Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Ανάρτηση 90/2010 [έκτακτη, αριστερή, ευρωσκεπτικιστική, αντικαπιταλιστική] – “Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάμε ...”


Ο φίλος ο Aceras σε σχόλιο το στην προηγούμενη ανάρτηση ΜΟΥ [με αρ. 89/2010 – link: https://www.blogger.com/comment.g?blogID=8930614453889258684&postID=801065219468066293] απευθυνόμενος στον σχολιογράφο Κομσομόλο, έπλεξε το εγκώμιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκθείασε το κοινωνικό κράτος που υπάρχει στην Ευρώπη. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«...Η Αντιλαϊκή ΕΕ σε μέρον όρον έχει διπλάσιες κοινωνικές παροχές που την λαΪκήν μικρή μας Κύπρο, στην ΕΕ το επίδομαν ανεργίας εν 12, 18, 24 μήνες τζιαι όχι 6 που είναι στην όμορφην Κύπρον, στην ΕΕ τα κοντύλια για την εκπαίδευσην τζιαι για την έρευναν εν ανά κεφαλήν δύο ή τρεις φορές ψηλόττερα που την καλή μας πατρίδα, στην ΕΕ η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κάτω που ασφαλιστικά συστήματα που παρέχουν σε όλους περίθαλψην ποιότητας ενώ εμείς πρέπει να θκιακονούμεν άμαν πιάσει κάποιος δικός μας κάτι ανίατον, στην ΕΕ οι αθρώποι είναι ίσοι όσον αφορά την αξιοπρέπεια, είτε εργάτες είναι είτε οτιδήποτε άλλο, είτε ξένοι, είτε τόπακαες, στην Κύπρο πριν να μας αναγκάσει η Ευρώπη τους εθεωρούσαμεν σαν ποσκούπηδα με κανένα δικαίωμαν, τζιαι ακόμα τζιαι τωρά, αντίς η αριστερή κυβέρνηση να πει ότι τους πρόσφυγες τους μεταχειριζίμαστεν με ανθρωπισμόν τζιαι διούμεν τους πεντέξη μήνες κάτι ψύχουλα για να αποκατασταθούν μέχρι να έβρουν δουλειάν λαλούν ότι "πιορώννουμεν διότι αναγκάζει μας η ΕΕ", ακόμα τζιαι ο ανθρωπισμός είναι αναγκαστικός επό την ΕΕ στο αγγελικόν μας κράτος τζιαι τον πολιτισμένον αλληλέγγυον λαόν μους. Τζιαι αν η ΕΕ επιβάλλει κάποιον δημοσιονομικόν ορθολογισμόν, είναι για να μεν παττήζουν τα κακοδιοικούμενα κράτη μέλη τζιαι να θέλει να πκιορώννουν οι άλλοι.» [Οι υπογραμμίσεις είναι δικές ΜΟΥΠολύ απολογητικός γίνεσαι φίλε για τον καπιταλισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την καπιταλιστική κρίση!]

Προφανώς ο αγαπητός Aceras ξέχασε ότι εντός της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχουν χώρες διαφορετικών ταχυτήτων και οι κοινωνικοοικονομικές ανισότητες και διαφορά μεγάλη στο βιοτικό επίπεδο μεταξύ του πλούσιου Βορρά [του κέντρου – ας πούμεν της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Σκανδιναβίας, της Ολλανδίας] και του φτωχού Νότου [της περιφέρειας – ας πούμεν, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Πορτογαλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας] ...

Εξ αφορμής λοιπόν αυτής της επαινετικής για την Ευρωπαϊκή Ένωση παρέμβασης του φίλτατου Aceras, ήρθε στο νουν ΜΟΥ ένα άρθρο που διάβασα πρόσφατα στην ελληνική εφημερίδα “Ελευθεροτυπία”, σχετικά με τους «άρπαγες της Ευρώπης»! [Θα το παραθέσω αυτούσιο πιο κάτω].
Φυσικά το πρόβλημα ΔΕΝ είναι μόνο οικονομικό, αλλά είναι και πολιτικό. Έχει πολιτικές διαστάσεις και παράπλευρες επιπτώσεις! Η κρίση συντείνει στην αναβίωση του εθνικισμού και ρατσισμού [ενάντια στους μετανάστες] και σε ανεπτυγμένες [δημοκρατικές δήθεν] ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Γαλλία ακόμα και η Ελβετία.

