Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ανάρτηση 58/2010* [πολιτική αλλά χαλαρή, αστυνομική και προστατευτική] – Για τες αστυνομικές φρουρές των πολιτικών (πρώην και νυν) και των πέριξ αυτών


{Σημείωση: * Κι αυτή η ανάρτηση [όπως και η προηγούμενη] ετοιμάστηκε [με σχετικά χαλαρή διάθεση, αν και το θέμα είναι πιο βαρετό - αλλά και εξωφρενικό και δύσπεπτο] την Κυριακή 1η τ’ Αυγούστου και προγραμματίστηκε [μέσω του Blogger] να αναρτηθεί αυτόματα σήμερα το πρωί, [Σάββατο 7 τ’ Αυγούστου]. Ελπίζω και σ’ αυτήν την περίπτωση να ‘χουν πάει όλα καλά κι έτσι να τώρα να είσαστε σε θέση να διαβάζετε το κείμενο της ανάρτησης.
Ως γνωστόν απουσιάζαμε για ολιγοήμερες διακοπές στα βουνά του Τροόδους Επιστρέφουμε σήμερα [Σάββατο] στη βάση ΜΑΣ και θα προσπαθήσουμε απόψε να παρευρεθούμε και στην εκδήλωση στη Δερύνεια για την Αμμόχωστο} ...

**********************************
Διάβαζα τις προάλλες στον Τύπο και πιο συγκεκριμένα στον "Φιλελεύθερο" του Σαββάτου 31 του Ιούλη, ένα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μιχάλη Χατζηβασιλη:
[Οι υπογραμμίσεις και επιχρωματώσεις είναι δικές ΜΟΥ, όπως και τα σχόλια με κόκκινο χρώμα εντός των αγκύλων] ...

“Αποφασισμένος να προχωρήσει με πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο για μείωση των φρουρών των πολιτικών προσώπων, εμφανίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Λουκάς Λουκά, παρά τις αντιδράσεις αλλά και πιέσεις που ασκούνται από ορισμένους. [Ποιοι είν’ αυτοί και γιατί αντιδρούν; Μήπως πραγματικά κιντυνεύουν κι ΕΜΕΙΣ οι αχάπαροι εν τα καταλάβουμε;].
……………………
Πρόσφατα το θέμα συζητήθηκε στο Προεδρικό και δόθηκε το πράσινο φως στον υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσει με ορισμένες αναπροσαρμογές, με στόχο την περαιτέρω μείωση των φρουρών, που θα έχει και ως άμεσο αντίκτυπο τη μείωση των εξόδων του κράτους με την εξοικονόμηση προσωπικού.
[Κοιτάτε να δείτε τώρα που για να γλιτώσει πέντε μπακκίρες «τούτη» η Κυβέρνηση εν ννα τεθεί σε κίντυνο η ζωή εξέχουσων προσωπικοτήτων της κυπριακής πολιτικής ζωής, που δεν ξέρω κι ΕΓΩ τι πρόσφεραν σ’ αυτόν τον τόπο!]. Ο κ. Λουκά έχει ζητήσει από την αρμόδια Επιτροπή της Αστυνομίας που συνέταξε τη σχετική έκθεση με τις εισηγήσεις της για το πού ενδείκνυνται μειώσεις ή καταργήσεις των φρουρών, να ετοιμάσει νέα έκθεση με τις αναπροσαρμογές που ζητήθηκαν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταργούνται οι φρουρές του πρώην Προέδρου της Βουλής Αλέξη Γαλανού (ένας αστυνομικός), του πρώην Γενικού Εισαγγελέα Αλέκου Μαρκίδη (δύο), του Νίκου Κουτσού (δύο), του πρώην υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη (δύο), των συζύγων πρώην Προέδρων της Δημοκρατίας Φωτεινής Παπαδοπούλου (δύο) και Μιμής Κυπριανού (δύο). Επίσης, μειώνονται οι φρουρές των πολιτικών αρχηγών ώστε οι Άντρος Κυπριανού και Νίκος Αναστασιάδης να έχουν από τέσσερις, ο Γιαννάκης Ομήρου δύο και οι πρώην Πρόεδροι της Δημοκρατίας Γλαύκος Κληρίδης (τώρα έχει έξι) και Γιώργος Βασιλείου (έχει τρεις) από δύο. Ο Βάσος Λυσσαρίδης από 11
[!!!]
θα έχει δύο.
Σημειώνεται ότι το θέμα συζητείται εδώ και χρόνια, ωστόσο λόγω των αντιδράσεων δεν προχωρούσε.
[Μα ποιοι τέλος πάντων αντιδρούσαν;] Μάλιστα, κατά καιρούς έφταναν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες αστυνομικοί αντί για προστασία προσέφεραν υπηρεσίες άσχετες με τα καθήκοντά τους, ενώ σε μια περίπτωση αστυνομικός είχε αναλάβει μέχρι και να τρυγήσει ελιές…” [Ε, να κάμουν τζιαι καμιά δουλειά!]...

