Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ανάρτηση 91/2010 [ΕΥΡΩΚΟ-κικη κι αντι-πατερναλίστικη] – «Πρόεδρε, μην μιλάς»!!! Το απαιτεί ο Ρίκκος και τα υπολείμματα των ΕΥΡΩΚΟ-κικων δυνάμεων!


Ο γνωστός ΕΥΡΩΚΟ-κος [που είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος του] Ρίκκος [όι ο Μάππουρος, αλλά ο] Ερωτοκρίτου [με το “συναγερμικό” κι άλλο ένδοξο παρελθόν του], κάλεσε τες προάλλες [με το σύνηθες θυμωθκιάρικο ύφος του που παίρνει όταν έχει μπροστά του κκάμερεες τζιαι μικρόφωνα], τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «να μην μιλά»!!! [“Εξεθαρρέψαν τζι’ οι καπόττοι τζιαι θέλουν να γαμούν μόνοι τους πιον!!!”] ...

Ασχέτως του αν κάποιος σύμφωνα ή όχι με τον Πρόεδρο και τους χειρισμούς του στο κυπριακό, στην οικονομία και σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης, ή του αρέσουν ή όχι αυτά που λέει ή που κάποτε μπορεί να του ξεφεύγουν κιόλας [συνήθως σε στιγμές συναισθηματικής φόρτισης συνεπεία αδίκων κατηγοριών ή αντιπολιτευτικών υπερβολών], οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και το δικαίωμα ενός εκ των επιφανών ηγετών του μεγαλυτέρου κομματιδίου του τόπου [έχει εκλογικά ποσοστά που φτάνουν το εκπληκτικό αριθμό του 5% - αν δεν κάμνω λάθος], να θέλει να βάλει “ττερπιέ” [υπό την επίβλεψη του] τον Πρόεδρο, ο οποίος εκλέγηκε στην Προεδρία με μόλις 53%!!!
Υποθέτω πως αν ο Πρόεδρος δεν συμμορφωθεί προς τα υποδείξεις του κου Ρίκκου, τότε «τούτος» θα βκάλει τες μάζες του κομματιδίου του, στους δρόμους τζιαι στες στράτες για να απαιτήσουν, με πιο δυναμικό τρόπο, το κλείσιμο του στόματος του Προέδρου, δηλ. και εν ολίγοις να “βκάλει τον σκασμό”,[ο Προεδρος], θα μιλά ο Ρίκκος! Και φαντάζομαι πως ένα από τα εμπνευσμένα συνθήματα που θα φωνάζουν ή/και θα έχουν αναγραμμένο σε πλακάτ οι ιπτάμενες ΕΥΡΩΚΟ-τες στες μαζικότατες εκδηλώσεις του, θα είναι “Πρόεδρε βκάλε τον σκασμό, μιλά το ΕΥΡΩΚΟ!”

Παράλληλα υποθέτω πως θα δώσει οδηγίες [πάντοτε για τον Ρίκκο μιλάμε], στα στελέχη του κομματιδίου του να είναι πιο επικριτικά και πιο επιθετικά έναντι του Προέδρου και να προσπαθούν να τον βάλουν [τον Πρόεδρο] στη θέση του - να τον γωνιάσουν! Ας πούμεν, όπως εκείνο το παιδαρέλι που βγήκε τις προάλλες στο γυαλί της Τηλεόρασης [δεν ήταν ο Γεωργάλλας, αλλά ένας άλλος πιο μιτσής του] που με ύφος πατερναλιστικό και θελογίστικο χιλίων καρδιολόγων και άλλων τόσων καρδιναλίων, έμπλεο από δασκαλίστικα "πρέπει", προσπάθησε να κάμει υποδείξεις στον Πρόεδρο! [Ίshα που εν έπιασεν τζιαι βίτσαν!] ...
Καλά ρε παιδκιά, [τζιεικάτω στο ΕΥΡΩΚΟ], τζιαι δίτζιον να ‘χετε σε τούτα που λαλείτε, κι αφού την είδατε και προφέσορες επί παντός επιστητού και είσαστεν και κατά το τεκμήριο των τελευταίων [του 2006] εκλογών, τζιαι το μεγαλύτερο κομματίδιο της Κύπρου, γιατί εν βάλλετε τζιαι κανένα στέλεχος σας με νάκκον πολιτικό εκτόπισμα τζιαι νάκκον σοβαρότητα να τα λαλεί τούτα ούλλα; Οξά εμείναν σας μόνο οι μιτσιοί, αλλά τζιαι μερικοί άλλοι που είδαν την τζιαι πάπες της πολιτικής; Σάμπου τζιαι που τον τζιαιρόν π’ αρρώστησεν ο Κουτσού [ο οποίος επροσπαθούσεν, αν μη τι άλλο, να επιχειρηματολογήσει τζιαι νάκκον], εμείναν σας μόνο τα πογκλάουρα [δηλ. ότι μένει μετά τη διαλογή]! Το Συλλουρούιν [με τες στριγκιές φωνές του και τες επαναλαμβανόμενες πρόβες μέχρι να καταφέρει να κάμει μια δήλωση], ο αψόθυμος ο Ρίκκος τζιαι τα κοπελλουρούθκια! Είναι για να ΣΑΣ κλαιν’ οι ρέγγες, gamoto! Τες προάλλες μάλιστα, εβάλετε τζιαι μια madama [μέλος του Πολιτικού Γραφείου ΣΑΣ, ιμίshι μου], να δκιεβάσει μιαν ανακοίνωση που την Τηλεόραση, τζι’ ετσάππιζεν η καημένη!