Στην τελευταία σε πρόσφατο δημοψήφισμα με διάφορα ερωτήματα οι Ελβετοί ψηφίσαν με ποσοστό 53% υπέρ σχεδίου [που ετέθη έπειτα από πρωτοβουλία του εθνικιστικού Λαϊκού Κόμματος της Ελβετίας] για αυτόματη απέλαση καταδικασθέντων ξένων πολιτών [μεταναστών].
Παράλληλα καταψηφίστηκε [με ποσοστό 58% ] άλλο ερώτημα του δημοψηφίσματος, [που τέθηκε με πρωτοβουλία του Σοσιαλιστικού Κόμματος] και το οποίο καλούσε τους πολίτες να εγκρίνουν ελάχιστο φόρο 22% στα εισοδήματα άνω των 190000 ευρώ.
Οι Σοσιαλιστές υποστήριξαν ότι ο φόρος θα είναι δίκαιος αφού αφορά υψηλά εισοδήματα, όμως η κυβέρνηση και τα κεντροδεξιά κόμματα αντέτειναν με σθένος ότι θα πληγεί η οικονομία αφού η χώρα θα γίνει πολύ λιγότερο ελκυστική για τους ξένους επενδυτές. Προειδοποίησαν μάλιστα ότι οι επιχειρήσεις μπορεί να αρχίσουν να την εγκαταλείπουν. [Εν τζιαι θυμίζει ΣΑΣ τίποτε γνώριμο από την Κύπρο τούτη η επιχειρηματολογία;]

*******************************
Οι άρπαγες της Ευρώπης
[του Δημήτρη Παπαθανασίου*, “Ελευθεροτυπία”, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010, στήλη “Ανάλυση στα Γεγονότα”, σελ. 8 – link: http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=228511.
- *τον συγγραφέα δεν τον γνωρίζω].

[Οι επιχρωματώσεις και υπογραμμίσεις, καθώς και οι σημειώσεις στο τέλος είναι δικές μου].

“Χωρίς προηγούμενο μέτρα λιτότητας προβλέπει για το 2011 ο προϋπολογισμός της Πορτογαλίας που ψήφισαν προχθές (σ.σ. τι σύμπτωση) οι σοσιαλιστές κυβερνώντες της χώρας.
Χωρίς προηγούμενο, όμως, για τους Πορτογάλους. Γιατί αρκεί μια απλή ανάγνωση των μέτρων, ώστε να διαπιστώσει κανείς ότι οι Ιβηρες πήραν το σκονάκι με τη συνταγή που «πιλοτικά» εφάρμοσαν ΔΝΤ και Ε.Ε. στο πειραματόζωο Ελλάδα και το αντέγραψαν αυτολεξεί.

Περικοπές μισθών και συντάξεων, κατεδάφιση του όποιου κοινωνικού κράτους, ΦΠΑ 23% και πάει λέγοντας. Στόχος, η μείωση του ελλείμματος από το 7,3% του ΑΕΠ φέτος, στο 4,6% το 2011. Για προσέξτε όμως τα νούμερα. Οι Πορτογάλοι θα υποστούν το «μαρτύριο αλά ελληνικά» με στόχο του χρόνου το έλλειμμα να κλείσει στο 4,6%. Στο μισό από το δικό μας δηλαδή.

Να, γιατί ο Γιώργος και η παρεούλα του λένε, ακόμα και τώρα που δοκιμάζεται σκληρά ο ελληνικός λαός, ψέματα για τα σχέδιά τους. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, θα μου πείτε, αλλά φανταστείτε τι σφαγή θα ακολουθήσει αφού, ενώ έχουμε ήδη πάρει τα μέτρα που θα πάρουν οι Πορτογάλοι, το δικό μας έλλειμμα φέτος θα κλείσει σχεδόν στο 10%. Δηλαδή, θα πρέπει ο ελληνικός λαός να υποστεί κι άλλες, τις διπλές και τριπλές περικοπές από αυτές των Πορτογάλων ώστε να καταλήξει στο σημείο από το οποίο οι Πορτογάλοι τώρα ξεκινάνε το δικό τους αγώνα δρόμου. Και διανοηθείτε τι άλλο θα γίνει σε αυτή τη χώρα προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο που είναι: έλλειμμα 3%. Αν ένα χρόνο μετά την εισβολή των τροϊκανών(1) και των εδώ εξαπτέρυγών τους στην καθημερινότητά μας το 90% των εργαζομένων βρίσκεται στα όρια της κατάθλιψης, το 2013 το απέραντο φρενοκομείο θα φαντάζει επιεικής χαρακτηρισμός.

