Κυριακή 18 Μαΐου 2008

2η (Πειραματική και έκτακτη) Ανάρτηση – Δυο Εγκυκλοπαιδικά Ερωτήματα.

Ένα σχόλιο μου μ’ ένα ερώτημα που υπέβαλα (προς τη θαυμάστρια των γραπτών μου, Entelech1a) στην προηγούμενη (πειραματική) μου ανάρτηση, μου έδωσε την ιδέα γι’ αυτήν τη δεύτερη έκτακτη (και πάλι πειραματική) ανάρτηση.

(Ως επίσημη πρώτη μου ανάρτηση θα αποτελέσει κείμενο - που τώρα ετοιμάζω, με πολιτικο-ιστορικό περιεχόμενο το οποίο πιθανότατα να εξάψει και τα πνεύματα. Γι’ αυτό και ξεκινώ ανεπίσημα μεν αλλά με κάτι πιο light - ανάλαφρο).

Ερώτημα 1ον: Ποιο χωριό της Κύπρου συγκεντρώνει παγκύπρια το ψηλότερο ποσοστών λευκών ψηφοδελτίων στις εκάστοτε εκλογές (βουλευτικές και προεδρικές) και γιατί; (Παλαιότερα όταν τα λευκά μετρούνταν ως άκυρα συγκέντρωνε το ψηλότερο ποσοστό ακύρων ψηφοδελτίων).
Δώρα (για τον πρώτο που θα βρει τη σωστή απάντηση): Έναν εικοσάκιλο σάκκον πατάτες και μια Βίβλο!

Ερώτημα 2ον (Προέκυψε όλως αιφνιδίως) : Ποιο φυτό ή δέντρο πρώτα κάνει το καρπό του και μετά ανθίζει;
Δώρα (επίσης για τον πρώτο που θα βρει τη σωστή απάντηση): Μια κούπα με καρπούς από το εν λόγω φυτό ή δέντρο γαρνιρισμένους με λικέρ από τον ίδιο καρπό!

27 σχόλια:

MonachusX2 είπε...

Πολλά δύσκολα τα ερωτήματα σας κύριε Άνευ Ορίων. Άνευ απαντήσεως θα τα αφήσω και ας είχα την ευκαιρία να κερδίσω τις (κοτσινοχώριτικες) πατάτες και τους καρπούς του εν λόγω περίεργου (;) φυτού. Ένιγουει. Καλορίζικο το μπλογκ

Unknown είπε...

Ιδέα δεν έχω (και για τα δυο ερωτήματα)...όμως, ελπίζω να δημοσιεύσεις και τις απαντήσεις κάποια στιγμή, μπας και μάθουμε κάτι τις. Το πρώτο ερώτημα που βάζεις έχει εξαιρετικό στατιστικό ενδιαφέρον και ίσως βγάζει συμπεράσματα για προβληματισμό. Το δεύτερο, εξαιρετικό εγκυκλοπαιδικά.

Αντε, σου άφησα και σχόλιο στο καλως όρισες με ολίγη γκρίνια :-) γιατί σε έχω χάσει από το μπλογκ μου τελείως και μου λείπουν τα σχόλια σου και τα σχολιανά σου!

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω, επειδή προσφέρεις έναν επτάκιλο σάκκο πατάτες, πως το χωριό με τα περισσότερα άκυρα βρίσκεται στα... κοκκινοχώρια;
Η Βίβλος όμως; Χμμμ

stalamatia είπε...

Ανεφ μα ίνταμπο τούντα πράματα?
Τζιαι να έξερα εν θα σου ελάλουν διότι .Πρώτον οι πατάτες οι δικές μου εν καλλύτερες που τες δικές σου τζιαι ήτουν να στερήσω τη χαρά κάποιου να φάει μούχτιν πατάτες.Και δεύτερο εν μου αρέσκουν τα λικέρ ,αλλά έχω πολλά μιάλη περιέργια για το ποιο φυτό ένι. Άτε τωρά όι να μας φκάλεις τη ψυσιή .

kafros είπε...

εγώ νομίζω είναι στην Πάφο το χωριό

Anef_Oriwn είπε...

Παίδες και κορασίδες, σχολιογράφοι,

Κατ’ αρχήν, Σας ευχαριστώ για τις παρεμβάσεις και τα σχόλια σας... Τζιαι μεν φοάστε, εν θα σας φκάλω την ψυσhιή, που λαλεί η Stalamatia , (μέχρι να σας δώσω τις απαντήσεις). Θα το κάνω σε νέο post που θα αναρτήσω το πολύ ... σε κανένα - δυο ... μήνες!

