Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ανάρτηση 91/2011 [σύντομη, πορισματική, Αναστασιάδικη, αντι-αχρεία, αναδημοσιευμένη, “πολυκή” τζιαι πα(γ)ωμένη] – Για τους «αχρείους», τους «ανεγκέφαλους» και τον «κύριο Πόλυ»...


Εν άρεσεν [στους κύκλους της Ενωμένης Δεξιάς] το πόρισμα της Αστυνομίας, για το ποιοι έχουν ποινικές ευθύνες για την έκρηξη στο Μαρί. Και δεν άρεσε κυρίως,
- γιατί ανατρέπει το “πολύβειο” διαγγελματικό πόρισμα,
- αλλά και γιατί επιρρίπτονται ευθύνες και στους νεκρούς ανώτερους αξιωματικούς του Ναυτικού, Ιωαννίδη [Διοικητή του Ναυτικού] και Λάμπρου [Διοικητή της Ναυτικής Βάσης].
Το νέο [της Αστυνομίας] πόρισμα τούς χαλά τη σούπα και τα σχέδια! Πήγε τζάμπα και το show του «κυρίου Πόλυ»!!!

Ο Nick the Anasto, βγάζοντας κυριολεκτικά αφρούς από το στόμα του και θυμίζοντας ΜΑΣ το παλιό “καλό” “Νασουσυρωτοτασακι” Εαυτό του! Προφανώς κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, ΜΑΣ μίλησε για «αχρείους» και «ανεγκέφαλους»!!! Δεν [ΤΟΥ] συμφέρει το πόρισμα της Αστυνομίας βλέπετε! Από τη μια αμφισβητεί τα θέσφατα του «κυρίου Πολύ», κι από την άλλη απομυθοποιούνται οι «ηρωικοί νεκροί» αξιωματικοί του Ναυτικού! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Καλά αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν έστω  πειθαρχικές ευθύνες; Αν ένας μεθυσμένος οδηγός εμπλακεί με το αυτοκίνητο του σε δυστύχημα στο οποίο σκοτώνονται τόσο ο ίδιος όσο και μερικοί άλλοι άνθρωποι, στον οδηγό δεν πρέπει να επιμεριστούν μετά θάνατον ευθύνες;

Ειλικρινά ΤΟΥΣ έχω βαρεθεί – όλους αυτούς τους προφεσόρους!

Πολύ έντονος είναι και ο σχολιογραφος Αισοπος στου φίλου του Σολιάτη ...

*************************
Πέραν των πιο πάνω, πολύ εύλογα ερωτήματα για τον «κύριο Πόλυ» υποβάλλει με επιστολή του στην εφημερίδα “Χαραυγή” [την Παρασκευή 7 του μηνός] και ο Σωτήρης Σωτηριάδης, συγγενής θυμάτων της Αεροπορικής Τραγωδίας με αεροπλάνο της “ΗΛΙΟΣ”. Η επιστολή είναι άκρως αποκαλυπτική για την αντιφατική στάση και συμπεριφορά του «κυρίου Πόλυ»:

“Τελικά κ. Πολυβίου ποιος είστε;”
[“Χαραυγή” 7/10/2011, σελ. 15]

“Στις 10 Οκτωβρίου ο κ. Πολυβίου θα παρουσιαστεί στο Δικαστήριο που εξετάζει την υπόθεση της συντριβής τους αεροσκάφους της Ηelios υπερασπιζόμενος την εταιρεία και αγορεύοντας ενάντια σε αυτό ακριβώς το κατηγορητήριο «Ανθρωποκτονία λόγω αμέλειας γιατί γνώριζαν ή όφειλαν να γνωρίζουν»... Το ίδιο κατηγορητήριο που απορρέει από το πρόσφατο πόρισμά του για τη φονική έκρηξη στο Μαρί. Φαίνεται πως οι γνώσεις που αποκόμισε από την υπεράσπιση της Ηelios τον βοήθησαν να συντάξει το ίδιο κατηγορητήριο

Αλήθεια κ. Πολυβίου που ήταν η ανθρώπινη πλευρά σας, η αστείρευτη ευαισθησία σας όταν αναλαμβάνατε την υπεράσπιση της Ηelios, της εταιρείας που οδήγησε στο θάνατο 121 άτομα, που μαύρισε τη ζωή δεκάδων οικογενειών κάνοντας το κοιμητήριο καθημερινότητά τους; Πού ήταν η αδιαμφισβήτητη νομική υπόστασή σας όταν δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, όταν αποσιωπήθηκε το πόρισμα Καλλή που καταδίκαζε και υποδείκνυε το εγκληματικά ανεύθυνο και ελλειμματικό σύστημα που κυριαρχούσε στην πολιτική αεροπορία, όταν πραγματοποιούσε μηδενικούς ελέγχους και άφηνε να πετάνε αεροπλάνα με ευρήματα υψηλής επικινδυνότητας;

Τελικά κ. Πολυβίου πόσο εύκολα μπορείτε να επιλέγετε πλευρά;
Πάντως αν θέλετε φωτογραφίες θυμάτων έχουμε 121 να σας δώσουμε.”