Το καλό ΜΑΣ μ’ έτσι “στελέχη” [τζιαι παρά την προβολή που έχετε που τα ΜουΜουΕ] εν να πατώσετε στες βουλευτικές!


Αν δεν το καταλάβατε φίλοι επισκέπτες κι αναγνώστες, όλες αυτές οι πρακτικές επιβολής και κηδεμόνευσης [υπό την κάλυψη των ΜουΜουΕ], κατά βάθος όζουν φασιστικών νοοτροπιών! Σεβαστά τα δικαιώματα της μειοψηφίας και των κομματιδίων, αλλά τι γίνεται με τα δικαιώματα της πλειοψηφίας, όπως τούτη η πλειοψηφία αναδείχτηκε μέσα από δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες;


Υ.Γ.1:
Πάντως οφείλω να συγχαρώ τους ΕΥΡΩΚΟ-κους που εκαταφέραν να φέρουν σε συναυλία τους για τους Αγνοημένους τον ελλαδίτη [ιμίshι μου, “ΦιλοΑΚΕΛικό” και “επαναπροσεγγιστή”] τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό! [Ως γνωστόν ο Θαλασσινός έλαβε μέρος και στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα της δικοινοτικής εκδήλωσης που διοργάνωσαν την 1η του Σεπτέμβρη, η ΠΕΟ και η DEV-IS, μαζί με την Δικοινοτική Πρωτοβουλία Ειρήνης “Ενωμένη Κύπρος”, στην νεκρή ζώνη στη Λευκωσία, στο γήπεδο της τουρκοκυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας “Τσετίν Καγια”. Δείτε και τη σχετική ανάρτηση μου με αρ. 65/2010 – link:
http://aneforiwn.blogspot.com/2010/08/652010.html].
Αχ ρε Παντελή, που σε κατάντησε τζι’ ΕΣΕΝΑ η κρίση! Να κάμνεις συναυλίες [με το αζημίωτο φυσικά – link:
http://enwtikos-13.blogspot.com/2010/11/blog-post_16.html] για το αντίστοιχο του ελλαδίτικου ΛΑΟΣ, κομματιδίο της Κύπρου, το ΕΥΡΩΚΟ! Δεν ΜΑΣ χέζεις* ρε Παντελή, λέω ‘γω!!!


{* - Κατά το «δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα», έκφραση που αποδίδεται στον Τζίμη Πανούση (που τραβιόταν κάποτε στα δικαστήρια μες τον Νταλάρα). Η συγκεκριμένη φράση [καθαρά καλαμαρίστικη] αποτελεί έκφραση δυσανασχέτησης και αγανάκτησης προς κάποιον, συνήθως πρήχτη. Με το «δεν μας χέζεις και ‘σύ» είναι σαν να λέμε του άλλου «άι παράτα μας, άσε μας, έχω τα δικά μου, με τις μαλακίες σου θα ασχολούμαι».
Έτσι ακριβώς αντέδρασα κι ΕΓΩ μαθαίνοντας πως ο Έλληνας τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός θα λάμβανε μέρος και μάλιστα ως ο βασικός συντελεστής σε συναυλία που θα διοργάνωνε το ΕΥΡΩΚΟ – link: http://www.evropaikokomma.org/MAIN/default.aspx?ItemID=993&mid=119&tabid=1}...

