Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ανάρτηση 89/2011 [πολυβιακή, πορισματική προεδρολογική, πολιτικο-αρχηγική] – Πόλυ προχώρα, σε θέλει ΟΛΗ η Δεξιά της χώρας – πλην του Νίκαρου που του χαλάς τα σχέδια!!!


Βγηηήκεεεε τελικά και τοοο ποοόριιισμααα Πολυβιιίου! 
«Τούτος» μάλιστα [ο Πόλυς] έκαμεν μας τζι’ αρχηγική ομιλία!
Ομπρός ολοταχώς λοιπόν, Πόλυ για την Προεδρία.
Τζι’ όπως λαλεί τζιαι η φίλτατη Dis, ως ένας «εκ των σεσημασμένων προβάτων» θα τοποθετηθώ εκ των πρώτων! 
Η Αφεντομουτσουνάρα μου ετοιμάζει ήδη σχετική ανάρτηση. Και τούτο γιατί έχω κι άποψη και θέση για τα όσα περισπούδαστα μας είπε ο πολύς Πόλυς, αλλά και για να την σπάσω σε κάτι τύπους που δίκην νεοφασιστών απορούν «αν οι αριστεροί έχουν [άκουσον, άκουσον] το θράσος κυκλοφορούν ακόμα»! «Λάμνε μαυροΰρέφκετε ολάν», πριν ΣΑΣ σύρω τζιαι κανένα «άει σιχτίρ»! Μα ενομίσετε ότι εν 15 του Ιούλη του ’74 ρεεε ότι ε(ξανα)κάμετε πραξικόπημα;

Αγοράκια και κοριτσάκια,

Μέχρι να ολοκληρώσω το δικό μου κείμενο θα ΣΑΣ παραπέμψω για διάβασμα και μελέτη στου Λινού, αλλά και στης Μά(γ)ισσσας, [που την έπιασεν «νευρική ανορεξία», αντζιελοshιάστηκεν τζιαι πήρε τα βουνά! Προφανώς για να της δώσει ο καθαρός αέρας της εξοχής – πόση μπόχα και πόση δυσωδία πκιόν], όπως και στου Νέου [που κάμνω ανασορά ΚΑΙ στο κειμένο του μετά από επισήμανση της Μά(γ)ισσσας]...

Α, και παρεμπιπτόντως κιστημένοι Δεξιούληδες, αν δεν τα μάθατε, ΣΑΣ πληροφορώ, ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας εδήλωσε [στη Λεμεσό] ότι εν παραιτείται!!!

Αφιερωμένο λοιπόν στα «Συντρόφκια (με την ευρύτερην έννοιαν)» - που λαλεί τζι’ η Μά(γ)ισσα: 


Έπεται συνέχεια ...

Anef_Oriwn
Δευτέρα 3/10/2011

***********************
Πάμε λοιπόν στη συνέχεια, την οποία όμως θα καταθέτω σε δόσεις:

1. Σημειώνω καταρχάς τα εξής [που αμφισβητουν το “πολύβιο” πόρισμα] από τις αποψινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστόφια σε ομιλία του [μπροστά σε εκατοντάδες κόσμου] στα εγκαίνια του οικήματος του προσφυγικού Σωματείου ΑΕΜ Μόρφου [link: http://www.sigmalive.com/news/politics/424587]:

- Δεν υπάρχει μαρτυρία για το ότι η τοποθέτηση των πυρομαχικών στο Μαρί ήταν απόφαση του Προέδρου καθώς και για το ότι ο ίδιος γνώριζε για την επικινδυνότητα του φορτίου.
- Εξακολουθώ να έχω τη θέση ότι δεν υπέχω προσωπικής ευθύνης. Οι ευθύνες μου, ως επικεφαλής της Κυβέρνησης και του κράτους, είναι θεσμικές.
- Διερχόμαστε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη ως χώρα είπε αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις για το θέμα της ΑΟΖ, το κυπριακό, την οικονομία και την επερχόμενη προεδρία της Κύπρου στην ΕΕ.
- Η ανάληψη της πρώτιστης πολιτικής ευθύνης για εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος επιβάλλει στην παραμονή του κράτους τη διαχείριση όλων αυτών των εξαιρετικής σημασίας θεμάτων.
- Η παραίτηση από την Προεδρία και η είσοδος της Κύπρου σε μια παρατεταμένη προεκλογική αντιπαράθεση θα οδηγήσει σε περίοδο αστάθειας και εντάσεων που είναι ό,τι χειρότερο για την Κύπρο.

