Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανάρτηση 69/2010* [σύντομή, ανεκδοτολογική, αισθησιακή, 69ρική] – Ένα ανέκδοτο 69ρικο κι ένα υστερόγραφον για τους διαδικτυακούς άσπονδους φίλους ΜΟΥ!


[* - Γράφτηκε το Σάββατο 18 του Σεπτέμβρη τρέχοντος έτους]...

Φτάσαμε και φέτος αισίως [από άποψη υγείας αλλά και λειτουργίας του Blog ετούτου – ΔΕΝ το κλείσαμε ούτε και ΜΑΣ το κλείσανε ακόμα], αλλά και μέσα από συμπληγάδες, σκύλλες και χάρυβδες, στην 69η ανάρτηση ΜΑΣ.
Στέκομαι ιδιαιτέρως σ’ αυτήν μια κι ο αριθμός 69 οδηγεί και σ’ άλλους [πονηρούς] συνειρμούς. Γι’ αυτόν το αριθμό έχουν γραφτεί αμέτρητα ερωτικά συγγράμματα, έχουν ειπωθεί χιλιάδες ανέκδοτα με ερωτικό/σεξουαλικό περιεχόμενο και έχουν αφεθεί να πλανώνται στον αέρα [και δη στα χαμηλότερα στρωματά της ατμόσφαιρας] πάμπολλα [ερωτικά] υπονοούμενα και μπηχτές!
Με δκυο λόγια το 69 είναι ένας αριθμός που παραπέμπει σε αισθησιακές καταστάσεις, απελευθερώνει την σκέψη που ταξιδεύει πλέον σε ατραπούς πονηρές και θελκτικές, ενώ κάμνει και την φαντασία να οργιάζει! Και τότε “ΟΛΟΥΣ τους ξέμπαρκους του τρωει το σαράκι”!!!
Έχοντας λοιπόν κι ΕΓΩ κατά νουν, όλ’ αυτά τα αισθησιακά που εκπέμπει ο αριθμός 69, είπα σήμερα να ΣΑΣ διασκεδάσω [έτσι και για την πλάκα ΜΑΣ] μ’ ένα σχετικό ανεκδοτάκι …
Και ήρεμα!
Και πάντοτε να ‘χετε υπ’ όψη ΣΑΣ ότι οι όποιες συγκρίσεις και συνδέσεις με γνωστά ΣΑΣ πρόσωπα και καταστάσεις, ΔΕΝ είναι καθόλου τυχαίες και συμπτωματικές!

****************************
Πρόωρη εκσπερμάτωση και το 69 …

Ένα πρωινό λοιπόν, πάει ένας τύπος, 40ρης και βάλε, στον σεξολόγο.

Ασθενής: Γιατρέ, έχω πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης και η γυναίκα μου είναι πολύ νευριασμένη μαζί ΜΟΥ. Απειλεί μάλιστα ότι θα με εγκαταλείψει και πως θα πάει να βρει άλλο! Αλλά ούτε κι εγώ μπορώ να ευχαριστηθώ το σεξ. Χύνω πολύ γρήγορα. Γιατρέ κάντε κάτι!
Γιατρός: Α! Δεν είναι τίποτα, είναι πολύ απλό! Χρειάζεσαι κάτι που να σε τρομάξει την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ και έτσι θα καθυστερήσει και η εκσπερμάτωση!
Ασθενής: Καλά λέτε ... Και τι μπορεί να είν’ αυτό;
Γιατρός: Χμ…Πάρε αυτό το πιστόλι… [Κι ανοίγει το συρτάρι του γραφείου του και βγάζει ένα πιστόλι] ...
Ασθενής: Πιστόλι; [Ρωτάει έκπληκτος κι απορημένα ο τύπος]. Δηλαδή;
Γιατρός: Πιστόλι κρότου είναι, μην φοβάσαι! Να, κάθε φορά που κάνεις σεξ με την γυναίκα σου και βλέπεις ότι φτάνεις στο τέλος πολύ γρήγορα, θα ρίχνεις μια πιστολιά στον ταβάνι. Ο κρότος θα σε κάνει να τρομάξεις, θα μαγκώνεσαι και έτσι σίγουρα θα καθυστερείς να χύσεις.

