Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Ανάρτηση 29η (αστυνομικο- ποδοσφαιρική) – «Εμείς πιάννουμεν τα τζιαι φεύκουμεν, τζιαι σικκιμέ τζι’ αν ισκοτωθείτε»!

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης και της Δημόσιας Τάξης (;), Κύπρε Χρυσοστομίδη,
Κύριε Αρχηγέ της Αστυνομίας, Ιάκωβε Παπακώστα,
Κυρίες Βουλευτίνες και κύριοι Βουλευτές (αν ψηφίσατε τελικά τέτοιο νόμο),

Μπορείτε, αν έχετε την καλοσύνη, να εξηγείστε και σε μένα, αλλά και σ’ όσους άλλους το μυαλό μας δεν πιάνει τέτοιας υψηλής συχνότητας μηνύματα (γιατί δεν νομίζω ότι είμαι μοναδικό φαινόμενο), με βάση ποια λογική ή ποιους κανονισμούς, η Αστυνομία γίνεται (επιτρέπεται) να ξιπαίζει τζιαι να τα ξαπολά τζιαι να φέφκει, όταν μάλιστα υπάρχουν κίνδυνοι για τη δημιουργία επεισοδίων (όπως στον ψεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ-ΟΜΟΝΟΙΑ); Ποιος θα επιβάλει τη δημοσία τάξη και θα εξασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας για τον υπόλοιπο κόσμο; Η Μαρικκού που τα Λεύκαρα ή η Αϊshέ που το Τζιάος;

Anef_Oriwn
Τρίτη 23/9/2008

9 σχόλια:

rose είπε...

θα καλέσουν οπαδους του ΑΠΟΕΛ
:-)

stalamatia είπε...

Όϊ ο Χότζιας των Καζιβερών αυτός θα ρθεί να βάλει τάξη.

dokisisofi είπε...

egw psifizw Marikkou

Aceras Anthropophorum είπε...

Δηλαδή Δοκησίσοφη θέλεις να την θάψεις πρίν την ώραν της;

Τωρά που έμαθεν η αστυνομία, την επόμενην που εν να εύρει έναν κλέφτην να προσπαθεί να διαρρήξει την τράπεζαν κύπρου, αν είναι πολλά βίαιος, θα πεί "εγώ κοπέλια σκολάννω".

dokisisofi είπε...

lol

Ανώνυμος είπε...

H stash ayth ths astinomias mou thimizei oligon ttakka ttakka na telionoumen

rose είπε...

προς τον ανωνυμο
χωρις να θελω να σε τρομαξω
η ανωνυμια σου δεν σε σωζει όταν εκφράζεσαι κατα της αστυνομίας..

γιατι ενω δεν έχουν χρόνο να χανουν στα γήπεδα έχουν πολύ χρόνο να καθοντια μπορστα στα κομπιουτερ και να ψαχνουν..

:-)

Anef_Oriwn είπε...

Τελικά η Γενική Εισαγγελία με σχετική γνωμάτευση της αποφάνθηκε ότι κακώς η Αστυνομία έπιασεν τα «ππουρτού» της (τα μπογαλάκια της δηλ. τα γκλομπς τζιαι τες ασπίδες της) και την έκανε από το γήπεδο. (Που ξανακούστηκε να υπάρχει κίνδυνος για επεισόδια κι αυτοί να το σκάζουν ή να προσπαθούν να εκβιάσουν το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι – αν αυτό δεν είναι κατάχρηση εξουσίας τότε τι είναι;)
Η Γενική Εισαγγελία τόνισε πως άρχοντας του γηπέδου είναι ο διαιτητής. Η Αστυνομία πρέπει να λέει την άποψη της στο διαιτητή, αλλά ο τελικός λόγος ανήκει σ’ αυτόν. Η Αστυνομική Δύναμη δεν έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει από το γήπεδο αν ο διαιτητής πράξει διαφορετικά από τις υπόδειξες της!!! (Σε σύσκεψη που έγινε για το θέμα προσπάθησαν να περισώσουν και το κύρος της Αστυνομίας αλλά και του αρμόδιου Υπουργού που τους έδωσε κάλυψη).
*****
Αγαπητή Rose,

Μια χάρη σε παρακαλώ;
Γίνεται όταν μπαίνεις στο blog μου (για να αφήσεις σχόλια), να βάζεις παραπλεύρως ως εικόνα (φώτο) το πίνακα με τη Lady Godiva;
Φένκιου!

Anef_OriwnΚυριακή
28/9/2008 –3:20 μ.μ.

stalamatia είπε...

Ρόυζ σε όλους τους άνδρες να τη βάζεις,μην κοιτάς που ντρέπονται να το πουν.Δεν είναι όλοι σαμ τον Ανεφ (ποδκιάντραποι χι χι χι χου χου χου) .