Το μεγάλο ζήτημα όμως είναι γιατί επιμένουν σε μια πολιτική που φωνάζει από μακριά πως είναι αδιέξοδη, σε μέτρα που εξοντώνουν λαούς και χώρες. Και όσο αυτοί επιμένουν, τόσο επιβεβαιώνονται εκείνοι που υποστήριζαν ότι τα spreads(2), οι αγορές, τα ομόλογα, οι κερδοσκόποι και τα πιστόλια πάνω στο τραπέζι είναι μέρος ενός γενικότερου σχεδίου, που δεν έχει στόχο την οικονομική στήριξη των χωρών αλλά την αλλαγή του status quo σε εργασιακά, κοινωνικά αλλά και εθνικά θέματα. Ο κοινωνικός ιστός αλλάζει βίαια, οι γεωπολιτικές ισορροπίες μετατοπίζονται, ο χάρτης της Ευρώπης επανασχεδιάζεται, η Ευρωπαϊκή Ένωση των πολλών ταχυτήτων είναι ορατή περισσότερο από ποτέ.

Αλλά για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση μιλάμε. Υπάρχει; Αν υπήρχε, δεν θα δανειζόταν η μια χώρα με 1% και η άλλη με 11%. Αυτό δεν είναι ένωση, είναι γκρουπούσκουλο. Ούτε θα δάνειζε η μια χώρα την άλλη με επιτόκιο τοκογλύφων της Ομόνοιας. Υπολογίζεται ότι, μόνο από τους τόκους των δανείων στην Ελλάδα, η Γερμανία θα εισπράξει φέτος περί τα 600 εκατ. ευρώ! Αυτή είναι η Ευρώπη και η ΟΝΕ και η σύγκλιση για την οποία παραληρούσαν εκσυγχρονιστές και μη τόσα χρόνια. Πόσο αστείοι ακούγονται τώρα όλοι αυτοί που προέβλεπαν και πιπίλιζαν μέχρι πρόσφατα ότι η Ε.Ε. θα εξελιχθεί σε άλλες Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Αποδεικνύεται ένας μηχανισμός που στήθηκε για να εξυπηρετήσει τους ισχυρούς του Βορρά, οι οποίοι γιγαντώθηκαν ακόμη περισσότερο απομυζώντας τις αδύναμες οικονομίες του Νότου. Και τώρα, αφού η αφαίμαξη φαίνεται να ολοκληρώθηκε, κάνουν ό,τι μπορούν για να μετατρέψουν τις χώρες αυτές σε προτεκτοράτα και φτηνούς για την αναψυχή τους προορισμούς, με πολίτες-καφετζήδες που αμείβονται με πουρμπουάρ.

Αλλά αυτό το σχέδιο φαίνεται να βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια σε εξέλιξη. Ας πάρουμε την Ελλάδα για παράδειγμα. Γιατί η χώρα μας έφτασε στη χρεοκοπία; Όσοι βλέπουν πολλή τηλεόραση το πρώτο που θα σκεφτούν είναι ότι επειδή το κράτος είναι σπάταλο, επειδή έχουμε πολλούς δημοσίους υπαλλήλους και συμβασιούχους, επειδή οι συνταξιούχοι παίρνουν 600 ευρώ σύνταξη, ότι μαζί τα φάγαμε και άλλα τέτοια όμορφα. Όχι. Αυτά είναι δικαιολογίες για τον Πεταλωτή(3) και τους... συνεργάτες του στα δελτία των 8.

Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί είμαστε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα πια. Μια χώρα που κάποτε όμως παρήγε και υποχρεώθηκε από τους Ευρωπαίους εταίρους της, με τη συμφωνία πάντα των ευρω-λιγούρηδων, ή καλύτερα σκέτο λιγούρηδων, πολιτικών μας, να οδηγήσει στο μαρασμό και ουσιαστικά σε εξαφάνιση γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία, που ήταν η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της. Μας επιδοτούσαν για να αυτοχειριαστούμε και εμείς πανηγυρίζαμε. Πού είναι το μπαμπάκι μας, τα καπνά μας, το λάδι μας, τα ψάρια μας, το γάλα μας και τα τυριά μας...