Σχόλια Ιστολόγου:

Τώρα ΕΓΩ τι θέλετε να πω και να σχολιάσω;
- Για τους δύο αστυνομικούς φρουρούς της κας Μιμής ή της κας Φωτεινής [τους κάνουνε τα ψώνια τους];
- Ή γι’ αυτούς του κου Νίκου Κουτσού [από ποιους άραγε να κιντυνεύει ο κος Νίκος];
- Ή ο πρώην Γενικός Εισαγγελέας, ο κος Μαρκίδης; [Αυτός μάλλον θα κιντυνεύει από τους οπαδούς του ΟΧΙ!!!]

- Επίσης ο κος Ντίνος Μιχαηλίδης [γνωστός και ως “Κατσιαρίστρας”] από ποιους κιντυνεύει ; Ή απέκτησε τους 2 αστυνομικούς φρουρούς ως αρχηγός κόμματος; [Αν θυμάστε κάποτε είχε κι αυτός ένα κόμμα, το ΑΔΗΚ] ... Μα καλά ο Συλλούρης του ΕΥΡΩΚΟ, ο Περδίκης των Οικολόγων [παλαιότερα] και τώρα η Παναγιώτου δεν δικαιούνται αστυνομική φρουρά; Κι αν τους επιτεθεί κανένας τρομοκράτης ή παρανοϊκός και τους κάνει ζημιά ή τους χάσουμε; Θα μείνουμε μόνο με τον Άντρο, τον Νίκαρο και τον Γιαννάκη που έχουν αστυνομικούς και τους προσέχουν; Θα ‘πρεπε ο Πρόεδρος να ‘δινε οδηγίες στον Υπουργό της Αστυνομίας να διορθώσει αυτή τη διάκριση να θέλουνε να ‘χουμε "δίκαιη κοινωνία"! [Παρεμπιπτόντως για τον κον Μάριο τον Κάρογιαν, τον Πρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο – έστω υπό αμφισβήτηση από τους Ημέτερους του – τού ΔΗΚΟ, δεν ακούσαμε πόσους αστυνομικούς φρουρούς έχει ... Εν τζιαι ξέρει κανένας;].
- Ή για εκείνους του πρώην Προέδρου κου Κληρίδη [σύνολο 6, λένε]; Τώρα γιατί «τούτος» έχει περισσότερους, [τους διπλάσιους μάλιστα], από τον κον Βασιλείου, δεν ξέρω; Μήπως είναι γιατί έκαμε δύο θητείες Πρόεδρος [και ο Βασιλείου μόνο μία] ή του τους δώσανε για να του φροντίζουν και το σκάφος του;]
- Ή για τους ... 11(!!!) [καλά διαβάσατε] του Βάσου Λυσσαρίδη; [«Τούτου» θα του μείνανε αγγονίν από την εποχή που ήταν Πρόεδρος της Βουλής και ξεχάσανε να τους καταργήσουνε!!! Τώρα γιατί δεν το ζήτησε ο ίδιος, προσωπικά αδυνατώ να ΣΑΣ απαντήσω! Ίσως να πιστεύουν ότι κιντυνεύει από τρομοκράτες – όπως αυτούς της Αλ Κάιντα;] ...