***********************
2. Στην ακριβώς προηγούμενη [την ψεσινή] ανάρτηση μου [με αρ. 88/2011 είχα σημειώσει και τα εξής προκαταρκτικά [κι ας πούμεν προφητικά] προφητικά επί του πορίσματος:
«Σίγουρα στο “πολυβιακό” πόρισμα θα καταγράφονται και οι τυχόν ευθύνες του Προέδρου, Υπουργών της Κυβέρνησης και άλλων ανώτατων κρατικών αξιωματούχων. Όμως η έκρηξη στο Μαρί δεν ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Ήταν το απότοκο ενός σαθρού πολιτικού συστήματος που στηρίχτηκε [από καταβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας και με πρωταγωνιστή τη ΕΟΚΑΐτικης Δεξιάς] στην αναξιοκρατία και τις πελατειακές σχάσεις. Και ειλικρινά διερωτούμαι αν ο κος Πολυβίου [ένας αστός νομικός και τεχνοκράτης που και ο ίδιος λειτουργεί μέσα σ’ αυτό το σύστημα] έχει καταφέρει να δει τελικά τις αδυναμίες και τα λάθη του ιδίου του συστήματος [και του τρόπου που λειτουργούσε] και να τα έχει καταγράψει στο Πόρισμα. Θα πει τα πράγματα με τ’ όνομα τους ή θα κρυφτεί πίσω από διφορούμενες διατυπώσεις για αν μην θίξει θεσμούς του αστικού κράτους [Στρατός, Πυροσβεστική]; Θα κατονομάσει τις ευθύνες των ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων [αρχηγών, υπαρχηγών, στρατηγών, συνταγματαρχών] και τη αδυναμία ή/και την ανικανότητα τους να χειρισθούν ένα τόσο σημαντικό θέμα και να εκτιμήσουν την επικινδυνότητα του φορτίου;»

Εδώ θα συμπληρώσω τα λόγια μου μ’ ένα σημερινό σχόλιο του παλιόφιλου του Aceras στου Λινού:
«Ο Χριστόφκιας εμπιστέφτηκεν πολλά το κατεστημένον που του εφέρτηκεν αρκετά καλά ωσπου το εσυντήραν. Μόλις άρκεψεν να του κάμνει ζημιάν έδειξεν του ποιός κάμνει κουμάντον»...

****************************
Ο Πόλυς τους [τού κατεστημένου συστήματος] επικεντρώθηκε στες ευθύνες [θεσμικές και προσωπικές] του Προέδρου [χωρίς αν τις τεκμηριώσει] και εν μέρει σ’ εκείνες τω δύο παραιτηθέντων Υπουργών [των Εξωτερικών και της Άμυνας] ... Δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ευθύνες των ανώτατων στρατιωτικών αξιωματούχων– των χαραμοφάηδων καραβανάδων. Ο Πρόεδρος όφειλε και έπρεπε να γνωρίζει για την επικινδυνότητα του φορτίου. Ποιος όμως θα τον πληροφορούσε κε Πόλυ; Οι στρατιωτικοί των 5-6 χιλιάδων ευρω τον μήνα, yoksa η Μαρικκού που τα Λεύκαρα. Έχουν ή δεν έχουν ευθύνες οι στρατιωτικοί;

Ο κύριος Πόλυς παρουσιάστηκε ως specialist επί παντός επιστητού και ΜΑΣ υποβάλλοντας τον Εαυτό του [μέσα από τις πολιτικές διαπιστώσεις που έκαμε] ως τον Μεσσία που θα σώσει την Κύπρο! Πρόβαλε στην ουσία τον Εαυτό του σαν ένα εν δυνάμει υποψήφιο για τις Προεδρικές του 2013!

Έκαμε, που λέτε, εκτιμήσεις κι αξιολογήσεις με σαφές πολιτικό περιεχόμενο πολιτικές και καταπιάστηκε με ζητήματα εξωτερικής πολιτικής. Προέβηκε μάλιστα και σε πολιτικές κρίσεις για το ζήτημα της κατακράτησης του φορτίου.

Αναφέρθηκε σε αδιαφορία των εκάστοτε κρατούντων και των πολιτικών κομμάτων, σε μειωμένη αντίληψη των πολιτικών και σε κακοδιοίκηση. [Δεν έκαμε αναφορά όμως στους λόγους. Τούτο όμως δεν υποβάλλει ότι πρέπει να παραιτηθούν ΟΛΟΙ;]

Διαπιστώνει [ο Πόλυς] αναταραχή, δυσφορία και σήψη στην κοινωνία και επίσης ότι η Δημόσιος Υπηρεσία δεν εξυπηρετεί πλέον τους πολίτες. Μίλησε για στεγανά στην κρατική μηχανή και την προσκόλληση πολλών δημόσιων υπαλλήλων στα σχέδια υπηρεσίας. [Μα καλά οι στρατιωτικό είναι ή δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι;]...