Για να Σας διευκολύνω όμως λίγο με τις απαντήσεις (τουλάχιστο για το πρώτο ερώτημα), γιατί όπως φαίνεται Σας έχω δυσκολέψει και μάλιστα καμπόσο, να πω ότι όντως το υπό αναφορά και αναζήτηση χωρκόν βρίσκεται στην περιοχή των Κοκκινοχωριών, παρ’ όλο που πατάτες καλλιεργούνται και σ’ άλλες περιοχές της Κύπρου όπως στην περιοχή Ακακίου – Κοκκινοτριμηθιάς και της Πάφου καθώς και στο εν Ελλάδι περιβόλι της Stalamatias. (Οι πατάτες ήταν κλειδί στο πρώτο ερώτημα όπως και η Βίβλος. Ο/η Κάφρος προσπάθησε να Σας αποπροσανατολίσει με τη θέση του ότι “… είναι στην Πάφο το χωριό …”.

@ Κυρία Monachus,

Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές σου για το blog (για τα καλορίζικά). Όμως, sorry, (που λαλούμεν και οι κυπραίοι), για τη δυσκολία των ερωτημάτων μου. Για τις κοτσιηνοχωρίτικες πατάτες κάτι μπορεί να κανονίσουμε, πάντως.

@ PolitisPittas,

Σ’ ευχαριστώ για τις ευχές και το καλωσόρισμα στην blogόσφαιρα ως blogger πλέον. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα θα κατατεθούν εν καιρώ το δέοντι.
( “… Το πρώτο ερώτημα που βάζεις έχει εξαιρετικό στατιστικό ενδιαφέρον και ίσως βγάζει συμπεράσματα για προβληματισμό...”. ---Καμία σχέση ... Ούτε που μπορείς να διανοηθείς τους λόγους για τα λευκά ψηφοδέλτια).

Δεκτή και κατανοητή η γκρίνια σου φίλτατε PolitisPittas για την απουσία από τα σχόλια και τα σχολιανά του blog σου. Μια σειρά λόγοι περιόρισαν (τελευταία) την σχολιογραφική μου δραστηριότητα (περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, απουσία στο εξωτερικό, προβλήματα με το pc μου – πάλιωσε και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω δύο μικρά, ενώ τώρα χρησιμοποιώ δανεικό, η δημιουργία του δικού μου blog, ενώ είμαι και βασικός παίχτης – παίζω έξω αριστερά, στο blog του Απόστολου) ...

@ Παίδες της “Έλευσις” (Μιχάλη και Γιώργο),

Στην επόμενη εξόρμηση του ομίλου ρίξτε και κάνα σφύριγμα κατά δω μεριά (για ενημέρωση και εμάς των εκτός ομίλου που ίσως ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν). Ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων πήρα από το ομώνυμο βιβλιοπωλείο πριν καιρό όταν πέρασα να πάρω το βιβλίο του Μιχάλη αλλά δεν ξέρω που τι το έκαμα (το πρόγραμμα). (Ένα άλλο βιβλίο που έψαχνα ακόμα αναμένεται ...).


@ Απόστολε,

Σωστό το συμπέρασμα σου ότι το χωριό πρέπει να βρίσκεται στα Κοκκινοχώρια, αν και όπως έχω ήδη πει πατάτες καλλιεργούνται και άλλου. Όμως εγώ για εικοσάκιλο σάκκο με πατάτες μίλησα (και πρόσφερα ως δώρο) και όχι επτάκιλο. Αν είναι να κάνω το χουβαρντά να τον κάνω χωρίς τσιγγουνιές!



@ Stalamatia,

O.K.,
Εσένα θα σε κεράσω από τους καρπούς αυτού του περίεργου (;) δέντρου/φυτού/θάμνου, χωρίς να τους περιχύσω από το λικέρ. Για να είμαι ειλικρινής ούτε σε μένα αρέσουν τα ηδύποτα, ενώ να πω ότι το εν λόγω λικέρ δεν παράγεται στην Κύπρο. Εξ άλλου τώρα που το σκέφτομαι μια μπουκάλα που έφερα κάποτε από το εξωτερικό την άνοιξα εδώ και καιρό και μάλλον δεν θα πίνεται!

Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω πόσο καλές εν οι δικές σου οι πατάτες, αλλά αν βάλεις φωτογραφίες με τα λουλούδια τους θα σου πω τι ποικιλία είναι ...