Κατεστημένες καταστάσεις που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε ν’ αγγίξει, αγαπητοί φίλοι! Έτσι τα ήβραμε εμείς εν ννα τ’ αλλάξουμε, [λαλούν];

Anef_Oriwn
Κυριακή 1/8/2010

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο αρχιεπίσκοπος; Οι μητροπολίτες; Πόσους έχουν και γιατί;

Η κυρίες Μιμή Κυπριανού και Φωτεινή Παπαδοπούλου ορθώς έχουν κατά τη γνώμη μου. Είναι θέμα σεβασμού. Οι χήρες προέδρων της Κυπριακής Δημοκρατίας πρέπει να έχουν την προστασία του κράτους.
Μας μειώνει και μόνο η αναφορά.
Μην τα κάνουμε όλα αχταρμά.

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

να δωκετε του κοσμου ρε κομματικοποιημενοι τζε αφηστε τζιε τες την πορνη του γιωρκατζη ττζαι την πολιτικη φρυκτωρια μονους τους.εν τους κανει που εμοοιρασαν την κυπρο και τζε που ειμαστε ολοι ανεργοι και αφραγκοι αφου καθε μερα διατασσουν αυξησεις.εμεις ετζε ψηφιζουμε προδοτες ουτε αγγλοδουλου ταχα κομμουνιστικου ακελ ουτε την εοκα β που εχει τεσσερα κομματα σημερα δησυ κεα ελαμ και αδηκ ουτε τους κανταφικους εδδεκ ουτε τον τασσικο δηκοικο λαον.εμεις εμαστε ελευθεροι ανθρωποι που ομως ειμαστε καταδικασμενοι σε μια χωρα που την λαλλουν τζυπρον τζαι εχει κομματικη δικτατορια.

Defiance είπε...

Ο Κληρίδης φαντάζουμε έσιει παραπάνω που τον Βασιλείου γιατί εν πιο πρόσφατος και εδέχτηκεν πιο λλία χρόνια περικοπές φρουράς.
Ο Λυσσαρίδης φαίνεται έτυχεν ειδικής εκμετάλλευσης λόγω υπουργών του ΕΔΕΚ τα τελευταία χρόνια σε σχετικά πόστα (Δικαιοσύνης, Άμυνας). Ο καθένας πρέπει να του επρόσθετεν και κανέναν φρουρό, έτσι να βρέθουνται. Μπορεί να έσιει ελιές να συνάξει ο άνθρωπος, εγέρασε, να μεν έσιει έναν πλάσμα να του τανίσει;

Ανώνυμος είπε...

Ο πατριώτης epanastatis που βρίζει σαν τρόφιμος μπουρδέλου, είναι τακτικός υποστηρικτής σχολιογράφος του Christofias Watch και άλλων φασιστικών διαδικτυακών τόπων. Καμαρώστε τον πατριώτη! Μ' όποιον δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Αν και ίσως θα ήταν πιο σωστό να του επιδεικτεί επιείκεια. Μάλλον φέρει ψυχικά τραύματα γιατί όπως ανέφερε ο ίδιος στο Christofias Watch, η μάνα του βιάστηκε από τούρκους κατά τη διάρκεια της Τουρκικής εισβολής. Ποιός ξέρει! Μπορεί από εκείνους τους βιασμούς να γεννήθηκε αυτός. Κρίμα.

Ανώνυμος είπε...