Υ.Γ.2:
Διαβάστε και την εξαιρετική ανάλυση του φίλου Γρηγόρη Ιωάννου [που έχει αναρτήσει στο Blog του] για τον φασισμό στο διαδίκτυο και δη στην Blogόσφαιρα – link:
http://nekatomata.blogspot.com/2010/12/2009-2010.html.

Anef_Oriwn
Κυριακή 12/12/2010

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και εγώ είμαι «φάν» του Ερωτοκρίτου και του Ευρωκό, οφείλω να ομολογήσω.Αλλά τα διάφορα κομματόσκυλλα και αυλικοί του προεδρικού ίσως θα έπρεπε να κάνουν δεύτερες σκέψεις για τη συμβουλή του Ερωτοκρίτου.Εαν όντως δηλαδή η αθυροστομία του Χριστόφια προκαλεί ζημιά στην συνεργασία- φαρσοκομωδία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ και στην περαιτέρω παραμονή των Δηκοακελοαπατεώνων στην εξουσία.Και εαν δίνει δικαίωμα στους πολιτικούς του αντιπάλους να τον κατακρίνουν.Από το «Η Κύπρος θα περάσει αλώβητη από τη οικονομική κρίση» μέχρι το «Καιγόμαστε».Από τη ομιλία στο Brookings μέχρι και στίς προκλητικές δηλώσεις του για την υπόθεση Παπασάββα.Και τελευταίως «Η Κυπριακή οικονομία θ ανακάμψει από τα μέτρα που πήρε η Κυβέρνηση»Αλήθεια, δεν του είπαν εκεί στο προεδρικό την γνωστή λαική ρήση «Μεγάλο βούκκο φάε μεγάλο λό μην πεις;» Και για να πεισθούν από την ορθότητα της συμβουλής Ερωτοκρίτου,ας ρίξουν μια ματιά στην σημερινή δημοσκόπηση της Καθημερινής.
Απορία:Εάν τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την οικονομία(δώστου Κύπριου φορολογούμενου και απλού εργάτη πας τα αυτιά να άψει) τα λάμβανε μια δέξια κυβέρνηση, ο λαλίστατος κατά τα άλλα άνεφ ορίων(μίσιημου),την επόμενη κιόλας μέρα,δεν θα έσχιζε τα οπίσθια του από της πορδές του τύπου «πλουτοκρατία»,«φιλελεύθερες πολιτικές» κτλ;Τώρα γιατί βγάζει τον ακελοδηκοικό σκασμο;
Υ.Γ:Και για να μην κατηγορηθώ πάλι ως «αντιακελικός» και μηδενιστής(το παραμυθί το έχουμε μάθει) θα συμφωνήσω με τα μέτρα που πάρθηκαν για το κρατικό μισθολόγιο,το συνταξιοδοτικό και την αποψήλωση του φαταούλα που ονομάζεται«κρατική μηχανή».Και αυτά πάλι είναι λίγα.Γιατί στην Κύπρο,εν τέλει,μέσα στους «έχοντες και κατέχοντες» του άσχετου Σταύρου Ευαγόρου, συμπεριλαμβάνεται και ένας πολύ μεγάλος αριθμός δημοσίων καρχαρίων.
Kokoui για την εφημερίδα Χαραυγή Nr.2.

theologos είπε...

Αnef-oriwn
Υποδειξεις του στιλ "μην μιλας"προς τον προεδρο της Δημοκρατιας δεν πρεπει να γινονται.Ανεξαρτητως του ποιος ειναι και του χωρου απο τον οποιο προερχεται ο εκαστοτε προεδρος.Ποσο μαλλων απο ανθρωπους που δεν εχουν το αναλογο πολιτικο εκτοπισμα και εκπρωσοπουν μια μικρη μειοψηφεια (ελπιζω).Ο προεδρος εχει δικαιωμα και πολιτικη να χαρασει και αποφασεις να λαμβανει και αν μη τι αλο να ομιλει.Εστω και αν τα λεγομενα του προκαλουν σε καποιους "αλλεργικες αντιδρασεις".