Την άλλη μέρα όμως ο τύπος ξανάπαει στον γιατρό... Από το πρόσωπο φαίνεται ότι είναι σ’ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ασθενής: Γιατρέ, χάλια η θεραπεία…
Γιατρός: Και γιατί; Τι έγινε;
Ασθενής: Να, χτες φεύγοντας απ’ εδώ πήγα ολόισια σπίτι για να δοκιμάσω την μέθοδο που μου εισηγηθήκατε. Η γυναίκα μου ήταν ακόμα στο κρεβάτι. Είπαμε λοιπόν να κάνουμε το 69! Όταν λοιπόν κατάλαβα ότι θα τελείωνα πρόωρα, βγάζω το όπλο που είχα κρύψει επιμελώς κάτω από το στρώμα και σκάω στα ξαφικά μία στο ταβάνι...
Γιατρός: Ε, και;
Ασθενής: Πρώτον, έπεσαν οι πογιάδες από το ταβάνι και γίναμε κάτασπροι, δεύτερον η γυναίκα μου τρόμαξε τόσο πολύ που δάγκωσε το πουλί μου και έχεσε και στην μούρη μου και τέλος, σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ανοίγει η ντουλάπα και πετάγεται ένας άντρας γυμνός με τα χέρια ψηλά που φώναζε τρέμοντας: «Εγώ κύριε δεν έκανα τίποτα... Δεν είναι αυτό που νομίζετε»!!!

***************************
Έχει και τα αναπάντεχα του το 69!!!

Καλή ΣΑΣ βδομάδα!

********************************
Υστερόγραφον [αφιερωμένο στα Κοπέλια του W.C. Blog]:

Μια και η ανάρτηση είναι πολύ σύντομη [πράμα παράδοξο για την πάρτη ΜΑΣ] και ανεκδοτολογικού περιεχομένου, είπα να αφιερώσω και λίγο χρόνο και χώρο και σε κάποια άλλα “ανέκδοτα” [τα νούμερα και τους γελωτοποιούς του διαδικτύου] τους “άσπονδους φίλους”, “θαυμαστές” και παρακολουθητές ΜΟΥ, τους διαβόητους Αποσκατάδες [sorry Απο(κατα)στάτες, ήθελα να πω] της Δημοκρατίας, γνωστούς και ως W.C. [Βε-Σε]τάδες. Δεν θα πω πολλά [επιφυλάσσομαι για κάποια άλλη φορά για κάτι τέτοιο]. Απλώς να σημειώσω ότι επέστρεψαν Δημήτριοι [και δριμύτεροι για νέες παπαριές – μόνο για λίγο καιρό ξαποσταίνουν και ξανά (προς την) ... μαλακία τραβούν] από τες διακοπές–σεμινάρια όπου ήταν τελευταίως – πήγαν για μετεκπαίδευση.
Μόλις επέστρεψαν λοιπόν το πρώτο που έκαμαν [πέραν από το να λιβανίσουν Εαυτούς και να μηρυκάσουν τα γνωστά περί «κυβερνώσας τρομοκρατίας» και πόσο υποφέρουν όσοι αντιπολιτεύονται τον Χριστόφια – μπαινοβγαίνουν στα μπουντρούμια], κατάργησαν την ανάρτηση σχολίων στα posts του. Όχι πως γινόταν τζιαι καμιά συζήτηση του "χαϊρκού" προηγουμένως [της πλάκα ήταν όλα – οι ίδιοι μάλιστα απαξιούσαν να μπουν σε διάλογο με όσους τολμούσαν καταθέσουν διαφορετικές απόψεις], αποτελούσε όμως μια κατ’ επίφαση δημοκρατικότητα.
Με την «απενεργοποίηση των σχολίων» έχουν πλέον αποκαταστήσει πλήρως την δημοκρατία στην Κύπρο!!! Πόσο φοβούνται τελικά την αντίθετη άποψη. Τελικά ο καθένας με τες εμμονές και τα χούγια του. Μόνοι τους θέλουν να τα λένε και μόνοι τους να τ’ ακούνε! Ε, ρε φασιστούθκια!

