσω ανώνυμε!

Ανώνυμος είπε...

kala hliougenna !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θθθθέκκκιου!
Άλλον τίποτε; Κόφκει ο νους σου να πεις;

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΤ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ !!!

Ανώνυμος είπε...

RE EN EKATALABES POIOS EIMAI ?

Ανώνυμος είπε...

Όι

Ανώνυμος είπε...

SKEFTOU LLION , ALLA MEN PEIS EPI8ETO

Ανώνυμος είπε...

Από πού είσαι; Τζιαί πως με βρίζεις ρε κουμπάρε, τζιαί μάσιεσαι να μου αποκαλύψεις τζιαί ποιός είσαι; Είσαι πελλός;

Ανώνυμος είπε...

EFANTASTHKES NA EIMAI O RIKOS ?

Ανώνυμος είπε...

Από πού είσαι; Τζι' άφησ' τα μασκαραλλίκια. Σαν εσέναν παίρνω πολλούς στη βρύση. Αν το έσιεις να βρίζεις τους άλλους όπως με έβρισες εμέναν, ο μόνος τρόπος να με ξέρεις είναι αν σε κουπάνησα καμιάν φοράν. Μόνο έτσι γίνεται να με ξέρεις, τζιαί μόνον έτσι εν να με μάθεις καλά τζιαί να μεν με ξιχάσεις ποττέ σου.

Ανώνυμος είπε...

Εσσιήστεις. Εικονούαν πούν την;

Ανώνυμος είπε...

Άτε κρύφτου πίσω που το πληκτρολόγιον τζιαί ξατίμαζε.

Εν τες μαγκιές του Γρίβα που έσιεις τζιαί σού. Μια ζωήν εκρύφκετουν τζι' έκαμνεν τον μάγκαν. Ώσπου τζι' εψόφησεν μέσ' τον σπήλιον.

Κρίμας τα κοπέλια που σκοτώθησαν για χάριν του, κρίμας την Κύπρον που εχάθηκεν που την πελλάραν του.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ε ε ε
Ο Γρίβας εψόφηεν, παρέτα.

Θέλεις αλάτι στην πληγή; Έχω όσον θέλεις!
Αν δεν σε στείλω ψυχιατρείον πόψε, εμέναν να μεν με λαλούν Κατάμουτραν.

Ανώνυμος είπε...

Πήαιννε ήβρε τζιαί την εικονούαν μου αν θέλεις να με μιμηθείς καλά. Άτε καρτερώ σε.

arxiepiskopos είπε...

H Eπι-ντροπή του W.C,το ΕΛΑΜ,η Χρυσή Αυγή και ο Ζαχαρίας Κουλίας συγχαίρουν θερμότατα τους ελληνόψυχους νέους του ΑΠΟΕΛ για την ελληνοπρεπή τους στάση και τον αντικατοχικό τους αγώνα στο...γήπεδο του μπασκετ,όπου τίμησαν τις πατροπαράδοτες ελληνικές αξίες της φιλοξενίας και του ευ αγωνίζεσθαι!

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Νέε Ελληνοκύπριε,

Κι εγώ προσπαθούσα με τα σχόλια που έκαμναν [πιο παλιά] με παραβάσεις μου στο W.C. Blog να ισορροπηθεί ο λόγος. Και το έκαμνα γιατί το συγκεκριμένο ακατονόμαστο Blog διαβάζεται κι από [πολλούς] τρίτους και πίστευα ότι έπρεπε [και πρέπει!] να παρουσιάζεται και η άλλη άποψη. Δυστυχώς όμως τζιειμέσα εν μπορεί να γενεί συζήτηση. Οι αντιφρονούντες αφορίζονται και σπιλώνονται. Το ζεις πλέον κι ΕΣΥ ο ίδιος!

***************************
Το βασικό μέρος της ομιλίας του Νίκου Κατσουρίδη στη Βουλή υπάρχει τελικά στην κυριακάτικη “Χαραυγή” [στη σελ. 9 και μπορείς να την βρεις clickάρονταςς στο link: http://www.haravgi.com.cy/site-article-51170-gr.php], σκέφτομαι μάλιστα να την κάμω ανάρτηση στο Blog μου [αμέσως μετά τις γιορτές] ... Πάντως απολογούμαι για τις άδικες [τελικά] βεβιασμένες κατηγορίες μου – θα κάμω μάλιστα και σχετική ανασκευή/διόρθωση στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης αυτής!