ο φακελος της κυπρου δεν ανοιγει γιατι ειναι υπευθηνοι ο μακαριος και οι πολιτικοι στη ελλαδα που εστησαν παγιδα στο ιωαννιδη να κανει το πραξικοπημα και αμεσως εγινε ανυπακοη απο νταβο αραπακη παπανικολαου και γαλατσανο που ηθελαν στρατιωτικη ητταν στην κυπρο για να επανελθουν οι μεσσιες φανταστητε αν ειχαμεν στρατιωτικη νικη του ιωαννιδη θα ειχαμεν ακομα χουντα…..

Aceras Anthropophorum είπε...

Οι φρουροί είναι ο καλλύττερος τρόπος βολέματος δικών. Αφού πρέπει να είναι έμπιστοι του προστετευομένου, κανονίζει τους που πρώτο σιέρι. Είναι ένας καμουφλαρισμένος τρόπος να διορίζουν τζιαι παρακομματικούς έμμισθους (εξ ού τζιαι μια εξήγηση για τους 11 του φίλου του Γκαντάφη).

Στην ελβετία εκτός υπηρεσίας, οι υπουργοί ούτε οδηγόν έχουν, ούτε φρουρόν. Πριν μερικά χρόνια επήα για μπάνιο στην λίμνη τζιαι ήταν η πρόεδρος της ομοσπονδίας με έναν φίλον της τζιαι εκαρτέρα στη γραμμή να πληρώσει την μπύραν της. Ήταν Κυριακή τζιαι δεν ήταν σε υπηρεσία.

Anef_Oriwn είπε...

Έχω ήδη διαγράψει 7 σχόλια ενός φασιστοειδούς με το nickname «ΜΑΤΣΟΥΚωμένος»!!! Από τούδε και στο εξής ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σχόλια του θα διαγράφονται, είτε αυτά περιέχουν βρισιές, είτε όχι!!! Εξ άλλου εν τζιαι μπορεί να πει τζιαι κάτι του ουσιαστικό [εκτός από τες οδούς όπου μεγάλωσε και πέρασε τα παιδικά του χρόνια – soutsoυ, tempών, pentadaktyloυ ... Παιδικά τραύματα είν’ αυτά!] ...
Αγοράκι, άντε λοιπόν, το κουβαδάκι ΣΟΥ και σ’ άλλη παραλία!!! Αρκετά [ΤΟΝ] έπαιξες επαέ!!!
Άει σιχτίρ μαλακισμένο καθίκι!!!

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
ΜΑΤΣΟΥΚωμένε,
Έχεις χάριν που λείπω σε διακοπές τζι εν επήρα πρέφαν έγκαιρα τες μαλακίες που έγραψες!!!
07/08/2010 11:45 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ανεφ οριων οι μαλακίες οι δικές σου είναι οι μεγαλύτερες ειδικά εδώ στο μπλοκ σου που σου γράφουν οι τρεις και ο κούκος.
φυσικά από την ανατρωφή που έχεις δεν περιμένω και πολλά από εσένα.. εσύ και και οι όμοιοι σου είσαστε ντροπή για την ανθρωπότητα.

Εσύ στα άλλα μπλοκς γιατι γράφεις βαρετές κουβέντες ενώ στο δικό σου σβήνεις τες αμα γράψουμε καμμια ξατιμασιά; αφου εσύ διαφημίζεις ότι είσαι ανεφ ορίων έπρεπε να με σβήνεις αυτά που γράφουν οι άλλοι και που σου κάμνουν διαφήμηση δωρεάν.
Εγραψες Γαμησηστράτη σε άλλο μπλοκ ρε παιδί της σούτσου – τεμπών και πενταδακτύλου ; είσαι μυάλος πεζεβέγγης.
ΓΑΡΕ Ε ΓΑΡΕ
08/08/2010 3:35 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ρε κεραττά Χρίστο Ανεφ ορίων έκαμε παράπονο η γυναίκα σου στο Γριστόφκιας γουώτς ;
Εκατσε σου την και ο γιός σου και εκρέμασεν την ελληνική σημαία έξω που το σπίτι σου και δεν εχαπάρησες ρε άχρηστε ;

Την άλλη φοράν εδιαφίμηζες δυο ταβέρνες στη Σωτήρα. Θα πω του φίλου του Καΐκκη άμα ξαναμπείς μέσα στο χωρκό να σε πετάξει έξω όπως το σκύλλο το ψώρι.