Μας έκαμε μαθήματα σύγχρονης δημοκρατίας και μας είπε ότι αν η κατάσταση δεν αλλάξει θα υπάρξει πολιτική αστάθεια [μια καθαρά πολιτική τοποθέτηση]. Αναφέρθηκε στην ευθύνη των πολιτών να ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία. [Μα καλά η Επιτροπή Άμυνας δεν έκαμνε έλεγχο;]

Βούρα Αρχιεπίσκοπε τζιαι κέρτισεν το λαχείο σου! Βρήκες υποψήφιο Πρόεδρο που θα ενώσει την Δεξιά από τους εθνικοσοσιαλιστές μέχρι τους ΕΥΡΩΚΟ-κους, τους Οικολόγους και τους ΕΛΑΜίτες [ενάντια στην Αριστερά]. «Ο κύριος Πόλυς» κέρδισε επιτέλους(!) και την εκτίμηση των συγγενών, των Αγανακτισμένων, αλλά προφανώς και του ΔΗΣΥ! Άντε να δούμε όμως ποιος θα μεταπείσει τον Νίκαρο και να μην θέλει να γενεί Πρόεδρος [της Δημοκρατίας]! Εγώ πάντως είμαι με τον Χάσικο!!! Τζι’ ούτε τζι’ εγιώ δέχουμαι το πόρισμα του «κυρίου Πόλυ». [Αθυμάστε τον Χάσικο που σαν μαινόμενος ταύρος ωρυόταν που τες τηλεοράσεις πως δεν θα δεχτούν το πόρισμα ό,τι τζι’ να λαλεί τούτον]...

Anef_Oriwn
Τρίτη 4/10/2011 - 12:40 π.μ.

50 σχόλια:

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Fούλλληηη!!!! όϊ "άει σιχτίρ" είπαμεν!!! Τούτον εν ευτζιή!!!!

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Παρεπιπτώντος .... http://www.sigmalive.com/news/politics/424587

Εν έσιει πολλά καλόν ήχον αλλά τη δουλειάν του κάμνει την

Μιχάλης Ταπακούδης είπε...

Πόσον ωραία θα ήταν να είχαμεν έναν παράλληλον σύμπαν πόψε, στο οποίον ο "πολλύς" Πόλυς θα έφκαλλεν "κούππαν άπαννην" τον πρόεδρον τζιαι να ομιλούσεν αυστηρώς "νομικίστικα" (τζιαι όϊ να "πολιτικολογεί" κατά τα λεγόμενα του κ. Χριστοφίδη στο Μέγκα - εν τον εξανάδα έτσι φουτουνιασμένον πάντως).
Τζιαι να είχαμεν τζείνον το παράλληλον σύμπαν καρτζίν με το "υπάρχον" (σε θκιό οθόνες π.χ.) τζιαι να εσπάζαμεν πλάκαν ομαδικώς με τες δηλώσεις, τες "αντιδράσεις" τζιαι τες ...αναρτήσεις σε ιστοσελίδες σε αντιπαραβολήν αγαπητέ Blogoδεσπότα! Έθθα είσιεν πολλύν πολλύν χάζιν; Νομίζω; Οξά εννά κλαίαμεν λαλείτε;

Anef_Oriwn είπε...

Μιχάλη Ταπακούδη,

Εγιώ ΔΕΝ παρακολούθησα απόψε τον Χρίστο Χριστοφίδη, αλλά είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο «“πολλύς” Πόλυς» επολιτικολόγησε [πήρε θέσεις και για την εξωτερική πολιτική], υποβάλλοντας μάλιστα ότι εκείνος είναι ο πιο κατάλληλος για να λύσει ΟΛΑ τα προβλήματα που επισήμανε μέσα από την ομιλία του! θα προσπαθήσω να αναλύσω και να κριτικάρω τα 13 σημεία της ομιλίας του όπως τούτα καταγράφονται στην “Καθημερινή”.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Εξήχασες το Νέο που εν πιο σοβαρός
http://newgreekcypriot.blogspot.com/2011/10/blog-post.html?showComment=1317671444648#c327087861270822922

Ανώνυμος είπε...

kai fonias me boullan o gios ths

Ανώνυμος είπε...

Τελικά απέτυχε και στο διορισμό του Πόλυ;

Anef_Oriwn είπε...

Ανώνυμε [3/10/11 11:14 μ.μ],

Δεν έχεις το θάρρος να ολοκλήρωσης την κουβέντα σου; Τι θες να πεις ρε φασίστα ρατσιστή «o gios ths» ... πλύστρας;

*******************
Ανώνυμε [3/10/11 11:17 μ.μ.],

Ναι! Ήταν λάθος ο διορισμός Μονομελούς Επιτροπής [ηλίθιος όρος]!