Φτάσαμε σε αυτό το σημείο γιατί οι κατά τα άλλα φίλοι μας Ευρωπαίοι δεν εγγυήθηκαν ποτέ τα σύνορά μας, που είναι και σύνορα της Ευρώπης, για να μπορούν να μας πουλάνε υποβρύχια που γέρνουν, τανκς που δεν στρίβουν και αεροπλάνα που είναι τυφλά. Έτσι, η Ελλάδα έγινε ένας από τους καλύτερους και μεγαλύτερους πελάτες όπλων των χωρών που τώρα μας δανείζουν με επιτόκια πιστωτικής κάρτας, για να μπορέσουμε να τους ξεπληρώσουμε τα άχρηστα οπλικά συστήματα που έχουμε ήδη αγοράσει με αστρονομικά ποσά.

Για ποια Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 μιλάμε; Ένας πολιορκητικός κριός των Βορείων, ένας μηχανισμός εξυπηρέτησης των γεωπολιτικών παιχνιδιών και συμφερόντων των επίσης φίλων μας, από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, είναι.
Και μας έχουν βάλει στη μέση. Εκείνο το παλιό συνθηματάκι που έλεγε «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» πόσο επίκαιρο παραμένει...

Σημειώσεις:
1. «τροϊκανών» - όπως λέμε Μοϊκανών;
2. «spreads» - εν τζιαι έχει κανένας ιδέα ίνταμ που εν τούτα για να (δια)φωτίσει τζι’ ΕΜΕΝΑΝ; [Σημ.: Ένας Ανώνυμος σχολιογράφος ΜΑΣ λυπήθηκε και ΜΑΣ έδωσε το ακόλουθο link για να μάθουμε για τα «spreads»: http://www.madata.gr/epikairotita/economy/58510.html]...
3. Πεταλωτής δεν είναι ο καλλικάς, αλλά ο έλληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος [της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ].

Για τον πρόλογο, τες σημειώσεις
και το copy paste,
Anef_Oriwn

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε τούτος ο Νικωλάκης τί εγύρευκεν στο αφιέρωμα για τον Σπύρον Κυπριανού; Είδαμεν ούλλοι τα σκατόμουτρα του τα κατεβασμένα. Ε ίνταλις να μεν εν κατεβασμένα! Αφού ο τζιήρης του ο Τάσσος έν ήθελεν να δεί τον Σπύρον! Ο Κουλίας; Ο κωλοκασίδης; Ο Κενεβέζος; Ο Αγγελίδης; Έννεν τούτοι που φάασιν τον Σπύρον; Έννεν τούτοι που στήσασιν πόϊν να δκιώξουν τον Μάρκον που την Κύπρον κατά τη διάρκειαν της προεδρίας Παπαδόπουλου; Ίνταμ που μιξοκλαίουν για τον Σπύρον τωρά; Έννεν τούτοι που σιήζουν τον κώλον τους κάθε μέρα που τα ράδια για να φύει το ΔΗΚΟ που την συγκυβέρνησιν; Εν η συγκυβέρνηση που τους εμάρανεν; Εν η ομοσπονδία που τους εμάρανεν; Ενομίσαν ότι εμείς τα μέλη του ΔΗΚΟ είμαστεν αρνιά; Ο μόνος λόγος που θέλουν να φύουν που την συγκυβέρνησιν εν για να χάσει ο Μάρκος το υπουργείον εξωτερικών τζιαί να εκμηδενιστεί. Ο γιός του ιδρυτή του ΔΗΚΟ κύριε, έν έσιει αξίωμαν μεσ' το ΔΗΚΟ διότι οι ποντιτζιοί του Τάσσου τζι' ο γιός του ο Νικωλάτζιης ηθέλαν να τον εξαφανίσουν! Κράτα Μάρκο! Κράτα Κάρρογιαν! Οι ΔΗΚΟϊκοί έννεν αρνιά. Είμαστεν τραούλια με δκιό οκκάες αρτσιήθκια τζιαί εν να μιλήσουμεν την ώραν που πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Spread

http://www.madata.gr/epikairotita/economy/58510.html

theologos είπε...