Anef_Oriwn είπε...

Εψές ο Ανώνυμος χυδαιολόγος υβριστής [κλώνος κι αυτός του γνωστού “Μαϊμούνα”] που μια την άλλη ΜΑΣ περνά απ’ εδώ κι αφήνει τα περιττώματα του, μπήκε σε ομηρικούς καφκάες με τον σχολιογράφο Katamutra – εμαχούνταν μέχρι τες δκυο τζιαι κάτι το πρωί. Ο Ανώνυμος μάλιστα συνεχίζοντας τες αισχρές προβοκάτσιες του παρουσιάστηκε προς το τέλος της “κουβέντας” του και με το nick Katamutras. [Η «εικονούα» στην οποία αναφέρεται ο Katamutras, είναι το logo του δίπλα από το nickname του, κάτι που φαίνεται δεν μπορεί να πετύχει ο Ανώνυμος προβοκάτορας!] ...

Έχω διαγράψει γύρω στα 20 σχόλια από την “κουβέντα” μεταξύ των δύο, αλλά έχω αφήσει και μερικά, σεβόμενος τον χρόνο και τον κόπο του Katamutra [του γνήσιου] καθώς και τη διάθεση του να αντιπαλεύει τες ανοίκειες μεθοδεύσεις και επιθέσεις των Ανωνύμων φασιστοειδών!

Αλλά ρε παρέα Katamutra, άδικος ο κόπος ΣΟΥ να προσπαθείς να συνδιαλεχτείς με τέτοια καθίκια.
Ταυτότητες ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι σε θέση να εντοπίσουν και να αποκαλύψουν. Όμως μπορούν να συγκρίνουν τα IPs και αν δουν ότι ο Anef_Oriwn, ο Arxiepiskopos τζι’ ο Katamutras είναι διαφορετικά πρόσωπα! Αλλά σκόπιμα αφήνουν να αιωρείται ότι και τα τρία nicks αντιπροσωπεύουν το ίδιο και το αυτό άτομο γιατί έτσι τους βολεύει στες “επαγρυπνιστικές” του εμμονές ...

Ανώνυμος είπε...

@Άνεφ,
Ούτε κόπον κάμνω, ούτε προσπαθώ να συνδιαλλαγώ μαζίν τους.
Σπάζω πλάκαν απλώς τζιαί περνώ τζιαί την ώραν μου στη δουλειά. Δουλεύκω νύκταν.

Τούτον με τό logo δίπλα που το nickname εν ο καλλίττερος τρόπος να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο μαϊμούνας. Έχω τζι' άλλον τρόπον δηλαδή τζιαί θα τον εχρησιμοποιήσω κάποιαν άλλην φοράν που εν νά ΄χω όρεξιν να . . . παίξω με τον μαϊμούναν.

ΓΝΩΜΗblog είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
νεος είπε...

Ανεφ! Ευχαριστώ για το link, εν χρήσιμο...επρόλαβες με τελικά...

Όσο για τους "φίλους" μας στο WC και τους συνοδοιπόρους τους, πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουν μια πολύ βασική χρησιμότητα για όλους μας:

Συγκεντρώνουν/ συμπυκνώνουν στις τοποθετήσεις τους τις γραμμές πάνω στις οποίες κινούνται όλες οι συνιστώσες του απορριπτισμού...

Είναι για παράδειγμα ενδιαφέρουσα η διαλεκτική σε ότι αφορά τον Γρίβα σε σχέση με το πραξικόπημα ή ακόμα και του Σαμψών και η παράλληλη απαξίωση της αγωνιστικότητας του ΑΚΕΛ...
Αυτή είναι μια "γραμμή", δεν είναι τυχαίες απόψεις, τυχαίων ανθρώπων...

Υπάρχει μια "γραμμή" που ενώνει το αντιομοσπονδιακό μέτωπο, τους γριβικούς κσι νεοφασίστες, τους λυσσαριδικούς και τους παπαδοπουλικούς...και αυτή η "γραμμή" έχει και τα "κλισέ" της...