Anef_Oriwn
Κυριακή 9/10/2011

22 σχόλια:

Χαμάλης είπε...

Άνεφ, λλίην υπομονήν ακόμα. Να μιλήσουν ούλλοι κατά πως ηξέρουσιν, κατά πως νομίζουσιν, κατά πως ενοιώθουσιν.

Αλλά ποιόν αλήθκεια ξατιμάζουσιν τζιαί πίσω . . . . ποιός καραδοκεί;

Μην είναι ο . . . Κέρβερος;
Μην είναι ο . . . Μινώταυρος;
Μην είναι η . . . Μέδουσα;

Μπα! Έσιει έναν σιειρόττερον!
Για τούτους.

Савва Тимофеевич Морозов είπε...

Όι πως μας ενδιαφέρει η ούλλη συζήτηση στο επίπεδον που γίνεται, αλλά ο Πολυβίου ανέλαβεν την υπόθεσην της Ήλιος μετά που εδιορήστηκεν στην επιτροπήν ή πριν;

Εν θέλουμεν να ασχοληθούμεν με την κοκορομαχίαν των αστικων κομμάτων, αλλά όταν κακοποιείται η λογική με τέθκοιον τρόπον...

Απαντώντας στο προηγούμενο σου σχόλιον, το μόνο που μπορεί να ειπωθεί ένει πως εμείς εν θέτουμεν τα ερωτήματα ούτε απέναντι στη "συνασπισμένη δεξιάν", ούτε προς την αριστερήν κυβέρνησην, θέτουμεν τα προς το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος που έφερεν τα πράματα ως δαμέ.

Εν πρόκειται για κανένα λόγον να μπούμεν ανάμεσα στους προσχηματικούς καφκάες τζιείνον που τόσα χρόνια εκυβερνούσαν ούλλοι μαζίν τζιαι που τζιαι τωρά μπορεί τάχα να διαφωνούν, αλλά όταν ένει για να ληστέψουν το λαόν, ψηφίζουν ούλλοι μαζίν με σιέρκα τζιαι με πόθκια τα πακκέττα μέτρων για την οικονομίαν.

Τακης είπε...

Εν το πιο λιον εμετικοι, το πιο λιον! Εβαρεθηκεν τους η ψυσhη μου! Μιαν ζωη πανω που πτωματα, μια ζωην με τουτον τον τροπο φκαινουν που πανω τζαι κουππες απανες! Φταισιν παντα οι αλλοι ουλλοι. Εν αξιοι να πεθανουν τον κοσμο ουλλον τουτοι για να μεινουν ζωντανοι. Εν αξιοι να πουλησουν τον κοσμον ουλλον για να επιβιωσουν ρε! Για να χαιρονται τες ελευθεριες του κοσμου, εγκλωβιζουν τους αλλους. Εν ελευτεροι λαλει σου! Ναι ρε, εν ελευτεροι πας στες ρασhες των πεθαμενων τζαι των φτωχων.

(Sorries, ακουα Μαυρον πρωιν ξημερωμα τζαι δεν σϊουρκαζουμε!)

Καπετάν Άρης Β. είπε...

ο Τάκης ο μαζόχας!
Γιατί βρε σώνει και καλά, πρέπει να ακούετε και να διαβάζετε ότι σας ανεβάζει την πίεση?
για συνέλθετε, μη σας πάρει από κάνα εγκεφαλικό η καμιά βαριάς μορφής κατάθλιψη!
να καταρρακώσουν το ηθικό μας με κάθε τρόπο και τίμημα είναι που πασχίζονται όλοι τους. Δε θα τους περάσει όμως.
Η μεγάλη τους έγνοια είναι η προεδρικές του 13 και όχι η παραίτηση του σύντροφου δημήτρη Χριστόφια που ενδεχομένως μια κοινή υποψηφιότητα για το υπόλοιπο της θητείας του Χριστόφια να χαλάσει τα σχέδια κάποιων που ράβουν το κοστούμι τους για τις προεδρικές του 13.

Τακης είπε...

Καπεταν Αρη,

Με το να με αποκαλεις μαζοχα προσπαθεις να με ηρεμησεις; Εν εχω πολλες επιλογες σταθμων. Η μια εν η Σποντα, το αλλον εν το 88.2, το kissfm τζαι ο Μαυρος. Ωσπου να μπω της Λευκωσιας Kissfm εν πιανω, τζαι ποσκολιουμε με τους αλλους σταθμους.