Ανεφ ορίων κεραττά άλλαξε όνομα. Χρησιμοποιία το πεζεβέγγης που σου παει.
08/08/2010 3:58 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ανεφ εν πολλά πράματα που εν παίρνεις πρέφαν. Σου σκεπάζουν τα μάτια τα μεγάλα και διακλαδωμένα κέρατα που έβγαλες.
08/08/2010 4:04 μ.μ.
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
ΜΑΤΣΟΥΚωμένε,
Έχεις χάριν που λείπω σε διακοπές τζι εν επήρα πρέφαν έγκαιρα τες μαλακίες που έγραψες!!!
07/08/2010 11:45 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:35 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:41 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:44 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:58 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 4:02 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 4:04 μ.μ.
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Όλα τα διαγραφέντα σχόλια ανήκουν στο φασιστοειδές ονόματι «ΜΑΤΣΟΥΚωμένος»!!! Από τούδε και στο εξής ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σχόλια του θα διαγράφονται, είτε αυτά περιέχουν βρισιές είτε όχι!!!
Αγοράκι, άντε λοιπόν, το κουβαδάκι ΣΟΥ και σ’ άλλη παραλία!!! Αρκετά έπαιξες επαέ!!!
Άει σιχτίρ καθίκι!!!
08/08/2010 11:01 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Ανεφ Ορίων το Άει σιχτίρ στη μανα σου να το λαλείς και στηγ γυναίκα σου που βιλλαρίζουν πέρα δώθε . και φασίστας είσαι και φαίνεσε πεζεβέγγαρε.
09/08/2010 12:36 π.μ.

Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Anef Oriwn the illegitimate soutsos boy claims his birth of origin from either tempon or pentadaktylos street.

Anef I’m erected and very stiff , ready to tear your ass apart .
09/08/2010 12:36 π.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
soutsos
09/08/2010 12:37 π.μ.

Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
tempi
09/08/2010 12:37 π.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Rudolf o aneforiakis me kerata klostra
09/08/2010 12:39 π.μ.

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...

Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
ΜΑΤΣΟΥΚωμένε,
Έχεις χάριν που λείπω σε διακοπές τζι εν επήρα πρέφαν έγκαιρα τες μαλακίες που έγραψες!!!
07/08/2010 11:45 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ανεφ οριων οι μαλακίες οι δικές σου είναι οι μεγαλύτερες ειδικά εδώ στο μπλοκ σου που σου γράφουν οι τρεις και ο κούκος.
φυσικά από την ανατρωφή που έχεις δεν περιμένω και πολλά από εσένα.. εσύ και και οι όμοιοι σου είσαστε ντροπή για την ανθρωπότητα.

Εσύ στα άλλα μπλοκς γιατι γράφεις βαρετές κουβέντες ενώ στο δικό σου σβήνεις τες αμα γράψουμε καμμια ξατιμασιά; αφου εσύ διαφημίζεις ότι είσαι ανεφ ορίων έπρεπε να με σβήνεις αυτά που γράφουν οι άλλοι και που σου κάμνουν διαφήμηση δωρεάν.
Εγραψες Γαμησηστράτη σε άλλο μπλοκ ρε παιδί της σούτσου – τεμπών και πενταδακτύλου ; είσαι μυάλος πεζεβέγγης.
ΓΑΡΕ Ε ΓΑΡΕ
08/08/2010 3:35 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ρε κεραττά Χρίστο Ανεφ ορίων έκαμε παράπονο η γυναίκα σου στο Γριστόφκιας γουώτς ;
Εκατσε σου την και ο γιός σου και εκρέμασεν την ελληνική σημαία έξω που το σπίτι σου και δεν εχαπάρησες ρε άχρηστε ;

Την άλλη φοράν εδιαφίμηζες δυο ταβέρνες στη Σωτήρα. Θα πω του φίλου του Καΐκκη άμα ξαναμπείς μέσα στο χωρκό να σε πετάξει έξω όπως το σκύλλο το ψώρι.