Ανώνυμος είπε...

gios ths manas tou h8ela na pw.
en je eime telia garos opws to xristofia gia na brizw tis manes pou mas gennisan

Ανώνυμος είπε...

μόνο ένας ηλίθιος θα διόριζε ηλίθια μονομελή επιτροπή!
ο πολυς

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Κοπέλια ανώνυμοι, επί της ουσίας τίποτε έσιετε εκτός που τες μανάες, τα κοπελλούθκια τους τζιια το ζωϊκό βασίλειο; Όσον αφορά στο διορισμό ΄μονομελούς' επιτροπής το θέμα εν συνταγματικόν!

commando είπε...

Γαμώ τα συντάγματα μας γαμώ!
Σύντροφοι δεν πάει άλλο τούτη η κατάσταση. Αρκετή ανοχή δείξαμε στα φασιστούθκια.
Νομίζω ήρθε η ώρα να τσακίσουμε το φασισμό. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα όπλα μας!
Για σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους ……………………………..

ΑΝΕΡΑΔΑ είπε...

ΦΚΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΓΑΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑΔΕΡΚΙΑ ΜΑΣ ΤΖΙΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΟΥ.ΚΑΗΑΡΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΠΟΣΟ ΠΟΙΟΝ.ΕΠΕΛΛΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.ΚΑΙ ΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΘΕΛΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ.ως και τους δημοσιουσ υπαλληλους εβρισε.λαμπρον ν .τ. κ.

Αντζιελοσιασμένη Μάγισσα είπε...

Κομάντο ήρεμα! ΗΡΕΜΑ! Άλλον η ρίξη τζιαι η ριζοσπαστική αλλαγή του κατεστημένου τζι' άλλον η βία! Ζιούμεν καθημερινά τα αποτελέσματα της πάλαι ποτέ βίας! Είπαμεν να μαθαίνουμεν.... θυμίθου γνώση....Εν χρειάζουνται τζιαι εν χρειαζούμαστεν επαναλήψεις της βίας τζιαι τον αποτελεσμάτων της. Έσιει τζι' άλλους τρόπους - υπάρχουν κι' άλλοι δρόμοι κι άλλοι τρόποι .... π.χ. συμμετοχή ούλλων στο Φεστιβάλ Ειρήνης τζι Επανένωσης την Παρασκευήν!

αριστος δαμιανου είπε...

κυριε χριστου εσεις διορισατε τον ανθρωπο.φαινεται οτι εσεις οι τουρκοσποροι του ακελ θελατε ενα ακελικο πορισμα στο οποιο ο φονιας καταστροφκιας θα αθωωνοταν,εξαλλου στην μπανανια κυπρο ποτε δεν τιμωρηθηκε.προεδρος.το ακελ το φασιστικο τουρκικον ακελ απλα συνεχιζει την παραδοση.εμεις ξερουμε την αληθεια.εχετε παρει εντολη απο την τουρκια.διαλυστε την κυπρο σας ειπαν.φερτε το λαο σε εξαθλιωση.γεμιστε την κυπρο σκατοξενους.μιληστε για ρατσισμο οταν ο λαος αμυνεται κατα της ξενορατσας.διαλυστε την αμυνα σας.και να τα σημερα.οι τουρκοι κανουν γυρους οποτε θελουν και οποτε θελουν εισβαλουν.τι??ναι κυριε χριστου θα φταιει το ελαμ και τα γεροντακια της εοκαβ.για την συαντηση της εοκα β με τον ευελικτο στο προεδρικο ποτε θα κανετε αναρτηση.μεχρι και ο κοκκινος ιαβερης εκανε.αλλα δεν ειπε την αληθεια που φανερωνει την σχεση ακελ με την εοκα β.

Aceras Anthropophorum είπε...

Ένας θεός ηξέρει τι πτώματα έσιει τζιαι τούτος μες τα αρμάρκα του. Ευτυχώς που η Κύπρος εν μιτσιά τζιαι ακόμα τζιαι το κουτσομπολιόν εν τρόπος αντίστασης στον κυρίαρχον λόγον.