Τα "κλισέ" αυτά είναι επιμελώς επιλεγμένα έτσι ώστε να αποφεύγεται η σύγκρουση μεταξύ των συνιστωσών...και παράλληλα να δυναμώνει την ενότητα τους (και τον φανατισμό τους) μπροστά στον "κοινό εχθρό" που δεν είναι άλλος από την λύση-επανένωση και το ΑΚΕΛ...

Από αυτή την άποψη, θεωρώ χρήσιμη την μελέτη τούντου φαινομένου γιατί ακριβώς είναι προπομπός αυτού που θα ακολουθήσει στο επίπεδο της "διαλεκτικής" και των επιχειρημάτων του απορριπτικού μετώπου, και μπροστά σε ένα ενδεχόμενο νέο δημοψήφισμα αλλά και σε μια πιθανή αναβίωση του αντιακελικού μετώπου όπως το είδαμε το 93'...

Anef_Oriwn είπε...

Ως γνωστό οι διαβόητοι “Επίτροποι” γνωστοί και ως “Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας” [ποιας δημοκρατίας όμως;], έχουν πάθει παράκρουση μαζί ΜΑΣ [μεγαλόπρεπης πληθυντικός] – και προσωπικά μαζί ΜΟΥ αλλά και με την Αγία Τριάδα των Anef_Oriwn_arxiepiskopos_katamutras.

Σε νέο ειδικό αφιέρωμα τους στο άτομο ΜΟΥ [ως Anef_Oriwn] προσπαθούν με υπεκφυγές, μασημένα λόγια, διαστρεβλώσεις κι άλλ’ αντ’ άλλων λόγια, να απαντήσουν στο κείμενο της ανάρτησης ΜΑΣ! Παραθέτουμε το δικό τους κειμενάκι τόσο για την πλάκα και τη διασκέδαση ΣΑΣ όσο και για πάρετε μια ιδέα για το ήθος και το επίπεδο του λόγου τους. Απαντήσεις στα όσα θέτουν [συμπεριλαμβανομένων και των όσων δήλωσε ο Σταυρός Ευαγόρου στην ομιλία του στη Βουλή], αλλά και για αλλά που σκόπιμα παραβλέπουν, υπάρχουν στο κείμενο και στα σχόλια της ανάρτησης ΜΟΥ, κι ας καμώνονται ότι δεν τα είδαν: «Δεν είναι μόνο που μας βρωμίζουν τα σχόλια του Βlog μας! Είναι και που η υποκρισία τους, είναι Anef_Oriwn. Ο πρύτανης της Επαγρύπνισης Anef_Oriwn, στην τελευταία ανάρτησή του στο Ανεπίσημο Site της Επαγρύπνισης στο Διαδίκτυο, μέμφεται βουλευτές για τα λεγόμενά τους στη Βουλή κατά τους προϋπολογισμούς. Και παραλείπει, προφανέστατα σκόπιμα, ο άθλιος προβοκάτωρ, να κακίσει τη ρατσιστική συμπεριφορά του Σταύρου Ευαγόρου, ο οποίος δήλωσε ότι "ο Σταυράκης δεν είναι απόφοιτος της Σχολής Χρίστου Στέλιου Ιωάννου". Βεβαίως, τι να περιμένει κανείς από τον Ηλικιακό Ρατσιστή; Κόρακος κοράκου μμάτιν εν ιφκάλλει. Έτσι Anef;”

Υγιαίνετε!

***********************
Και να χαίρεστε και τους φασίστες που έδρασαν ψες κατά των παικτών της τουρκικής καλαθοσφαιρικής ομάδας. Μεταξύ αυτών που τους εκτρέφουν είστε κι ΕΣΕΙΣ! Κι ας επικεντρώνουν τα ρεπορτάζ στα κυπριακά κανάλια για «νέο όργιο τουρκικής προπαγάνδας»! Ο Τσουρούλης μάλιστα ΜΑΣ θύμισε με δασκαλίστικο ύφος αλλά γενικά κι αόριστα ότι παρόμοια επεισόδια έγιναν και στην Τουρκία. Δηλαδίς μιας τους μια ΜΑΣ;
Και γιατί ρε καθίκια τους δώσατε την ευκαιρία να μιλούν για το αδύνατο της συμβίωσης ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων; Ή μήπως είναι αυτό που επιδιώκετε;
Και διαφωνώ με τον Πρόεδρο που μίλησε για άμυαλους χούλιγκανς. Οργανωμένη φασιστική επίθεση ήταν!