Ανεφ ορίων κεραττά άλλαξε όνομα. Χρησιμοποιία το πεζεβέγγης που σου παει.
08/08/2010 3:58 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ είπε...
Ανεφ εν πολλά πράματα που εν παίρνεις πρέφαν. Σου σκεπάζουν τα μάτια τα μεγάλα και διακλαδωμένα κέρατα που έβγαλες.
08/08/2010 4:04 μ.μ.
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
ΜΑΤΣΟΥΚωμένε,
Έχεις χάριν που λείπω σε διακοπές τζι εν επήρα πρέφαν έγκαιρα τες μαλακίες που έγραψες!!!
07/08/2010 11:45 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:35 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:41 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:44 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 3:58 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 4:02 μ.μ.
Σχόλιο διεγράφη
Αυτή η ανάρτηση έχει καταργηθεί από ένα διαχειριστή του ιστολογίου.
08/08/2010 4:04 μ.μ.
Ο/Η Anef_Oriwn είπε...
Όλα τα διαγραφέντα σχόλια ανήκουν στο φασιστοειδές ονόματι «ΜΑΤΣΟΥΚωμένος»!!! Από τούδε και στο εξής ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα σχόλια του θα διαγράφονται, είτε αυτά περιέχουν βρισιές είτε όχι!!!
Αγοράκι, άντε λοιπόν, το κουβαδάκι ΣΟΥ και σ’ άλλη παραλία!!! Αρκετά έπαιξες επαέ!!!
Άει σιχτίρ καθίκι!!!
08/08/2010 11:01 μ.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Ανεφ Ορίων το Άει σιχτίρ στη μανα σου να το λαλείς και στηγ γυναίκα σου που βιλλαρίζουν πέρα δώθε . και φασίστας είσαι και φαίνεσε πεζεβέγγαρε.
09/08/2010 12:36 π.μ.

Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Anef Oriwn the illegitimate soutsos boy claims his birth of origin from either tempon or pentadaktylos street.

Anef I’m erected and very stiff , ready to tear your ass apart .
09/08/2010 12:36 π.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
soutsos
09/08/2010 12:37 π.μ.

Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
tempi
09/08/2010 12:37 π.μ.
Ο/Η ΜΑΤΣΟΥΚΟΒΙΛΛΟΣ είπε...
Rudolf o aneforiakis me kerata klostra
09/08/2010 12:39 π.μ.

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Unknown είπε...

@Ματσουκοτάδε, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να μας πείσεις για το άπειρο της βλακείας, το ξέρουμε....

epanastatis είπε...

ο ανωνυμος ειναι τουρκοσπορος.οταν εφτασε στο σημειο να δικαιολογει βιασμους τουρκους και λεει πατριωτη οποιον ανηκει στα κομματα της ντροπης τα οποια αποφασιζουν για το μελλον μας τοτε δεν ειναι δικος μας.τουρκος ειναι.μαλλον ο καταμουτρας εισαι.εσυ εισαι ο μονος που ενοχληθηκες οταν εγραψα για τον βιασμο.η μανα μου ναι βιαστηκε στην κερυνεια.αλλα δεν εγεννησε.μαλλον εσυ εισαι τουρκικο προιον εκ ακελ για να διαπραττεις τετοια υβρη.αλλωστε απο αθεους αυτα περιμενουμε,

Anef_Oriwn είπε...