Έτο, ένας δεξιός εμίλησεν σαν δεξιός. Τι σας εκπλήττει. Ευτυχως που εμίλησεν σαν βέρος τζιαι η χοντράδα ήταν τόσον έντονη που δεν έχει λογικόν άθρωπον που μπορεί να πάρει τα συμπεράσματα του πορίσματος στα σοβαρά. Ευτυχώς που υπάρχουν τζιαι τα annexes για να θκιαβάζει τζιαι ο κόσμος να φκάλλει τα δικά του πολιτικά συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Τόσον τζαιρόν επρίσαν μας τα "να περιμένουμε τα αποτελέσματα του πορίσματος" τζαι "οι ευθύνες θα αποδωθούν στο ακέραιο" τζαι τζαι τζαι.
Σωστά κύριε Μιχάλη Μιχαήλ;
Σωστά κύριε Ευαγόρου;
Σωστά κύριε Χριστοφίδη;
Σωστά κύριε Στεφάνου;
Σωστά κύριε Άντρο Κυπριανού;
Σωστά να λαλείτε.

Τωρά αποφανθήκετε ούλλοι που γυρόν ότι εν σκάρτος ο Πόλυς...ότι εν φασίστας...ότι έννεν αξιόπιστο το πόρισμα του...ότι υπερέβηκε τους όρους εντολής...ότι ότι...

Περαστικά μας ούλλους

Ανώνυμος είπε...

ws aristeros αισθανομε μεγαλη ντροπη για την καταντια μας.
ΠΟΤΕ ΕΚΣΑΝΑΔΙΟΡΙΣΤΙΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?????
ΠΟΤΕ ΚΣΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΦΤΗΚΕ ΠΟΡΤΙΣΜΑ????
ΠΙΟΣ ΑΝΑΛαΑΒΕ ΠΟΤΕ ΕΦΤΗΙΝΕΣ??????

ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΙΑΤΙ????????????????
εφκαλες τα μμαθκια σου θκιαολε

αντις να τους κατσεις ουλλου μεσα γαμοτο ξατιμαζουν σε καθε νυχτα ποξο που το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ!!!

ΡΕΕΕΕΕΕ ΕΘΚΙΟΚΣΑΝ ΤΟ ΥΠΟΡΓΙΚΟ ΠΟΨΕ!!!!!!!!!!!!!
ΞΘΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οι αγαναχτιτζιασμενοι εκαμαν ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ενιξερω τι μπορει να γινει πλεον ειναι δυσκολα τα πραγματα.για το καλο του κομματος ισως πρεπει ο συντροφος να καμει δευτερες σκεψπεις. ασ πουμε προβλημα υγεια κλπ κλπ κλπ να φυγει ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΜΕ ΤΙΜΕΣ!!!!!! τζαι να παμε δυνατα στες εκλογες με τον ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!

οχι με τους φλορους γαμοτο κανει!!!!!!που τες βουλεφτικες που φκαινουν οι φλοροι μονο ΜΑΛΑΚΙΕΣ

να ΦΚΕΙ Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ!!!!!!!!!!

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

TZAI AN UELETE NA MATHETE O POLYBIOY EN PAREAS ME TON KLHRIDH!!!!!!!!!!!
EISHEN TON MAZI TOY TO 1974!!!!!!!!

TI EKARTEROYSAME????????????????????

POIOS TON EPROTEINE?? NA TON THKIWKSEI AMESWS O PROEDROS!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι Σταυράκης τι Πόλυς;

Kyprios είπε...

Τι άχρηστος τούτος ο Χριστόφιας α; Εγιώ αν ήμουν πρόεδρος ήταν να κατασκήνωνα δίπλα που τα κοντεινερ που την πρώτη μέρα που τα κατεβάσαν! Δίπλα τους κουμπάρε διότι ξέρω τα ούλλα. Όι να ειμαι στο προεδρικό και να κάμνω και συνομιλίες με τους Τούρκους.

Ανώνυμος είπε...

"Η μητέρα των διδύμων αδελφών Μίλτου και Χρίστου, που χάθηκαν στην έκρηξη, Πόπη Χριστοφόρου παίρνοντας το λόγο είπε πως από την έκρηξη μέχρι σήμερα νωρίς το βράδυ δεν ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο, όπως είπε, αφού άκουσε τις δηλώσεις στις οποίες ο κ. Χριστόφιας προέβη στη Λεμεσό, όπου γέννησε τα παιδιά της, απαιτεί την παραίτηση του.

«Ο άνθρωπος δεν έχει υπόθεση. Δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τα δυο παιδιά μου. Αμφισβητεί το πόρισμα του ανθρώπου που διόρισε. Ο άνθρωπος δεν είναι καλά», είπε.

Αργότερα λαμβάνοντας εκ νέου το λόγο είπε πως «εάν δεν παραιτηθεί θα περιμένουμε μέχρι να λήξει η θητεία του και μετά αυτός θα είναι ένα ανθρωπάκι και εγώ μάνα ηρώων»."