ΥΓ.Τα υβριστικα σχολια στο blog σου(καθως και σε αλλα)προκαλουν συγχυση, παρεμποδιζουν την ελευθερη ανταλαγη αποψεων και ριχνουν το επιπεδο.Κατα την ταπεινη μου αποψη θα 'ταν καλο να διαγραφονται η να αναρτουνται ενδεικτικα ορισμενα, στο τελος της συζητησης.

Anef_Oriwn είπε...

Φίλε Theologε,

Τα υβριστικά σχόλια έχουν διαγραφεί και ΠΑΝΤΟΤΕ θα διαγράφονται!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί ΣΟΥ ότι «υποδειξεις του στιλ “μην μιλας” προς τον προεδρο της Δημοκρατιας δεν πρεπει να γινονται, ανεξαρτητως του ποιος ειναι και του χωρου απο τον οποιο προερχεται ο εκαστοτε προεδρος ...». Τούτο αποτελεί μια καθαρά φασιστική και αυταρχική συμπεριφορά!

Anef_Oriwn είπε...

Kokouiν,
Καλώς ΣΕ! Μα που ήσουν τόσο τζιαιρόν ρε παρέα; ΜΑΣ έλειψε το πίκρικο ΣΟΥ ύφος και στυλ.
Πάντως τες θέσεις ΜΟΥ για τες φορολογίες [για το ΦΠΑ στα φάρμακα και στα τρόφιμα] τες εξέφρασα στην ανάρτηση ΜΟΥ με αρ. 89/2010 [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/12/892010-5.html ] … Φαίνεται πως δεν ΜΕ παρακολουθείς τακτικά. Επίσης είχα εκφράσει [σε ειδική ανάρτηση ΜΟΥ] κι απόψεις για τες Θέσεις της Κ.Ε. για το 21ο Συνέδριο του ΑΚΕΛ [link: http://aneforiwn.blogspot.com/2010/10/792010-21.html]. Έχασες επεισόδια!

Ανώνυμος είπε...

Λάζαρε Μαύρε σύρε τους
πόρτους με την κοφίνα
να φαν οι Τούρτζιοι κανονιάν
να βκάλει τζιαί που την κλανιάν
ο κώλος σου αζίνα.

Το παρόν σουξεδάκι έστειλα στο WC αλλά μόλις το είδαν αφαιρέσαν το.
Σαν να τζι' έν έσιει τζι' αλλού πορτοκαλιές που κάμνουν πορτοκάλια!

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ,
μήπως ξέρεις ρε φίλε, πώς μπορούμεν να βάλλομεν την φωτογραφίαν μας δίπλα που το νικ μας; Όταν αννοίω το προφίλ μου η φωτογραφία μου εν τζιαμέ. Γιατί έν εμφανίζεται τζιαί στα σχόλια που κάμνω στα διάφορα μπλοκ;

Ξέρεις έσιει πολλούς που φάαν τον κόσμον να ανακαλύψουν ποιός εν ο Κατάμουτρας. Ε εν κρίμαν καλέ μου. Εν να τους λύσω εγιώ την απορίαν.

Anef_Oriwn είπε...

Katamutra,

Ρε παρέα μεν ανησυχείς [έφαε ΣΕ το άγχος gamoto], τζι’ η φωτογραφία ΣΟΥ φαίνεται! Εν ‘ν’ μια [φωτογραφία] όπου δείχνεις το μεσοδάκτυλο ΣΟΥ;
Απλά εξαρτάται που το computer [που έχεις], για να φαίνεται [λεπτομέρειες εν ι-ξέρω]... Σ’ ΕΜΕΝΑ, στο παλιό ΜΟΥ που κι αυτό που συνήθως χρησιμοποιώ εν δείχνει την φώτο ΣΟΥ, ενώ σ’ ένα καινούργιο laptop την δείχνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Άνεφ, έλυσα το πρόβλημαν. Πρέπει να κατεβάσεις την τελευταίαν έκδοσιν του Adobe Flash Player (είναι free), τζιαί όταν ανοίεις τα σχόλια σε ένα μπλοκ, τζιαμέ που σε ρωτά (Yes-No) να πατήσεις το Yes.