@ Kafros,

Αν την “Πάφο” δεν την πέταξες για πλάκα ή για σύγχυση και παραπλάνηση πολύ θα με ενδιέφερε πως κατέληξες σ’ αυτό το συμπέρασμα.

Anef_Oriwn
Τρίτη 20/05/2008 - 11:05 μ.μ.

Μιχάλης είπε...

Αγαπητέ Ανευ Ορίων σου εύχομαι καλή αρχή και καλή συνέχεια.

Ούτε εγώ ξερω να απαντήσω στα ερωτήματα σου. Θα αναμένω με ενδιαφέρον την απάντηση.

Όσον αφορά την Έλευση, το πρόγραμμα μπορείς να το βρεις στη διεύθυνση:

http://elefsis.com.cy/drastiriotites.html

Η αρχική σελίδα του Ομίλου είναι:
http://elefsis.com.cy/

Anef_Oriwn είπε...

@ Μιχάλης,

Οι απαντήσεις θα δοθούν την Κυριακή 8 του Ιούνη (ώρα δεν έχω καθορίσει ακόμα) σε post ου θα αναρτηθεί ειδικά γι’ αυτό το σκοπό (με σχόλια και παρατηρήσεις αλλά και λαφαζανιές).

Υπάρχει μπόλικος χρόνος για όσους ενδιαφέρονται να ψάξουν τα ερωτήματα και να απαντήσουν, κερδίζοντας έτσι και τα προσφερόμενα δώρα!

Anef_Oriwn
Δευτέρα 26/05/2008 – 6:37 μ.μ.

stalamatia είπε...

Δακάτω που είμαι εφέραν πατάτες Κυπριακές με το όνομα ΛΑΜΑ

entelech1a είπε...

Ρε μανα μου, εκατασυγκινηθηκα..Χαρη σε εμενα σου ηρθε η εμπνευση τζαι νεγραψες το τουτο τζαι γω η αναισθητη εν το διαβασα???????????????????????????????????
Anywayzzz 8α το σκεφτω(γιατι θελω τες πατατες)
και 8α σου απαντησω..
Την βιβλο τι να την καμω μανα μου? εν αργα πιον!

Με αγαπη

η μουσα σου......

Anef_Oriwn είπε...

@ Stalamatia,

Ομολογώ ότι μ’ έπιασες αδιάβαστο! Πατάτες με τ’ όνομα ΛΑΜΑ δεν γνωρίζω! (Μόνο για τον Δαλάι ΛΑΜΑ, τον ηγέτη του Θιβέτ έχω ακούσει – είναι και στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό, καθώς και για τα ζώα ΛΑΜΑ – κάτι μεταξύ καμήλας και γίδας που ευδοκιμούν στη Λατινική Αμερική).

Την εποχή που ασχολούμουν (εμμέσως) με την πατατοκαλλιέργεια (καθώς και με την κτηνοτροφία) ούτε πατάτες ούτε και ζώα ΛΑΜΑ είχαμε! Κάποιες άλλες μάρκες (πατάτες) είχαμε μερικές από τις οποίες καλλιεργούνται και σήμερα.

Αγαπημένες πατάτες για τους Κοτσιηνοχωρκάτες (για τη νοστιμιά και τη γεύση τους) ήταν και παραμένουν οι SPUNTA (μεγάλες, αδρές και μακριές πατάτες).

Σήμερα (δηλ. αυτή την εποχή) έχω περάσει από την πατατοκαλλιέργεια (και την κτηνοτροφία) στην πτηνοτροφία. Είμαι ερασιτέχνης αλλά επιστήμων πεζουνοτρόφος καθώς και μελετητής πτηνολόγος με ειδίκευση στην χελιδονολογία!

Έχω ήδη θέσει υπό τη διακριτική μου προστασία τα χελιδόνια της βεράντας του σπιτιού μου. Παρεμπιπτόντως και έτερο ζεύγος χελιδονιών έχει προσφάτως εκκολάψει τα αυγά του. Τα 4 χελιδονάκια, μας τρελαίνουν κάθε πρωί και μάλιστα από τα χαράματα με τις στριγκιές και σαν πνιγμένες φωνούλες τους αναμένοντας τους γονείς τους να τους φέρουν το φαγητό τους – από το φούρνο της γειτονιάς μάλλον!


@ Entelech1a,

Αν θέλεις να συνεχίσεις να είσαι η Μούσα μου πρέπει να συνεχίσεις να με εμπνέεις!