Όσα σχόλια έχουν διαγραφεί από τον «διαχειριστή του ιστολογίου», ανήκουν στον δήθεν σχολιογράφο ΜΑΤΣΟΥΚοποτέδκιον. Τα διαγραφέντα σχόλια είναι [ΟΛΑ ΤΟΥΣ] πανομοιότυπα με τα δύο που έχω αφήσει να στέκουν εκεί ως δείγματα της γραφής [του ύφους, του ήθους και του λεξιλογίου], κάποιου που θεωρεί τον Εαυτό ΤΟΥ, ως πατριώτη και εθνικόφρονα!!! Σημειώνεται περαιτέρω ότι «τούτος» είναι φανατικός οπαδός του [Αρχηγού] Γεωργίου Γρίβα Διγενή [του γνωστού και ως ολετήρα της Κύπρου]. Τυγχάνει μάλιστα από καιρού εις καιρόν να παρεπιδημεί και ως “δικός” στο διαβόητο W.C. Blog. Δοξάστε ΤΟΝ!!!
ΕΓΩ πάντως θα ντρεπόμουν απλώς και μόνο να σκεφτώ ότι αυτός ο τύπος μπορεί να είναι εκ των “ημετέρων”! Η ηλιθιότητα και η βλακεία του ΔΕΝ έχουν όρια! Ο ίδιος συμπεριφέρεται σαν μωρό παιδί που του πήρανε τα κουβαδάκια του, ενώ την ίδια ώρα ο λόγος αποτελεί έναν απέραντο βόθρο! Πάντως γενικό συμπέρασμα είναι ότι “εν ι-μπόρει να μοιράσει σε δκυο γαάρους άshερον”! Δοξάστε ΤΟΝ!!! Γνήσιο τέκνο κι αυτός της “ηρωικής” εθνικοφρόνου [και εσχάτως και εθνικοσοσιαλιστικής] παράταξης! Να ΤΟΝ χαίρεστε!!! Τέτοιου είδους λοιπόν άνθρωποι θα σώσουν τον τόπο;

Υ.Γ.:
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΜΑΤΣΟΥΚοποτέδκιος ΔΕΝ είναι απλώς ένας τύπος αρρωστημένος, αλλά ένας διανοητικά, ή/και ψυχολογικά ή/και ψυχικά πάσχοντας. Μια διαταραγμένη προσωπικότητα, γι’ αυτό κι έχει τη συμπάθεια ΜΟΥ. Όμως θα ‘πρεπε και ο περίγυρος του να φροντίσει ούτως ώστε «τούτος» να έχει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής και συμπεριφοράς. [Αυτές οι εξάρσεις του τον υποβαθμίζουν και τον γελοιοποιούν] ... Στο κάτω - κάτω εδώ μέσα που μπαίνει και βγάζει τα απωθημένα του είναι blog κι όλα είναι λίγο – πολύ fictive καθώς έχουμε να κάμουμε με άγνωστους [τζιαι ποιος σε ρωτά, ίσως πούμε]. Όμως στην πραγματική ζωή [in real life], ο κόσμςο ΔΕΝ μπορεί και ΔΕΝ πρέπει αν ταλαιπωρείται από τες ματσουτζιές του, την αγαμησιά του, την μοναξιά του, τα παιδικά του τραύματα και της εμμονές του. Προσωπικά πιστεύω ότι ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαίο που συνεχώς μιλά για την Σούτσου , την Τεμπών και την Πενταδακτύλου ή έχει ως πρότυπο τους Επιτρόπους του W.C Blog! Αυτά φυσικά άπτονται της προσωπικής του ζωής, γι’ αυτό κι ΕΓΩ ΔΕΝ θα επεκταθώ σε περαιτέρω αναλύσεις!!! Είναι όμως αξιολύπητος και είναι κρίμα. Σίγουρα αν ζούσε σε χωριό στα πιο παλιά χρόνια θα ήταν ο «Τρελλός του Χωριού»!
ΕΓΩ πάντως από καρδιάς ΤΟΥ εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

katamutras είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
katamutras είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
katamutras είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.