Κρίμαν, εκόψαν τα σχόλια στο WC. Τζιαί έβαλλα στοίσιημαν ότι εν να με αντέξουν 10 μέρες.

arxiepiskopos είπε...

Κatamutra,και το δικό μου το κομπιούτερ βγάζει τη φωτογραφία σου.

Ανώνυμος είπε...

Ππε ε ε ε !
Ο Μαϊμούνας αφήνιαεν! Αφήνιαεν!

Ανώνυμος είπε...

Ρε γάρε έκατσες πάνω! Ίνταλις να φανεί; Είδες πράμαν τζι' εβούρησες γαμώ το. Συνάδελφε του Χριστόδουλου.

Τούτη φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Άνεφ συγχώρα με για τες φωτογραφίες. Επροορίζουντον για αλλού.Αν θέλεις σβήσε τζιαί τα σχόλια μου.

Anef_Oriwn είπε...

Katamutra,
Πάλε ανησυχείς άδικα. Σ’ αυτό το computer που χρησιμοποιώ εν φαίνονται οι φωτογραφίες!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά, επειδή εγώ εσχολίαζα τον μαϊμούναν, τα σχόλια μου τωρά φαίνουνται ξικάρφωτα ή σαν να απευθύνονται σε άλλον.

Anef_Oriwn είπε...

Katamutra,

Βάλλω το συγκεκριμένο που είπεν ο Μαϊμούνας τζι’ απάντησες του. Εν τω μεταξύ «τούτος» έχει κυριολεκτικά αφηνιάσει. Έσβησα του ήδη καμιά 10ρκάν σχόλια [ο Θεός να τα κάμει σχόλια]:
Ο/Η Μαϊμούνα(ς) είπε ...
«SKATAMOYTRA H FWTOGRAFIA SOY E FENETE PALE !!!»
13/12/10 8:18 μμ

Ανώνυμος είπε...

Ωραία! Διασκεδάζεις το έννεν;

Anef_Oriwn είπε...

Katamutra,

Σπάω πλάκα με τα ηλίθια, τα φασιστούθκια!!! Το΄λυτο ελειπε να λαμβάνουμε υπ’ όψη τζιαι τον κάθε κκομπλεξικό τζι’ αγάμητον μαλάκα!
Αλλά επειδή νομίζουν [τα φασιστόμουτρα] ότι εδώ εν η κουτσιερή τους [ya το αμπελοχώραφο τους] θα τους σύρω τζιαι μιαν καταγγελία στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τες χυδαιότητες και τες βρισιές τους. [Έχω συνάξει μπόλικο υλικό και έτσι έχω πολλά ράμματα για τη γούννα τους]. Έχουν μπλέξει για καλά!

Anef_Oriwn είπε...

"Τούτο έλειπε ..."

Ανώνυμος είπε...

Όχι φίλε μου, πάρ' το ελαφρά. Στο κάτω κάτω η βρισιά απευθύνεται σε κάποιον . . . άγνωστο-ανώνυμο. Ή σε κάποιον πολιτικό. Ο πολιτικός όμως ας φακκά. Πολλές φορές τους πολιτικούς λαλώ τους τα τζι' εγιώ, αλλά καλά να πάθουσιν. Τότε με τες βρισιές τζιαί τες απειλές του ΡΗΓΑ αλλά και άλλων εναντίον του Μακάριου Δρουσιώτη, εσιασιάραν ούλλοι να υποστηρίξουν την . . . ελευθερίαν του λόγου! Ενυπόγραφα παρακαλώ. Ε τωρά την ελευθερίαν του λόγου χρησιμοποιώ την τζι' εγιώ. Πειράζει;
Τον μόνο που μπορείς να καταγγείλεις κατά τη γνώμη μου εν τον μαϊμούναν που χρησιμοποιεί δόλια τζιαί προβοκατόρικα τα nick name των άλλων. Τούτον νομίζω απαγορεύεται που τους κανονισμούς των μπλοκς.