Όσο για τις πατάτες να τις θέλεις πρέπει να βρεις τις σωστές απαντήσεις! Εκτός αν δεν τις έβρει κανένας τζιαι για να μεν μου μείνουν αγγονίν να έρτω να σου τες κάμω δώρο! Εγιώ εν πολλοτρώω τες πατάτες. Ως γνήσιος κινέζος (οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) προτιμώ το ρύζι!

Anef_Oriwn
Τρίτη 27/05/2008 – 8:23 μ.μ.

entelech1a είπε...

Ποψε που ειμαι νυχτερι θα το ψαξω..Αρεσκει μου τζαι το ρυζι αλλα οι πατατες..
Ο κολλητος μου εν Ομονιατης...κερδιζω κατι?

Anef_Oriwn είπε...

@ Entelech1a,

“Ποψε που ειμαι νυχτερι θα το ψαξω …”

Χμμμ ...

Τούτη η κουβέντα σου με ώθησε να κάνω διάφορους διαλογισμούς αναφορικά με την επαγγελματική σου ταυτότητα. Είπα να παίξω και λίγο (όπως σ’ εκείνο το πρόγραμμα της τηλεόρασης με κάποιο Μίλτο Μακρίδη - αν σωστά λεω τ’ όνομα του παρουσιαστή), όπου οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να μαντέψουν τα επαγγέλματα διάφορων τύπων και τύπισσων. (Αν τα βρω σκούρα θα ζητήσω τη βοήθεια του κοινού, κανενός περαστικού ή της ομάδας των ειδικών).

Λοιπόν, νυχτέρι σημαίνει δουλειά που έχει βάρδιες. Άρα υποθέτω ότι πρέπει:

1. Να είσαι γιατρίνα (στο Νοσοκομείο ή σε ιδιωτική πολυκλινική) ή έστω νοσοκομούα.

2. Όμως μπορεί να ‘σαι τζιαι αστυνομικίνα (Παναΐα μου!) ή να εργάζεσαι στο Αεροδρόμιο (της Πάφου).

3. Το να εργάζεσαι σε φούρνο το βλέπω κομμάτι χλωμό. Πρώτο γιατί εν μου φατσάρεις για “ματζιήπαινα” (φουρνάρισσα) και δεύτερον γιατί οι κοπέλες που δουλεύουν στους φούρνου είναι συνήθως εκ της αλλοδαπής (Πόντιες, Ρωσσίδες, Ουκρανίδες, Βουλγαρίδες).

4. Άλλη περίπτωση είναι να εργάζεσαι σε ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας (Γριστέ μου!), ή να είσαι επί της υποδοχής (ρεσεψιονίστρια) σε ξενοδοχείο!

Ήβρα το οξά ούτε κόντεψα;

Αναφορικά με το τι κερδίζεις που ο κολλητός (;) σου είναι Ομονοιάτης, ίνταμ που φταιω ‘γω. Όμως να δηλώσω την πλήρη ετοιμότητα μου να σε τζιεράσω τα τρία (πάλι αυτό το τριάρι μπροστά μας) εισιτήρια για τα τρία ματς που θα παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ με τες παφίτικες ομάδες στην Πάφο για το νέο Πρωτάθλημα, νοουμένου ότι θα με συνοδέψεις στο γήπεδο! Όμως εν νεν νάκκον αντροπή, να έρτω στην Πάφο τζιαι να τζιερνώ εγιώ;

Anef_Oriwn
Τετάρτη 28/05/2008 – 5:13 μ.μ.

Sike είπε...

TEΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Πας τη βιασύνη μου να δώσω την απάντηση στο πρώτο ερώτημα, εν εδιάβασα όλα τα σχόλια προσεχτικά και έτσι παίζει να έγινα ρεζίλι πιλέ:

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ.

Οξά ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ;

Κάτι με Ξυλο- τέλοσπάντων. Το χωρκό που ερέσσαμεν κάποτε που μέσα για να πάμεν Αγιάνναπα! Τζιαμέ έχουν άντρο οι Ιεχωβάες!!!

Δέχουμε να μοιραστώ τες πατάτες μου με τους Μονάχους και Απόστολο που εκάμαν τη γεωγραφική νύξη.

Anef_Oriwn είπε...

@ Sike,

Καλή η προσπάθεια σου αλλά η απάντηση σου είναι ασαφής – έχει κενά και δεν είναι ολοκληρωμένη.