Η μάνα των διδύμων, που αν θυμάμαι καλά την είχατε όλοι προβάλει σαν μια γυναίκα με μεγάλη σοβαρότητα που είχε σταθεί με αξιοπρέπεια όλο αυτό τον καιρό...

Τακης είπε...

Ανωνυμε επιασες σβαρνα τα μπλογκς;

ΔemΩΝ είπε...

Όπως έχω επανειλημένως πει αγαπητέ Άνευ, δεν είμαι υπέρ της παραίτησης του Προέδρου. Ούτε πριν, ούτε τώρα. Χειρίστηκε το όλο θέμα με έναν ερασιτεχνισμό και ένα πείσμα τέτοιου μεγέθους που στα δικά μου μάτια γίνεται ακόμα πιο συμπαθητικός, ακόμα πιο ανθρώπινος, ακόμα πιο οικείος - το ακριβώς αντίθετο του πολιτικάντη.

Τώρα, από κει και πέρα, όλη αυτή η προσπάθεια που γίνεται εκ μέρους του οργανωμένου ΑΚΕΛ να κάνετε το άσπρο μαύρο δεν περιποιεί τιμή ούτε σε εκείνον, ούτε και σε σας.

Τι εννοώ; Μπορεί όλα αυτά που λέτε και γράφετε για τον Πολυβίου να είναι όπως τα λέτε (που δε νομίζω, αλλά ούτε και μπορώ να τα αντικρούσω). Το θέμα είναι ωστόσο πως αυτός ο άνθρωπος ήταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ επιλογή του Προέδρου - όπως ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του επιλογή ήταν και η "κυπριακής ιδιοκτησίας" ιδέα μιας μονομελούς επιτροπής. Το λιγότερο που έχει να κάνει λοιπόν είναι να αναλάβει την ευθύνη των ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ του επιλογών και να τις λουστεί. Κι όχι να τρέχουν εκ των υστέρων οι παρατρεχάμενοι να μας πείσουν για τα σκοτεινά κίνητρα του ανθρώπου που ηλιθιωδώς (ή βλακωδώς;) εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος.

Διότι καλά, για την έκρηξη στο Μαρί ας συμφωνήσουμε για χάρη της κουβέντας πως δεν είχε καμιά προσωπική ευθύνη. Για το ΦΙΑΣΚΟ της μονομελούς έχει ή δεν έχει;

Μήπως κάποιος πρέπει να βρεθεί και να του πει "Πρόεδρε δεν θέλω να σε πικράνω, αλλά τα έχεις κάνει μούσκεμα";

Commando είπε...

Αρκετά!!! Ως εδώ ήταν!!!
Δεν αντέχω άλλο τους φασίστες και την εοκα β΄!!!
Μόνο ένα πρόεδρο με αρχίδια είχε η Κύπρος μας και αυτοί τον πολεμούν με κάθε τρόπο.
ΘΑΝΑΤΟ στους ΦΑΣΙΣΤΕΣ ! μόνο αυτό τους αξίζει! Μόνο αυτό μας προστάζει ο αγώνας τα ιδανικά και η κοινωνία μας.
Ας καθαρίσουμε λοιπόν το στάβλο του Αυγεία.
Ας κάνουμε την επανάσταση τώρα σύντροφοι πριν είναι αργά!
Ας τσακίσουμε το φασισμό!
Ο μόνος καλός φασίστας είναι ο νεκρός φασίστας!
Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ πρόεδρος για πάντα, κι ας πεθάνω!
Στα όπλα σύντροφοι!

Τακης είπε...

Commando,
Σαννα τζαι εισαι πολλα καλος για να εισαι αληθινος; (Too good to be true που λαλουν τζαι οι εγγλεζοι)

Commando είπε...

Τάκη, τελικά εσύ τι είσαι?
Μάγκας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ με ΑΡΧΙΔΙΑ για πουλημένος κρυπτοφασίστας που τον τρώει το κεφάλι του?
ΖΗΤΩ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

EN KALA POY LALEI O KOMANTOS RE TAKI!!!

ΘΚΙΑΟΛΕ ΠΙΟΝ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΣΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΚΑΝΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 'Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΠΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΦΥΛΑΚΗ!!!!!!

ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΑΛΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ??????/

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!!

ΑΣΣΙΧΤΙΡ ΠΗΡΑΥΛΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ???????????/

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ


ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ 1 ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ:ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΖΑΙ ΝΑ ΣΥΜΑΧΗΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΣΟΥΜΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΔΕΚ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΕΡΜΟΥ ΤΖΑΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΟΚΡΙΝΤΟΥ!!!!

ΛΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ-ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΕΤΡΕΛΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανώνυμος είπε...