& Εν εκαταλαβα, εμεις εν δικαιουμαστεν να ακουμεν ραδιο; Να ξερω αυριο να τον πιασω τηλεφωνο να του πω συγνωμη!

zep είπε...

Η εννοια τους ειναι να φκουν στην εξουσια εχτες. Οι μεν για να θαψουν την λυση τζιαι να κανονισουν το αεριο, οι δε για να φερουν την χαλαρη ομοσπονδια τζιαι να κανονισουν το αεριον.

Βεβαια οι μεν κοφκει νακκον παραπανω ο νους τους, με παραιτηση και εκλογες για 40 μερες προεδρος ενναν ο κοντοστουππης ο οποιος θα τορπιλισει τα παντα και θα εδραιωσει την διχοτομηση.

Οι δε εν νακκον βλακες να πουμεν την αληθκεια γιατι ενεσυνειδητοποιησαν οτι βοηθουν τους μεν να θαψουν την λυση.

Βεβαια εν καλα τα ονειρα αλλα στο τελος ο Δημητρης θα τερματισει πρωτος :D

zep είπε...

Τακη για να μεν σηκωνεται η πιεση σου βαλε cd ή κασετα. Αν μεν εσιεις τιποτε που τουτα τραουδα μονος σου :D

Τακης είπε...

Κοπέλια εν βοηθάτε! Θελω να παραιτηθει ο Μαυρου, καμνει ηχορυπανση.

Καπετάν Άρης Β. είπε...

οι μαύροι, οι ρίκκοι, οι πορδίκοι κτλ είναι λιγουλάκι δύσκολο να εξαφανιστούν αφού κυριαρχούν στα πλείστα ΜΜΕ.
απαξίωση και χρήση ωτοασπίδων για αντιμετώπιση της ηχορήπανσης.

Τάκη, πολύ καλές οι συμβουλές του Ζερ.

Anef_Oriwn είπε...

Αγαπητοί, επισκέπτες, αναγνώστες και σχολιογράφοι,
Shαιρετώ ΣΑΣ!

Και επιτρέψτε μου να απευθύνω [λόγω περιορισμένου χρόνου] ΜΟΝΟ ένα special μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τον κύριο “Τάκη”, καθότι συμπάσχω μαζί του που είναι αναγκασμένος να μαζοχίζεται ακούγοντας τα πρωινά τον ΛαζΜαρ-ή!

Αγαπητέ κύριε “Τάκη”,
Τζι’ εμέναν οι επιλογές μου [για ραδιοφωνικούς σταθμούς] εν περιορισμένες... [Τούτο συμβαίνει συνήθως με τα ραδιόφωνα στα αυτοκίνητα που έρχονται ως second hand από την Ιαπωνία – τα λεγόμενα “γιαπωνέζικα”]... Ο μόνος σταθμός που ακούγεται καθαρά στο δικό μου αυτοκίνητο εν το “Ράδιο Πρώτο” κι έτσι κι ΕΓΩ μέχρι πρόσφατα μαζοχιζόμουν ακούοντας την Μαυρο-γέρημη “Πρώτη Εκπομπή”. Όμως πριν μερικές μέρες ανακάλυψα ότι πολύ καθαρά ακούγεται και το Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ!!! Κι έτσι γλίτωσα από τον ΛαζΜαρ-ή και τους συνήθεις καλεσμένους του – κάποιον πρώην στρατιωτικό ονόματι Σάββα Πέτρου, έναν Αντρέα Αγγελίδη και κάποιον Ζαχαρία Κουλία!!!
Δοκίμασ’ το κι ΕΣΥ!

κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι παιδεια ελευθερια είπε...

αισχος ρε θρασυδειλοι κομμουνιστες.αν εχετε κοτσια αναλαβετε τις ευθυνες σας.αφου ειστε τοσο δημοκρατες καντε εκλογες για αν δειτε αν σας θελει ο κοσμος.και σταματηστε να λαπσολογειτε αυτους που δεν βγαζουν πορισματα κομμουνιστικα πλασμενα,ειστε φονιαδες και θα πληρωσετε

Καπετάν Άρης Β. είπε...

καλέ μου φίλε "κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι παιδεια"
Εμείς διαφυλάττουμε τη Δημοκρατία ως κόρη οφθαλμού γι αυτό το λόγο ο πρόεδρος Χριστόφιας οφείλει να τηρήσει το σύνταγμα το οποίο ορκίστηκε να υπηρετεί και να κηρύξει προεδρικές εκλογές ! εξάλλου, αυτή η διαδικασία απορρέει μέσα από το σύνταγμα.
Γι αυτό λοιπόν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Να προκηρύξει εκλογές ο Χριστόφιας.