Πρώτον, συγχύζεις κι εσύ όπως και πολλοί άλλοι (των δημοσιογράφων μη εξαιρουμένων) το Ξυλοφάγου με την Ξυλοτύμπου. Ουκ ολίγες φορές έχω διαβάσει στον Τύπο ειδήσεις όπου ο τίτλος αναφέρεται στο Ξυλοφάγου ενώ το περιεχόμενο του άρθρου μιλά για την Ξυλοτύμπου ή αντιστρόφως. Οι “τσιάκκοι” οι δημοσιογράφοι, αχάπαροι όντες από γεωγραφία, γράφουν και τα δύο χωρκά για είναι πάντα μέσα!

Δεύτερον, “άντρον” (όπως το αποκαλείς, λες και ανήκει σε κανένα Ληστή των Ορέων – καλά που δεν το είπες και γιάφκα) των Ιεχωβάων (ή Χιλιαστών), υπάρχει και στην Ορμήδεια, νομίζω και στην Νήσου και ίσως και αλλού!

Φίλε Σάικ, αναμένω την τελική σου απάντηση, σε μια 2η προσπάθεια αλλά το δώρο θα ‘ναι μειωμένο κατά 50% (μόνο 10 κιλά πατάτες). Τι θα σου μείνει τελικά για να το μοιραστείς με την Monachus και τον Αποστόλη!

Anef_Oriwn
Παρασκευή 30/5/2008 – 6:22 μ.μ.

the Idiot Mouflon είπε...

Σωτήρα.

Ανώνυμος είπε...

1)Ξυλοφάγου

2)Αγκινάρα

Ηβρά τα, να κάμω μιαν «σχιζοφρένεια» για να πανηγυρίσω?

Anef_Oriwn είπε...

@ the Idiot Mouflon,

Δεν είναι η Σωτήρα. Περίμενα ότι λόγω καταγωγής (από την πλευρά του παππού σου) θα το έβρισκες εύκολα. (Ίσως να το έβρισκε και ο Apistos αλλά αυτός εξαφανίστηκε από προσώπου blogόσφαιρας και μάλλον δεν θα είδε τα ερωτήματα).

@ Xwrikos,

Κατ’ αρχήν καλωσόρισες.

Όντως είναι το Ξυλοφάγου η απάντηση στο πρώτο ερώτημα, αλλά δεν είπες και τους λόγους. (Το δώρο – ένα εικοσάκιλο σάκκο πατάτες – για να είμαι δίκαιος, θα το μοιραστείτε με τον Sike, καθώς λίγο πολύ βρήκε κι αυτός την απάντηση. Όμως πρέπει να βρούμε τρόπους να σας αποσταλεί το δώρο).

Η απάντηση στο δεύτερο ερώτημα ΔΕΝ είναι η αγκινάρα. Αλλά θα μπορούσε να ήταν, όπως και το κολοκύθι. Όμως ούτε από το ένα ούτε κι από το άλλο φτιάχνεται λικέρ. Ο ζητούμενος καρπός είναι φρούτο.

Anef_Oriwn
Κυριακή 1/6/2008 – 8:02 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Παπουτσόσυκο.

Τωρα να πανηγυρίσω?

Anef_Oriwn είπε...

@ Xwrikos,

ΜΠΡΑΒΟΟΟ!!!

Μόνο ένας χωρικός (χωρκάτης) θα μπορούσε να το βρει!

Το “παπουτσόσυκο” για τους καλαμαρίζοντες είναι το φραγκόσυκο!

Anef_Oriwn
Κυριακή 1/6/2008 – 10:52 μ.μ.

Sike είπε...

εεεε αφού το ήβρα τι μας αποπροσανατολίζεις με τες γιάφκες τζιαι τες δήθεν ασάφειες;! αφού εδιευκρίνισα ότι που τζιαμέ επερνούσαμε για Αγία Νάπα!

τέσπα, όσο για τη μοιρασιά των γεώμηλων (είσαι δίκαιος, εν αλήθκεια) προτείνω να θάψουμε τον χωρικό ως το λαιμό τζιαι να του σύρνουμε πατάτες - όσες αρπάξει με(ς) το στόμα ναν δικές του :]

εφκήκεν μου πολλά μουσουλμανιά τούτον τζι ενηξέρω γιατί... πιάννω τζιαι τη Βίβλο εγώ άμα είναι.

Anef_Oriwn είπε...