Πάντως, ενώ ο κος Περτίτζιης [των Οικολόγων] μάχεται απεγνωσμένα [ομού μετά της κυρά-Παναγιώτενα] να αποδείξει ότι δεν είναι αυτός που διέρρευσε τα έγγραφα του Εθνικού Συμβουλίου, τα “Κοπέλια” της “Επι-Ντροπής” τον κάρφωσαν κανονικά!
Γράφουν στο μπλοκ τους: «Οι Κύπριοι πολίτες, ευχαριστούμε το Κίνημα Οικολόγων, που φρόντισε να μάθουμε τι διαπραγματεύονται για εμάς, χωρίς εμάς, οι “ευέλικτες” διάνοιες του Προεδρικού.»
Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τους οχτρούς τι θα τους κάμεις! Ή μήπως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα τελικά;


Anef_Oriwn
Σάββατο 18/9/2010


*****************************
Υστερόγραφον 2 [Προσθήκη 20/9/2010]:

Μια και ξεκινήσαμε τα ανέκδοτα για τα “Κοπέλια” του W.C. Blog, θα ΣΑΣ μεταφέρουμε εδώ ακόμα μια γελοιότητα τους. Ανάρτησαν σήμερα στην αριστερή πλευρά του Ακατονόμαστου και φαιδρού blog τους το εξής μικρό κείμενο:

“ΣΟΚ ΣΤΟ ΑΚΕΛ: ΚΑΙ Ο ΛΟΥΑ ΛΟΥΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ!!!!”

«Τέτοιο ρεζιλίκι ούτε στους πιο φρικτούς τους εφιάλτες! Το αστέρι της κυβερνητικής ομάδας, Λούα Λούα, λίγες μόνο μέρες μετά τις απαράδεκτες προτάσεις Χριστόφια που ξεπουλούν τα δικαιώματα των προσφύγων, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί με ένα δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Μετά το γκολ σε πρόσφατο αγώνα, έβγαλε τη φανέλα της κυβερνητικής ομάδας και αποκάλυψε εσωτερική φανέλα με αντικατοχικό-αντικαθεστωτικό σύνθημα: “ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ” (REFUGEES ARE HUMAN BEINGS). Δημήτρη Χριστόφια, χώνεψέ το καλά: ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. Κι αν δεν ακούς εμάς, άκου το Λούα Λούα, που δεν ανέχεται ζώνες φυλετικού διαχωρισμού στην Κύπρο, ούτε καταστρατήγηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας.»

Φυσικά οι της “Επί-Ντροπής” του W.C. Blog εν τζιαι τόσο βλάκες, αχάπαροι τζι’ ανίδεοι που να μην ξέρουν ή να μην έχουν καταλάβει ότι ο Λούα Λούα μιλά για τους πολιτικούς πρόσφυγες [που βρίσκουν καταφύγιο και στην πατρίδα ΜΑΣ] και τες άσχημες μέχρι και άθλιες συνθήκες κάτω από τες οποίες διαβιούν! Απλώς οι ξενοφοβικοί ρατσιστές και παχύδερμοι [αναίσθητοι] “Απο(κατα)στάτες της Δημοκρατίας” [ως βέροι ΕΥΡΩΚΟ-κοι και εθνικοσοσιαλιστές] βρήκαν την ευκαιρία να κάμουν [κρύο και κακόγουστο] χιούμορ σε βάρος των μεταναστών και πολιτικών προσφύγων! Ε, ρε φασιστούθκια!!!
Για την ιστορία να αναφέρω ότι αφορμή για την ενέργεια του Λούα Λούα, έδωσαν οι πρόσφατοι θάνατοι [στην Κύπρο] δυο συμπατριωτών του [Κογκολέζων] πολιτικών προσφύγων ... Για να δείτε πόσοι ποταποί τζιαι φτηνοί είναι τα Κοπέλια της “Επί-Ντροπής”.

Anef_Oriwn
Δευτέρα 20/9/2010

12 σχόλια:

arxiepiskopos είπε...