TZAI O POLYBIOY STΕΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 1000%!!!!

ΤΟ 1974 ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΔΗ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Σαν να τζιαι επολλύναν δαμαί οι ανώνυμοι τζι άλλοι προβοκάτορες με το αριστερό προσωπείο,την ηθελημένη ανορθογραφία τζιαι τις πολεμικές ιαχές για ξεκαθάρισμα, φυλακές κ.λπ;

Κανεί. Εν παλιά ιστορία η προβοκάτσια. Αλλά τόση εν η πολιτική σκέψη σας, που νομίζετε ούλλοι τον ίδιο νουν έχουμε...

Anef_Oriwn είπε...

Τα Ανώνυμα [φασιστικά και προβοκατόρικα] accessories [όπως ας πούμεν το Commando], εξαπολύσαν τον Μιχάλη τζιαι το Blog του [φαίνεται το θέμα δεν είναι ενδιαφέρον εκεί] τζι’ εκατεβήκαν μας ΕΜΑΣ!!! Αυτός που γράφει με κεφαλαία είναι παλιός γνώριμος! Που είσαι σχολιογράφε Arxiepiskopε να ΤΟΝ παραλάβεις. Εγώ γενικώς βαρκούμαι ΤΟΝ/ΤΟΥΣ!

**********************
Χαιρετώ ιδιαιτέρως, τον ΔemΩΝ, τον/την Τάκης, τον Kyprios, τον Aceras

Τακης είπε...

Ουφ, εν μπορω εκουραστηκα... το ακρον αοτο της ερασιτεχνιας ομως! Εν ειχαν καλυτερους που τουτους να βαλουν, οξα εν οι χαμαλϊες της παραταξης...κοπελια ξυπνατε τζαι τες καλυτερες θεσεις επιαν τες αλλοι; (Επειδη κοφκω τους τζαι νακκον χαντους, για αυτον αλλωστε και το χαμαλλικιν αναφερουμε στον "COMMANDO" και στον "ανωνυμο")

και επισης,
Καλως με! Καλως με! :)

Χαμάλης είπε...

Τα χαζά τους επιχειρήματα.
-Μα καλάν γιατί διαμαρτύρεστε εσείς οι αριστεροί για τον Πολυβίου; Αφού εν ο ίδιος ο Χριστόφιας που τον εδιόρισεν.
-Μα καλάν τζι' εσείς τζιαί όλοι οι χριστιανοί γιατί διαμαρτύρεστε για τον Ιούδαν; Αφού εν ο ίδιος ο Χριστός που τον "εδιόρισεν".

Διότι μάχουνται να δικαιολογήσουν μιαν ολοφάνερην προδοσίαν!
Ο Πολυβίου επρόδωσεν τζιαί τον ρόλον του, τζιαί τον πρόεδρον τζιαί τον λαόν που επερίμενεν έναν ανεξάρτητον πόρισμαν για πρώτην φοράν στα χρονικά της ΚΔ.
Του εδώθηκεν τεράστια δύναμη τζιαί αντί να την χρησιμοποιήσει προς όφελος του κράτους, του λαού τζιαί της πολιτικής μας κουλτούρας, την εχρησιμοποίησεν προς όφελος δικόν του.

Ζούμεν στες μέρες μας την πιο αθκιάντραπην προδοσίαν ζωντανά που την τηλεόρασιν.

ΠΟΛΥΣ ΠΟΛΥΒΙΟΥ είπε...

χαχαχαχαχα
να πελλανετε ρε κοΜΟΥΝΝΟΥθκια εκατσασας την ουλλη ρεεεε
χαχαχαχαχαχα
εδιορισετε με επκιερωσετε με τζι εννα σας κατσω μεσα
χαχαχαχαχαχαχα
να σας γυριζει ρεεεεεεεεεε
προεδρο ξανα το 2148
χαχαχαχαχαχαχα
εοβα β ξαναχτυπαααααα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=9nap17904n4&feature=share

Τακης είπε...