@ Sike,

Ναι μεν είχες περιγράψει σωστά τη θέση της ζητούμενης κοινότητας, αλλά εγώ σου είχα ζητήσει να μου δώσεις και το σωστό όνομα της. Έτσι σου έδινα και την ευκαιρία να ψάξεις λίγο το θέμα και να ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου ποιο είναι το Ξυλοφάγου και ποια η Ξυλοτύμπου. (Όμως όπως είπαμε, το δώρο από μισό με τον Xwrikos).

Δεν ξέρω αν έχεις προσωπικά με τον Xwrikos, αλλά ο λιθοβολισμός (έστω και με πατάτες) είναι αποτρόπαια πράξη. Και δεν είναι γνώρισμα μόνο των φανατικών μουσουλμάνων, αλλά αν διαβάσεις και την ανάρτηση μου Νο. 3, θα δεις ότι ένας Αριστερός λιθοβολήθηκε (δεμένος σ’ ένα ευκάλυπτο στην αυλή της εκκλησιάς) από φανατικούς εθνικόφρονες το 1958 (μετά που κάποιοι είπαν ότι ήταν προδότης).

Τη Βίβλο δεν τη δικαιούσαι γιατί δεν απάντησες στο δεύτερο σκέλος του ερωτήματος (πως και γιατί προκύπτουν ψηλά ποσοστά λευκών). Όμως αν θες έχω ένα βιβλίο που διαβάζω τώρα με τίτλο “Βίβλος, Ακατάλληλη δι’ ενηλίκους” κι αν ερθεις με τον κηδεμόνα σου θα σου το δανείσω να το διαβασεις.

Στον Xwrikos, με την πρώτη ευκαιρία θα κεράσω τζιαι μια κούππα παπουτσόσυκα καθαρισμένα και παγωμένα.

Anef_Oriwn
Δευτέρα 2/6/2008 – 8:27 μ.μ.

Sike είπε...

καλημέρα

ναι, αναγνώρισα το αμέσως ότι ακούστηκα αδικαιολόγητα βάρβαρη και λάθος μου που δεν το έσβησα πάραυτα! Ούτε πρηγούμενα έχω με το χωρικό ούτε τίποτε, ήταν μια άστοχη προσπάθεια για βλακ χιούμορ και για την οποία απολογούμαι...

(γίνεται να το σβήσεις τωρά τζιαι να πάει;)

Anef_Oriwn είπε...

@ Sike,

Οι απολογίες σου είναι σαν να έχουν διαγράψει ήδη το επίμαχο σχόλιο. Θεωρείται πλέον ως πράξη μη γενόμενη (όπως το ακυρωθέν γκολ που επετεύχθη από θέση off-side).

Λαλείς: “… ακούστηκα αδικαιολόγητα βάρβαρη …”. --- Πάντως εγώ μέχρι τώρα (δεν ξέρω για ποιους λόγους) σε νόμιζα για ‘ρσενικό!

Anef_Oriwn
Τρίτη 3/6/2008 – 11:54 μ.μ.

Sike είπε...

συμφωνούμε στο "δεν ξέρω για ποιους λόγους"! αν νόμιζες διαφορετικά θα ήσουν museum-material!

ενηγουέης, καλημέρα

Anef_Oriwn είπε...

@ Sike,

Πάντως δεν είμαι ΜΟΝΟ εγώ που σε έβκαλα (για άγνωστους λόγους) ‘ρσενικό!

Κάνοντας μια βόλτα από το blog σου εντόπισα και το εξής σχόλιο (από το πρώτο post που αναφέρεται στον επικείμενο γάμο σου): “… Eπικεντρωσου στα θετικα..Και στο γαμο σου κανε αυτο που εσυ θελεις και η καλη σου...”. --- Προσέξτε αυτό το “… και η καλη σου...”!!!

Με την ευκαιρία αυτή (ειρήσθω εν παρόδω, που λένε), εύχομαι “η ώρα η καλή τζιαι η ευλοημενη” και “καλούς και υγιείς απογόνους”. (Τα τέκνα μόνο εις γάμου κοινωνία μπορούν να συλλαμβάνονται και να γεννιούνται!

Anef_Oriwn
Τετάρτη 4/6/2008 – 6:22 μ.μ.

Sike είπε...

χαχαχ, το ξέρω Άνεφ (έχει κι άλλα σαν αυτό που παραθέτεις!), γι' αυτό είπα ότι αν με είχες πάρει για θηλυκό θα ήσουν για το μουσείο!

μέσα μέσα σκέφτομαι ότι το γεγονός αυτό χρήζει (ψυχ)ανάλυσης, αλλά μετά λέω "δε βαριέσε" :)

σ' ευχαριστώ :)