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Φίλε « κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι παιδεια»
Όταν λέω ότι ο πρόεδρος πρέπει να προκηρύξει εκλογές, δεν εννοώ τώρα αμέσως, αλλά με τη λήξη της θητείας του!

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Τυχερούλη « κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι παιδεια» είδες που άμα θέλεις μπορείς να συμφωνείς μαζί μας ?

Τακης είπε...

Θενκιου ανεφ για την κατανοηση! Απλα η αληθκεια θελω ρε κουμπαρε να του την πει καποιος τζαι να του την πει καλα! Εχω αναγκη να νιωσω τουτην την δικαιωση. Τελοσπαντων αυριο το πρωι εννα βαλω Σποντα (ραδιο πρωτο του ΡΙΚ...οξα εν το Τριτο;), που εν πιο ηπια.

Προς: κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι

Εισαι σιουρα δικος τους; Εν με πειθεις. Ατε πιενε ρωτα τους ξανα να σου πουν τι επρεπε να γραψεις τζαι ελα καμε την δουλεια σου σωστα. Ατε σιορ!...αν εισαι τζαι καλος εννα σου βαλω αστερουδιν!! :)

ιων σκεπτικός είπε...

Τάκη, βάλε 88.4 κλασσική μουσική όλο το εικοσιτετράωρο. Εν ένας σταθμός τούρτζικος, όπως την πόμπα. Διακόπτει κάθε κάμποσην ώραν, λαλεί ήνταμπου λαλεί κανένας λεπτούιν τζιαι ξανά κλασσική μουσική. Φτάνει να σου αρέσκει τούτον το είδος της μουσικής. αξίζει τον κόπο πάντως να προσπαθήσεις.

Ακουα τζιαι γιω Ράδιο Πρώτο τζιαι Μαύρον για χρόνια. Τωρά ούτε λεπτό δεν μπορώ να το ακούσω, ούτε λεπτό. Αρα έχουμεν ελπίδες.-)))

Anef_Oriwn είπε...

Σχολιογράφε Καπετάν Άρης Β.,

Κάμνεις μας σε eurocents τι θες να πεις!!!

**********************
Ιων σκεπτικέ,

Εγώ τα πρωινά ρίχνω και μια ματιά στη Σημερινή [στο “κουαρτέτο” των Los Campaleros] για να γεμώνω τες μπαταρίες μου!!!

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Anef_Oriwn
Νομίζω ήμουν καθαρός. Συμφωνώ απόλυτα με τον «κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι παιδεια».
Να γίνουν προεδρικές εκλογές, αλλά στην ώραν τους! Βάσει του συντάγματος, ο πρόεδρος της χώρας εκλέγεται για 5 συνεχή χρόνια. Φαίνεται κάποιοι σύγχυσαν το Φεβράρη του 13 με τον Οκτώβρη του 12.
Πέραν τούτου δεν υπάρχει λόγος να διαφωνούμε με αυτούς που έχουν αντίθετη άποψη από εμάς. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να συμφωνείς μαζί τους από το να ακούεις τους Λαζαρίκκους. Έσιη πολλύν χάζιν άμα συμφωνείς μαζί τους διαφωνώντας!

Anef_Oriwn είπε...

Σχολιογράφε Καπετάν Άρης Β.,

Σε τι συμφωνείς με τον Ανώνυμο που αυτοβαφτίστηκε “κατω η χουντα του ακελ.δουλεια ψωμι …” και τα λοιπά; Για τη «χουντα του ακελ» ή/και στο «αισχος ρε θρασυδειλοι κομμουνιστες»;

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Anef_Oriwn συμφωνώ και σε αυτά που ανάφερες με το παλληκάρι.
Γιατί άμα κατάλαβε ότι το ΑΚΕΛ είναι χούντα, φαντάσου πως νοιώθει για τα υπόλοιπα κόμματα.
Είπαμε στα παιδιά και τους τρελούς, πάντα λέμε ναι!

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Anef_Oriwn
την επόμενη φορά που θα συζητήσεις με κάποιο φανατικό που τους άλλους, προσπάθησε να συμφωνήσεις μαζί του, αλλά να προτάσσεις το σύνταγμα, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προέδρου με τρόπο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να συμφωνείς μαζί τους διαφωνώντας. Άμα το καταλάβουν ότι τους εργάζεσαι και πιάνονται κορόιδα έχει άλλη φάση το φασούρι.

Καπετάν Άρης Β. είπε...

Anef_Oriwn
Εκτός από λασπολογίες, χυδαιότητες και αισχρότητες είδες να προτάσσουν οποιαδήποτε επιχειρήματα για οτιδήποτε?