Anef-Oriwn.
Βρισκω τις παρατηρησης σου σωστες και χρησιμες. Επισης το αρθρο που παραθετεις περιγραφει την πραγματικοτητα.θελω να προσπαθησω να δωσω μια εικονα της καταστασης,βγαζοντας την απο τα ορια της Κυπρου και της Ελλαδος.Παραθετω ενα αποσπασμα ενος αρθρου του Κλεανθη Γριβα με τιτλο "Η παγκοσμιοποιηση της εξουσιοφρενειας.-Κατεδαφιζοντας κοινωνιες"
<>
Απαντηση ενος απο τους εμπνευστες της.Νταβιντ Ροκφελερ 1/2/99
<>.
Πραγμα που σημαινει οτι οι διαφορες χωρες μετατρεπονται σεαπλες θυγατρικες επιχειρησεις των πολυεθνικων, η πολιτικη σε τυπικο μανατζμεντ και οι πολιτικοι σε μισθωτους μανατζερ των πολυεθνικων εταιριων.(Κλ.Γρ.)
...Βασικα της εργαλεια το ΔΝΤ, η παγκοσμια τραπεζα και ο παγκ. οργανισμος εμποριου.Ετσι η κατασταση εχει ηδη οδηγησει σε κατεδαφιση των ρυθμιστικων κανονων που καθοριζαν τις σχεσεις εργασιας- κεφαλαιου, με αποτελεσμα τη μετατροπη του εργαζομενου σε "πραγμα", αυξηση της ανεργιας στν αναπτυγμενο κοσμο, επιταση φαινομενων κοινωνικης παθολογιας(π.χ. ρατσισμος, ξενοφοβια, εγκληματικοτητα)και ανηλεη εκμεταλευση του "τριτου" κοσμου.

Λοιπον δε βρισκετε οτι μας παρουσιαζει την κατασταση οπως διαγραφεται παγκοσμιως; Νομιζω οτι το μονο που μενει για να βγουμε απο μια τετοια κατασταση ειναι μια επανασταση. Οπως ομως την περιγραφει ο Κορν.Καστοριαδης, <>
Γιατι οντως οι καιροι εχουν αλαξει και οι ανθρωποι και οι αναγκες.
Παραμενουν ομως αναγκες.

νεος είπε...

Φοβερός τούτος ο Δημήτρης ο Παπαθανασίου ε?
Θυμούμε τον μακαρίτη τον Φλωράκη, αρχές της δεκαετίας του 80' (ή και μέσα, δεν θυμάμε ακριβώς) να λεει και να ξαναλέει ότι η ΕΟΚ σχεδιάζει να κάνει την Ελλάδα "ουρητήριο της Ευρώπης"...

Anef_Oriwn είπε...

Νέε,

Κάμνοντας ένα search στο Google εντόπισα ότι ο Δημήτρης Παπαθανασίου μάλλον είναι δικηγόρος και ήταν υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στα Τρίκαλα ...

Ανώνυμος είπε...

Περιττό να σας πω ότι ο διευθυντής του ΔΝΤ, ο Στρος Καν, και ο Πρόεδρος της Ε.Ε. είναι και οι δύο τους κομμουνιστές. Ο δε Μπαρόσο, Μαοϊστής συγκεκριμένα!

Ά ρε παιδαρέλια, ξυπνήστε επιτέλους. Κανονικά εσείς έπρεπεν να υποδέχεστε με ανοικτές αγκάλες αυτούς τους δυό!

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [ημερ. 8/12/10 6:36 μ.μ.],
Μάλλον εν ι-ξέρεις τι λες!!!
Αν είν’ έτσι οι κομμουνιστές, τότε ΕΓΙΩ είμαι αστροναύτης!

νεος είπε...

Έσιει πλάκα ο ανώνυμος, νομίζει πως ο κομμουνισμός εν όπως την ταυτότητα που άμμαν τη φκάλεις...έμεινεν σου...
Α ρε ανώνυμε...δαμέ η Κίνα η "μαοϊκή" πουλά παραπάνω μερσεντές που την Ευρώπη τζιαι την Αμερική μαζί...τον Μπαρόσο μόνον είδες να μεταλλάσσεται;

katamutras είπε...

ο νέος ελληνοκύπριος αναφερόταν στον πιο κάτω Δημήτρη Παπαθανασίου.
http://users.otenet.gr/~ananda1/

Anef_Oriwn είπε...

(Ψευδο)Μιχαλη [γνωστέ και ο Μαϊμούνα] ,
Εν τζιαι το profile του γιατρού ΣΟΥ που ΜΑΣ παρουσίασες; Τι τραβά κι αυτός ο έρμος με την ανίατη κατάσταση ΣΟΥ!

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Arxiepiskopε,

Κάτι συγχυστικό υπάρχει σ' αυτά που γράφεις ... Μήπως αντί για "ΝΑΙ", ήθελες να γραψεις "ΟΧΙ";

arxiepiskopos είπε...

Έχεις δίκιο.Το διορθώνω.

arxiepiskopos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
arxiepiskopos είπε...