Τι ωραία!Τώρα όλοι συμφωνούν με το W.C! Η Αγησιστράτη πείθει τον ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟ,αυτός τον John και τανάπαλιν.Κανονική ανακύκλωση δηλαδή!Όπως γίνεται με όλα τα σκστά!

Disdaimona είπε...

Σόρρυ που θα σου το πω αλλά είσαι απαράδεχτος!

Τι εν τούτα τα ανέκδοτα; Δηλαδή τι θα γίνει αν την επόμενη φορά του "69" έρτει μας ξαφνικά μες το μυαλό το ανέκδοτο;;;;

:-))

Ανώνυμος είπε...

Το Λοιπόν!

Αφου εκαμα μια "γύρα" στα διάφορα μπλοκς του απορριπτικου μετώπου κατεληξα οτι το ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ.

Αλλιως δεν μπορεί να εξηγηθει γιατι εχουνε λυσσαξει τοσο πολυ τα διαφορα γριστοφιας ουοτς και οι παραφυαδες του που ειναι πληρωμενα οργανα του ντοπιου οικονομικου κατεστημενου που προτιμα να δει τη Κυπρο να διαλυεται παρα να μοιραστουν τον τοπο με τους τουρκοκυπριους και τον τερματισμο της κατοχης.

Γιατι ΑΝ ερθει ΛΥΣΗ τοτε ενα ειναι βεβαιο και το γνωριζεις ΑΝΕΥ!

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠ' ΕΞΩ! THATS ALL.

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΝΙΚΩΛΑΚΗ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΜΗ Β' ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΛΛΗΚΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΕΠΟΧΗ!

ΤΣΙΑΑΑΑΟΟΟ!

Anef_Oriwn είπε...

Disdaimona,

Νομίζω για αποφυγή αναπάντεχων συμβάντων και περιστατικών, καλού κακού ας γίνεται κι ένας, εκ των προτέρων έλεγχος, για τυχόν κρυμμένα πιστόλια!
Πέραν τούτου όμως, τι πάει αν πει «έρτει μας ξαφνικά μες το μυαλό το ανέκδοτο»; Εν ν’ αφήκουμε τα “θέρη” ΜΑΣ τζιαι να ξικανναουρίζουμεν; :)

arxiepiskopos είπε...

Το διχο-Ττομικό μέτωπο έκανε πια τρεις τις περιθωριακές φυλλάδες:ΕΝΩΣΙΣ-ΠΟΝΤΙΚΙ-W.C.Τις εκδίδουν οι ίδιοι,τις διαβάζουν οι ίδιοι και τις πληρώνει ο Ττόμης Β'!

stalamatia είπε...

Anef πολύ γέλιο το ανέκδοτο σου ,αύριο θα το πω στη δουλειά στο σύζυγο μόλις έλθει .

Ανώνυμος είπε...

ακελικα ανδρεικελα δεν θελουμε την δοχοτομηση σας.παρτε τον κατοχικο σας προεδρο και πηγαινετε στην νεα υορκη εκει που πλαθετε τα σχεδια σας.ντροπη σας.πως τολματε ν αλετε τους προσφυγες διχοτομικους ενω εσεις ρε προδοτες τουρκοσποροι μουλλαες εδερετε τους αδερφους σας που εσηκωσαν πανω οχι στην κατοχη.αυτοκτονειστε πριν να το πραξικοπημα.εχετε καιρο.ο στρατος ακομα ετοιμαζετε.ελιανετε μας τζε τα κονδυλια και εν δυσκολο να εβρουμεν σφαιρες.οπλα δεν μας αφκετε αφου θελετε να εισβαλει τζαι ποδα ο αρφος σας ο τουρκος τζε να ζειτε ειρηνικα μαζι του.ξερετε σε λαθος χωρα ζειτε εδω ειναι κυπρος οχι τουρκεσταν.

Anef_Oriwn είπε...

Το πιο πάνω σχόλιο αφέθηκε να δημοσιευτεί για να δείξει πόσο αρρωστημένα μυαλά έχουν κάποιοι που θέλουν να ΜΑΣ σώσουν!

Ανώνυμος είπε...

Στο Γριστοφιας Ουότς κατάργησαν τα σχόλια.