Πάντως σου βρίσκω λάθος που απευθύνεσαι συχνά στους μαϊμούνες. Είναι πλερωμένοι από τζάκια-πολιτικούς-εκκλησιάν. Γι' αυτόν ότι τζι' αν πουν, σε όποιον τζι' αν πουν, εσύ τον χαβάν σου. Σχολίαζε τζιαμέ που πρέπει. Ίντα σε κόφτει εσέναν ένας άγνωστος μαϊμούνας ότι τζι' αν πει; Ότι τζι' αν του πεις εν να φθαρεί; Ενώ τους γνωστούς; Κάφκει τους. Γιατί νομίζεις το WC κλείει τα σχόλια; Με άνωθεν εντολές φίλε μου! Με άνωθεν εντολές. Έν τα αντέχουν γιατί μιλούν για λλόου τους ονομαστικά τζιαί όι για κάποιους άγνωστους μαϊμούνες.

Anef_Oriwn είπε...

Φασιστούιν,
Λάλε ότι θέλεις!!! Η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση τζιαι σύντομα θα δείτε τα αποτελέσματα! Τόσο τζιαιρόν ελαλούσετε ότι είμαι της “Αγρύπνησης”, ε όλο και κάποιες διασυνδέσεις θα έχω!
Τζι’ αν έξερες ρε φασιστούιν την ταυτότητα ΜΟΥ θα την είχες αποκαλύψει μέχρι τώρα!!! Δεν θα ‘χανες την ευκαιρία. Αλλά τούτο ΔΕΝ είναι κάτι που ΜΕ απασχολεί! Αργά ή γρήγορα θα οδηγηθείτε στα δικαστήρια κι εκεί θα πρέπει να τα πούμεν!!!
Κι ο μετριασμός θα μπαίνει γιατί δεν ανέχομαι [στο Blog ΜΟΥ] την βρώμα από την σκατίλα ΣΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανεφ ορίων μα εκατάλαβες ίντα που γίνεται δαμέ;Επειδή κάποιοι «ντιβέλοπερς»,μαγαλογαιοκτήμονες και η εκκλησία σπονσάρουν τον Καρογιάν και το κολομάχαζο του και επειδη προσεχώς έχουμε βουλευτικές και το 2013 προεδρικές, πρέπει εγώ να πλερώνω 6Ευρώ ένα πακκέτο τσιάρα!Και όλα αυτά επί μιας αριστερής(μίσιημου) διακυβερνήσεως!Και να βλέπω το Σταύρο Ευαγόρου να μου μιλά για «έχοντες και κατέχοντες» και τον Άντρο Κυπριανού για «νεοφιλελεύθερες πολιτικές».«Κομμουνιστές» των φουσκωμένων λογαριασμών!Οι αλήτες!Όσο για τζίνους τους καραγκιόζηδες που φωνάζαν για τα επιδόματα των λαθρομεταναστών πούντους τωρά.Ε καλό.Άμα εν για τα κατεστημένα τους και τη δική τους την πούγκα να πάει να γαμηθεί ο Κύπριος πολίτης.Εξεχάσαν τζιαι την ελληνικότητα τους τζιαι τα άλλα τα καραγκιοζιλίκκια τους.Ρε καραγκιόζη Κουλία, παρά να πλερώνω φόρους τζαι να τα τρώεις εσύ καλλύτερα να τα διώ του φτωχού του λαθρομετανάστη.Τζιαι ας υπογράφει μόνο.Α ναι τζιαι στα αρχίδια μου αν είσαι Έλληνας!Ας τα πιάνει ο Παλαιστίνιος!
Υ.Γ: Ρε άνεφ στείλε το ποίημα του κατάμουτρα σην Στοκχόλμη.Μα τη ποιότητα, τη ομοιοκαταληξία πάει για Νόμπελ λογοτεχνίας ο παρέας.
Kokoui

Anef_Oriwn είπε...

Kokouiν,

Η καλλίττερη λύση εν να κόψεις το τσιάρον. Θα κάμεις καλόν τζιαι στην υγεία ΣΟΥ, τζιαι στην πούγκαν ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε Κοκούδιν σουξουλάσε πε μου; Σουξουλάσε;
Επειδή είπες τον Κουλίαν κραγκιόζην όμως, χαρίζω σου το με μιαν προυπόθεσιν. Να τον λαλείς έτσι δκιό φορές την εφτομάδαν.