Νεε Ελληνοκύπριε,τι λες,αρχίζουμε να ερευνούμε ποιοι έδωσαν και ποιοι μάσησαν εκατομμύρια για προώθηση του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα;Ανοίγω το χορό με ένα κουίζ:Ποιος μεγαλοεπιχειρηματίας(Θεός σχωρέσ' τον)ανέλαβε τα έξοδα της προώθησης του ΟΧΙ και ποια σχέση είχε η απόφασή του με περίπου 4000 σκάλες γης που η εταιρεία του διαθέτει στην περιοχή Κερύνειας;Τα λεφτά που έριξε ήταν τόσα που έφαγαν κι οι κότες!Μεταξύ αυτών και μια παράξενη,αλανιάρα κότα,που αντί να κακαρίζει με το γνωστό "κα κα κα κα!" κακάριζε με το "λι λι λι λι" και τελευταίο έβγαζε κι ένα "κα",έτσι για να μη ξεχνιέται και η εκ γουμά καταγωγή της!!!

arxiepiskopos είπε...

Βάλε το δεύτερο,που είναι το σωστό.

Anef_Οriwn είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Anef_Oriwn είπε...

Έχουμε επιτρέψει τη δημοσίευση του πιο πάνω επαισχυντου και χυδαίου σχολίου του Arxiepiskopoυ-Μαϊμούνα, [που εδώ παρουσιάζεται ως Anef_Οriwη, όπου το Οriwη, το γράφει με ήτα], για να δείτε το ποιόν του συγκεκριμένου φασιστο-καθάρματος, καθώς και το πόσο αρρωστημένος είναι! Χαρακτηριστική του προβοκατόρικου και φασιστικού του ρόλου είναι η παραδοχή του «Μπορώ να γράφω με όποιο όνομα θέλω και όταν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα να σε παραπέμπει σε όποιο μπλοκ θέλω !!!!!!»

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,είναι και τέρας μόρφωσης!Για δες τι γράφει:"...σε μη ασφαλές μέρη."

Anef_Oriwn είπε...

Ο Αρχι-γκαφατζής Arxiepiskopos-Μαϊμούνας , σε στιγμές αιφνίδιας πνευματικής διαύγειας, φαίνεται κατάλαβε τι μαλακίες έγραψε στο σχόλιο του [ως Anef_Οriwη, όπου το Οriwη, το γράφει με ήτα], και το οποίο [σχόλιο] επιτρέψανε την ανάρτηση του και έτρεξε ασθμαίνοντας να το διαγράψει. Όμως θα το επαναφέρω [πιο κάτω] για να πάρετε μια ιδέα για το ήθος του φασιστοειδούς υποκειμένου, αλλά και για την ηλιθιότητα του:

“Ο/Η Anef_Οriwη είπε...
Anef-Oriwn
ΓΙΕ ΤΗΣ ΣΚΥΛΛΑΣ !!!!!!!!!
Μπορώ να γράφω με όποιο όνομα θέλω και όταν κάνεις κλικ πάνω στο όνομα να σε παραπέμπει σε όποιο μπλοκ θέλω !!!!!!
Εγώ μπορώ να βρίσκω όποια πληροφορία θέλω από τα κομπιούτερ σας γιατί είσαστε όλοι βλάκες και αφήνετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε μη ασφαλές μέρη.
Μακάρι να είναι καλά εκείνος που ανακάλυψε τη γουάι φάι τεχνολογία γιατί μόνο έτσι δε θα πιαστώ ποτέ. Φυσικά μακάρι να είναι καλά ο κοσμάκης ο αχάπαρος που δεν βάζει κωδικούς και έτσι μπορούμε να δανειζόμαστε τις υπηρεσίες των παροχέων τους .

Όσο για σένα σε έχω χεσμένο όπως και τους επιτρόπους !!!!

Όλοι ππεζεβέγκαροι είσαστε !!!!!!
10/12/10 12:43 π.μ.”


Μαϊμούνα, υγιαίνετε!!!

arxiepiskopos είπε...

ΑΝΕΦ,έχω μια εισήγηση:Από τούδε και εις το εξής τους επι-ντρόπους του W.C να τους τους αποκαλούμε "Παρατ-ουρητήριο για τη διακυβέρνηση Χριστόφια".Νομίζω πως το επίπεδο των αναρτήσεων και τα συνεχή αυτογκόλ τους δικαιολογούν την εισήγηση!