Εβαρεθήκανε οι άνθρωποι και να ποστάρουν και να κάμνουν τους σχολιαστές, 5 ανθρώποι όλοι κι όλοι δε γίνεται να τα κάνουν όλα!!!

Ττόμη...δώσε αυξηση στα παιδια, εκουράστηκαν τα έρμα!

arxiepiskopos είπε...

Ο "Θυμωμένος Ονήσιλος" στην τελευταία ανάρτηση του βόθρου ήταν τόσο θυμωμένος που ξέχασε το καπάκι του βόθρου ανοικτό.Πριν προλάβουμε να χέσουμε κι εμείς,το αντιλήφθηκαν οι άλλοι επί-ντροποι και το έκλεισαν.Κι ύστερα κατηγορούν το ΑΚΕΛ ότι διαθέτει επαγρύπνηση!Και κάτι άλλο:Τόσες μέρες διακοπές οι επί-ντροποι μάζεψαν τόση χολή που χέζουν συνέχεια αναρτήσεις να ξεσπαρκώσουν.Ο καημένος ο ΠΕΝΤΕΡΟΓΙΩΡΚΟΣ,όμως,έμεινε με τη δυσκοιλιότητα και ο δικός του βόθρος,όπως κι αυτός του John, έμεινε ανενεργός.Ορίστε που και η βλακεία δεν είναι ανεξάντλητη!

Ανωνυμος Επωνυμου Χαρις είπε...

Ο Ονήσιλος δεν είναι Θυμωμενος!
Κατά λάθος γράφτηκε αυτό.

"Χεσμένος Ονήσιλος" ήθελε να πει γιατί με τις πορδές που αμολάει όταν νομίζει πως γράφει στο τέλος του έφυγε και μια σκατούλα. Αλλά δεν την επήρε χαμπάρι και έκατσε πανω της, πανικοβλήθηκε και άφηκε την πόρτα ανοιχτή.
Έτρεξεν ο άλλος ο "διανοούμενος" με το κωλόχαρτο στο χέρι να τον σκουπίσει αλλα μετά μεσα στον πανικό που ειχαν αφησει την πορτα ανοιχτη τα κανανε τέλεια σκατα.

Καταφτανει και ο Πραξανδρος τρέχοντας με την τελευταία εντολή του Αφέντη Λυσσασμένου Λυσσσσσσαριδη που τωρα παρακαλαει να πεθανει πριν λυθει το Κυπριακο μπας και γινει μαρτυρας της αντιστασης αλλά όππως τρεχει ο Πραξανδρος βιαστικα, δεν βλεπει τα σκατα τα παταει παιρνει μια γλιστρα και πεφτει μεσα τους.

Ψαχνανε επειγοντως που λετε την Αγησιστράτη Μικαέλλα Λοΐζου να τους σηκωσει και να τους πλυνει ετσι που βρωμουσανε αλλα αυτη εξαφανισμενη στο ιδιαιτερο με τον Λαζαρο Μαυρο που της κανει ιδιαιτερα για PHD on Laspology.

Ετσι που πνιγηκανε μοναχοι μεσα στα σκατα τους ο Ευαγόρας εκαλεσε εκτακτη συσκεψη με θεμα την αναστολη του μπλοκ "Γριστοφιας Ουοτς" αφου πια δεν το διαβαζουν ουτε οι ιδιοι. Θα το κατεβασουν συντομα αλλά πρεπει να βρουν την σωστη δικαιολογία!!!

arxiepiskopos είπε...

Πέντε αναρτήσεις σε μια μέρα!Αμάν σπάρκωμαν οι καημένοι!Θκιαβάζει τα τζι ο ΠΕΝΤΑΡΟΓΙΩΡΚΟΣ τζι ο JOHN τζιαι σιαίρουνται.Οι ίδιοι εσβήσαν.Χωρίς αναρτήσεις πώς θα φκάλλουν περίπατον τη βλακεία τους;Τελικά το W.C δεν κατάργησε αβασάνιστα τις αναρτήσεις.Το έκανε για προστασία των συνεργατών του από την απαστράπτουσαν ηλιθιότητά τους!