Μπραβο ανωνυμε, εισαστεν λεβεντες! Ετσι, χρησιμοποιηστε τζαι αλλον τον ανθρωπινο πονο για να φκειτε που πανω. Ξεζουμιστε την γενεκα τζαι μεν τη αφηκετε σε ησυχια ωσπου να σας φκαλει κυβερνηση. Μπραβο λεβεντες! (Νιωθεις περηφανος τωρα; Εσιετε το πανω σιεριν; Εννα φατες τους κουμμουνιστες? Αν δεν επεθανισκαν ρε γαδαρε τα κοπελλουθκια τι θα εκαμνετε; Ο θανατος τους ή ζωη σας ρε αχρηστε της κοινωνιας;)

*Απολογουμαι για οποιεσδηποτες μη επιτρομενες λεξεις στο μπλοκ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Σόρυ Άνεφ, αλλά ήθελα μέσω του μπλοκ σου να πληροφορήσω τον Νέον ότι στέλλω σχόλια στο μπλοκ του με διάφορα pc τα οποία δεν περνούν με τίποτε είτε κάμω log in είτε όχι. Τα πατώ να φύγουν τιαί απλά εξαφανίζουνται.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Η αντίδραση του καθεστώτος στη δημοσιοποίηση του πορίσματος Πολυβίου επιβεβαίωσε πανηγυρικά το έλλειμμα δημοκρατίας που το χαρακτηρίζει. Ο σταλινισμός που καθοδηγεί την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος ουδεμία σχέση έχει με τη δημοκρατία.

Ο πρόεδρος και η ηγεσία του ΑΚΕΛ απέδειξαν ότι δεν είναι ικανοί να λειτουργήσουν μέσα στα πλαίσια ενός δημοκρατικού πολιτεύματος – όσο κουτσουρεμένο και αν είναι αυτό - αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και τον πραγματικό προσωποπαγή μηχανισμό ενός κόμματος βασισμένου στην προσωπολατρεία και το σταλινισμό. Η ηγεσία του ΑΚΕΛ και ο πρόεδρος αποτελούν το θεσμοθετημένο φασισμό στο νησί μας.
Η άρνηση του προέδρου και της ηγεσίας του ΑΚΕΛ να αποδεχθούν το αποτέλεσμα του πορίσματος – κάτι για το οποίο είχαν δεσμευθεί δημόσια – και η άρνηση του προέδρου να παραιτηθεί εκτρέπουν πλέον το πολίτευμα σε τυραννία.

Ο πολιτισμός μας μάς παρέδωσε τον ορισμό της τυραννίας διά του στόματος του Αριστοτέλη:
«Η τυραννία είναι μια μοναρχία που εξυπηρετεί το συμφέρον μονάχα του μονάρχη.» [1]
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει σήμερα και στον τόπο μας. Το έκτρωμα της τυραννίας Χριστόφια είναι και το αποτέλεσμα της σήψης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό. Είναι η διολίσθηση του συστήματος της κομματικής φεουδαρχίας προς την απολυταρχία και τον ολοκληρωτισμό. Ο τύραννος ξεγέλασε το λαό με ψεύτικες παραστάσεις και τώρα παραμένει γαντζωμένος στην εξουσία αν και έκπτωτος στα μάτια του λαού. Ο τύραννος εξυπηρετεί μόνο το προσωπικό και το κομματικό του συμφέρον τα οποία πλέον είναι σε πλήρη αντιδιάσταση με τις επιθυμίες του λαού.

Το πλήρες κείμενο εδώ
http://cyprusindymedia.blogspot.com/2011/10/blog-post_04.html

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Gay Dimutris PushTofias είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ωραίος Έλληνας είπε...
Για άλλη μια φορά, ο Ευέλικτος χρησιμοποιεί τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσει το δρόμο του, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά του επιχειρήματα.

Εγώ φταίω ! εγώ φταίω για όλα , επειδή είμαι ωραίος, γιατί είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ , γιατί αντιστέκομαι στην τουρκοποίηση της πατρίδας μας με τη λύση της ΔΔΟ.


Λυκούργος. Νομοθέτης και βασιλιάς της Σπάρτης

Έγινε τόσο ανώτερος άνθρωπος ώστε περιφρόνησε τη βασιλεία και πέθανε εθελοντικά από ασιτία για να δείξει στους συμπολίτες του ότι όπως και η ζωή έτσι και ο θάνατος πρέπει να είναι πράξη με πολιτική σημασία.
Σήμερα λέξεις όπως παιδεία, αγωγή και οργανωμένη πολιτεία είναι δικές τους εφευρέσεις. Από όλο τον αρχαίο κόσμο και από τους σπουδαιότερους φιλόσοφους αναγνωριζόταν ως ο μεγαλύτερος άνθρωπος που έζησε ποτέ.

Εσύ Ευέλικτε τι περιμένεις ? Να σκοτώσεις εμάς πρώτα και μετά να γίνεις ο ιδανικός αυτόχειρας ?

28 Δεκεμβρίου 2010 5:50 μ.μ.
http://www.blogger.com/comment.g?blogID=1086116881863285076&postID=8767508944627422662

Anef_Oriwn είπε...

Τα φασιστούθκια να παν’ να γυρεφτούν αλλού!

Μιχάλης Μιχαήλ-Κόκκινος Ιαβέρης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.